dissabte, 23 de febrer del 2008

TRES PUNTS PER EL CADET B,
EN UN DISPUTAT I RENYIT ENCONTRE














(Camp Municipal d’Horta, c/ Feliu i Codina: Josep Maria)


DAMM CF "B" : 1 - RCDE CADET "B": 2

Triomf del líder del grup segon de Cadet Preferent després de remuntar el resultat que la Damm CF establia en el minut 14, donant-li la volta en el segon temps i sumant tres nous punts que fa que mantinguin l’avantatge en la classificació.

La Damm ha començat manant en el marcador

El primer xut a porta ha estat a càrrec de Antonio, però el porter local ha rebutjat be a còrner.
En una dubtosa falta xiulada per el col·legiat, el dorsal vuit del conjunt cerveser ha llençat magistralment superant la tanca i l’oposició del meta Víctor que ha tocat l’esfèrica però no ha pogut impedir el gol dels locals.

Tot i no acabar de funcionar el conjunt de Planagumà en aquesta fase inicial de l’encontre, els blanc i blaus han gaudit d’ocasions per empatar, mitjançant Gerard després d’una passada en profunditat de Joan Angel, que rebutja el meta local , o una ocasió de Xavi Solé que remata als peus del porter.

Precisament el meta local es llença als peus, avançant-se, a Gil després d’una bona passada a l’espai de Alex.

Per contra, la Damm crea perill en contracops, i en un d’ells ha de sortir amb el cap el meta espanyolista fora de l’àrea rebutjant la pilota. A pilota parada tampoc té sort el conjunt perico, i Víctor Álvarez executa un llançament per sobre el travesser.

Els cervesers han estat a punt de fer el segon al veure a Víctor avançat però el porter perico s’ha refet i en dos temps (això sí amb molts problemes) ha aturat la pilota bombejada.

L’Espanyol estavella al travesser un llançament de còrner directe a càrrec de V. Álvarez. Joan Ángel xuta alt, després d’engaltar una bona pilota morta des de la frontal. El darrer ensurt del primer temps l’ha patit l’Espanyol que ha vist una rematada de cap molt perillosa a càrrec dels locals, que sortosament s’ha marxat alta.

L’Espanyol surt disposat a donar-li la volta al matx

Al minut tres, una pilota a l’espai per Gerard, aquest controla i de perfecta vaselina eleva per sobre la mitja sortida del porter local. Era l’empat i quedava gairebé tot el segon temps per intentar endur-se els tres punts.


La Damm ha portat perill a pilota parada, i de nou l’autor del gol cerveser ha estat a punt de tornar a donar un ensurt, però aquest cop la falta era escorada a l’esquerra i Víctor ben col·locat ha rebutjat, i el refús li ha caigut a un atacant local que lliure de marca ha enviat la pilota molt desviada, perdent una molt bona ocasió.

Planagumà ha anat progressivament introduint canvis en l’equip i Darder que ha sortit en aquesta fase del partit ha xutat massa creuat. La Damm ha tingut varies aproximacions perilloses amb rematat de cap fora del seu davanter centre o una incursió avortada per Víctor que s’ha llençat als peus del adversari en una pilota molt compromesa.

Tots dos equips volien el triomf i la incertesa en el resultat era la nota predominant. La gran ocasió dels locals ha tingut lloc al minut 21 del segon temps, quan una pèrdua en zona de mitjos espanyolista ha propiciat la contra i la pilota en profunditat ha arribat a peus del davanter centre cerveser que s’ha endut l’esfèrica i encarant al porter perico ha xutat a trencar (quan podia haver-se acostat més a la porteria) i el seu tret ha sortit per sobre el travesser.

Un gol de Gil dona els tres punts
Bona jugada de Joan Ángel que s’emporta la pilota lluitant amb l’adversari, i assisteix en profunditat a Gil que bat al meta local amb remat creuat a la dreta del porter.

En el moment de centrar, diverses picabaralles entre jugadors d’ambdós conjunts han enterbolit el desenvolupament de l’encontre acabant amb una “tangana” amb cops, “agressions fingides” , empentes, paraules i tot el que vulguin, que el col·legiat lluny de la jugada ha solucionat amb alguna que altre targeta groga i poc més.

