dissabte, 23 de maig del 2009

S A L V A T S ! ! !

EL JUVENIL GOLEJA (6-0) AL MONTECARLO, I ES CLASSIFICA PELS QUARTS. DEMÀ, TORN PER L'ESPANYOL B DAVANT EL TENERIFE B, I A VALENCIA: LLEVANT-ESPANYOL FEMENÍ. EL JUVENIL CADET FEMENÍ GUANYA 4-1 A L'ENFAF EN L'ANADA DE LES SEMIFINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA. EL INFANTIL FEMENÍ GUANYA 1-2 EN EL RUIZ CASADO I TANCA LA LLIGUETA IMBATUT DINS EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL




UD Almería: 0 – RCD Espanyol: 3



S’ha fet realitat el miracle !!!!
El que semblava un miracle després de perdre a Pamplona (8 punts per sota de la salvació faltant 10 partits), la permanència del RCD Espanyol en la màxima categoria del futbol espanyol, s’ha fet realitat aquesta nit, en certificar la salvació l’equip de Mauricio Pochettino i Feliciano Di Blasi, vencent 0-3 a l’UD Almería en un encontre molt més difícil i complicat del que el resultat final pot induir a pensar.

El partit ha començat amb un UD Almería que ha sortit molt fort, protagonitzant al primer minut la primera incursió avortada per el darrer defensor al tall. Només es duien tres minuts de joc, i el conjunt andalús ha tingut una de les millors ocasions per inaugurar el marcador: Una jugada en la que Crusat fa falta, però el col•legiat no l’assenyala, i la passada de la mort a Negredo que amb tot a favor, remata al pal dret de la porteria de Kameni, donant el primer ensurt.

Tot i que l’Espanyol s’ha defensat bé, s’ha de dir que s’hi ha conegut les importants baixes de Nico Pareja i de Sergio Sánchez, ja que els andalusos han creat al llarg del partit molt perill i no sempre la cobertura ha estat a la perfecció, malgrat que el si podem dir, és que sempre han comptat amb un Kameni avui en estat de gràcia.

Mica a mica, l’Espanyol es deixa anar, i arriben les primeres accions amb centrades de Callejón o de David sense rematadors. La primera ocasió espanyolista ha estat un còrner tret per l’esquerra i que Callejón tot sol no ha rematat bé amb el cap, sortint desviat quan es trobava en immillorable situació per haver perforat la porteria andalusa.

Una errada de Román dins l’àrea petita espanyolista que li roben la cartera, ha obligat a Kameni a intervenir de manera providencial després d’una rematada de Kalu Uche, que treu amb la cuixa en primera instància i posteriorment acaba blocant.
Un xut llunyà dels locals és aturat pel camerunès, ben posicionat. L’Almería torna a posar setge a la porteria espanyolista, i una jugada acaba amb un xut a l’exterior de la xarxa de la porteria de Kameni. En una jugada de tiralínies a punt és de marcar el conjunt andalús però en el darrer moment talla la trajectòria de la pilota de la centrada de Crusat abans que arribi al seu destinatari.

Ivan Alonso, posa en avantatge al conjunt espanyolista
Minut 26 de joc; jugada per banda esquerra de Nené, centra perfectament ras, i Ivan Alonso desmarcat remata suau i de primera, superant al porter local. L’Espanyol sortosament es avançava, després que el Barcelona ens ajudés (com no!) encaixant el gol de la seva derrota davant Osasuna, o que Sporting s’avancés a Valladolid, - resultats molt perillosos i que obligaven a l’Espanyol a no badar -.

El col•legiat de l’encontre, Texeira, no ha volgut saber res de les accions en les àrees. Sobre tot en la de Kameni, on els jugadors locals han buscat una i altre vegada el contacte per obtenir una pena màxima que els hi permès marcar. El conjunt andalús en tot l’encontre ha donat la imatge de jugar-se quelcom més que la honra dels tres punts... Moltes faltes, entrades dures, cops de colze...

Amb la victòria mínima espanyolista s’ha arribat al descans. El segon temps ha començat amb accions d’atac perico que han acabat amb xuts de Román, o de Nené, o bé aturats pel porter local o desviat per sobre el travesser.
Llavors es produïa la noticia de l’empat del Real Valladolid, que permetia a l’Espanyol salvar-se matemàticament tot i que l’Almeria empatés en el partit.

