dissabte, 9 de febrer del 2008

CHARLY LUMBRERAS SURT I MARCA
UE CORNELLÀ 0: RCDE JUVENIL: 1


(Josep Maria, Camp de la Via Ferrea, Cornellà)

Un gol de Charly Lumbreras junt a un parell de decisions arbitrals que han afavorit els interessos espanyolistes han fet que el RCD Espanyol s’hagi endut els punts d’un camp molt dificultós on sempre sol tenir molts problemes per guanyar el nostre juvenil.

El col·legiat protagonista
Per que als cinc minuts de joc, el jutge auxiliar i l’àrbitre han estat ja protagonistes quan el conjunt local ha llençat una falta escorada al cantó esquer de l’atac del Cornellà. El meta Pecha no pot evitar que la pilota colpegi al pal esquer i agafi camí de gol, i l’acabi traient el porter espanyolista tot i que no ha quedat clar si la pilota havia traspassat o no la línia de gol. El línier no ha assenyalat rés i el joc ha continuat tot i que la jugada ha estat molt problemàtica.

La UE Cornellà arribava amb pilotes centrades o penjades a l’àrea, però l’Espanyol és defensava amb ordre i seguretat; per contra, els homes de creació de l’Espanyol, sobre tot Canario no trobaven espais i no s’imposaven al mig del camp.

La primera aproximació amb perill per part dels blanc i blaus ha estat una jugada per l’esquerra, en la que el centre ras s’ha passejat per l’àrea petita sense que Marc Mas no encertés a arribar a connectar amb l’esfèrica.

La millor ocasió espanyolista del primer temps per Ricarte
En el minut 38,un xut del defensa espanyolista acaba sent rebutjat a còrner per el porter local.

El Cornellà portarà perill en una jugada molt embolicada en la que els rebots i els xuts entre un munt de defensors i atacants acabarà sense conseqüències per la integritat de la porteria defensada per Pecha.
Una pilota perduda en zona de mitjos per Canario provoca el contracop local que acaba amb un xut fort però un xic desviat a la dreta del porter perico.

L’Espanyol no trobava la manera d’arribar amb perill i l’encontre es centrava amb una lluita de desgast al mig del camp sense un clar dominador.

Polèmica al començar el segon temps
El Cornellà ha demanat penal en una internada en el primer minut del segon temps, en una jugada en la que pràcticament per tothom ha estat clara menys per el col·legiat que sortosament, no ho ha vist així.

El joc no millorava, i només cal citar com a jugada interessant, un xut sense gaire angle per l’esquerra que Pecha ha blocat molt segur.

Perarnau mou la banqueta, amb èxit
Al 59 introdueix canvis, i a la primera jugada Charly pressionant obliga al porter a rebutjar com pot fora del camp. La presència de Charly ja donava molt més empenta a l’equip i més perillositat que tot el temps que Marc Mas ha estat en el terreny de joc.
I la primera pilota que ha tocat, al minut i escaig de sortir ha acabat al fons de la porteria local, al avançar-se molt bé ficant el peu, després d’una centrada per l’esquerra de Lucas Porcar.

Guillem ha pogut sentenciar
Pilota centrada al segon pal on Guillem Creus, a falta de disset minuts per la fi de l’encontre ha rematat fort i la pilota s’ha estavellat al travesser de la porteria.
Tocava patir fins el darrer moment.

Els darrers minuts no s’han significat per que hi hagi hagut cap ocasió clara de gol, llevat d’alguns xuts en els que ambdós porters han blocat molt segurs ( a llançament de Javi i de Álex) i d’una altre jugada polèmica, en la que els locals han marcat després d’una passada en profunditat, però el jutge auxiliar ja es trobava amb la bandera aixecada abans que el davanter del Cornellà rebés la pilota.

En el temps d’afegit (4 minuts) en una jugada en la que semblava no tindria majors conseqüències, el col·legiat ha expulsat amb vermella directa a Lucas Porcar que serà baixa en el proper xoc decisiu davant el Real Zaragoza.

Al final, triomf perico que li permet continuar com a líder, i arribar amb avantatge de tres punts al partit davant els aragonesos. Recordem que allà, el resultat va ser favorable als de Perarnau per 0-2.