El joc s’ha embrutit per moments, i els nervis en els darrers minuts davant el marcador ajustat han fet acte de presència; la Damm ha estat a punt de fer-se un auto-gol en un rebuig cap a la pròpia porta.
En els darrers moments la Damm ha intentat empatar l’encontre, però l’Espanyol ben posicionat ha defensat el resultat amb encert i tan sols un remat creuat que s’ha passejat per la porteria sortint fora ha estat la única oportunitat dels locals. Ni els més de quatre minuts d’afegit han alterat ja, el resultat establert per Gil al minut 66, i l’Espanyol ha guanyat davant un sempre difícil rival.


RCD Espanyol: Víctor, Alex, Marc Molina, Víctor Álvarez, Cristian, Jorge, Joan Ángel, Antonio, Gerard, Xavi Solé i Gil.
Al minut 41, David González per Álex, al m. 52, Héctor i Darder per Molina i Xavi Solé, Quiles per Antonio. m. 62, Jandro per Joan Angel, m. 71 i Ivan per Gerard, m. 73.

Gols: 1-0 m. 14, 1-1: Gerard, m. 43 i 1-2: Gil, m.66.

Camp Municipal d’Horta.

divendres, 22 de febrer del 2008

TORNA LA SUPERLLIGA FEMENINA

Foto d'arxiu.

El RCD Espanyol femení torna a la competició després de l’aturada i ho farà aquest diumenge a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva, enfrontant-se a l’Atlético de Madrid Féminas.

El conjunt espanyolista podrà comptar amb tots els efectius tret de la golejadora Adriana, lesionada per el que resta de Superlliga i de Carol; la resta estarà a disposició del seu tècnic, Emilio Montiagut.

El conjunt presidit per Lola Romero, ocupa actualment la desena posició a la classificació empatat a punts amb el onzè, la Real Sociedad, amb només cinc victòries, tres empats i deu derrotes; guarismes aquests bastant pobres tenint en compte les expectatives existents abans de començar la competició. El bagatge golejador es de menys deu: 26-36.

L’Atlético Féminas tan sols ha obtingut un triomf important, al guanyar al camp del Puebla per 1-2. Es més, ha perdut amb el Híspalis (3-2) i en la darrera jornada (4-5) davant l’Estartit.

A priori, el conjunt de María Vargas, per potencial de plantilla semblava clar que optaria a estar entre els sis primers o al menys assegurar la plaça de Copa de la Reina, que ara mateix té en l’aire.

ATLÉTICO FÉMINAS
1 VANEsa Moreno 12/02/1981 .(2003/07 Torrejón).
13 Estefanía López “ESTEFI” 12/04/1984


3 Ana Belén Fernández · Nervy” 23/03/1984
5 Ana León (Puebla 06) 20/08/1982
15 Maria Cabezón Jiménez 15/01/1974
20 ROCÍO Ruíz 18/04/1990
VERÓnica Ávila Mateos 22/04/80 (2004-07 Rayo V.)
25 Susana Guerrero 10/05/80 (Levante 2004-07)
Irene Martín. 12/03/90 (Filial)

4 PILAR García 21/07/1990
7 OLGA Cebrián 16/04/1985
8 Marta Docando Marti ( 06-07 Torrejón)13/05/1982
11 Jennifer Hermoso “Jenny” 09/05/1990
14 Cristina Pizarro “Chini” 20/11/1989
18 Alba Merino 15/05/1989 (Puebla)
19 Miriam Navarte Recarte 24/10/1985 (Levante 06-07)

9 Mª Mar Prieto 01/03/1969
10 CRIStina Martínez 11/05/1989
21 Laura Salguero 21/12/1978


En el històric d’enfrontaments dir que tres cops s’han vist les cares ambdós conjunts amb dos triomfs i un empat (2-2 penúltima jornada de la passada temporada). En la primera volta, el conjunt de Montiagut va vèncer per 1-2 (gols d’Adriana), i com a local el conjunt espanyolista, s’han enfrontat només un cop a la Ciutat Esportiva, el 9 de desembre de 2006 en encontre jugat al camp principal en dissabte i televisat, que va acabar amb resultat de 3-0 favorable a les catalanes, en el que les alineacions van ser les següents:

RCD Espanyol: Cristina; Ane, Marta Torrejón, Miriam, Aida (Rocío 57’); Carol (Lara, 71’), Raquel Cabezón, Noemí; Adriana, Raquel Corral (Cubí 68’) i Sara (Dolors 83’).

