dissabte, 18 de juny del 2011

L'ESPANYOL GUANYA 1-0 I JUGARÀ LA SEVA
NOVENA FINAL DE LA COPA DE LA REINA

Foto d'arxiu:
Ana Romero "Willy" ha estat decisiva amb el seu gran gol que val, una final.




RCD Espanyol Femení “A”: 1 – C. At. Madrid: 0

A la final!!!


El RCD Espanyol Femení s’ha proclamat finalista de la Copa de la Reina, per novena vegada a la seva història, en vèncer a l’Atlético de Madrid gràcies a un gran gol de Willy en el primer temps. L’Espanyol s’enfrontarà a la final amb el FC Barcelona que s’ha desfet de la Real Sociedad. Serà diumenge a les 11:00 del matí.

L’Espanyol afrontava l’encontre amb les baixes de Vero, Erika, Kenty, Andrea Pereira i la ja sabuda de llarg temps de Sara Mérida. L’equip d’Oscar Aja ha jugat amb Marta Torrejón al lateral dret (ens ha recordat la seva etapa d’aleví i infantil jugant amb nens) i quedant Débora i Willy com a jugadores més avançades degut a les baixes.

Tant Espanyol com Atlético de Madrid han completat un gran primer temps jugat de poder a poder amb moltes ocasions clares de gol, amb anades i tornades. Després d’una errada en el remat d’Alexia quan s’ha trobat tota sola a la frontal de l’àrea petita en el primer minut, ha estat el quadre matalasser qui ha dominat en els deu primers minuts, esperant l’Espanyol darrera ben posicionat. Posteriorment , el domini ha sigut altern disposant el quadre perico d’una bona opció en una falta des de banda esquerra que Ane ha rematat de cap fora.

En el minut 17, l’Espanyol ha marcat l’únic gol del partit que li ha valgut el passi a la final. Una pilota recuperada en zona de tres quarts per Sonia Matías, passa en profunditat per Ana Romero “Willy” qui controla, fa un retall a la seva marcadora i entrant uns metres a l’àrea pel seu vèrtex esquer, deixa anar amb la seva cama dolenta, la dreta, un xut que amb rosca es cola dins la porteria defensada per Núria. Tot un golàs.

Al minut 19 se li ha anul•lat un gol al conjunt matalasser per situació anti-reglamentària de Pisco que dins l’àrea tota sola afusella a Mariajo. El partit estava molt obert, i tots dos equips buscaven amb profunditat les diferents porteries. Una pujada de Torrejón per la lateral marxant-se de dos rivals i deixant per Meseguer qui erra la centrada.

L’Atlético Féminas ha tingut l’empat en les botes de Priscila després d’engaltar un fort tret al minut 27 que s’ha estavellat al travesser amb Mariajo totalment batuda. Eren els pitjors minuts de l’Espanyol que ha patit davant un Atlético que ha creat perill tancant a les espanyolistes. La central Carro ha rematat de cap avançant-se a Mariajo un llarg desplaçament des de banda i a punt ha estat de donar l’ensurt.

Al 35’ ha estat l’Espanyol qui ha enviat una pilota al pal. Una jugada de Torrejón pujant i centrant en curt per la incorporació de Silvia Meseguer qui controla i un metre dins l’àrea deixa anar un xut creuat que s’estavella a mitja alçada a la base del pal dret.


El partit era molt viu, i l’Atlético ha gaudit d’una gran ocasió quan Nagore tota sola anava a afusellar a Mariajo i providencial s’ha creuat Marta Torrejón al tall rebutjant in extremis.

També l’Espanyol podia haver dit la seva en una jugada de Willy amb pilota d’or per Debo, però quan es marxava sola a porta, la jugada ha estat invalidada per dubtós fora de joc. Era el minut 42’, i encara hi hauria una rematada matalassera fora, a la sortida d’un còrner al minut 46 en l’afegit.

En el segon temps ha baixat molt la intensitat del joc. L’Espanyol ha anat controlant més el joc, i al seu rival se li ha anat acabant la benzina i la moral veient com passaven els minuts i el gol de l’empat no arribava. Les d’Oscar Aja han fet un gran treball defensiu, amb Marta Torrejón i Vanesa Gimbert com a líders més destacades de la cobertura, i davant una Willy sempre ràpida i perillosa s’encarregava de recordar a la cobertura matalassera que poques bromes...

