divendres, 27 d’octubre del 2006

COMENTARI

Vagin-se d’una vegada tots els integrants d’aquesta corrompuda federació

No ha trigat gaire en demostrar-nos el doble raser que es fa servir en aquest pou sense límit de corrupció, de duresa amb els febles i de submissió als poderosos. Sr. Villar, marxis d’una vegada que tots els pericos ja n’estem farts de vostè i de tota la colla de gàngsters associats que l’acompanyen, tant a la federació com a aquests fraus que porten per nom el de comitès. Hora seria que algú recorris a la justícia ordinària per desmuntar tota l’embrolla que tenen vostès organitzada en els estaments rectors del futbol nacional.

El cas de
Cecilia Espinosa, es el motiu mes clar de la doble vara de mesurar que sempre han fet gala aquesta gent. Un error en la fitxa, d’una noia que venia de enterrar el seu pare, i com a homenatge simbòlic la van fer jugar uns minuts en el Puebla- Atheltic, que inclòs va passar inadvertit a l’àrbitre del matx, va donar l’ocasió al delegat basc per impugnar l’encontre per alineació indeguda(de passada perjudiquem al femení de l’Espanyol, ¿oi, Sr. Villar?).

¿Ho veuen? ... ¡Què fàcil es guanyar un partit als despatxos quant s’ha perdut al camp, si et dius Athlétic de Bilbao!... o què fàcil es no perdre’l si et dius FC Barcelona, en cas contrari, amb agreujants molt més significats, amb mala fe provada, amb tot el cinisme i la poca vergonya que el FC Barcelona va alinear jugadors suposadament lesionats, quant a les dues o tres hores ja s’entrenaven amb els seus equip... i van jugar incomplint las normatives FIFA que prohibeixen ser alineats en cinc dies, i per tant tan en el partit d’anada COMO EN EL DE TORNADA, van ser alineats indegudament aquells dos “lesionats”, i no va ser reconeguda aquesta infracció per els integrants nomenats per el corrupte, (no així per el membre independent del comitè), tant a competició com a apel·lació. No vull ni pensar les greus pressions i xantatge que haurà n estat sotmesos els membres del consell directiu del nostre club... tractant-se de personatges com dels que estic parlant.

Tot i això, com que jo no em dec a ningú, ni estic sotmès a cap imposició ni penso acceptar cap norma ni llei de silenci, i no vull contribuir en la meva modesta aportació a la complicitat en actituds immorals i quasi delictiva que han fet gala tota aquesta colla de impresentables que manen al futbol nacional amb la complicitat dels interessats, i dels covards i porucs. Per tant des d’aquest minúscul mitja de lliure expressió, continuaré mostrant amb contundència, el meu pesar per les injustícies, i la lluita per la igualtat davant les normes i les lleis per a tots. Per tant, dit això, només em queda dir per penúltima vegada: ¡Sr. Villar, vergonya sé que no en té... però vagin-se abans que acabi com han acabat els seus iguals a Itàlia !. Marxi ja...




CLASSIFICACIÓ DESPRÈS DE PROSPERAR EN PRIMERA INSTÀNCIA LA IMPUGNACIÓ DELS AMICS DE VILLAR.


...................................P PJ PG PE PP GF GC
1º Levante .................15 5 5 0 0 .20 .1
2º Athletic...................13 5 4 1 0 .15. 4
3º Espanyol.................12 5 4 0 1 .20 .8
4º Rayo Vallecano.......10 5 3 1 1 .13 .6
5º Sevilla.....................10 5 3 1 1 .11 .6
6º Oviedo Moderno......7 .5 2 1 2 .10 13
....

2 comentaris:

Guim ha dit...

Gran article. Tens molta raó. Aquesta federació és un gran pou de merda i tan de bo passes aquí el que ha passat a Itàlia, encara que sería molt difícil veure com el Bar$a o el Bilbao baixèssin a 2a. Sempre és més fàcil perjudicar als equips humils que buscar-se problemes amb els equips grans i en Villar sembla que això ja ho sap.
Una salutació i Visca l'Espanyol!

Anònim ha dit...

Bona canya Josep Maria ¡¡¡

Tot el mon futbolístic sap que aquest "fulano" és un poca vergonya.
Per cert .... no deien que L´Atletic era un club senyor?

Ja tinc ganes de que vinguin per rebre´ls amb un bon concert de vent.

També tinc ganes de parlar cara a cara amb el delegat que portin.

Aquest regal de dos punts ens han fet baixar un lloc a la classificació ... i com estan les coses.. ens poden costar el títol d´aquest any.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M