El millor Kameni
El meta camerunès ha salvat de l’empat al conjunt de Mauricio Pochettino, en rebutjar estirant el braç en un remat de cap de Uche, enviant a còrner quan ja semblava que la pilota portava la direcció inevitable del fons de la porteria. El servei de cantonada també és blocat pel porter, aquest cop aprofitant-se de la seva bona situació.

El domini del Almería es total en aquests moments. L’Espanyol no pot sortir del seu camp, i els andalusos busquen l’empat com si els hi anés la vida.

Però, es produeix un contracop, i la obertura a l’esquerra per Nené, el brasiler controla, profunditza i centra, però la pilota refusada per la sortida del porter Alves que s’avança a Jarque que ha pujat al remat, acaba rebotada morta a peus de Ivan Alonso que xuta i de nou rebotada, acaba amb una mica de fortuna, dins la porteria andalusa.

Faltaven 19 minuts, més l’afegit; però no sempre es té davant a l’Atlético de Madrid... Coro, a més, surt per Callejón i el de Banyoles donarà més profunditat i mobilitat a l’atac espanyolista davant un Almeria que ja comença a descompossar-se.



Coro es reivindica
El partit canvia de decorat, i ara és l’Espanyol qui té les ocasions: Un remat de cap de Román rebutjat per Diego Alves, una gran jugada de Nené, que retalla dins l’àrea i xuta fort, rebutjant el meta local. Ara ja no espanta el segon gol del Sporting, ni el espectàcle depriment del Camp Nou... L’Espanyol es salva i per mèrits propis sense tenir que dependre de favors de tercers...

Serà Negredo qui doni la rèplica amb una rematada de cap, superant la defensa espanyolista que surt fregant el pal esquer. O una centrada de Bruno que remata de cap Petti, blocant molt segur Kameni.

Rufete surt per Alonso per matar l’encontre, i en una jugada de contracop al minut 89, Román obre a Luis García qui assisteix a la dreta en profunditat a Coro, que controla, encara al meta i amb una perfecta definició, posa el 0-3 en el marcador. Veure’l per creu-lo. L’Espanyol esgotava els darrers minuts amb una altre intervenció de Kameni, amb la sortida testimonial de Lola per un Nené que ha completat una gran segona volta sent un dels millors de la plantilla en quant a rendiment (per qualitat tècnica ningú ho ha dubtat mai, però al futbol es necessari quelcom més que la tècnica).

Quan Texeira Vitienes, ha assenyalat la fi de l’encontre, tots em respirat de satisfacció. Tots ens hem tret un gran pes de sobre. L’Espanyol ho ha tornat a comptar. Ho hem tornar a aconseguir, després de molt patiment. L’alegria es desborda entre els jugadors. Els socis que han anat a Almería també ho celebren per tot l’alt. Ja no s’ha d’anar ni a Lourdes ni a Fàtima...

Pel bé de l’Espanyol, espanyolistes, no oblidem el que ha succeït!!!.




Fitxa Tècnica:
UD Almería: Diego Alves, Bruno, Mané, Perellano, Carlos García, Soriano, Iriney, Crusat, Ortiz, Uche, i Negredo
Substitucions: Julio Álvarez per Iriney, m. 55; Piatti per Soriano, m. 79.

RCD Espanyol: Kameni (9), Chica (6), Jarque (7), Torrejón (6), David García (8), Moisés (7), Román (7), Nené (8), Luis García (7), Ivan Alonso (9), i Callejón (7).
Substitucions: Coro (8) per Callejón, m. 73; Rufete (s.q.) per Ivan Alonso, m. 84; Lola (s.q.) per Nené, m. 89.

Àrbitre: Fenando Teixeira Vitienes, del col•legi càntabre. Ha mostrat targetes grogues a Mané, m. 29, Iriney, m. 46, Negredo, m. 59 i Crusat, m. 84 per part andalusa, i a Ivan Alonso, (cinquena targeta), m. 64.

Gols: 0-1: Ivan Alonso, m. 25; 0-2: Ivan Alonso, m.71; 0-3: Coro, m. 89

Incidències: “Estadio de los Juegos Mediterraneos de Almería”. Presència de seguidors espanyolistes en les grades, que han recolzat l’equip durant el partit i han celebrat en el moment de finalitzar l’encontre la salvació com tot l’equip blanc-i-blau.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

86

37

27

5

5

104

34

2

REAL MADRID C.F.

