EN LA FINAL INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ

(Nou Mpal. de la Ferreria, Montcada i Reixac: Josep Maria)

FC Barcelona: 4 – RCD Espanyol Inf.-Aleví Femení: 1

La final més desigualada.

Quarta final disputada al Mpal. de la Ferreria a la matinal de dissabte, i la tercera i darrera davant el FC Barcelona. Si les altres dues, la Cadet i la Benjamí masculí, es van resoldre des del punt de penal, aquesta va ser clarament guanyada per l’equip barcelonista que ja havia guanyat els dos darrers enfrontaments en el marc del torneig complementari que ambdós conjunts (guanyadors de la lliga als seus respectius grups 1er, i 2n.) van disputar un cop finalitzat el torneig de la regularitat.

L’Espanyol va aguantar el primer temps, però un gol de Nerea al començament del segon va decantar clarament la final pel cantó barcelonista. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Les blaugranes van aconseguir sentenciar el partit en el tercer quart amb dos gols aconseguits per Pilar Garrote, mentre que quan l’Espanyol va aconseguir reduir distancies en el darrer període amb un gol d’Irina, el Barcelona va reaccionar a la següent jugada elevant a definitiu el resultat de 4-1 i matant definitivament el partit.

FC Barcelona: Aida Mendoza, Sofía Luque, Judith Mas, Anna Artigas, Pilar Garrote, Carla Rivera i Alba Franco.
Suplents: Núria Garrote, Carla Armengol, Nerea Valeriano, Laia Castilla, Andrea Perera.

RCD Espanyol: Paula Bonay, Andrea Cortés, Celia Urgelés, Andrea Gómez, Meritxell Guardia, Georgina Campiz, i Samantha Oliver.
Suplents: Aranzazu Cerdá, Chari Sanz, Marta Molina, Marina Mosquera, Irina Uribe, Ruth Eguilar, Judith Cervantes, i Laura Romero.

Àrbitre: Salvador Tomás López, del comitè territorial català, delegació de Sabadell.

Gols: 1-0: Nerea, m. 20; 2-0: Pilar Garrote, m. 47; 3-0: Pilar Garrote, m. 51; 3-1: Irina, m. 61; 4-1: Alba Franco, m. 62.

Incidències: Camp de Futbol-7 del Nou Mpal. de la Ferreria de Montcada i Reixac. La capitana del FC Barcelona, lesionada, va recollir amb crosses el trofeu.