divendres, 17 de juny del 2011

ESPANYOL - ATLÉTICO FÉMINAS
SEMIFINAL COPA DE LA REINA (20:30 Teledeporte)

L'Espanyol es va desfer de l'Athletic Club en Quarts de Final. Foto d'arxiu.

L'ENCONTRE DE TORNADA DE SEMIFINALS DE LA COPA DEL REI DE JUVENILS S'AVANÇA A LES 17:45 AL SER RETRANSMÉS EN DIRECTE PEL CANAL ESPORT DE TV3.

Avui comença la Fase Final de la Copa de S.M. la Reina de futbol femení.  A la Ciudad del Fútbol de la RFEF a Las Rozas (Madrid), tindrà lloc aquesta tarda vespre la disputa de les dues semifinals: A las 18:00 obriran el foc la Real Sociedad que s’enfrontarà al FC Barcelona. Després a les 20:30 el RCD Espanyol actual campió de la competició en les dues darreres temporades, s’enfrontarà a un Atlético de Madrid que jugarà amb el factor públic a favor al disputar-se a terres madrilenyes.


Tant per la Real Sociedad com per l’Atlético de Madrid Féminas, és el primer cop que arriben a unes semifinals del torneig del KO.  L’Espanyol ha conquerit en cinc ocasions el títol de Copa de la Reina havent  disputat 8 finals. Esperem que diumenge sigui la novena final. 

L’Espanyol – Atlético de Madrid Féminas serà arbitrat per  Raúl Sánchez Mateos Domínguez, mentre que l’anterior semifinal serà xiulada per Beatriz Gil Gozalo, tots del col•legi madrileny.  Aquest encontres de la fase final de la Copa de la Reina seran oferts en directe pel canal Teledeporte.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M