78

36

25

3

8

81

47

3

SEVILLA F.C.

67

37

20

7

10

52

39

4

ATLÉTICO DE MADRID

64

37

19

7

11

77

57

5

VILLARREAL C.F.

62

37

17

11

9

58

52

6

VALENCIA C.F.

59

37

17

8

12

66

54

7

R.C DEPORTIVO

57

37

16

9

12

47

46

8

MALAGA CF

55

37

15

10

12

55

56

9

R. MALLORCA

48

36

13

9

14

48

56

10

U.D. ALMERIA

46

37

13

7

17

45

58

11

REAL RACING CLUB

45

37

12

9

16

48

47

12

R.C.D. ESPANYOL

44

37

11

11

15

43

49

13

ATLETIC CLUB

44

37

12

8

17

47

60

14

REAL VALLADOLID

42

37

12

6

19

45

57

15

GETAFE C.F.

41

37

10

11

16

49

55

16

REAL BETIS B.

41

37

10

11

16

50

57

17

REAL SPORTING

40

37

13

1

23

45

78

18

C. AT. OSASUNA

40

37

9

13

15

39

46

19

C.D. NUMANCIA

35

37

10

5

22

38

67

20

RECREATIVO

33

37

8

9

20

33

55


54è ANIVERSARI DE LA GPE MANIGUA: II PERICICLETADA I GUARDÓ A SENTIMENT PERICO


Demà diumenge, es celebra la II Pericicletada a Collserola, en el marc del 54è Aniversari de la Gran Penya Espanyolista Manigua, que constarà d’un passeig amb bicicleta per la serra de Collserola, i un àpat de germanor sense corbates ni tratges, en definitiva passar un dia a la muntanya amb la família espanyolista.

Tinc que dir-vos amics lectors, que aquest cop certament serà diferent per qui escriu aquestes línies. Sentimentalment serà diferent, que no en quant a la tasca que venim desenvolupant des d’aquells finals d’agost de 2006 quan vaig començar aquest projecte modest i esforçat de blog.


Sabeu els que em coneixeu, que lo darrer que faig en aquest mitjà (al inrevés del que fan altres), és parlar de mi mateix en ell. Poques vegades surto i molt menys com a protagonista de cap dels actes (socials, esportius) dels que assisteixo. No m’agrada, senzillament. El protagonista és el RCD Espanyol, els seus equips, la seva gent. Jo em limito a donar fe del que succeeix, i això si, expressar encertada o equivocadament la meva opinió exercint el meu dret a la llibertat d’expressió. Res més.


Es per això que fins al darrer moment, avui dissabte, i per que tinc que donar publicitat a la noticia en sí, que no és altre que l’acte d’aniversari de la GPE Manigua, que per cert ja és el 54è, (poques penyes poden dir-ho això, malgrat que totes em mereixen el màxim dels respectes per les seves tasques que desenvolupen en pro del nostre club), he demorat el comunicar-vos que entre els guardonats per la GPE Manigua es troba aquest modest mitjà, que se li ha concedit (justa o injustament, merescudament o no, a la vida tot es pot rebatre), el guardo a la difusió espanyolista.


Em limito a comunicar-lo, expressant el meu agraïment, i sobre tot donar les gràcies a tots aquells que segueixen aquest blog, única raó d’existir, i tots aquells que fora de Barcelona, segueixen des de la distància les activitats del nostre futbol base, femenins, a través d’aquest modest mitjà. Gràcies a la GPE Manigua, i a tots vosaltres.


I a qui ha preferit censurar i els noms dels premiats, i deixar només els títols dels premis i no els guardonats, que hi farem!... Sé que es molt dur per els que manen al RCD Espanyol, per la seva web oficial, tenir que comunicar que el Director General de l’entitat li ha estat lliurat en votació popular a través de internet, el "PREMI PERICO LLIMONA" per la seva nefasta gestió al front de la part executiva de l’entitat i amb el seu astronòmic sou...

Que hi farem, potser allò d’acabar en el pensament únic, també hauria d’arribar al nostre club, en certes persones... Entre altres coses, per que el senyor guardonat per la seva llarga història al capdavant d’una penya, com és el Sr. Giralt, no es mereix pagar per tal assumpte, veient també censurat el seu nom...


