diumenge, 3 de febrer del 2008

EL CADET B, IMPARABLE

Nou triomf del Cadet B, que li permet continuar com a líder destacat del grup segon de la Preferent Cadet, conservant l’avantatge de deu punts que li portava al CE Mataró, segon classificat.

Va costar obrir la llauna

Tot i que l’Espanyol era tècnicament superior i arribava amb més perill a les immediacions de l’àrea rival, molt li va costar de pogué marcar el primer gol que encarrilés el triomf perico.

La primera gran ocasió va ser al minut deu, quan Gil per banda esquerra centra i en l’àrea petita Gerard deixa passar molt bé per que darrera seu, Joan Angel, estavelli l’esfèrica de fort xut al travesser de la porteria del Manlleu.

Encara va tenir un parell d’ocasions clares el conjunt de Lluis Planagumà, abans d’aconseguir marcar, un remat molt intencionat que el porter va rebutjar amb moltes dificultades i una jugada individual de Víctor Álvarez que després de marxar-se de quants defensors li van sortir no va pogué superar la sortida del meta visitant que es va llençar als seus peus.

Víctor encarrila la victòria
En les acaballes del primer temps, un servei de cantonada executat per Gil, és rematat impecablement de cap per Víctor Álvarez fent el primer gol per el líder de la preferent cadet.

Amb aquest resultat curt, però merescut tot i que el joc no va ser molt bo, s’arribava al descans.

A la segona part, el Cadet espanyolista sentencia
Al quart d’hora de la represa es va demanar penal per una caiguda de Joan Ángel dins l’àrea, en la que va existir contacte tot i que el col·legiat no va apreciar-ne prou com a xiular pena màxima.

Gerard va pogué marcar després d’una bona centrada, i Gil en jugada individual també, però ja molt forçat el remat va sortir fora desviat.

Gerard sentència
Una bona passada en profunditat al golejador perico que com és lògic en aquest tipus de jugades no sol perdonar, tocant suaument l’esfèrica va superar al meta visitant i va significar el segon gol espanyolista i deixar pràcticament enllestit l’encontre.

El Manlleu en tot l’encontre gairebé no va inquietar la porteria espanyolista, a excepció d’un xut bastant desviat en el que van demostrar la seva innocència cara a porta.

Millor sort va merèixer una preciosa jugada individual del capità Joan Ángel que després de retallar al seu adversari va xutar col·locat sortint per molt poc al costat del pal dret de la porteria del Manlleu.

Al minut 34, Víctor va estavellar la pilota a la base del pal esquer en una molt bona jugada en la que només va faltar una mica més de fortuna.

I en el darrer minut del partit, Jandro realitza una gran jugada individual, driblant en un pam de terreny en la línia de fons al seu marcador i centrant perfectament per que a boca de gol Ivan aconsegueixi arrodonir el resultat i establir el 3-0 definitiu al que es va arribar a la fi de l’encontre.

Tres punts per tant per el Cadet B, en una segona part molt millor que la primera, i que tot i no realitzar un gran partit si que va ser just creditor de fer-se amb el triomf i seguir encapçalant i amb diferència la classificació de la categoria.