dimecres, 25 d’octubre del 2006

DEBUTA EL CAMPIÓ, A LA COPA, AQUESTA NIT: 20:45



Debuta a la copa 2006-07 el campió
Dimecres 20:45 hores. Escenari: Teresa Rivero (antigament Vallecas). L’Espanyol, l’actual campió, debuta a la competició que ens ha donat les nits més meravelloses en els últims anys, hi ho farà davant un equip històric vingut a menys els darrers temps, el Rayo Vallecano. Un equip que en les seves files milita Raul Molina, que la ineptitud dels nostres gestors van fer més conegut i famós que per els pocs i dolents partits que d’ell vàrem veure. El conjunt madrileny ha eliminat a Pontevedra, Lugo y Puertollano i figura en sisè lloc del grup primer de la segona divisió B, amb cinc partits guanyats dos empatats i dos perduts; 12 gols a favor i 7 en contra. L’entrendador rayista Pepe Mel disposa de tota la plantilla en condicions menys Zazo.

El Rayo Vallecano va ser fundat un 29 de maig de 1924 sent Julián Huerta el seu fundador. Ha estat 12 temporades en primera divisió, 31 a segona, 3 en segona B, 11 temporades en tercera divisió. En 1999-00, el novè lloc obtingut ha sigut la millor classificació de tota la història, en la que va anar quatre jornades líder. La 2000-01 amb Juande Ramos va arribar fins els quarts de final de la copa de la UEFA que havia entrat per el joc net.

El RCD Espanyol viatja amb les novetats de Jonatas, Jonathan Soriano, Fredson i Sergio Sánchez amb relació a l’última llista del dia del Rácing. Els convocats son: Gorka Iraizoz, Kameni, Sergio Sánchez, Lacruz, Torrejón, Moha, Coro, Fredson, Ito, Riera, Jônatas, Pandiani, Chica, Luis García, Moisés i Jonathan Soriano

FOTO D'ARXIU: Malgrat que molts mitjans de comunicació no vulguin recordar imatges com aquesta, som l'actual campió d'Espanya.

Per la seva part l'Espanyol B intentarà donar-li la volta a l'eliminatòria de la Copa Federació (1-2, favorable al CE Sabadell) avui a la Nova Creu Alta, a les 20.00 hores, amb la presència de quatre juvenils a llista de convocats.

1 comentari:

Guim ha dit...

A veure com comença la Copa. Serà molt difícil revalidar el títol però no té perquè ser impossible.

Sort a l'Espanyol B, que amb l'equip que té mereix guanyar la Copa Federació.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M