En aquest segon període hi hagut menys ocasions clares de gol. L’Espanyol tancat darrera, pressionant al rival i sortint al contracop ha intentat matar el partit amb un segon gol. Primerament en un servei de falta ha tingut varies rematades de cap dins l’àrea fins que el darrer remat de Monforte fluix, l’ha aturat la portera matalassera. Després ha estat Marta Torrejón qui no ha pogut rematar de cap una falta molt perillosa penjada a l’àrea (76’) i la més clara de totes elles en les que l’Espanyol ha tingut el 2-0 ha sigut quan Alexia Putelles ha enviat una pilota d’or en profunditat per Willy; l’andalusa s’ha marxat encarant a Núria però li ha creuat un pèl massa l’esfèrica en la seva rematada sortint a un pam del pal esquer amb la portera totalment batuda.

L’Atlético Féminas que no havia fet res en atac en tot el segon temps ha posat setge a la porteria blanc-i-blava en la recta final del matx. Marta Torrejón de nou providencial al tall davant Amanda quan una penetració del quadre vermell-i-blanc superant Vane i Ane, ha acabat amb una passada en profunditat per la 7 matalassera que quan es disposava a afusellar a la sabadellenca Mariajo, l' avui lateral dreta ha evitat el gol del empat llençant-se amb molta agilitat i rapidesa.

Les madrilenyes han posat la por al cos en el llançament d’un còrner al minut 84 que s’ha passejat per l’àrea petita sense que ningú toqués l’esfèrica. El col•legiat que tenia que afegir 3 minuts als noranta reglamentaris s’ha cobrat amb excés el tercer canvi que ha realitzat Aja en el minut 92 per esgarrapar segons al crono. No ha tingut cap escrúpol en assenyalar una falta favorable al Atlético Féminas en el minut 94’ i 11’’ que s’ha passejat perillosament sense que ningú connectés amb l’esfèrica. Al final, l’alegria perica i la decepció matalassera. Espanyol i Barcelona dirimiran diumenge el títol.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Marta Torrejón, Ane, Vanesa, Sonia; Meseguer, Monforte; Sandra Vilanova, Debo, Alexia; i Willy.
Substitucions: Núria Mendoza per Debo, m. 37; Lara per Sandra Vilanova, m. 86; Alba Pomares per Alexia, m. 93

C. At. Madrid Féminas: Núria, Leire, Vane, Carro, Paula Serrano; Martí, Nagore, Alba, Pisco; Amanda i Priscila.
Substitucions: Marianela per Alba, m. 65; Leire per Martí, m. 74.

Àrbitre: Raul Sánchez Mateos del col•legi madrileny. Ha mostrat cartolines grogues a Martí m. 40, i Nagore, m. 87.

Gol: 1-0: Willy, m. 17.

Incidències: Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid) 2na. Semifinal del Campionat d’Espanya Copa SM La Reina.










divendres, 17 de juny del 2011

AGENDA SOCIAL CAP DE SETMANA

SUSPÈS EL TRIANGULAR DE LA FCPE


La FCPE ajorna el torneig per recolzar el Juvenil.


Per a aquest proper dissabte 18 de juny estava previst disputar un torneig triangular de futbol entre els equips de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, i els de les penyes del River Plate de l'Argentina i de la Juventus d'Itàlia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià que, finalment, s'ha decidit ajornar.

A causa de la coincidència d'horaris amb el partit de tornada corresponent a les semifinals de la Copa del Rei, que disputarà el nostre Juvenil A davant el Rayo Vallecano, s'ha decidit posposar el triangular per així poder animar als nois en la seva lluita per passar a la final.

La nova data a dia d'avui encara no està confirmada per la qual cosa s'anirà informant del seu emplaçament final quan es tinguin noves notícies.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE NAVÀS


Botifarrada


El proper dissabte, 18 de juny, la Penya Blanc-Blava de Navàs, celebrarà el final de temporada amb una botifarrada al Parc de l'Alzineta de Navàs, oberta a tots els socis i acompanyants de la Penya.


PEÑA RAÚL BAENA

I Campeonato de fútbol base Raúl Baena

El próximo día 18 de Junio, a partir de las 20,30 horas, vamos a celebrar en la sede de nuestra Peña una fiesta en la que contaremos con nuestro jugador Raúl Baena.

También informamos, que el domingo día 19 de Junio, a partir de las 10,00 horas, tendrá lugar en el Campo Municipal de Fútbol San Roque "El Primer Campeonato de Fútbol Base de la Peña Españolista Raúl Baena" donde contaremos con la presencia de ocho equipos de la categoría benjamín: Málaga C.F., U.D. Maracena, Motril C.F., U.D. La Mosca, Selección de la Axarquía, Conejitos de Málaga, ADC. Faro de Torrox A y ADC Faro de Torrox B.