El programa és el següent:


A les 11:00hores INICI DE LA PERICICLETADA DES DEL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (CTRA DE VALLVIDRERA-SANT CUGAT KM 6,5) EL RECORREGUT ARRIBARÀ FINS AL PANTÀ DE VALLVIDRERA. (pel camí del MAS GUIMBAU)


A les 13:30hores DINAR DE GERMANOR AL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (El dinar es farà a l'aire lliure)
Presentarà l'acte el periodista i soci de la penya el Sr. Antoni Itarte.


En el transcurs del dinar es lliuraran els tradicionals guardons que otorga la GPE Manigua:
GUARDÓ ELENA ALCOVERRO, en reconeixement al seu suport a les penyes:
SR. JOAN ANTONI GIRALT -(PENYISTA I PRESIDENT DE PBB LLORET DE MAR I COMARCA)
GUARDÓ EN RECONEIXEMENT A LA DIFUSIÓ ESPANYOLISTA:
SR. JOSEP Mª TOBEÑA (SENTIMENT PERICO)
PREMI PERICOLLIMONA: (Premi escollit amb la votació feta a través d'Internet):
SR. PEDRO TOMÀS MARQUÉS (Director General RCD Espanyol)


MENU
PA AMB TOMÀQUET I ALL
AMANIDA VARIADA
ESCALIVADA
BOTIFARRA AMB ALL I OLI AMB MONGETES I PATATES DE GUARNICIÓ
POSTRES VARIATS
PREU: 26 EUROS


MENU INFANTIL
PA AMB TOMÀQUET
BOTIFARRA O PIT DE POLLASTRE AMB PATATES
POSTRES VARIATS
PREU: 18 EUROS

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP (Lliga)ESPANYOL "B" (Lliga)JUVENIL "A"(Lliga ) + Copa
ROMÁN5MATAMALA12LUCAS P.16+1
LUIS GARCÍA5JAVI MÁRQUEZ11MARC MAS 11
DE LA PEÑA4PEDRAZA10CHULI11+2
NENÉ4LUISMI10ÁLVARO7
SERGIO SÁNCHEZ3JORDI TARRÉS9SERGIO GINÉS6
IVAN ALONSO3JAVI LÓPEZ7MOLINA5
TAMUDO3IVAN DÍAZ5MARC DE VAL4
PAREJA3CANARIO4ERIC PLA 3
CORO2GUILLEM CREUS3TONI CUNILL3
MOISES2DIDAC VILÀ3LLUIS CROUS2
CALLEJÓN2VÍCTOR RUIZ2CABALLÉ2
JARQUE2GOTOR2MORAGA2
VALDO1JUANJO1PERE1
Rufete / p.porta1JULIÁN1ÁLVARO VEGA1
BRACHI1MOÑINO1
DAVID LÓPEZ1MAX1
Pròpia porta2Pròpia porta1



FEMENÍ "A" (Lliga)FEMENÍ "B"FEMENÍ "C"
ADRIANA18CAROL FÉREZ26MONTSE17
VERO13RAQUEL CORRAL16LINDA10
SARA SERNA9CARLA10ALEXIA7
MARTA CUBÍ9KENTI6MÓNICA7
NOEMÍ5LAURA6NEREA6
CORREDERA4BRENDA5EVA5
MARTA TORREJÓN3ALEXIA5MIKA4
CAROL MIRANDA2MARTA YAÑEZ4MIREIA T4
JOANA2HELENA ROIG

3

A. ALTMANN2
NÚRIA2LARA GÓMEZ3A. PEREIRA2
MÍRIAM1EVA2 SANDRA GUIU2
ANE1DEBORA1DE LA CRUZ2
(Athletic), pròpia porta.1SARA GARCÍA1CARLA1
(At. Malaga), pròpia p.1Pròpia porta1



JUVENIL "B"CADET "A" CADET "B"
GABRI16GERARD MUÑOZ26ISAAC12
RUBEN16JOAN ÁNGEL11PABLO DE CASTRO8
CRISTIAN TELLO16XAVI SOLE9ALBERT MIRAVENT8
MARC NIERGA7GIL8JUANJO5
PIRULO3VÍCTOR ÁLVAREZ7AITOR5
CARLES MUR2ALEX GARCÍA7LUCHO4
CARLES CLERC2JANDRO6"COCO" CORELLA3
ANTONIO2QUILES4ADRIAN RUIZ3
PABLO2SERGI DARDER4ERIC JACOBS3
JORDI AMAT2IVAN GARCÍA