Atlético Féminas: Maru; María Cabezón, Ana León, Marta Gamarra, Maite Vergara (Rocío Ruíz 75’), Marta Pérez (Laura Salguero 63’), Sonia Vesga (Yoli Ponce 5’), Jenni, Pilar García , Mar Prieto, Paloma Lozano (Cristina Pizarro “Chini” 63’)

Gols: 1-0 Raquel Corral (18’) 2-0 Adriana (22’) 3-0 Adriana (42’)


El partit donarà començament a les dotze i serà dirigit pel col·legiat del comitè català, Jordi José Barrera.

LES PERIQUES A LES SELECCIONS

El RCD Espanyol B i C no tindran competició aquest cap de setmana, i jugaran un encontre amistós formant un combinat d'ambdós conjunts a Montcada i Reixac, a Can Sant Joan diumenge a les dotze del migdia, davant l’Escola de Futbol Montcada (anteriorment Can Sant Joan Blaugrana, abans de la fusió amb el futbol base del CD.Montcada). El conjunt montcadenc és líder del seu grup de Segona Catalana, (el segon) i al igual que les espanyolistes, tenen bastant be encarrilat l’ascens a Primera Catalana.


Fotos cedides pel senyor Salvador Poquet.

No hi ha lliga a Nacional, ja que enguany el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que en la seva segona fase es disputa a Sant Boi, en categoria Sub-25 i sub-18, es disputarà només amb jugadores que no militin a Superlliga.
Per part catalana, Félix Gimeno ha convocat a Elvira Serra, Lara Gómez, Rocío Serrano i Carol Pérez, per formar part del combinat Sub-18 que ha guanyat ja el seu primer encontre per 4-0 a la Selecció de Castella-La Manxa sent titulars les tres darreres i aconseguint Rocío el darrer dels quatre gols. Diumenge jugaran contra el Pais Basc.

En categoria Sub-25 les espanyolistes convocades son: Reche, Helena Roig i Debora, així com la jugadora de la Penya Blanc i Blava de la Roca, la davantera Cristina González. El combinat català ha guanyat a Castella-La Manxa per 1-0. Debora i Reche han estat titulars, mentre que Helena Roig ha sortit en els darrers minuts del partit.


SUB-18
Catalunya: Laura Rafols, Rebeca, Meritxell Vázquez (Laura del Lamo, m. 76), Soraya, Lara Gómez, Rocío Serrano, Carol Pérez (Anna Martí, m. 78), Laura Carriba (Olga García,m . 40), Cristina Baudet, Marta Liria (Marta García, m. 71) i Anna Márquez.

Castella la Manxa: Sandra Toledo (Maria José Tabasco, m. 63), Beatriz García, Marisa Martín, Raquel Simarro, Elena Ruíz, Arancha Torres (Ester Huertas, m. 50), Laura Requena, Rocío Fernández, Isabel Lozano, Ana Parreño (Irene Marchante, m. 40) i Laura Agudo.

Gols: 0-1: Laura m. 12, 0-2: Laura, 0-3: Cristina, 0-4: Rocío Serrano.

SUB-25

Catalunya: Cristina Molina, Maria Reche, Sheila Sanchón, Laura Bonaventura (Anna Pallarés, m. 67), Evelina Moreno (Helena Roig, m. 85), Debora García (Alba Vilas, m. 61), Judith Acedo, Cristina González, Jessica Todó (Alexandra Álvarez, m. 82), Melani Serrano i Isabel Calero.

Castella – La Manxa: Raquel La Fuente, Sara Gómez, Maria J.Piqueras, Irene Sánchez, Matilde Martínez (Jessica Huete, m. 55), Yolanda Calero, Cristina Montalvo, Estefania Aroca, Maria P. Arranz (Yolanda Castellanos, m 61), Vanesa Lorca (Ainara Pérez, m. 55) i Cristina Cañas.