Fitxa tècnica:
UE Cornellà: Marc Martínez, Rosa, Óscar, Jonathan, Javi, Rubén, Raúl (Flores, min.75), Pep, Cano, Ton (Dani, min.34) i Zambudio (Adri, min.81).

RCD Espanyol: Pecha, Oriol Sans, Oriol Recarte, Victor Ruíz, Didav Vila, Álex, Max, Canario, Sergio, Marc Mas i Guillem Creus.
Substitucions: Carlos Ruíz, Lucas Porcar i Charli Lumbreras, per Sergio, Canario i Mas, m. 59.

Àrbitre: Jordi José Barrera, del comitè català, molt protestat. Targetes als locals Martínez i Pep i als visitants Sergio i Carlos Ruíz. En la recta final del matx ha expulsat a Lucas Porcar amb targeta vermella directa.

Gol: 0-1 Charly Lumbreras, m. 60

Incidències: Camp de la Via Fèrrea de Cornellà. Molts aficionats espanyolistes en les grades. Carlos Ruíz, ha tornat a jugar després de més de tres mesos de baixa per unes molèsties musculars d'aquestes que a Can Perico triguen a curar-se mesos i mesos...




RESULTATS

10-2Espanyol B - Orihuela CFJordi G. i Pedraza2-2
09-2UE Cornellà - Juvenil A Charly Lumbreras0-1
10-2Juvenil B - Reus Deportivo Chuli i Ángel.2-0
10-2Cadet A -FE FigueresCiutat Esportiva4-0
09-2CE Masnou - Cadet B Mpal. de Masnou0-7
10-2CE Europa - Infantil ANou Sardenya, Gràcia0-2
09-2Infantil B - FP Sánchez LlibreCiutat Esportiva2-1
09-2Aleví A - FP Sánchez Llibre Jack (2) Albert (2)4-0
09-2EF Gironés-Sabat - Aleví BMpal. Germans Sabat, Girona.1-0
10-2Sant Cugat Esport -Benjamí A Zona E. Can Tubau, Sant Cugat.2-7
09-2FC Barcelona - Benjamí BCE Hans Gamper F-73-3
09-2Benjamí C - CE EuropaCiutat Esportiva6-1
09-2Pre Benjamí - CF Unificació Llefià Ciutat Esportiva13-1
10-2Rayo Vallecano - Femení ANtra. Sra. de la Torre, Madrid3-2
09-2UE Rubí - Femení BCan Roses, Rubí0-5
10-2CF Badalona "B"- Femení "C"Mpal. de Badalona 0-12
09-2Cadet femení - Vilanova i G. CFCiutat Esportiva6-2
09-2ENFAF - Infantil Femení APoliesp. Prat del Roure, Escaldes-E. (Andorra)0-9
10-2Infantil "B" Fem. - CD San Gabriel "A"Ciutat Esportiva0-12

ESPANYOL - RECREATIVO
GUANYAR, PER SEGUIR EN CHAMPIONS

Foto del darrer Espanyol - Recre. El precedent de la temporada passada, va ser força negatiu. Però allò és història. Demà toca guanyar.



Important encontre del RCD Espanyol davant el Recreativo de Huelva.

El RCD Espanyol després del triomf a domicili davant el Getafe, afronta l’encontre de demà a les 17:00 hores a l’Estadi Lluis Companys de Barcelona, amb l’esperança de sumar tres punts que el facin consolidar a aquesta tercera posició en el campionat de lliga i amb un ull observant el que facin els altres equips rivals dels blanc i blaus.

No és un equip que se li doni bé als espanyolistes: Al partit d’anada els andalusos van remuntar el gol inicial dels pericos, i van acabar guanyant per 2-1.

En l’enfrontament històric d’ambdós conjunts cal dir, que s’han vist les cares com a local els catalans en tres ocasions, amb un bagatge de dos victòries i una derrota.


El primer cop va ser la temporada 1978-79, la primera que el degà del futbol nacional va assolir la màxima categoria, en la darrera jornada de la primera volta els blanc i blaus entrenats per Irulegui es van imposar per un solitari gol del gallec Fernández Amado. En aquella alineació hi eren: Urruti, Lanchas, Huertas, Canito, Verdugo, Padilla, Ozorio, Fernández Amado, Díez, Flores, i Marañón , sortint Arabí i Molinos en les acaballes del partit.

