dissabte, 9 de febrer del 2008

ESPANYOL - RECREATIVO
GUANYAR, PER SEGUIR EN CHAMPIONS

Foto del darrer Espanyol - Recre. El precedent de la temporada passada, va ser força negatiu. Però allò és història. Demà toca guanyar.



Important encontre del RCD Espanyol davant el Recreativo de Huelva.

El RCD Espanyol després del triomf a domicili davant el Getafe, afronta l’encontre de demà a les 17:00 hores a l’Estadi Lluis Companys de Barcelona, amb l’esperança de sumar tres punts que el facin consolidar a aquesta tercera posició en el campionat de lliga i amb un ull observant el que facin els altres equips rivals dels blanc i blaus.

No és un equip que se li doni bé als espanyolistes: Al partit d’anada els andalusos van remuntar el gol inicial dels pericos, i van acabar guanyant per 2-1.

En l’enfrontament històric d’ambdós conjunts cal dir, que s’han vist les cares com a local els catalans en tres ocasions, amb un bagatge de dos victòries i una derrota.


El primer cop va ser la temporada 1978-79, la primera que el degà del futbol nacional va assolir la màxima categoria, en la darrera jornada de la primera volta els blanc i blaus entrenats per Irulegui es van imposar per un solitari gol del gallec Fernández Amado. En aquella alineació hi eren: Urruti, Lanchas, Huertas, Canito, Verdugo, Padilla, Ozorio, Fernández Amado, Díez, Flores, i Marañón , sortint Arabí i Molinos en les acaballes del partit.

La segona vegada que a primera divisió va haver-hi un Espanyol – Recre, va ser la temporada 2202/03 a la sisena jornada, on l’Espanyol va guanyar per dos a zero, amb Ramón Moya d’entrenador després del cessament de Juande Ramos. Tots recordareu aquell encontre, en el que un Espanyol guanyava a l’Olímpic amb gols de Roger i un d’ells va ser un d’aquells dos que va marcar des de mig camp, jornada prèvia a la remuntada a Màlaga on un 3-1 va acabar convertint-se en un 3-4.

La darrera ocasió va acabar en derrota dels blanc i blaus per 0-1 un 7 de gener de 2007 a la dissetena jornada de lliga.

El Recreativo de Huelva ocupa ara mateix la penúltima posició de la classificació tot i que té fins a quatre equips a només un punt. Ha guanyat cinc encontres, n’ha empatat set i n’ha perdut deu. Ha marcat divuit gols i n’ha encaixat trenta.
Després de la destitució de Víctor Múñoz, Manolo Zambrano s’ha fet càrrec de la banqueta del degà del futbol nacional.

El conjunt andalús té la important baixa de Javi Guerrero, màxim golejador de l’equip amb quatre gols (dos els va marcar en el partit d’anada precisament davant els de Valverde), lesionat per un mes, al marge d’altres homes com Pampa Calvo, Iago, o Ersen per sanció.

Els convocats per Zambrano son: Sorrentino, Barbosa, Edu Moya, Dani Bautista, Martín Cáceres, Gerard, Marquitos, Camuñas, Jesús Vázquez, Carlos Martíns, Sinama Pongolle, Zahinos, Quique Alvarez, Barber, Marco Ruben, Varela, Poli, Aitor y Beto.

En el RCD Espanyol després d’una sessió de banys termals ahir a la Garriga, Ernesto Valverde donarà aquest matí la llista de convocats pel partit de demà un cop finalitzi l’entrenament d’avui. S’espera la tornada a la llista de Dani Jarque, home fonamental a aquest equip, i mereix especial atenció veure si demà sortirà d'inici Jonathan Soriano o farà debutar a la darrera incorporació Ewerthon.

Els convocats per Ernesto Valverde son: Kico Casilla, Javi Ruíz, Chica, Jarque, Torrejón, Lacruz, Clemente, Lola, Moisés, Valdo, Moha, Rufete, De la Peña, Luis García, Riera, Ewerthon, Coro, i Jonathan Soriano.


L'encontre serà xiulat per Rubinos Pérez, i donarà començament a les cinc de la tarda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
SERÀ UN PARTIT MOLT COMPLICAT, ELS ANDALUSOS VINDRAN A MONTJUÏC
AMB L'ÚNICA IDEA DE GUANYAR EL PARTIT PER SORTIR DEL POU, ELS
ESPANYOLISTES TINDRÀN QUE SORTIT EL CAMP SOL PENSANT AMB LA VICTÒRIA,
OBLIDAR-SE DELS EQUIPS QUE TENIM AL COSTAT EN LA CLASIFICACIÓ I SEGUIR
GUANYANT PARTITS PER CONTINUAR EN POSICIONS CHAMPIONS.
SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M