Gol:
0-1: Jessica Todó, m.37.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL BJUVENIL A
TAMUDO10PEDRAZA10GUILLEM CREUS7
LUIS GARCÍA7JORDI GÓMEZ8CHARLY L.6
RIERA3PALANCA4CANARIO5
VALDO3JAVI MÁRQUEZ3SERGIO G.4
ANGEL2JUANMA 3BAENA4
JONATHAN 2ZAMORA2MARC MAS 3
CORO2DIDAC 1LUCAS PORCAR3
ZABALETA1TITO1GUILLEM SAVALL3
JARQUE1ORIOL RICARTE3
TORREJÓN1ÁLEX ARIAS3
EWERTHON1LLUIS CROUS2
Pròpia porta2DIDAC VILA2
ABRAHAM2
ORIOL SANS2
VÍCTOR RUÍZ1
CARLOS RUÍZ1
ALBERT M.1
CHULI1
DAVID1
MAX1



JUVENIL BFEMENÍ AFEMENÍ B
ÁLVARO15ADRIANA10CAROL PÉREZ16
CHULI10SARA10RAQUEL CORRAL10
DANI NIETO9MARTA CUBÍ8ROCÍO10
O. SIELVA8CAROL4KENTI 5
ÁNGEL M.5VICKY4ANA N. RIOS4
MAX4NOEMÍ3MERITXELL4
MARC CABALLÉ3NÚRIA2ELENA FERNÁNDEZ4
TUNEU3MARTA TORREJON1YLENIA3
JORDI ROIG2MÍRIAM1MARTA CORREDERA3
ALEX2NATALIA1DEBORA3
ANTONIO VELA1M. CORREDERA1RECHE1
VEGA1Pròpia porta2OLGUITA1
JULI1ELVIRA SERRA1
Pròpia Porta1HELENA ROIG1




CADET ACADET BINFANTIL A
NIERGA8GERARD M.21LUCHO11
SANI7GIL MUNTADES8OSCAR 7
PABLO7JOAN ÁNGEL6JOSÉ MANUEL4
JORDI AMAT6IVAN GARCÍA6CARLOS CASADO4
GABRI6ANTONIO 5ERIC JACOBS4
CARLES MUR5QUILES4NESTOR 3
CRISTIAN F4JORGE3ARTURO3
EDU 4RUBÉN 2ALEX2
J. CARLOS3CRISTIAN M.2C. ALBARRAN2
ENRIC S.2VÍCTOR ÁLVAREZ2ARROYO1
MIKI2MARC MOLINA1COCO1
Pròpia Porta1XAVI SOLE1ÁNGEL 1
S. DARDER1DIDAC1
JANDRO1AITOR1
Pròpia porta1



INFANTIL BALEVÍ AALEVÍ B
JAFFAR14JACK17JAVI NAVARRO11
FREDY12MULA16CARLES M. 7
GERARD LL.7ALBERT7RUBEN GARCÍA6
LAUREANO5GABRIEL5ERIC4
SERGIO4GERARD5ALEXIS2
POL4JUBA4LLUIS2
RICARD4AITOR4IGNASI2
MARC GELMÀ3DAVID VILLANUEVA3AARON2
GERMÁN2PATRICK3MARC2
PACO2MARC SAMPER2MARIO2
MIKI1GASTÓN V. 2PABLO2
IU RANERA1ROGER RIVAS2EDU1
SERGI COLL1

dijous, 21 de febrer del 2008

FUTBOL 7: CLASSIFICACIONS.

