dimecres, 20 de maig del 2009

DARRER TRIOMF DE L'INFANTIL
A LA LLIGA, DAVANT EL LLEIDA (4-1).

NÚRIA GUARDIA A L'IGUAL QUE MARTA CUBÍ, TAMPOC COMPTA PER MORATA PER LA COPA DE LA REINA, NI PER LA TEMPORADA VINENT. SEGUEIX LA "NETEJA" DINS EL FEMENÍ EN MIG DE LA POLÈMICA.

RCDE Infantil “A”: 4 – UE Lleida: 1

El RCD Espanyol va vèncer en el darrer encontre de la Divisió d’Honor Infantil disputat en la Ciutat Esportiva de Sadrià, davant la UE Lleida per 4-1 en un partit que només es va decidir en la recta final del mateix.

Jaffar que en els darrers encontre es troba en un bon moment golejador, va obrir el marcador després de culminar una bona combinació de tota la davantera amb un xut creuat.

Els visitants haguessin pogut empatar amb un llançament que toca Albert lo just per evita el gol i acaba estavellant-se al travesser.
L’Espanyol arribar amb poques ocasions clares, un xut de Rafa creuat, o una acció en la que el meta visitant evita el gol llençant-se tapant la rematada.

El col·legiat va anul·lar un gol després d’un servei de cantonada. L’ocasió més clara a càrrec de Jaffar, que treu el porter amb el peu en l’u contra u.

En els darrers minuts, el marcador es mourà de manera continua. Una gran jugada de Jaffar per la dreta, arribant fins línia de fons, i la seva centrada a Ricard, qui a plaer marca el segon gol. Un minut després, Jaffar es fa amb un rebot, seguint la jugada, i s’aprofita davant un defensor i el porter i aconsegueix marcar a plaer, superada l’oposició dels rivals.

El Lleida, aconseguirà reduir distàncies gràcies a un màxim càstig assenyalat en l’àrea espanyolista. Els visitants l’executaran el penal i establiran un 3-1 que tan sols durarà el temps just de centrar del mig del camp i en la següent acció, Jaffar de nou trencarà el sistema defensiu dels de la terra ferma, i la seva passada es rematada per un davanter espanyolista en primera instància, però el refús del porter deixa la pilota morta a Ricard, que marca a plaer el segon gol particular i el quart de l’equip espanyolista.

Punt final al campionat de lliga, en segona posició, i ara, a pensar en el Campionat de Catalunya.

RCD Espanyol: Albert, Sergio, Adrián, Alex, Coll, Sergi Sánchez, Germán, Paul, Jaffar, Marc Gelmà, i Rafa Espinosa.
En el segon temps van jugar també: Robert, Hernán, Ricard....