dimecres, 20 de febrer del 2008

UN ESPANYOL B NEGAT CARA A PORTA,
DIU ADÉU A LA COPA RFEF



RCD ESPANYOL B: 0 - MAZARRÓN CF: 0


Ineficàcia Total
El RCD Espanyol B ha quedat eliminat de la Copa RFEF, al no pogué ni tan sols igualar el resultat de l’encontre d’anada on els murcians van assolir una victòria mínima però suficient a tenor del que ha succeït aquesta tarda.

L’Espanyol B no ha jugat be; ha gaudit d’ocasions clares (sobre tot en el primer temps) però ha quedat palès de nou les dificultats d’aquest equip per marcar un gol. Els visitants han vingut a tancar-se, a fer valer el resultat de l’anada i poc més. Els homes de Rubi han tornat un partit més a defraudar al poc públic que ha fet acte de presència.

Héctor Simón, la gran novetat
Efectivament, després de dos anys fora dels terrenys de joc, Héctor Simón s’ha tornat a vestir de curt, i ha jugat fins el minut 58 que ha estat substituït per Baena, després d’haver lluitat i no haver desentonat gens en relació als seus companys en la seva reaparició; en el segon temps com es natural després de tant temps sense jugar ha estat substituït.

Altre que també tornava era Palanca, el golejador espanyolista que ha actuat en la banda esquerra de l’atac blanc i blau, lluny d’on fa mal, ja que el seu lloc natural ha estat ocupat per Plata que ha tornat a decebre i de moment igual que Riera encara no han justificat els seus fitxatges.

Precisament ha estat Plata el primer en rematar d’esquenes a porteria de xilena, però molt desviat després d’una jugada de Palanca. El propi Palanca ha posat una pilota molt tancada a De Pablos, però Escalona s’ha anticipat fent-se amb la pilota.

Mentre, els murcians que han intentat al contracop portar perill a les immediacions de la porteria de Víctor Ibáñez han demostrat molt poca qualitat i en poques ocasions s’han acostat amb suficient solvència per anotar el gol que els hi assegurés l’eliminatòria; només al primers minuts del segon temps en una jugada invalidada per fora de joc, ha estat l’única ocasió protagonitzada per el Mazarrón.

Les millors ocasions del partit
Primer un xut de Palanca en el 25, massa llunyà, que surt a l’esquerra de la porteria. Després, una gran ocasió a càrrec de Riera que ha rebut en profunditat de Plata aixecant-li la pilota per sobre el defensor, i davant la sortida de Escalona, el germà petit dels Riera xuta fluix desequilibrat i l’esfèrica mansament es dirigeix cap a la porta però un jugador del Mazarrón ho acaba impedint.

Un llançament de falta per la dreta, a càrrec de Gerard es rematada per Plata lliure de marca, sortint el remat de cap fregant el pal dret de la porta murciana. Una gran ocasió perduda.

I no seria la darrera, ja que en temps d’afegit del primer temps, una molt bona jugada de De Pablos per la dreta acaba amb una perfecta centrada i de nou Plata malbarata l’ocasió rematant de cap tant malament com ha sabut, alt i molt desviat.

Abans, Palanca en comptes de obrir a Riera, ha preferit xutar, també sense obtenir fruït de l’acció.

En el segon temps, pitjor encara
Si en el primer temps s’han vist fins a tres molt clares ocasions per anotar el gol que forcés la pròrroga, en el segon temps les ocasions han estat molt menys perilloses i els murcians encara s’han tancat més i han començat a repartir a dojo davant la passivitat arbitral.

Una centrada de Riera en la que Plata estava tot sol, l’ha enviat massa tancada a les mans del meta visitant.

L’únic xut dels murcians ha estat una jugada culminada per el davanter centre Juanjo que s’ha marxat de Toni Lao, però el seu remat ha estat ben blocat per Víctor.

La millor ocasió d’aquest segon temps, l’ha protagonitzat Palanca que en bona situació ha llençat a les mans de Escalona quan podia haver creuat la pilota lluny de l’abast del meta murcià.
Amb un xut des de la frontal a falta de deu minuts buscant l’escaire, l’Espanyol s’ha acomiadat d’aquesta competició, ja que en els darrers minuts ha estat incapaç de inquietar la porteria visitant.

Molt tindrà que millorar l’equip de Joan Francesc Ferrer “Rubi”, per que malgrat a que avui no era partit oficial de lliga i que hi havia homes no habituals, ha tornar a oferir el mateix que ens té acostumats en el campionat de lliga; una falta de gol perillosa, màxim tenint en compta la situació que travessa el conjunt espanyolista i que diumenge deurà guanyar a Villarreal, si no vol empitjorar encara més la ja per sí delicada classificació.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Víctor, Toni Lao, Gerard Rovira, Víctor Ruíz, Tito, Juanjo, Héctor, De Pablos, Sito Riera, Plata i Palanca.
Substitucions: Baena per Héctor, m. 58, Álex per Plata, m. 65, Lucas Porcar per Víctor Ruíz, m. 86.

Mazarrón San Antonio CF: Escalona, Llamas, Ortega, Brais, Juanjo, Jorge, Zubillaga, Saura, Nestor, Boukhari i Álex
Substitucions: Perona per Boukhari, m. 55, Gamiz per Zubillaga, m. 64 i Hedrera per Ortega, m. 69

Àrbitre: Calle Martínez, del comitè català. Tremendament condescendent amb el joc dur dels visitants. Ha mostrat targes grogues a Héctor, m.24 i per part visitant a Juanjo, m. 31, Saura, m. 48, Gamiz, m. 84 i Álex m. +90.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Encontre de tornada de quarts de final de la Copa RFEF. Mostres de suport (amb pancarta inclosa) cap al jugador del Espanyol Héctor Simón després del període de dos anys d’inactivitat per la fractura que va patir. Molt poc públic degut en part a l’horari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma.i Cia : M'ha agradat molt el temari del partit, hara bé,si les peçes importants el pel proper partit, veure'm que fa el Fantàstic Sr. Rubi.Si no es guanya o empata, malament, la resta començara a distanciar-se.
Resta sol.lament que alguna vegada algún delanter, apart de Pedraza, faigui "goal".
Salut i Força Espanyol.
Josep ( Figot47)




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M