La segona vegada que a primera divisió va haver-hi un Espanyol – Recre, va ser la temporada 2202/03 a la sisena jornada, on l’Espanyol va guanyar per dos a zero, amb Ramón Moya d’entrenador després del cessament de Juande Ramos. Tots recordareu aquell encontre, en el que un Espanyol guanyava a l’Olímpic amb gols de Roger i un d’ells va ser un d’aquells dos que va marcar des de mig camp, jornada prèvia a la remuntada a Màlaga on un 3-1 va acabar convertint-se en un 3-4.

La darrera ocasió va acabar en derrota dels blanc i blaus per 0-1 un 7 de gener de 2007 a la dissetena jornada de lliga.

El Recreativo de Huelva ocupa ara mateix la penúltima posició de la classificació tot i que té fins a quatre equips a només un punt. Ha guanyat cinc encontres, n’ha empatat set i n’ha perdut deu. Ha marcat divuit gols i n’ha encaixat trenta.
Després de la destitució de Víctor Múñoz, Manolo Zambrano s’ha fet càrrec de la banqueta del degà del futbol nacional.

El conjunt andalús té la important baixa de Javi Guerrero, màxim golejador de l’equip amb quatre gols (dos els va marcar en el partit d’anada precisament davant els de Valverde), lesionat per un mes, al marge d’altres homes com Pampa Calvo, Iago, o Ersen per sanció.

Els convocats per Zambrano son: Sorrentino, Barbosa, Edu Moya, Dani Bautista, Martín Cáceres, Gerard, Marquitos, Camuñas, Jesús Vázquez, Carlos Martíns, Sinama Pongolle, Zahinos, Quique Alvarez, Barber, Marco Ruben, Varela, Poli, Aitor y Beto.

En el RCD Espanyol després d’una sessió de banys termals ahir a la Garriga, Ernesto Valverde donarà aquest matí la llista de convocats pel partit de demà un cop finalitzi l’entrenament d’avui. S’espera la tornada a la llista de Dani Jarque, home fonamental a aquest equip, i mereix especial atenció veure si demà sortirà d'inici Jonathan Soriano o farà debutar a la darrera incorporació Ewerthon.

Els convocats per Ernesto Valverde son: Kico Casilla, Javi Ruíz, Chica, Jarque, Torrejón, Lacruz, Clemente, Lola, Moisés, Valdo, Moha, Rufete, De la Peña, Luis García, Riera, Ewerthon, Coro, i Jonathan Soriano.


L'encontre serà xiulat per Rubinos Pérez, i donarà començament a les cinc de la tarda.

divendres, 8 de febrer del 2008

RAYO - ESPANYOL, DUEL AMB OBJECTIUS BEN DIFERENTS


Diumenge, l'Espanyol es va imposar al Torrejón. Segon partit consecutiu amb equips madrilenys davant el Rayo; després torn per l'Atlético F.

A donar la campanada, i recobrar la moral d'equip campió

Amb arbitratge de Fernado Yuste Heredero del col·legi madrileny, el RCD Espanyol femení intentarà donar la sorpresa i derrotar a un rival que abans de començar el campionat ja avisàvem que es tractava d’un dels clars favorits per endur-se la lliga i els fets així ho han corroborat. Seria un matx d'alt vols en altre temps, però ara amb els deu punts a la classificació i les baixes que pateix l'equip, fa que tan sols es jugui l'honra i l'objectiu d'atrapar al conjunt basc de l'Athletic Club.

El conjunt rayista només ha perdut un encontre i ho va fer a la primera jornada davant l’actual líder de la categoria i màxim favorit per emportar-se aquesta Superlliga el Llevant. Llavors, les granotes van guanyar per la mínima (1-0) i ja des de les hores no coneixen la derrota i només dos empats han cedit (davant el Llevant a Madrid, i precisament davant el RCD Espanyol a la Ciutat Esportiva).

Aquest encontre, que l’Espanyol va remuntar col·locant el 3-2 en el marcador després d’anar perdent 0-2, i que va deixar escapar el triomf en els darrers instants, és el precedent aquesta temporada entre ambdós conjunts. La temporada passada fins quatre cops es van tenir que veure les cares al llarg de la temporada amb resultats per tots els gustos i disgustos.