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA1951170211122
2 RCD. ESPANYOL 184916119330
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B"194816038229
4 UD At. GRAMANET194314146733
5 CE SANT GABRIEL193311084632
6 UE SANT ANDREU19319466647
7 CF BADALONA 193110185550
8 CE EUROPA19299286960
9 EC GRANOLLERS19299285546
10 JÀBAC C J - TERRASSA "B"19268296655
11 CD BLANES19247395652
12 FP SÁNCHEZ LLIBRE191644114164
13 Pª BARC. SANT CELONI191334123787
14 CE SABADELL FC191031153272
15 CF MARTORELLES 197211617111
16 UD CIRERA180001813116
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA195518108028
2 CE MANRESA 194514327427
3 UD AT. GRAMANET194012435834
4 FC BARCELONA "B"193611355638
5 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 193210276339
6 ESCOLA F. GAVA19309375251
7 C. MERCANTIL19278384752
8 RCD ESPANYOL "B"19267576155
9 EC GRANOLLERS "B" 19236585358
10 SANT CUGAT ESPORT FC19225775953
11 UE CASTELLDEFELS 19226494460
12 CF VILANOVA GELTRU 192271115366
13 UE SANT ANDREU "B"191745103958
14 MIRASOL-BACO UNIÓN CF191550143667
15 CF CUBELLES191341143884
16 ESCOLA F. SABADELL 19721162467
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANTS1949161212440
2 RCD ESPANYOL "C"1949161211330
3 E. F. PRAT BLAUGRANA1946151313127
4 UE CORNELLÀ "B"194515048737
5 UD VILADECANS194214057037
6 AE PRAT 194113249333
7 CE SANT GABRIEL"B" 194013158043
8 FP CE JÚPITER182271103568
9 FA ESPLUGUENC 1919611266107
10 UD AT. GRAMANET "C"191961124163
11 CE EUROPA "C"181961114371
12 U AT. HORTA 191644123082
13 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"191442133786
14 CF BARCELONETA191341143598
15 UD POLVORITENSE LA MARINA 1910311537100
16 CF BUFALÀ190001925125
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL1751170031011
2 VILA OLIMPICA C. ESP.174816019716
3 CD SANT GABRIEL1741132212336
4 UD AT. GRAMANET1738122311143
5 CF BADALONA173511238737
6 ARRABAL-CALAF GRAMANET173411157545
7 CF LLOREDA17289177579
8 UE SANTS17237287989
9 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ17227195977
10 CE P. BARC. BARCINO17227197090
11 FC MARTINENC17206296696
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F.171341123688
13 FP CE JÚPITER17822132693
14 CF MONTAÑESA177211427107
15 UNIFICACIÓ BADALONA SUD177211425139
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 17000170220

FEMENINS BASE. CLASSIFICACIONS


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "C"15431410957
2CF ARGENTONA153410415916
3CE XAICA "B"143210225517
4AE LA SALLE PREMIÀ14268244619
5FC GLADIADOR15268254024
6P. BAR. ANGUERA "B" 13237243142
7AT. MASNOU13175262631
8UD LOURDES 12144262032
9UE SANT ANDREU "B"15102481341
10BADALONA CF "B"14721111564
11CF SUSANNENC15714101862
12CF BARCELONETA1520213972



FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL 144214001948
2 F. ESP. AT VILAFRANCA1437121110324
3 CF REUS DEPORTIU1331101213021
4 CF VILANOVA GELTRU 13175264158
5 FC SANTBOIÀ13165172964
6 CE ESPARRAGUERA13154364672
7 CF MOLINS DE REI131031917125
8 P. BAR. CERVELLÓ145121114119
9 CD ODENA1300013992
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL144013101499
2 CF BADALONA1538122114814
3 ESCOLA ESP. GUINEUETA1438122011812
4 PENYA BLANC BLAVA ROCA153411136936
5 ESCUELA F. BONAIRE15227175231
6 EF BARBERÀ ANDALUCIA15196195275
7 ENFAF13185355467
9 CE SANT GABRIEL "C"14155093958
8 CE EUROPA "B"15186094574
10 UE VILASSAR DE MAR14512111294
11 CF PALAUTORDERA "B"143101317143
12 AE LA SALLE PREMIÀ141011311153
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL164816002423
2 P. BARC. SANT CELONI1645150117641
3 UE SEVA164013128128
4 CE SABADELL FC "B"15371213646
5 RCD ESPANYOL "B"16258178084
6 CF BADALONA "B"15206273962
7 C. BELLAVISTA MILAN15196184168
8 CF BASE VICREMEI "B"161550112165
9 CF AT. RIUDEPERES15144292960
10 UD TARADELL1614421048111
11 CF OLÍMPIC LA GARRIGA1614421019105
12 CF PALAUTORDERA15620132681
13 AT. BALENYÀ150001512164




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M