Estaremos encantados de contar con vosotros, tanto en la fiesta como en el campeonato.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE GRANOLLERS



XXVIII Aniversari

Informació del 28 aniversari-sopar anual de la Penya Blanc i Blava de Granollers. El sopar serà a la Masia de l´Ametlla del Vallès, el dia 18 de juny a les 21:30

El menú :

Aperitiu Especial Masia.
***
Llagostins de Sant Carles flamejats
(Vi blanc Campante -DO. Ribeiro-)
***
Filet de vedella estil Roca amb farcellets de verdures i soja
(Vi negre Glorioso -DOC Rioja-)
***
Pastis gelat de bescuit a la xocolata i maduixots.
(Cava Juvé & Camps Rva. Brut)
Café i licors. Aigua mineral




PENYA BLANC-I-BLAVA DE BLANES

IV Esmorzar popular.

El diumenge 19 de juny, la Penya Blanc i Blava de Blanes celebrarà el 4t esmorzar popular de cloenda de temporada al Santuari del Vilar.




PENYA PERICOS DE VILASSAR

IV CIGRONADA PERICA DEL BAR PINOTXO I ELS PERICOS DE VILASSAR

El diumenge 19 de juny a les 10.00hs. tindrà lloc, a la seu de la Penya Pericos de Vilassar de Mar al C/Torrent del Porxo, 24 la IV Cigronada Perica del Bar Pinotxo i els Pericos de Vilassar.

El menú consta de:

Amanida freda de cap i pota
Cigrons al estil Pinotxo
Botifarra a la brasa
Gelat, begudes i cafè


ESPANYOL - ATLÉTICO FÉMINAS
SEMIFINAL COPA DE LA REINA (20:30 Teledeporte)

L'Espanyol es va desfer de l'Athletic Club en Quarts de Final. Foto d'arxiu.

L'ENCONTRE DE TORNADA DE SEMIFINALS DE LA COPA DEL REI DE JUVENILS S'AVANÇA A LES 17:45 AL SER RETRANSMÉS EN DIRECTE PEL CANAL ESPORT DE TV3.

Avui comença la Fase Final de la Copa de S.M. la Reina de futbol femení.  A la Ciudad del Fútbol de la RFEF a Las Rozas (Madrid), tindrà lloc aquesta tarda vespre la disputa de les dues semifinals: A las 18:00 obriran el foc la Real Sociedad que s’enfrontarà al FC Barcelona. Després a les 20:30 el RCD Espanyol actual campió de la competició en les dues darreres temporades, s’enfrontarà a un Atlético de Madrid que jugarà amb el factor públic a favor al disputar-se a terres madrilenyes.


Tant per la Real Sociedad com per l’Atlético de Madrid Féminas, és el primer cop que arriben a unes semifinals del torneig del KO.  L’Espanyol ha conquerit en cinc ocasions el títol de Copa de la Reina havent  disputat 8 finals. Esperem que diumenge sigui la novena final. 

L’Espanyol – Atlético de Madrid Féminas serà arbitrat per  Raúl Sánchez Mateos Domínguez, mentre que l’anterior semifinal serà xiulada per Beatriz Gil Gozalo, tots del col•legi madrileny.  Aquest encontres de la fase final de la Copa de la Reina seran oferts en directe pel canal Teledeporte.

TORNEIG NACIONAL DE FUTBOL ALEVÍ

Ahir dijous es va presentar en els estudis centrals de la Cadena Ser, una nova edició (la XVIII) del Torneig Nacional Blue BBVA de fútbol 7 que tindrà lloc entre el 24 i 26 de Juny a l’Estadi Ramón de Carranza, a Cádiz. El torneig, que en la darrera edició es va disputar a Estepona i l'anterior a La Coruña, venia sent habitual la seva disputa a la localitat madrilenya de Brunete. En ell participen els conjunts alevins dels clubs de Primera Divisió (Lliga BBVA) i es organitzat per la Fundación el Larguero. Enguany s’ha escollit la ciutat gaditana, en el marc dels actes de commemoració del centenari de la primera constitució a Espanya (19/3/1812) que es compleix l’any vinent.   



