divendres, 17 de juny del 2011

AGENDA SOCIAL CAP DE SETMANA

SUSPÈS EL TRIANGULAR DE LA FCPE


La FCPE ajorna el torneig per recolzar el Juvenil.


Per a aquest proper dissabte 18 de juny estava previst disputar un torneig triangular de futbol entre els equips de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, i els de les penyes del River Plate de l'Argentina i de la Juventus d'Itàlia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià que, finalment, s'ha decidit ajornar.

A causa de la coincidència d'horaris amb el partit de tornada corresponent a les semifinals de la Copa del Rei, que disputarà el nostre Juvenil A davant el Rayo Vallecano, s'ha decidit posposar el triangular per així poder animar als nois en la seva lluita per passar a la final.

La nova data a dia d'avui encara no està confirmada per la qual cosa s'anirà informant del seu emplaçament final quan es tinguin noves notícies.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE NAVÀS


Botifarrada


El proper dissabte, 18 de juny, la Penya Blanc-Blava de Navàs, celebrarà el final de temporada amb una botifarrada al Parc de l'Alzineta de Navàs, oberta a tots els socis i acompanyants de la Penya.


PEÑA RAÚL BAENA

I Campeonato de fútbol base Raúl Baena

El próximo día 18 de Junio, a partir de las 20,30 horas, vamos a celebrar en la sede de nuestra Peña una fiesta en la que contaremos con nuestro jugador Raúl Baena.

También informamos, que el domingo día 19 de Junio, a partir de las 10,00 horas, tendrá lugar en el Campo Municipal de Fútbol San Roque "El Primer Campeonato de Fútbol Base de la Peña Españolista Raúl Baena" donde contaremos con la presencia de ocho equipos de la categoría benjamín: Málaga C.F., U.D. Maracena, Motril C.F., U.D. La Mosca, Selección de la Axarquía, Conejitos de Málaga, ADC. Faro de Torrox A y ADC Faro de Torrox B.

Estaremos encantados de contar con vosotros, tanto en la fiesta como en el campeonato.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE GRANOLLERS



XXVIII Aniversari

Informació del 28 aniversari-sopar anual de la Penya Blanc i Blava de Granollers. El sopar serà a la Masia de l´Ametlla del Vallès, el dia 18 de juny a les 21:30

El menú :

Aperitiu Especial Masia.
***
Llagostins de Sant Carles flamejats
(Vi blanc Campante -DO. Ribeiro-)
***
Filet de vedella estil Roca amb farcellets de verdures i soja
(Vi negre Glorioso -DOC Rioja-)
***
Pastis gelat de bescuit a la xocolata i maduixots.
(Cava Juvé & Camps Rva. Brut)
Café i licors. Aigua mineral




PENYA BLANC-I-BLAVA DE BLANES

IV Esmorzar popular.

El diumenge 19 de juny, la Penya Blanc i Blava de Blanes celebrarà el 4t esmorzar popular de cloenda de temporada al Santuari del Vilar.




PENYA PERICOS DE VILASSAR

IV CIGRONADA PERICA DEL BAR PINOTXO I ELS PERICOS DE VILASSAR

El diumenge 19 de juny a les 10.00hs. tindrà lloc, a la seu de la Penya Pericos de Vilassar de Mar al C/Torrent del Porxo, 24 la IV Cigronada Perica del Bar Pinotxo i els Pericos de Vilassar.

El menú consta de:

Amanida freda de cap i pota
Cigrons al estil Pinotxo
Botifarra a la brasa
Gelat, begudes i cafè





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M