dissabte, 23 de maig del 2009

54è ANIVERSARI DE LA GPE MANIGUA: II PERICICLETADA I GUARDÓ A SENTIMENT PERICO


Demà diumenge, es celebra la II Pericicletada a Collserola, en el marc del 54è Aniversari de la Gran Penya Espanyolista Manigua, que constarà d’un passeig amb bicicleta per la serra de Collserola, i un àpat de germanor sense corbates ni tratges, en definitiva passar un dia a la muntanya amb la família espanyolista.

Tinc que dir-vos amics lectors, que aquest cop certament serà diferent per qui escriu aquestes línies. Sentimentalment serà diferent, que no en quant a la tasca que venim desenvolupant des d’aquells finals d’agost de 2006 quan vaig començar aquest projecte modest i esforçat de blog.


Sabeu els que em coneixeu, que lo darrer que faig en aquest mitjà (al inrevés del que fan altres), és parlar de mi mateix en ell. Poques vegades surto i molt menys com a protagonista de cap dels actes (socials, esportius) dels que assisteixo. No m’agrada, senzillament. El protagonista és el RCD Espanyol, els seus equips, la seva gent. Jo em limito a donar fe del que succeeix, i això si, expressar encertada o equivocadament la meva opinió exercint el meu dret a la llibertat d’expressió. Res més.


Es per això que fins al darrer moment, avui dissabte, i per que tinc que donar publicitat a la noticia en sí, que no és altre que l’acte d’aniversari de la GPE Manigua, que per cert ja és el 54è, (poques penyes poden dir-ho això, malgrat que totes em mereixen el màxim dels respectes per les seves tasques que desenvolupen en pro del nostre club), he demorat el comunicar-vos que entre els guardonats per la GPE Manigua es troba aquest modest mitjà, que se li ha concedit (justa o injustament, merescudament o no, a la vida tot es pot rebatre), el guardo a la difusió espanyolista.


Em limito a comunicar-lo, expressant el meu agraïment, i sobre tot donar les gràcies a tots aquells que segueixen aquest blog, única raó d’existir, i tots aquells que fora de Barcelona, segueixen des de la distància les activitats del nostre futbol base, femenins, a través d’aquest modest mitjà. Gràcies a la GPE Manigua, i a tots vosaltres.


I a qui ha preferit censurar i els noms dels premiats, i deixar només els títols dels premis i no els guardonats, que hi farem!... Sé que es molt dur per els que manen al RCD Espanyol, per la seva web oficial, tenir que comunicar que el Director General de l’entitat li ha estat lliurat en votació popular a través de internet, el "PREMI PERICO LLIMONA" per la seva nefasta gestió al front de la part executiva de l’entitat i amb el seu astronòmic sou...

Que hi farem, potser allò d’acabar en el pensament únic, també hauria d’arribar al nostre club, en certes persones... Entre altres coses, per que el senyor guardonat per la seva llarga història al capdavant d’una penya, com és el Sr. Giralt, no es mereix pagar per tal assumpte, veient també censurat el seu nom...


El programa és el següent:


A les 11:00hores INICI DE LA PERICICLETADA DES DEL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (CTRA DE VALLVIDRERA-SANT CUGAT KM 6,5) EL RECORREGUT ARRIBARÀ FINS AL PANTÀ DE VALLVIDRERA. (pel camí del MAS GUIMBAU)


A les 13:30hores DINAR DE GERMANOR AL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (El dinar es farà a l'aire lliure)
Presentarà l'acte el periodista i soci de la penya el Sr. Antoni Itarte.


En el transcurs del dinar es lliuraran els tradicionals guardons que otorga la GPE Manigua:
GUARDÓ ELENA ALCOVERRO, en reconeixement al seu suport a les penyes:
SR. JOAN ANTONI GIRALT -(PENYISTA I PRESIDENT DE PBB LLORET DE MAR I COMARCA)
GUARDÓ EN RECONEIXEMENT A LA DIFUSIÓ ESPANYOLISTA:
SR. JOSEP Mª TOBEÑA (SENTIMENT PERICO)
PREMI PERICOLLIMONA: (Premi escollit amb la votació feta a través d'Internet):
SR. PEDRO TOMÀS MARQUÉS (Director General RCD Espanyol)


MENU
PA AMB TOMÀQUET I ALL
AMANIDA VARIADA
ESCALIVADA
BOTIFARRA AMB ALL I OLI AMB MONGETES I PATATES DE GUARNICIÓ
POSTRES VARIATS
PREU: 26 EUROS


MENU INFANTIL
PA AMB TOMÀQUET
BOTIFARRA O PIT DE POLLASTRE AMB PATATES
POSTRES VARIATS
PREU: 18 EUROS

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma. La meva ENHORABONA, pel PREMI, crec que t'ho mereixes, per la tasca de tanta feina i al final de mes, O patatero de sou.
Aixi, el premi llimona no es tan accid, per el premiat amb la millonada DE PELES CADA FINAL DE MES.
una SALUTACIÓ I MOLTES FELICIATATS.
Figot47

P.D. Si demà vaig a Sàdria, t'adjuntaré alguna que altra foto?.

Anònim ha dit...

Enhorabuena, premio concedido por que te lo mereces. En el ámbito del club se esta perdiendo el norte, menuda patética gestión, ya ni siquiera respeta el entorno social que representa en masas a este club, un Grande que lo están empequeñeciendo....Mucho hay que mejorar, LIMPIEZA YA.

Josep Maria ha dit...

Gràcies a tots. Al menys ho celebrarem, sent equip ja matemàticament de primera, que després de tot el que ha succeït, no es poc.
Salutacions i a gaudir aquest moment. Després ja hi haurà temps per parlar-ne i molt de tot el que ens ha passat.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M