3

ARROYO3
ADRIÀ TUNEU1JORGE2SANDRO3
JOSE CARLOS1LUCHO2OSCAR MEDINA2
SERGI DARDER1JAIME1PIFA2
ÁLVARO VEGA1RUFO1LUIS VIOQUE2
ADRIÁN1BONILLA1JOSE MANUEL 1
HÉCTOR1ALBARRÁN1
NIL VICTÒRIA1MESA1
MANEL1
Pròpia porta2


INFANTIL "A"INFANTIL "B" ALEVÍ "A"
PEDRO40MULÀ16JAVI NAVARRO22
JAFFAR19ALBERT 8RICHARD21
HERNAN18SAMPER7PABLO C.8
RAFA ESPINOSA8JACK 7ANDERSON8
RICARD8FERNANDO6ARNAU7
SERGIO G6RAUL6OSCAR MELERO6
ROBERT6MAXI ROSALES6ROGER VERDAGUER4
CHUS6PATRICK3VALLS4
MARC GELMÀ5BOCHI3ALEXIS4
GERMAN4MARC ROCA3MARC3
FREDY3DAVID VILLANUEVA2MARIO2
IU RANERA3ESTEBAN2JULIO2
GERARD Ll. 3PABLO M.1RUBEN2
SERGI COLL2NAVARRETE

1

MELENDO2
LUCAS DEL CAMPO1ROGER BRUNET1LLUIS2
PAUL1GASTON

1

MARCEL SGRO1
Pròpia porta2GERARD XALABARDER

1

ALEJANDRO1
ANTHONY1


ALEVÍ "B"BENJAMÍ "A" (F-7)BENJAMÍ "B" (F-7)*
IBRA8FODE64TONI PAREDES30
VÍCTOR5JOSEP40DANI RIBELLES16
S. PASCUAL4JOEL RUIZ40MARC SUÁREZ

15

MARC HEREDIA4ARNAU34SERGIO12
JOAN3ALEX COLLADO20VÍCTOR GÓMEZ11
CARLES PÉREZ3POL LOZANO17MANU5
ALBERTO2MARC BARNILS12MIGUEL3
NIL AYATS2DANI REINA10JOAN ALTIMIRA3
POL1JAIRO9MARCO VIVANCO

3

DAVID1MARC LLINARES7BRUNO1
ALBERT4JOAN ROJAS1

falten els del partit J. Terrassa -Espanyol*

+7

EL JUVENIL-CADET FEMENÍ ES JUGA PASSAR
A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA


El Juvenil Cadet Femení del RCD Espanyol, dissabte passat havia d’enfrontar-se en Aixovall, (Andorra) a l’ENFAF en l’anada de les Semifinals del Campionat de Catalunya en aquesta categoria, que enfronta als quatre equips campions de lliga dels quatre grups. L’encontre no es va pogué disputar, ja que l’àrbitre no va comparèixer, i al mateix temps no es va permetre que xiulés cap àrbitre andorrà que no pertanyés a la FCF.

Aquest encontre doncs, és disputarà diumenge (anada), curiosament un dia després que es disputi l’encontre de tornada a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, dissabte a les 14:30.

Infantil "A: 9 - CF Igualada: 0

Cinquè triomf del RCDE Infantil Femení en la lligueta del grup primer del Campionat de Catalunya Infantil. L’equip entrenat per “l’apartada” Marta Cubí ha portat a terme una gran temporada no cedint encara ni un sol punt, i diumenge passat golejar amb contundència i rotunditat a un Igualada, tercer de grup, per 9-0. L’equip espanyolista ja varis encontres que s’ha destacat en la classificació i té en la butxaca el passi a la gran final que disputarà amb el CD Sant Gabriel, campió de l’altre grup.


De moment, disputarà l’encontre que li manca, precisament davant l’altre equip del Sant Gabriel (va classificar dos equips entre els quatre primers), al Ruiz Casado de Sant Adrià.









CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL FEM. Grup 1er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

16

5

5

0

0

21

4

2

CD SANT GABRIEL

8

5

2

2

1

17

7

3

CF IGUALADA

4

5

1

1

3

11

24

4

FC LEVANTE LAS PLANAS

1

5

0

1

4

4

18




Per la seva banda, les més petites, van perdre 2-4 davant el CE Esparraguera, en encontre disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en un encontre bastant bé jugat, però que un cop més l’abismal diferència física degut a la edat, va acabar passant factura i les nenes de Jose Reina no van pogué obtenir els primers punts en aquest campionat complementari que disputen els equips que no classificant-se pel campionat de Catalunya s’han inscrit per disputar-lo.


