dissabte, 28 d’octubre del 2006

ENTREVISTA AMB JOAN CALERO (ATLETISME)

ENTREVISTA AMB EL PRESIDENT DE LA ASSOCIACIÓ ESPORTIVA BLANC I BLAU PRO SECCIONS, SR. JOAN CALERO

Sentiment Perico, en el seu esforç per donar una informació diferent i útil, des de el punt de vista perico, amb els temes importants que facin i col·laborin en el engrandiment del nostre Club, i fugint de lluites diverses, i polèmiques més o menys interessades, avui us pot donar en rigorós directe (el temps d’escriure aquest article, i alguns problemes tècnics en blogger) una entrevista amb el President de l’Associació Esportiva Blanc i Blava pro Seccions, Sr. Joan Calero. Tal com vàrem assegurar en Sentiment Perico en exclusiva el dia 21 d'Octubre(dissabte passat) , ahir dia 27 d’Octubre era el dia decisiu per l’atorgament del permís per part del Consell.

Començo aquesta estona que em xerrat amb Joan Calero, primer de tot, donant-li l’enhorabona per la decisió final del Consell, no exempta de suspens fins el final, ja que el tema no ha passat sempre per bons moments, i en més d’una ocasió inclòs ha perillat.

Entrant en matèria:

- ¿Quin serà el nom que portarà la Secció?
- “El nom serà Associació Esportiva Blanc i Blau pro- seccions”


- ¿Els motius per els que no figura el nom del RCD Espanyol?
- Amb l’acord que arribat amb l’Entitat, només ens deixen portar els colors a la samarreta i l’escut del Club; en cap lloc més no pot figurar més que en la samarreta”


- ¿Com serà la samarreta en quant al diseny?
- “En principi això encara no s’ha determinat entre els membres de la Junta Directiva de la Secció; si la actual, o la tradicional de l’atletisme blanc i blau”


- ¿Y lluiran patrocinadors a la samarreta?
- “Estem en contactes, per que ens donin el permís, per pogué portar el logotip de DROGAS NO, i des de el mateix moment que comenci la temporada , ja ens posarem a treballar en la recerca de patrocinadors per la temporada que ve.”


- ¿ Per què només es l’acord per un any ...?
- “Si per un any, i després ja tornarem a parlar de les condicions, i assegurar el tema del finançament al Consell”.


- ¿El tema de les Escoles de hoquei i de bàsquet... això suposo deu quedar paralitzat de moment, no?
- “En efecte, per que nosaltres teníem ja tot el pressupost per les escoles, i els llocs i tot, però ha sortit altre imprevist que ha fet que aquests diners vagin per altre tema”


- ¿Per?
- “El club no ens dona cap recolzament logístic per la gestió i administració; ens hem de buscar un local per la nostra seu, despeses de llum, telèfon, fax, etc...I aquest local no pot figurar en lloc el nom de l’Espanyol, ni el seu escut ni rés que faci identificar el Club amb la nostra associació, sols a les samarretes.”


- Això, suposo deu ser per que no es fien, que es quedi penjat a mitja temporada, i el Club tingui que assumir les despeses, per responsabilitat subsidiària... ¿no?
- “En efecte... es per això que queda allunyada qualsevol dubte que hi pogués haver-hi, ja que el responsable de tot es l’Associació, que es em registrat com a tal al Consell Català d’Esports, i a la Federació Catalana d’Atletisme, per que des del Club ens han dit que fins el trasllat a Cornellà, l’Espanyol no pot posar diners a les seccions. Que tinc que dir, que ha sigut una gran sort en aquests dos mesos a corre-cuita pogué trobar els diners i cobrir tot el pressupost ”


- ¿Quant es presentarà oficialment?
- “Dilluns ens reunim, la Junta directiva de l’Associació, i decidirem el dia de la presentació i altres aspectes, com el calendari, i altres temes, com el de la samarreta, etc.”


- Parlant del Calendari ¿Com funciona això... perdoneu la meva ignorància?
- “Em de triar les proves, amb la decisió dels nostres atletes i els tècnics, per que per posar un exemple, el dia 5 de novembre ja ens han invitat a dos llocs al mateix temps... al Cross de Calldetenes (Osona) i a altre lloc...”


- ¿Com els tennistes, que trien els torneigs que participen?
- “Si, més o menys...”


- ¿ I qui forma part de la Junta’
“A més del president, que soc jo, el vice-president serà Tomàs Barris, el Secretari Vicens Piera, Jordi Puyaltó (Tresorer), Francesc Lechaire, com assessor, i vocals Justo Conde, Lluís Marimón, José Vázquez, (ex jugador de hoquei).”


- ¿En quant, al número d’ atletes, serà el que ha sortit en els mitjans de comunicació, es a dir, Maria Vasco, (Marxa), Valentí Massana (direcció de l’apartat de Marxa), les germanes Pulido a la Marató, Eizmendi, Víctor Gonzalo, Kaluja, Josep Maria Rosselló, Moustapha Younes, o hi ha algú més ?


- “ Ens reuniren amb, Barris, Domingo López, i Montserrat, hi acabarem d’ arrodonir el llistat definitiu”


- ¿Que penseu que ha possibilitat , aquest canvi en el Director General Executi, que en principi semblava molt distanciat amb el projecte i molt recelós per donar el OK definitiu?
- En primer lloc per que em complert tots els punts que ens han imposat, per tant no hi havia arguments per rebutjar-lo i segon per que el recolzament i la publicitat que ha suposat el comunicat de l’APMAE donant suport al projecte ha sigut un punt d’inflexió al tema”


- ¿Quelcom, més ...?
- “Donar les gràcies a tots els que han contribuït i han recolzat el projecte”


Moltes gràcies a vostè, per haver-li tret uns minuts del matí. Gràcies des de Sentiment Perico a l’Associació Esportiva Blanc i Blau en general i a vostè en particular per el temps concedit.

FOTO: Tomàs Barris. Agraim a PERICOS ON LINE I A JORDI PUYALTÓ EN PARTICULAR, i al propi Tomàs Barris, per la seva dedicació envers al RCD Espanyol.

1 comentari:

Guim ha dit...

Molt bona entrevista.
Projectes com aquest fan que l'Espanyol creixi cada dia més i tot plegat ens ajuda a sobreviure contra l'enemic culé que ens vol enfonsar a tota costa.
Enhorabona pel blog i enhorabona a aquestes persones que han portat a terme la iniciativa de l'atletisme. Visca l'Espanyol!

Salutacions des de La Chatarra!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M