dissabte, 23 de febrer del 2008

TRES PUNTS PER EL CADET B,
EN UN DISPUTAT I RENYIT ENCONTRE














(Camp Municipal d’Horta, c/ Feliu i Codina: Josep Maria)


DAMM CF "B" : 1 - RCDE CADET "B": 2

Triomf del líder del grup segon de Cadet Preferent després de remuntar el resultat que la Damm CF establia en el minut 14, donant-li la volta en el segon temps i sumant tres nous punts que fa que mantinguin l’avantatge en la classificació.

La Damm ha començat manant en el marcador

El primer xut a porta ha estat a càrrec de Antonio, però el porter local ha rebutjat be a còrner.
En una dubtosa falta xiulada per el col·legiat, el dorsal vuit del conjunt cerveser ha llençat magistralment superant la tanca i l’oposició del meta Víctor que ha tocat l’esfèrica però no ha pogut impedir el gol dels locals.

Tot i no acabar de funcionar el conjunt de Planagumà en aquesta fase inicial de l’encontre, els blanc i blaus han gaudit d’ocasions per empatar, mitjançant Gerard després d’una passada en profunditat de Joan Angel, que rebutja el meta local , o una ocasió de Xavi Solé que remata als peus del porter.

Precisament el meta local es llença als peus, avançant-se, a Gil després d’una bona passada a l’espai de Alex.

Per contra, la Damm crea perill en contracops, i en un d’ells ha de sortir amb el cap el meta espanyolista fora de l’àrea rebutjant la pilota. A pilota parada tampoc té sort el conjunt perico, i Víctor Álvarez executa un llançament per sobre el travesser.

Els cervesers han estat a punt de fer el segon al veure a Víctor avançat però el porter perico s’ha refet i en dos temps (això sí amb molts problemes) ha aturat la pilota bombejada.

L’Espanyol estavella al travesser un llançament de còrner directe a càrrec de V. Álvarez. Joan Ángel xuta alt, després d’engaltar una bona pilota morta des de la frontal. El darrer ensurt del primer temps l’ha patit l’Espanyol que ha vist una rematada de cap molt perillosa a càrrec dels locals, que sortosament s’ha marxat alta.

L’Espanyol surt disposat a donar-li la volta al matx

Al minut tres, una pilota a l’espai per Gerard, aquest controla i de perfecta vaselina eleva per sobre la mitja sortida del porter local. Era l’empat i quedava gairebé tot el segon temps per intentar endur-se els tres punts.


La Damm ha portat perill a pilota parada, i de nou l’autor del gol cerveser ha estat a punt de tornar a donar un ensurt, però aquest cop la falta era escorada a l’esquerra i Víctor ben col·locat ha rebutjat, i el refús li ha caigut a un atacant local que lliure de marca ha enviat la pilota molt desviada, perdent una molt bona ocasió.

Planagumà ha anat progressivament introduint canvis en l’equip i Darder que ha sortit en aquesta fase del partit ha xutat massa creuat. La Damm ha tingut varies aproximacions perilloses amb rematat de cap fora del seu davanter centre o una incursió avortada per Víctor que s’ha llençat als peus del adversari en una pilota molt compromesa.

Tots dos equips volien el triomf i la incertesa en el resultat era la nota predominant. La gran ocasió dels locals ha tingut lloc al minut 21 del segon temps, quan una pèrdua en zona de mitjos espanyolista ha propiciat la contra i la pilota en profunditat ha arribat a peus del davanter centre cerveser que s’ha endut l’esfèrica i encarant al porter perico ha xutat a trencar (quan podia haver-se acostat més a la porteria) i el seu tret ha sortit per sobre el travesser.

Un gol de Gil dona els tres punts
Bona jugada de Joan Ángel que s’emporta la pilota lluitant amb l’adversari, i assisteix en profunditat a Gil que bat al meta local amb remat creuat a la dreta del porter.

En el moment de centrar, diverses picabaralles entre jugadors d’ambdós conjunts han enterbolit el desenvolupament de l’encontre acabant amb una “tangana” amb cops, “agressions fingides” , empentes, paraules i tot el que vulguin, que el col·legiat lluny de la jugada ha solucionat amb alguna que altre targeta groga i poc més.

El joc s’ha embrutit per moments, i els nervis en els darrers minuts davant el marcador ajustat han fet acte de presència; la Damm ha estat a punt de fer-se un auto-gol en un rebuig cap a la pròpia porta.
En els darrers moments la Damm ha intentat empatar l’encontre, però l’Espanyol ben posicionat ha defensat el resultat amb encert i tan sols un remat creuat que s’ha passejat per la porteria sortint fora ha estat la única oportunitat dels locals. Ni els més de quatre minuts d’afegit han alterat ja, el resultat establert per Gil al minut 66, i l’Espanyol ha guanyat davant un sempre difícil rival.


RCD Espanyol: Víctor, Alex, Marc Molina, Víctor Álvarez, Cristian, Jorge, Joan Ángel, Antonio, Gerard, Xavi Solé i Gil.
Al minut 41, David González per Álex, al m. 52, Héctor i Darder per Molina i Xavi Solé, Quiles per Antonio. m. 62, Jandro per Joan Angel, m. 71 i Ivan per Gerard, m. 73.

Gols: 1-0 m. 14, 1-1: Gerard, m. 43 i 1-2: Gil, m.66.

Camp Municipal d’Horta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep, te quería hacer una consulta, a ver si tienes esta información: Sabes por qué no juegan el lateral derecho del cadete B Carlos Galindo y el central del juvenil B, Juli Serrano? Son dos jugadores muy prometedores y hace tiempo que no los veo por las alineaciones. Igual es que están lesionados o simplemente no cuentan para los entrenadores. Saludos.

Josep Maria ha dit...

hola Saynomore: Pues no sabría decirtelo, por que en efecto, Juli Serrano es un puntal en el juvenil B. En su lugar jugó Mozó y Roig en funciones de central.
Y en el Cadete B, fue Alex quien ocupó la banda derecha y al descanso lo substituyó el paguayo David González. Miraré haber si lo puedo saber.
Siento no poder aclararte tus dudas. Saludos.

Anònim ha dit...

Gracias Josep. Eso es lo que visto, que hay hasta dos laterales derechos en el cadete B. Espero que no se lo hayan llevado.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M