Els gols espanyolistes van ser aconseguits per Celia i per Nicole.









CAMPIONAT COMPLEMENTARI INFANTIL ALEV. FEM.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

CF MOLINS DE REI

15

5

5

0

0

29

4

2

CF CALDES MONTBUI

12

5

4

0

1

16

8

3

UE SEVA

12

5

4

0

1

10

6

4

F.ESP. AT. VILAFRANCA

10

5

3

1

1

20

7

5

FC SANTBOIÀ

752121812
6EF BARBERÀ ANDALUCIA65203915
7

ESC. F. BONAIRE

551221117
8CE SABADELL FC "B"351041023
9C.E. ESPARRAGUERA35104922
10RCD ESPANYOL "B"05005422

divendres, 22 de maig del 2009

CLASSIFICACIONS F-7

.BENJAMÍ PREF. G. 2on. FINALPTS PJPG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL8830291025727
2FC BARCELONA8430280215542
3UD At. GRAMANET 6430211810670
4UE SANT ANDREU5430173109980
5CD SANT GABRIEL5430180127165
6CF MOLLET UE5230164108660
7CF BADALONA 4930161138276
8C.D. BLANES4229133136689
9ESCOLA F. GAVÀ "B" 3929123147883
10EC GRANOLLERS35301051583101
11FP. SÁNCHEZ LLIBRE3330961584105
12UFB JÀBAC i TERRASSA 302993176089
13FC SANT CUGAT ESP. "B"2430732065110
14CD PREMIÀ DALT2330922152100
15CE LLIÇA D'AMUNT2030452044123
16C. At. VALLÈS330102924192


.BENJAMÍ PREF. G. 1er. FINALPTS PJPG PE PP GFGC
1UD. CORNELLÀ6930226312645
2RCD ESPANYOL "B"6330203711568
3CE MANRESA5930185711178
4CE MERCANTIL5730176710765
5FC SANT CUGAT ESPORT5030155108462
6GIMNÀSTIC MANRESA5030148711483
7UD. At. GRAMANET "B"4830146108373
8ESC. F. GAVÀ4230126127983
9FC BARCELONA "B"4130132159293
10CF VILANOVA GELTRU363099128294
11UE SANT ANDREU "B"35301121786111
12UE CASTELLDEFELS3530105156482
13UE SANTS3230102185793
14UE RUBÍ32291021779115
15FUND. P. E. EUROPA262975176191
16UFB JÀBAC i TERRASSA530122733137


BENJAMÍ 1a. DIV. 3er. G. FINALPTS PJPG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "C"8730290123154
2FUND. P. CE JUPITER6730214510055
3CD MASNOU6630213613664
4Pa. BARCELON. ANGUERA6129201810463
5CD SANT GABRIEL "B"533017211115101
6AE UNIFIC. BADALONA SUD533017211114105
7UD At. GRAMANET "C"50301621210486
8CD MONTGAT4730152139884
9FUND. P. E. EUROPA "B"4630144129071
10FUND. PRIV. ESP. MATARÓ "B"4130132158187
11U. At. HORTA32291021786109
12UE SANT ANDREU "C"2930851777111
13CF BADALONA "B"2630822060110
14UE LLONGUERAS SANT CRIST2230642062131
15At. MASNOU1030312657165
16UD CIRERA "B"830222641160


PREBENJAMÍ. GRUP 3er.PTS PJPG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL7224240031515
2UD At. GRAMANET6425211219641
3CF BADALONA5124163512541
4FUND. P. CE JUPITER5024162613644
5CENTRO EUR. DE TECNOFUTBOL4324134711775
6UE SANT ANDREU432514110130107
7CD SANT GABRIEL432413478882
8CLUB ESP. VILA OLIMPICA "B"352411211112105
9TRAJANA P. BARCELONISTA SANT JUST 25259115103141
10AE UNIFICACIÓ BADALONA SUD2424801669123
11CE. P. BARCELONISTA. BARCINO2324721550136
12ARRABAL-CALAF DE GRAMANET1525502043174
13CF LLOREDA924302146213
14AT. POBLE NOU024002410243





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M