dimarts, 19 de maig del 2009

ATLETISME: ÈXIT EN CARDEDEU DE
L'ASSOCIACIÓ D'ESPORTS BIB

Associació Esp. Blanc i Blau Pro-Seccions

Èxit de l’Associació d’Esports Blanc i Blau

L’Atleta de l’Associació Esportiva Blanc i Blau Pro-Seccions, Manel Tornero Aragó va obtenir el triomf en la 15na. Cursa Fira de Sant Isidre de 10.000 metres que va tenir lloc a Cardedeu (Vallès Oriental), diumenge passat 17 de Maig de 2009.

L’atleta de l’Associació, va arribar set segons per davant de Víctor Morente que va ocupar la segona posició en una prova, que van prendre la sortida més de mil corredors, sent guanyador de la prova femenina, Meritxell Calduch del FC Barcelona.


CLASSIFICACIÓ 10 KM. CURSA FIRA SANT ISIDRE A CARDEDEU

Lloc / Atleta /Temps realitzat /Minuts per Km./ Club

1.- Manel Tornero Arago 33:37 3:22 1 AE BLANC I BLAU
2.- Víctor Morente 34:27 3:27 1 L'AIRE SPORTS
3.- Marc Hurtado Sabater 34:43 3:29 RUNNERSWORLD


En altre ordre de coses, dir que l’atleta nord-americà Hal Brown, que corria amb la samarreta blanc i blava de l’AE BIB, ha marxat cap el seu país de tornada després de finalitzar la seva beca d’estudis a la nostre ciutat i que li va permetre participar amb l’Associació aquests mesos.

Dir que com a èxit més important d’aquest atleta nord-americà entre nosaltres, destaca, el ser guanyador de la passada edició de la Marató de Barcelona, en categoria Sub-23 amb un temps de 2:42:22.

http://www.barcelonamarato.es/runnerstv/?r=95



Club Atlétic Blanc i Blau


Diumenge 10 de Maig, Jordi Madera es va proclamar Campió d’Espanya de 5.000 m.ll. en la modalitat de cadira de rodes. Una setmana abans s’havia proclamat subcampió de Catalunya a Girona, quedant per darrera de l’atleta de Vic, Roger Puigbó.

Khalid Zerguini per la seva part es va proclamar-se Subcampió d'Espanya de 100 m.ll. a les proves de velocitat. L’atleta del Club Atlétic Blanc i Blau va ser tercer als 400 m.ll. també en la modalitat d’atletes discapacitats.

Mohamed Benhmarka va participar a la millor Mitja Marató d’Espanya, la d’Albacete, amb una alta participació d’atletes africans. Mohamend se classificat amb el 11è posició amb una prova molt dura i amb un fort ritme dels atletes kenyates, amb un temps dels 21.097 metres de 1h05’20’’
Ester Ramos per la seva banda va ser pòdium a la “II Vuelta de la Casa de Campo” amb participació de 1.500 atletes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M