dimarts, 14 de juny del 2011

DIADA DE FINAL DE TEMPORADA DEL
FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA








(Ciutat Esp. Vall d’Hebron-Teixonera; Barcelona: Josep Maria)



36 anys de futbol base


Ahir tarda va tenir lloc l’habitual diada de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua al camp primer de la Ciutat Esportiva Vall d’Hebron – Teixonera, a la capital de Catalunya.

Amb aquesta son ja 36 temporades ininterrompudes en les que aquesta ambaixada espanyolista barcelonina ha disposat de futbol base des que en la temporada 1975/76 van aparèixer els primers equips pels camps de la geografia catalana.

L’esdeveniment constà de diversos encontres de futbol entre els equips de la Manigua des de les 14:00 hores (Juvenil – Cadet A, Cadet B –Infantil A, Prebenjamí – Escola, Aleví B – Benjamí A, i el darrer encontre a les 19:00 hores entre l’Infantil B i l’ Aleví A).

L’acte central de la Diada de final de temporada, es va dur a terme als voltants de les 17:00 quan tots els jugadors dels diferents equips van rebre de mans del President de la GPE Manigua, Dani Bosch, un guardó de record pel seu pas per la Manigua; des dels nois del Juvenil fins els nens de l’escola. També els tècnics i col·laboradors de tots els equips van rebre una distinció pel seu altruista treball formatiu al llarg de la temporada.

Menció especial al jugador Marc Perelló que finalitzava la seva etapa com a juvenil i per tant deixava la Penya, després de passar durant 7 temporades per tots els equips de la Manigua. Va rebre una placa de mans del President de la Penya Manigua. També, cal fer constar, que l’Infantil B de l’entitat va proclamar-se campió d’un torneig que va disputar aquest cap de setmana a Gavà Mar. El Cadet B que va assolir un digne tercer lloc a la lliga del seu respectiu grup, va fer lliurament d’un trofeu en reconeixement a la tasca de l’entitat. Destacar també la temporada del Cadet “A” que va obtenir el sots-campionat de lliga i amb moltes opcions de pogué pujar.

L’acte es va desenvolupar en mig d’un sol radiant i una temperatura gairebé estiuenca trencant maleficis dels darrers actes d’aquesta penya on la pluja havia sigut la protagonista, i sense que una cosa tingui a veure amb l’altre, l'acte va estar més bé o malament conduït per qui escriu aquestes línies i va comptar amb la presència de la plana major del Consell Directiu de la GPE Manigua i de força públic entre els familiars dels integrants dels equips.

Va acomiadar l’acte central d’aquesta diada, el President de la institució, Dani Bosch, qui va saludar i agrair la tasca feta a quants formen part del futbol base de la GPE Manigua, penya tal com va dir en la seva elocució, que porta dins el seu escut, el del RCD Espanyol i el de la ciutat de Barcelona.


















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M