GRUP AGRUP B
REAL MADRID -SPORTING GIJÓN-
DEPORTIVO DE LA CORUÑA-ATHLETIC CLUB-
HÉRCULES C.F.-REAL RACING CLUB-
UD. LEVANTE-RCD MALLORCA-
CLUB At. OSASUNA-UD ALMERÍA-
GRUP C 
GRUP D
SEVILLA FC.-VALENCIA CF-
FC BARCELONA -ATLÉTICO DE MADRID-
CF MÁLAGA-GETAFE CF-
REAL SOCIEDAD-REAL ZARAGOZA-
VILLARREAL CF-RCD ESPANYOL-



24/06TORNEIG ALEVÍ F-7 CANAL +FASE DE GRUPS (CÀDIS)
10:00 AUD LEVANTE-C.At. OSASUNA
10:00 ADEPORTIVO-HÉRCULES CF
10:30 BATHLETIC CLUB-UD ALMERÍA
10:30 BSPORTING GIJÓN-REAL MALLORC
11:00 CSEVILLA FC-MÁLAGA CF
11:00 CREAL SOCIEDAD-VILLARREAL CF.
11:30 DVALENCIA CF-GETAFE CF
11:30 DREAL ZARAGOZA-RCD ESPANYOL
12:00 AREAL MADRID-HÉRCULES
12:00 ADEPORTIVO -C At. OSASUNA
12:30 BATHLETIC CLUB-SPORTING GIJÓN
12:30 BREAL RÁCING CLUB-REAL MALLORCA
13:00 CFC BARCELONA-VILLARREAL CF
13:00 CSEVILLA FC-REAL SOCIEDAD
17:30 DGETAFE CF-REAL ZARAGOZA
17:30 DATLÉTICO DE MADRID-RCD ESPANYOL
18:00 ADEPORTIVO -UD LEVANTE
18:00 AREAL MADRID-C. At. OSASUNA
18:30 BATHLETIC CLUB-REAL MALLORCA
18:30 BREAL RÁCING CLUB-UD ALMERÍA
19:00 CFC BARCELONA -SEVILLA FC
19:00 CMÁLAGA CF-REAL SOCIEDAD
19:30 DVALENCIA CF-ATLÉTICO DE MADRID
19:30 DGETAFE CF-RCD ESPANYOL
20:00 AREAL MADRID -UD LEVANTE
20:00 AHÉRCULES CF-C. At. OSASUNA
20:30 BATHLETIC CLUB-REAL RÁCING CLUB
20:30 BSPORTING GIJÓN-UDVALMERÍA
(DISSABTE 25 JUNY).
10:30 CSEVILLA FC-VILLARREAL CF
10:30 CFC BARCELONA-MÁLAGA CF
11:00 DGETAFE CF-ATLÉTICO DE MADRID
11:00 DVALENCIA CF-REAL ZARAGOZA
11:30 AREAL MADRID -DEPORTIVO
11:30 AHÉRCULES CF-UD LEVANTE
12:00 BSPORTING GIJÓN-REAL RÁCING CLUB
12:00 BREAL MALLORCA-UD ALMERÍA
12:30 CFC BARCELONA-REAL SOCIEDAD
12:30 CMÁLAGA CF-VILLARREAL CF
13:00 DVALENCIA CF-RCD ESPANYOL
13.00 DATLÉTICO DE MADRID -REAL ZARAGOZA
...
QUARTS DE FINAL25 DE JUNY
18:001er Grup B-2on. Grup A    2
18:401er. Grup C-2on. Grup D    4
19:301er. Grup A -2on. Grup B  3
20:151er. Grup D- 2on. Grup C  1
...
SEMIFINALS (26 DE JUNY)
12:30Guanyador 1-Guanyador 4   5
13:15Guanyador 2-Guanyador 3   6
.
3er. i 4rt LLOC
19:00Perdedor 5-Perdedor 6
FINAL
19:50Guanyador 5-Guanyador 6 (CUATRO)


dijous, 16 de juny del 2011

L'INFANTIL "B", TERCER AL
III MEMORIAL JUANMA CABANES

El RCD Espanyol Infantil “B” va finalitzar en tercera posició en el III Memorial Juanma Cabanas d’Infantils que organitzat pel CE Europa tingué lloc el dia 12 de Juny a l’Estadi Nou Sardenya de Gràcia.

L’Espanyol va vèncer en la final de consolació adjudicant-se el tercer lloc en vèncer 3-2 al CD Blanes.



RCD Espanyol Infantil “B”: 3 – CD Blanes: 2


RCD Espanyol: Jaime, Gonzalo, Pérez, Pascu, Carles Torrents, Bermejo, Víctor, Pol, Miguel, Wuba i Sergi. Van completar l’equip: Albert, Nolla, Mariano, Joan, Cucu i Morales.

