diumenge, 3 de febrer del 2008

LA CINQUENA: ESPANYOL 3 TORREJÓN 1

Sara ha tornat a anotar dues dianes

TRIOMF COMPLICAT DEL JUVENIL 3-2 DAVANT L'AMISTAD. ÈXIT EN L'ESTRENA DE LA CIBER PENYA PERICOS AMB WEBS. SEGUIREM INFORMANT

El RCD Espanyol Femení ha sumat la cinquena victòria consecutiva al derrotar sense problemes a l’AD Torrejón CF, en un encontre en el que ha quedat ràpidament resolt quan al minut 20 l’equip blanc i blau ja dominava el marcador per dos gols a zero.

Marta Cubí marca el primer
La davantera espanyolista ha superat a Noelia en un xut elevat i creuat al pal contrari, quan ja s’havia complert el primer quart d’hora.

L’Espanyol ha enllestit ràpidament l’encontre i la pròpia davantera podia haver aconseguit el segon, però aquesta vegada no ha estat tan inspirada i ha xutat a les mans de Noelia.

El Torrejón ha pogut empatar l’encontre quan Ana ha superat a Marta Torrejón, i davant la desesperada sortida de Cristina ha elevat en excés per sobre el travesser, sortosament pels interessos de les catalanes.

Sara, protagonista de nou amb dos gols
Igual que a Saragossa, l’esquerrana ha tornat ha aconseguir dos gols en el matx d’avui; el primer, al minut 21 avançant-se molt llesta a Noelia, ficant la punta de la bota anticipant-se a la meta madrilenya.

Cristina ha blocat el llançament de falta de la migcentre Silvia en un xut molt innocent pel centre de la porteria.

Cubi, lesionada
Faltaven escassament cinc minuts per anar-se’n als vestidors, quan la davantera igualadina, ha sofert una lesió que ignorem l’abast de la mateixa, tot i que en principi no té bona pinta.

Expulsió i el segon de Sara
El Torrejón ha patit altre contratemps quan Raquel s’ha complicat la vida amb una targeta i ha castigat al seu equip deixant-lo amb deu jugadores. Minuts després, Sara, aprofitant una pilota rebutjada, es gira, mitja volta, i afusella a la portera visitant que instants abans havia estat substituïda la titular Noelia Mejía per Soraya.

L’encontre quedava ja gairebé resolt, malgrat que llavors entre la possible relaxació al jugar amb una jugadora més i l’ampli resultat, a part de la pluja com a convidada inesperada, l’equip s’ha anat tirant enrera, i l’encontre ha perdut molta brillantor, amb el gol de l’honor madrileny aconseguit per Amaya.

Cristina encertada evita mals majors
Als vint i escaig minuts Lulu tota sola ha pogut marcar el segon gol, però Cristina ha contestat amb una excel·lent intervenció en l’un contra un, rebutjant a còrner.

Instants després, les madrilenyes ho tornaven a intentar aquest cop mitjançant Silvia que altre cop obliga a lluir-se a Cristina i el rebuig es desaprofitat incomprensiblement per Marga que envia fora.

La pluja ha deslluït els darrers minuts, malgrat tot el femení espanyolista ha merescut la victòria, l’ha obtingut i ha continuat en la senda dels triomfs malgrat les lesions que sembla que no acaben de marxar del panorama blanc i blau; Avui Ane, ha tingut que ocupar l’eix de la reraguarda en detriment de Miriam. Rebeca Jane Claire ha jugat per primer cop davant el públic blanc i blau, en aquest matx protegit a la tribuna davant l’insistent pluja.

RCD Espanyol: Cristina, Olgar Rodríguez, Marta Torrejón, Ane, Chola, Noemí, Carol, Núria, Vicky, Marta Cubi i Sara.
Substitucions: Marta Corredera per Marta Cubí, m. 40, Rebeca per Núria, m. 70, Lara per Vicky i Rocio per Sara.

AD Torrejón CF: Noelia, Laura “Heidi”, Raquel “Seta”, Marta García, Marga , Beatriz Quevedo, Silvia Zarza, Saray García, Ana Rubio, Amaya Vega i Esther Hernández.
Substitucions: Soraya per Noelia, m. 49 i “Lulu” per Esther, m. 49

Àrbitre: Daniel Gracia Álvarez del comitè català. Ha mostrat targeta groga a Raquel (34’ i 46, motiu per el que ha tingut que abandonar el terreny de joc expulsada) i Silvia Zarza . Per part blanc i blava Núria, m. 42 i Olga Rodríguez, m. 60.

Gols: 1-0: Marta Cubí, m. 17, 2-0 Sara, m. 21, m. 3-0 Sara, m. 50, 3-1 Amaya Vega m.53.

Incidències; Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit passat per aigua en estones de la segona part. Marta Cubí lesionada; en principi es desconeix la lesió però tenint en compte la mala sort que té aquests darrers mesos el RCD Espanyol...