GOLEJADA ESTÈRIL
DEL CADET "A" (6-0)

RCDE Cadet "A": 6 - AEC Manlleu: 0

Golejada sense premi

La victòria al migdia del Barcelona 6-1 davant el Mercantil, deixa el títol de lliga sentenciat, fet pel qual el Cadet espanyolista només es jugava els tres punts i l’acomiadà amb un bon resultat el seu encontre davant el cuer de la categoria, l’AEC Manlleu. A més, degut a les baixes que arrossegava el Juvenil B de Lliga Nacional, hi havia tres membres del planter del Cadet “A” que van disputar el derbi de juvenils diumenge: Sergi Darder, Joan Ángel i Víctor Álvarez.

Per cobrir aquestes baixes, es va tirar del Cadet “B”, amb la participació del lateral esquerrà Aitor, de l’extrem dret Lucho i del mitja punta Albert Miravent.

Fàcil va resultar l’encontre pel conjunt de Fran Navarro, i ja als primers moments un xut de Quiles es va estavellar al travesser. L’Espanyol posar setge a la porteria osonenca des d’un bon principi, i així un xut d’Alex molt fort, té com a resposta una bona intervenció del porter desviant a còrner. Una centrada de Gil en un servei de cantonada es passeja per l’àrea petita sense rematador.

L’Espanyol aconseguirà el primer gol mitjançant Héctor, i tot i les protestes dels manlleuencs, sobre tot dels aficionats presents, la pilota va superar la línia de gol tot i els esforços del meta traient la bola de dins.
Gerard no pot rematar en un embolic dins l’àrea novament en un servei de cantonada, però es evident que el segon no trigaria gaire en arribar, ja que el Manlleu era incapaç de contenir el domini blanc-i-blau.

Gerard, de perfecta rematada, culmina una preciosa jugada al primer toc de la davantera espanyolista, entre Quiles i Álex. Només dos minuts després, el propi Gerard pichichi de l’equip, anota el tercer, després de definir perfectament una passada de Quiles en profunditat, fruït d’un ràpid i letal contracop.

L’ocasió visitant va néixer fruït d’un contracop en el que el dorsal 7 del Manlleu supera al defensor espanyolista i encarant el meta perico, xuta un pèl creuat a la seva esquerra.
En el darrer minut, Gil fa un llarg desplaçament a l’altre banda, i Álex marca, però el col·legiat anul·la l’acció per situació anti-reglamentària.

El segon temps s’inicia amb diversos canvis, però el que no canvia és el domini absolut del RCD Espanyol en l’encontre, i ja als sis minuts de la represa, arribarà el quart gol, amb una pilota alta, que Xavi Solé pentina lleugerament com qui no vol la cosa, i acaba menjant-se-la el porter visitant.

Lucho, serà el protagonista dels dos darrers gols, aprofitant situacions idèntiques amb centrades des de banda dreta d’Alex al segon pal, i en la boca de gol, el jugador del Cadet B, que no falla i marca a plaer.

Els gols es van acabar, però no el bon joc: Una gran jugada de Lucho i el centre es rematat de primera per Gerard, rebutjant el porter amb el peu. En aquests instants el meta visitant es converteix en el baluard del seu equip, i evita una autèntica golejada d’escàndol. Un xut de Jaime, respon amb una gran aturada amb la punta dels dits enviant a còrner.

De nou, una altre gran intervenció del porter del Manlleu, en acció de Xavi Solé que veu molt bé Alex que després de retallar al defensor, xuta rebutjant el meta amb el peu.
Un obús d’Alex, es tret pel porter quan es colava, fent altre aturada de mèrit. La darrera acció de perill va córrer a càrrec de Jandro que després de marxar-se de tres rivals, s’embolica dins l’àrea massa individualista, i el seu xut es refusat pel porter.

Després de la lliga, les esperances de l’equip es centren en el Campionat de Catalunya.

RCDE Cadet “A”: Víctor; Héctor, Nil Victoria, Marc Molina, Aitor, Jorge, Álex García, Quiles, Gerard, Gil i Antonio.
Substitucions: Xavi Solé, Lucho, Jandro, Miravent, David, Jaime.

Gols: 1-0: Héctor; 2-0: Gerard; 3-0: Gerard; 4-0: Xavi Solé; 5-0: Lucho; 6-0; Lucho.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tarda "estiuenca" climatològicament parlant.