El conjunt espanyolista, afronta el matx minvat per lesions; a la baixa d’Adriana, cal afegir les lesions de Carol, de Cubí i de la capitana Míriam. Aquestes dues seran dubte fins el darrer moment. Per part madrilenya, serà baixa per la sanció de quatre encontres que li va posar el Comitè de Competició, la golejadora Natalia Pablos.

El Rayo a part dels 10 punts d’avantatge que porta al conjunt entrenat per Emilio Montiagut, ha marcat deu gols més que les blanc i blaves i n’ha encaixat dotze de menys. Números que volen dir bastant, malgrat que en futbol tot és possible i tot pot passar en un sol encontre.

Un triomf espanyolista a més de donar un cop d’autoritat i demostrar que aquesta primera volta va ser més que rés un accident, a més de demostrar a tots que aquest equip ha d’estar de nou entre l’elit del futbol femení en una categoria on la igualtat es l’excusa dels perdedors, seria una venjança esportiva contra les madrilenyes ja que li privaria pràcticament de conquerir el seu primer títol de lliga (és a tres punts més el gol average del conjunt granota), a un equip que precisament amb aquell 3-5 (que tant mal va fer), va impedir que el RCD Espanyol revalidés el títol de Superlliga (decisió dels tribunals apart).

L’encontre començarà a les 12:45 hores en el camp de Nuestra Señora de la Torre.

CLASSIFICCIONS BASE FEMENINS


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"13371210737
2 CF ARGENTONA13309315616
3 CE XAICA "B"13299225217
4 FC GLADIADOR13237243719
5 AE LA SALLE PREMIÀ12227144118
6 P. BAR. ANGUERA "B" 12206242941
7 AT. MASNOU11144252328
8 UD LOURDES 11144252030
9 UE SANT ANDREU "B"13102461236
10 BADALONA CF "B"13721101552
11 CF SUSANNENC1340491559
12 CF BARCELONETA1320211959


FUTBOL 7 FEMENÍ


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL 123612001794
2 F. ESP. AT VILAFRANCA123110119023
3 CF REUS DEPORTIU122891211221
4 CF VILANOVA GELTRU 11175243847
5 FC SANTBOIÀ12165162855
6 CE ESPARRAGUERA11123353563
7 CF MOLINS DE REI11721815106
8 P. BAR. CERVELLÓ124111012107
9 CD ODENA1100011789
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 ESCOLA ESP. GUINEUETA1335112010712
2 RCD ESPANYOL123411101358
3 CF BADALONA1332102112213
4 PENYA BLANC BLAVA ROCA13289135835
5 ESCUELA F. BONAIRE13227155125
6 ENFAF11185335447
7 CE SANT GABRIEL "C"12155073646
8 EF BARBERÀ ANDALUCIA13134194672
9 CE EUROPA "B"13124093771
10 UE VILASSAR DE MAR1251291089
11 CF PALAUTORDERA "B"133101217135
12 AE LA SALLE PREMIÀ12101118128
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL144214002163
2 P. BARC. SANT CELONI1336120114333
3 CE SABADELL FC "B"14341112606
4 UE SEVA143411125927
5 RCD ESPANYOL "B"14258157763
6 CF BADALONA "B"13206253844
7 C. BELLAVISTA MILAN13165173465
8 CF OLÍMPIC LA GARRIGA14144281898
9 UD TARADELL14134194498
10 CF AT. RIUDEPERES13103192658
11 CF BASE VICREMEI "B"14930111663
12 CF PALAUTORDERA12620102463
13 AT. BALENYÀ140001412146




dijous, 7 de febrer del 2008

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

Foto d'arxiu: El Benjamí va veure suspès el seu encontre per la pluja.


Foto d'arxiu: El pre Benjamí va tornar a golejar a domicili: 0-28 davant l'Unificació Badalona Sud.


CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 164515018224
2 FC BARCELONA174515029422
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B"144515027522
4 UD At. GRAMANET174314126726
5 UE SANT ANDREU17278365943
6 CE SANT GABRIEL17279083929
7 CE EUROPA17268276147
8 CF BADALONA 17258185050
9 CD BLANES17247375547
10 EC GRANOLLERS17237284741
11 JÀBAC C J - TERRASSA "B"17227195750
12 FP SÁNCHEZ LLIBRE17164493755
13 Pª BARC. SANT CELONI171233113280
14 CE SABADELL FC171031132863
15 CF MARTORELLES 174111514106
16 UD CIRERA170001711103
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA174916107026
2 CE MANRESA 174213316723
3 UD AT. GRAMANET173410435432
4 FC BARCELONA "B"173210254934
5 ESCOLA F. GAVA17278364847
6 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 17268275038
7 C. MERCANTIL17247374343
8 RCD ESPANYOL "B"17226475452
9 CF VILANOVA GELTRU 17227195259
10 EC GRANOLLERS "B" 17205574553
11 SANT CUGAT ESPORT FC17194765051
12 UE CASTELLDEFELS 17195484152
13 UE SANT ANDREU "B"17174583748
14 CF CUBELLES171341123571
15 MIRASOL-BACO UNIÓN CF171240133362
16 ESCOLA F. SABADELL 17721142259
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"1743141210228
2 UE SANTS1743141210937
3 E. F. PRAT BLAUGRANA1740131311225
4 UE CORNELLÀ "B"173913047633
5 UD VILADECANS173913046730
6 AE PRAT 173511248329
7 CE SANT GABRIEL"B" 173411157141
8 FA ESPLUGUENC 171961106299
9 FP CE JÚPITER16196193264
10 UD AT. GRAMANET "C"171651113558
11 U AT. HORTA 171644102464
12 CE EUROPA "C"161651103963
13 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"171442113481
14 CF BARCELONETA171341123484
15 UD POLVORITENSE LA MARINA 171031133486
16 CF BUFALÀ170001722115
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL1545150027910
2 VILA OLIMPICA C. ESP.154214018813
3 CD SANT GABRIEL1537121211430
4 UD AT. GRAMANET1534111310338
5 ARRABAL-CALAF GRAMANET153110146740
6 CF BADALONA15299237736
7 CF LLOREDA15258166870
8 UE SANTS15206277283
9 FC MARTINENC15206276285
10 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ15196185663
11 CE P. BARC. BARCINO15196186486
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F.151031113080
13 FP CE JÚPITER15822112588
14 CF MONTAÑESA15721122596
15 UNIFICACIÓ BADALONA SUD154111319135
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 15000150196


SENTIMENT PERICO,
AMB RAUL TAMUDO
COM A CATALÀ DE L'ANY

Peric@s: Mobilitzem-nos i demostrem la nostra força

Voteu pel nostre capità i màxim golejador; per aquell que és el referent màxim de la nostra entitat pels nens de la nostra pedrera; aquell que amb els seus gols ens va elevar a la glòria al pogué aixecar dues Copes d’Espanya; aquell que en ha salvat no poques vegades de tràngols més que complicats; senzillament, peric@s, voteu per el nostre RAUL TAMUDO, exemple d’esforç, de professionalitat i sobre tot mirall per les noves generacions.

El català de l'any, és un guardó que atorguen conjuntament TV3 i "El Periódico de Catalunya" gràcies als vots de teleespectadors i lectors.


En la primera fase, en la qual estem ara, es proposen candidats al Català de l'Any.
A través d'algun dels 3 canals que tenim a disposició: SMS, telèfon o web. El dia 14 de febrer a les 17.00 es tanquen les votacions i es seleccionen els 10 més votats.


http://www.cataladelany.cat/


CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE

CLASSIFICACIÓ JUVENIL LLIGA NACIONAL GRUP 7è.
CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA "B"19491540648
2UD AT. GRAMENET194213334021
3RCD ESPANYOL "B"194113246321
4CE L'HOSPITALET183812244737
5CE EUROPA "B"193310362821
6TERRASSA FC19308653430
7UE CORNELLÀ B"19277662728
8DAMM CF "B"19257482522
9UE CASTELLDEFELS19257482933
10UE SANT ANDREU "B"19236581621
11GIMNÀSTIC TARRAGONA18236571933
12CE MANRESA19225772827
13REUS DEPORTIU181961112035
14C. MERCANTIL19184691939
15AT. HORTA191752121546
16GIRONA FC "B"19163791532
17FP SÁNCHEZ LLIBRE181543102437
18EC GRANOLLERS18930162042