CD Blanes: Eric, Jacob, David, Pol, Sergi,Gerard, Aniol, Jan, Adrián, Edu i Juan. Van completar l’equip: Miguel, Álex, Josep, Gere, Alejandro, Gio, Isaac, Luis i Aitor.

Gols: 1-0: Víctor, m. 13; 3-0: Pol, m. 19; 3-0: Bermejo, m. 21; 3-1: Edu, m. 39; 3-2: Edu, m. 42.

Incidències: Partit pel tercer i quart lloc del III Memorial Juanma Cabanas, disputat al Nou Sardenya de Gràcia.

Fotos i més informació: clickar



A les semifinals del torneig, l’Europa Infantil va vèncer 4-1 al RCD Espanyol Infantil “B” disputant la final amb el FC Barcelona Infantil “B”, guanyador de l’altre semifinal, que va passar per sobre del CD Blanes derrotant-lo per 11-0.
A la final, l’Europa Infantil va vèncer 4-1 al FC Barcelona Infantil “B”.


Semifinal:

CE Europa: 4 – RCDE Infantil “B”: 1


CE Europa: Sergi, Leonardo, Marcel, Xavi, Marc, Tacià, Ignasi, Pumarola, Lozano, Genís i Biel. Van completar l’equip: Carles, Marc Vicente, Javi Prats, Varona, Roger, Nil i Franco.


RCD Espanyol: Jaime, Mora, Cucu, Mariano, Carlos, Bermejo, Gonzalo, Joan, Víctor, Nolla i Pérez. Van completar l’equip: Pascu, Alberto, Pol, Wuba, Miquel, Sergi i Óscar.


Gols: 0-1: Pérez, m.5; 1-1: Lozano, m.14; 2-1: Genís, m.21; 3-1: Varona, m.57; 4-1: Lozano, m.66.

Dades: CE EUROPA.CAT





EL PREBENJAMÍ FINALISTA
DEL 6è MEMORIAL JAUME TUBAU

XVIII TORNEIG CIUTAT DE SANT CUGAT
.6è MEMORIAL JAUME TUBAU (4 i 5 de juny).
CATEGORIA PREBENJAMÍ
.CLASSIFICACIONS 1a. FASE .
GRUP A
PGRUP BP
FC BARCELONA12R.C.D. ESPANYOL10
C.E. MERCANTIL9U.D. At. GRAMANET10
C.E. MANRESA3SANT CUGAT ESPORTS FC "A"6
NÀSTIC DE TARRAGONA3C.F. DAMM3
SANT CUGAT ESPORTS FC "B"0A.T. SEGRE0

















.
PRIMERA FASE(Partits de 20').
11:05 Grup BRCD ESPANYOLAT. SEGRE3-0
11:05 Grup ACE MERCANTIL SANT CUGAT "B"4-1
11:05 Grup BDAMM CFUD At. GRAMANET0-1
11:30 Grup AFC BARCELONA CE MANRESA2-1
11:30 Grup BDAMM CFSANT CUGAT "A"2-3
11:30 Grup ANÀSTIC TARRAGONASANT CUGAT "B"4-1
11:55 Grup BSANT CUGAT "A"RCD ESPANYOL0-4
11:55 Grup ACE MANRESACE MERCANTIL0-4
11:55 Grup BAt. SEGRE UD At. GRAMANET1-2
12:20 Grup BAt. SEGREDAMM CF0-2
12:20 Grup ANÀSTIC TARRAGONAFC BARCELONA0-6
12:20 Grup ASANT CUGAT "B"CE MANRESA2-5
12:45 Grup ACE MERCANTILNÀSTIC TARRAGONA2-0
12:45 Grup BUD At. GRAMANET SANT CUGAT "A"1-0
12:45 Grup BRCD ESPANYOLDAMM CF 1-0
13:10 Grup BSANT CUGAT "A"At. SEGRE3-0
13:10 Grup BRCD ESPANYOLUD. At. GRAMANET1-1
13:10 Grup AFC BARCELONASANT CUGAT "B"8-1
13:35 Grup ACE MERCANTILFC BARCELONA0-3
13:35 Grup ACE MANRESANÀSTIC TARRAGONA6-0
.SEMIFINALS..
14:00 1a. SemiFC BARCELONAUD At. GRAMANET 2-0
14:00 2na. SemiCE MERCANTILRCD ESPANYOL1--2
.FINAL..
14:25 FINALFC BARCELONARCD ESPANYOL4-1



EL BENJAMÍ "B" ES VA ADJUDICAR
EL II MEMORIAL PAU ALIÉ A LA GARRIGA

MARVIN ZEEGELAAR (12/08/1990, Amsterdam), PROCEDENT DEL AJAX, NOU JUGADOR DE L'ESPANYOL "B", HA SIGNAT PER 4 TEMPORADES.

