dimecres, 6 de febrer del 2008

FUTBOL BASE:
L'INFANTIL "A" VA GUANYAR AMB MOLTA DIFICULTAT.




El tècnic J. Oliver, reflexionant sobre el partit amb els seus jugadors, després del triomf.


RCDE Infantil A: 2 – FP Esp. Mataró: 0

El conjunt del Infantil A, de Josep Oliver, va patir molt per pogué fer-se amb els tres punts en un encontre en el que els blanc i blaus van tornar a patir dels mateixos mals que aquesta temporada estant sofrint: excessiva lentitud en la circulació de la pilota, massa individualisme i no aprofitar les molt clares ocasions que sempre s’ha acaben creant tot i que el joc no sigui del tot òptim, ja que (com aquest dissabte) el rival era de qualitat tècnica bastant inferior.

Una primera part molt travada, joc molt espès.
El infantil A, després de la victòria a Girona es retrobava a Sadrià després de dos desplaçaments i tot i que va intentar posar setge a la porteria mataronina, amb un xut fluix de Nestor al minut dos, li va costar molt apropar-se amb idees a la porteria visitant.
Arturo cedeix enrera i Lucho amb tot a favor, remata als núvols.

Una de les millors ocasió del primer temps, la té Arturo.
Però remata trobant-se tot sol, als peus del porter visitant, desaprofitant la gran ocasió.

Altre ocasió va tenir com a protagonista a Lucho que va rematar una centrada de Coco, de cap però desviada a l’esquerra de la porteria.
El col•legiat va anul•lar un gol de Nestor que efectivament es trobava en posició anti – reglamentaria.

Superant la d’Arturo
En la boca de gol, a poc més d’un metre de la línia de gol, Ángel incomprensiblement va rematar una centrada de Lucho, sortint-li el seu xut en sentit contrari cap enrera que a dins. Errant aquestes ocasions, és molt difícil pogué guanyar amb solvència els partits: Esperem que la efectivitat augmenti en propers encontres.

Altre ocasió va ser per Lucho que va rematar malament una passada en profunditat que el deixava sol a càrrec de Didac.

Ni de penal
Només començar el primer temps, un clar penal que va ser objecte Arturo al intentar superar el darrer obstacle cap a porta, va ser llençat per José Manuel Ríos pel centre amb tant mala fortuna que la pilota va acabar colpejant al travesser i sortint fora per sobre.

Per fi, arriba el gol
Semblava que amb poques però molt clares ocasions, el gol acabaria arribant. I així va ser, per que al minut 60, una centrada per la dreta a càrrec de Carlos Casado acaba sent rematat de cap per Aitor fent el primer gol.

La sentència
Un servei de cantonada pel cantó esquer, es llençat per Carlos Casado molt tancat i el meta visitant molt desafortunat se li escapa la pilota i se li acaba introduint l’esfèrica dins.

El partit estava guanyat, i ja amb més tranquil•litat, els nois espanyolistes van tenir oportunitats per fer el tercer, amb jugada de Nestor individual que se’n va del seu adversari, entra tto sol, i xuta al porter amb tot a favor.
Arturo, també va pogué marcar amb un remat de cap, que surt fora.

Tres punts més per l’Infantil A, i a seguir millorant, sobre tot l’efectivitat cara a porta.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M