CLASSIFICACIÓ CADET DIVISIÓ D'HONOR


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL164414205012
2UE CORNELLÀ164013124010
3FC BARCELONA16391303577
4DAMM CF16319432618
5UFB JABAC CJ - TERRASSA16289162025
6GIRONA FC16258172222
7CF BADALONA16247362526
8C. MERCANTIL16226461924
9UD AT. GRAMENET16216372127
10FE FIGUERES16206282829
11CE EUROPA16196192736
12UE LLEIDA161442101725
13BARRI SANTES CREUS 16133492036
14CE L'HOSPITALET161233101226
15AE PRAT16103112937
16FP SÁNCHEZ LLIBRE16512131245

CLASSIFICACIÓ CADET PREFERENT GRUP SEGON


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"174615115611
2CE MATARÓ173611334826
3UE CORNELLÀ "B"17299262728
4UE SANT ANDREU17267553028
5CF DAMM "B"17266832725
6CD BLANES17247373628
7EF OSONA17246653240
8GIRONA FC "B"17236563331
9UD AT. GRAMENET "B"17225752727
10GIMNÀSTIC "B"16226463233
11AEC MANLLEU16215652824
12JOSEP MARIA GENE17195482735
13JABAC CF-TERRASSA 171752102132
14CD MASNOU17164492940
15PB ANGUERA171442112646
16EC GRANOLLERS "B"17714121843


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA17511700695
2GIMNÀSTIC T.174113222910
3RCD ESPANYOL173912324110
4UE CORNELLÀ17298542721
5UE LLEIDA17299263429
6JABAC CJ - TERRASSA 17266832714
7DAMM CF17257461718
8UE SANT ANDREU17237282626
9UD AT. GRAMANET17216382121
10GIRONA FC17195481520
11CF RIUPRIMER 171752101936
12CE EUROPA171752101643
13CE MATARÓ17164491021
14CF BADALONA17143591430
15EC GRANOLLERS171031131632
16CE L'HOSPITALET17721141156

CLASSIFICACIÓ INFANTIL PREFERENT GRUP SEGON


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
11 FP SÁNCHEZ LLIBRE17451502509
2RCD ESPANYOL "B"173712145820
3FE FIGUERES173511243930
4RICOH PREMIÀ173210253619
5AEC MANLLEU17299263128
6EF ST. FELIU DE GUIXOLS17278364332
7CE SANT GABRIEL17257462830
8CD BLANES 17247373527
9CE MANRESA17247373234
10UD AT. GRAMANET "B"17237282023
11EC GRANOLLERS "B"17174582636
12EF GARROTXA171752102442
13UE CORNELLÀ "C"17164481633
14CE VILASSAR DE MAR171543101934
15JABAC CJ - TERRASSA171341122038
16FP CE EUROPA17923121557

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA16481600916
2RCD ESPANYOL17481601666
3UE CORNELLÀ173410432419
4UE LLEIDA173310343825
5CE L'HOSPITALET17299262320
6UD AT. GRAMANET17257462128
7FP SÁNCHEZ LLIBRE16236552124
8DAMM CF 17226472625
9GIRONA CF17206293041
10EC GRANOLLERS17206292740
11GIMNÀSTIC MANRESA17196192437
12CE SANT GABRIEL17195481632
13GIMNÀSTIC TARRAGONA17174582741
14CE EUROPA171442111020
15UE SANT ANDREU171341121637
16CE MANRESA17101161069


CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PREFERENT GRUP SEGON


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"17431412435
2CE MATARÓ 174113225115
3FE FIGUERES173912324721
4CF RIUPRIMER173511243018
5CF BADALONA173411153425
6JABAC CF - TERRASSA173110163518
7EC GRANOLLERS "B"17258183426
8C. MERCANTIL "B"17216382625
9EF SANT FELIU GUIXOLS17206292033
10EF GIRONÉS-SABAT17195482934
11DAMM CF "B"17185391636
12CE L'HOSPITALET "B"17174582029
13EF GARROTXA171651112734
14FP SÁNCHEZ LLIBRE 17143592330
15EF OLOT171132122051
16CAN RULL RT17512142075




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M