Foto:  http://benjaminbrcdespanyol2010-2011.blogspot.com/


Per diversos motius no us haviem pogut oferir els resultats del torneig de futbol-7 que el dissabte 4 de juny va disputar l'equip Benjamí "B" a La Garriga, en el marc del II Memorial Pau Alié.  Aquests son els resultats de l'equip espanyolista, que es va fer amb el torneig derrotant al Mercantil a la final.  


 II TORNEIG MEMORIAL PAU ALIE I MAGRANS
(04-06-2011):

Lligueta:
RCD Espanyol: 3 - Olimpic La Garriga "Vermell": 1
RCD Espanyol: 2 - Alzamora CF: 0
RCD Espanyol: 3 - FC Martinenc: 0

Semifinal:

RCD Espanyol: 1 - FC Sant Cugat Esports : 0

Final:

RCD Espanyol: 5 - CE Mercantil: 0



dimecres, 15 de juny del 2011

PRESENTADA I SORTEJADA,
LA XXVI EDICIÓ DELS HISTÒRICS

Foto d'arxiu:
L'Espanyol "B" en la passada edició dels Històrics al Camp del FC Martinenc. 


.
XXVI EDICIÓ DEL
TORNEIG DELS
HISTÒRICS
.
CAMP DEL JÚPITER
(LA VERNEDA) 1 i 6 D'AGOST 2011
.GRUP 1 (Triangulars 3x1.  45').
01/08
CE SABADELLU. At. HORTACE PREMIÀ
.GRUP 2...
02/08
UE SANT ANDREUFC TERRASSAUE SANTS
.GRUP 3..
03/08
CF BADALONACF MONTAÑESACE JÚPITER
.GRUP 4
04/08
RCD ESPANYOLCE MASNOU FC MARTINENC
.SEMIFINALS..
1er.  Grup  11er.  Grup 3 .
.
1er.  Grup 21er.  Grup 4.
FINAL.(6 d'Agost)
.
Guanyador 1a. SemifinalGuanyador 2na. Semifinal.






BAIXES JA CONFIRMADES A L'ESPANYOL "B"















Jugadors que no son renovats en finalitzar els seus contractes:

Guillem SAVALL Perera  (12)  Proc:At. Masnou   Nascut a Barcelona, 26/06/89 Defensa Central.
FRANcesc GRIMA Aguilera (1) Proc:UE Sant Andreu Nascut a Olesa de Montserrat, 05/02/87 Lateral Dret
Pere SEGARRA Álvarez  (1) Proc: Getafe "B" Nascut a Barcelona, 15/01/90 Defensa Central
Dani PALACIOS Lumbreras (1) Proc: Osasuna "B"  Nascut a Haro, 13/03/86 Lateral Esquerre
José Hernández CERVERA (2) Proc: CF Granada  Nascut a Granada, 13/05/87 Migcentre (Cedit Orihuela CF 09/10)
José Manuel ROMERO Ballús  (1) Proc:Premià. Fitxat al Gen 2011 Nascut a Sabadell, 29/09/1988 Davanter Centre
DANI LÓPEZ Robles  (2) Proc: CD Las Rozas. Nascut a Madrid, 25/10/1985 Davanter  (lesionat 09/10)








 



Jugadors que durant l'actual temporada han anat cedits i que tampoc continuaran a l'entitat espanyolista:

VÍCTOR Ibáñez Pascual (5) Proc: Juv B FCB. Nascut a Barcelona, 21/04/89 Porter. (Cedit Castelló i Eibar)
AITOR Fernández López (2) Proc: Ponferradina. Nascut a Valdepares, AST 23/08/86.  Lat.Dret  (Cedit Pontevedra)
JOSÉ Mendez Monroy "CANARIO" (7) Proc: UD Las Palmas. Nascut en Sta. Lucía de Tirajana  (Las Palmas), 05/05/89  Migcentre. (Cedit Sp. Mahonés).
MAXim Alexandru Iulian (4) Proc: FCArdealul. Nascut a  Piatra Neamt, (Romania), 08/07/90 Migcentre. (Cedit Badalona fins gener 2011)
MARC MAS Costa   (4) Proc: Girona FC    Nascut a Girona, 01/06/90. Davanter. (Cedit Cassà 2009/10. Cedit Llagostera 2010/11).





dimarts, 14 de juny del 2011

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE
17/19 Juny 2011
.
DATA
EQUIP
RIVAL
 PARTIT / CAMP
HORA
18 JUNYJuvenil "A"Rayo VallecanoTornada Semifinals Copa del Rei. C.E. Sadrià17:45
18/19 JInfantil "B"La Torreta /  CF Can Rull Torneig  Can Rull Rómulo T.13:30  10:10
19 JUNYInfantil "B"3r i 4rt lloc  o FinalTorneig CFU Can Rull Rómulo Tronchoni. (Sabadell)14:00 o 20:00
18/19 JAleví "A"Deportivo, Osasuna, FCB, Villarreal, Valencia,  Atlético M., R. MadridTorneig Valvanera. Mpal. Las Gaunas, Logroño (La Rioja)S/C
18/19 JAleví "B"R.SOC, Athletic, FCB, Osasuna, Racing, Valencia, Sevilla Torneig Iraugi. Azpeitia i Azkoitia (Guipúscoa)S/C
18/19 JBenjamí "A"Getafe, Girona, FCB, Athletic, At. Segre, NàsticTorneig At. Segre, Camp de l'At. Segre, Lleida.  S/C
14 JUNYBenjamí "B"CEE GuineuetaAmistós. Mpal. Guineueta18:00
18 JUNYBenjamí "B"C.F. Santa EulàliaFinal Torneig Pubilla Casas. Mpal. Pubilla Casas11:00
19 JUNYBenjamí "B"Natació Terrassa, Lleida, GimnàsticTorneig CN Terrassa. Camp del CN Terrassa11:10 13:00...
18 JUNYPrebenjamíC.F. Canet de MarAmistós. Mpal. Canet de Mar11:00
.....
.....
17 JUNYFemení "A"Atlético de Madrid FéminasFASE FINAL Copa de la Reina. Semifinal. Ciudad del Fútbol, RFEF (Las Rozas)20:30
19 JUNYFemení "A"FCB o Real SociedadFASE FINAL Copa de la Reina. Final. Ciudad del Fútbol, RFEF (Las Rozas)11:00  Si ens classifiquem
18/19 JFem. Juvenil-CadetFC Barcelona  / Molins de Rei o VillarrealTorneig Vila de Molins de Rei. Mpal. Josep Raich, Molins de Rei 18:15/  9:00 o 12:00
18 JUNYFem. Inf-Aleví AL'Estartit, Riudeperes, Sabadell, Manlleu, CabanesTorneig UE L'Estartit. Mpal. L'EstartitS/C
18 JUNYFem. Inf-Aleví BCF Molins de Rei  / FC Martinenc Triangular. Mpal. Josep Raich, Molins de Rei 09:00


MOLT PROBABLE ESPANYOL-BARCELONA
... A CEUTA !!!. COSES DE LA RFEF...




Hi havia algun lloc més lluny?

Aquesta és la pregunta que més d’un es fa des que fa unes setmanes es va conèixer que la gran final de la Copa de S.M. el Rei de Juvenils tenia lloc a l’Estadi “Alfonso Murube” de Ceuta (si... de Ceuta!!!).

Seria bo conèixer algun dia quina sèrie de circumstàncies, requisits, paràmetres, en que es mou la concessió d’aquests esdeveniments. Per que és de jutjat de guàrdia que una competició d’aquests tipus (entre clubs) s’hagi d’anar a jugar al lloc on les comunicacions i les distàncies fan dubtar més de la idoneïtat de l’elecció. I si per a més inri, arriben a la final Espanyol i Barcelona, ja que més voleu que us digui...

Per que ja no sol és la distància, sinó el fet que la Ciutat Autònoma de Ceuta no té aeroport i com tots sabeu és situada al continent africà a l’altre cantó de l’estret de Gibraltat. Només per mar des d’Algesires on surten uns “ferrys” o bé per aire, a través d’helicòpters que surten regularment des d’aquesta ciutat andalusa o des de Málaga, ja que Ceuta si té un heliport. Les comunicacions fèrries fins Algesires també deixen molt que desitjar ja que no hi ha comunicació directe des de la ciutat comtal.

L’Espanyol que va aconseguir vèncer 0-3 a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano, té pràcticament a la butxaca el seu passi a la final (llevat una inesperada i il•lògica catàstrofe esportiva) on també pràcticament té més que peu i mig el FC Barcelona que també va guanyar a domicili (1-4) al seu rival de semifinals, el RC Deportivo de la Coruña que va eliminar al Real Madrid en l’eliminatòria de quarts de final. Esperem que al menys els nois de Martín Posse, assagin bé els penals en els entrenaments, per si d’en cas...




Rayo Vallecano: 0 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 3

Fitxa Tècnica:
Rayo Vallecano: Bielsa, Mario, Jiménez, Suso, Uñas, Matas, Juanito, Adri, Leo, Dani i Diego Zamora.
Substitucions: Nando per Jiménez, m. 58; Gallardo per Adri, m. 69; Sergio per Mario, m. 74; Joaquín per Juanito, m. 83.

RCD Espanyol: Edgar, Blázquez, Héctor, Bonilla, Blanchart, Pau, Miravent, Gabi, Thievy, Pirulo i Clerc.
Substitucions: Gil per Miravent, m. 53: Eric per Thievy, m. 69 i Jafar per Clerc, m. 73.

Àrbitre: Víctor Manuel Gómez Ríos, del comitè territorial càntabre. Va expulsar per doble amonestació als espanyolistes Pau (m.55 i m.69) i Blázquez (m.74 i m.88). A més, va mostrar també cartolina groga a Miravent, m.38

Gols: 0-1: Gabi, m.3; 0-2: Thievy, m.18; 0-3: Pirulo, m.51.

Incidències: Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano. Encontre d’anada de les Semifinals de la Copa del Rei de Juvenils.




DIADA DE FINAL DE TEMPORADA DEL
FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA








(Ciutat Esp. Vall d’Hebron-Teixonera; Barcelona: Josep Maria)



36 anys de futbol base


Ahir tarda va tenir lloc l’habitual diada de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua al camp primer de la Ciutat Esportiva Vall d’Hebron – Teixonera, a la capital de Catalunya.

Amb aquesta son ja 36 temporades ininterrompudes en les que aquesta ambaixada espanyolista barcelonina ha disposat de futbol base des que en la temporada 1975/76 van aparèixer els primers equips pels camps de la geografia catalana.

L’esdeveniment constà de diversos encontres de futbol entre els equips de la Manigua des de les 14:00 hores (Juvenil – Cadet A, Cadet B –Infantil A, Prebenjamí – Escola, Aleví B – Benjamí A, i el darrer encontre a les 19:00 hores entre l’Infantil B i l’ Aleví A).

L’acte central de la Diada de final de temporada, es va dur a terme als voltants de les 17:00 quan tots els jugadors dels diferents equips van rebre de mans del President de la GPE Manigua, Dani Bosch, un guardó de record pel seu pas per la Manigua; des dels nois del Juvenil fins els nens de l’escola. També els tècnics i col·laboradors de tots els equips van rebre una distinció pel seu altruista treball formatiu al llarg de la temporada.

Menció especial al jugador Marc Perelló que finalitzava la seva etapa com a juvenil i per tant deixava la Penya, després de passar durant 7 temporades per tots els equips de la Manigua. Va rebre una placa de mans del President de la Penya Manigua. També, cal fer constar, que l’Infantil B de l’entitat va proclamar-se campió d’un torneig que va disputar aquest cap de setmana a Gavà Mar. El Cadet B que va assolir un digne tercer lloc a la lliga del seu respectiu grup, va fer lliurament d’un trofeu en reconeixement a la tasca de l’entitat. Destacar també la temporada del Cadet “A” que va obtenir el sots-campionat de lliga i amb moltes opcions de pogué pujar.

L’acte es va desenvolupar en mig d’un sol radiant i una temperatura gairebé estiuenca trencant maleficis dels darrers actes d’aquesta penya on la pluja havia sigut la protagonista, i sense que una cosa tingui a veure amb l’altre, l'acte va estar més bé o malament conduït per qui escriu aquestes línies i va comptar amb la presència de la plana major del Consell Directiu de la GPE Manigua i de força públic entre els familiars dels integrants dels equips.

Va acomiadar l’acte central d’aquesta diada, el President de la institució, Dani Bosch, qui va saludar i agrair la tasca feta a quants formen part del futbol base de la GPE Manigua, penya tal com va dir en la seva elocució, que porta dins el seu escut, el del RCD Espanyol i el de la ciutat de Barcelona.


















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M