dissabte, 26 de maig del 2007

REMUNTADA BRILLANT DEL FEMENÍ (4-3)

Marta Cubí ha fet el quart en un moment decisiu.
Kenti Robles, titular, i marca el gol de l'empat.
Fotos d'arxiu: josep maria.

Gran remuntada del Femení a Sitges: Espanyol 4 Charlton 3
Aquest any, si que han vingut amb tota l’artilleria el conjunt anglès del Charlton i molt motivades (potser massa i tot) amb les Aluko, Dowie, Bertelli, Stoney , etc, que ja advertia Sentiment Perico en la prèvia d’aquest partit. Però ni amb un principi horrorós de les noies de Santi Fernández en el que les angleses s’han posat amb un avantatge de dos gols a zero, han pogut derrotar ni tan sols empatar amb un Espanyol molt brillant.

Principi amb continuació de l’encontre amb el Rayo
En efecte, un Espanyol desconegut, amb una defensa feta un sac de nervis (avui no hi era Marta Torrejón, però el dia del Rayo sí), evidenciava els mateixos problemes que en el darrer encontre de la Superlliga. I ja al primer minut una sortida molt defectuosa de Cristina possibilita amb la badada general de la defensa el gol de Natasha Dowie i venia a demostrar que el Charlton anava per fenia des del primer moment després de sortir molt escaldades l’any passat (tot i que van venir amb moltes jugadores de les divisions inferiors).

Moments després, dins el desconcert de mig camp enrera, el Charlton aprofita una pilota centrada per la dreta molt passada davant la passivitat defensiva una jugadora anglesa toca i deixa morta l’esfèrica per que Sinead Boyer s’anticipi a una venuda Cristina que poc ha pogut fer en la jugada.

Cristina Prieto atura amb dos temps un xut llunyà de Natasha amb molts problemes. L’Espanyol que toca i controla millor que les angleses s’estavella amb una defensa experimentada. Aluko, la golejadora de color internacional anglesa ha tingut en el seu peu el sentenciar l’encontre però davant Cristina ha elevat per sobre el travesser en una ocasió immillorable.

Apareix Sara Serna
A partir de les hores, l’Espanyol comença a imposar el seu joc, amb una Miriam formidable en la sortida i conducció de la pilota, i sobre tot amb Noemí que ha reivindicat en el mig del camp el ser l’amo i senyora del mig del camp, com la temporada passada en absència de Raquel.

I en una jugada de llarg desplaçament surt Telfor i Sara s’anticipa intentant aixecar la pilota per sobre, però la portera anglesa toca amb les mans el suficient, tot això al vèrtex
dret de l’àrea, però Sara recupera la pilota es gira i bombeja una perfecta vaselina aprofitant l’absència de Telfor i aconsegueix un gran gol, que obre les portes a la remuntada i dona moral a les blanc i blaves.

Merèixen l'empat
Cristina s’anticipa molt bé jugant-se el físic en una molt perillosa jugada anticipant-se a la rossa de dinou anys, que ha estat molt més encertada que Aloku que ha acabat fastiguejada amb el marcatge a la que li ha sotmès Ane en moltes jugades.
Rocío ha pogut empatar en un embolic en l’àrea que ha rebutjat la portera anglesa que s’ha acabat convertint en la millor jugadora anglesa. El servei de cantonada el treu l’Espanyol i Lara Rabal que tornava de titular ha estavellat la pilota rematant de cap, al travesser en un partit en el que la desgràcia semblava haver-se alineat amb les periques.

Noemí Rubio ho prova amb un llançament col·locat que obliga de nou a lluir-se a la meta anglesa. I als 40 minuts (l’organització –no sabem els motius- ha decidit que fos dos temps de quaranta minuts en comptes dels trenta previstos) arribaven al descans amb un resultat totalment injust.

L’Espanyol ho intenta
El conjunt espanyolista ja hagués pogut empatar, després que Noemí amb una gran passada a l’espai cedís a Sara qui encarant a Telford remata elevant per sobra d’ella, estavellant de nou la pilota al travesser.

Un minut després a conseqüència de una entrada molt dura a Chola, (el Charlton durant tot el partit s’ha emprat al límit del reglament i moltes vegades ha comès entrades molt impròpies d’un torneig) i des de terra Olga i Sara han caçat a la jugadora anglesa i s’ha produït una “tangana” en la que el senyor Cuerda que ha fet un bon arbitratge (pot ser ha tolerat massa el joc dur), ha solucionat amb dues targes per l’Espanyol i una per les angleses.

Una bona i trenada jugada perica acaba amb una passada de Cubí a Sara i el xut des de la frontal d’aquesta acaba a les mans de la meta del Charlton.


La remuntada
Passada llarga en profunditat des de línia de mitjos que acaba a peus de Kenti, i aquesta amb la tranquil·litat d’una veterana empata el partit (Avui segur que molts hauran sabut que hi ha altres mexicanes que Maribel i en menor mesura Patty Pérez...).

Al minut 24, llançament des de la cantonada esquerra de l’atac perico, Sara Serna que ha fet un grandiós encontre, controla, es gira i afusella a Telford en mig de l’eufòria blanc i blava.

Aluko ha deixat mostra del seu mal perdre, en una jugada en que ha deixat anar la cama davant Cristina. Marta Cubí ha pogut sentenciar després d’una meravellosa jugada de Noemí però no acaba de definir amb precisió.

Un minut de bojos
Minut 35. El Charlton havia avançat línies per aconseguir al menys l’empat pensant que és molt difícil que el RCD Espanyol pugui marcar-li setze gols al Suburense, i llença la seva portera una de les varies faltes en camp propi; pilota passada, toca una jugadora anglesa i davant la sortida de Cristina, Chola destorba en la jugada i tot que s’ajup li toca la pilota en la part baixa de l’esquena amb tal mala fortuna que la pilota acaba introduint-se dins de la porteria sense que Miriam en la mateixa línia de gol pogués impedir-lo.

Però si algun dia el futbol ha acabat sent just ha sigut avui. I amb la màxima brevetat després de centrar la pilota arriba a Marta Cubí que totalment desmarcada (¡no sé on eren la resta de jugadores angleses !) sorprèn i bat a la portera del Charlton, fent pujar el definitiu 4-3.

Fins el final, a patir
Els darrers minuts han estat de patiment, ja que les angleses han posat cercle a la porteria d’una insegura Cristina, que les seves companyes han volgut consolar després del 3-3, amb llançaments de dos serveis de cantonada, faltes, i sobre tot una altre pilota errada en el blocatge que per sort aquesta vegada estava fora dels tres pals i l’esfèrica ha sortit per la línia de fons.
¡Els pericos no guanyem per ensurts i emocions!

Final, i just guanyador
Alegria final un cop el col·legiat ha fet sonar el seu xiulet indicant la fi de l’encontre, en el que les noies de Santy han estat superiors, i solament errades en defensa han deixat molts més patiments que els esperats en un partit en el que les angleses han demostrat ser un conjunt molt dur, bregat, però amb manca de qualitat tècnica que aquesta avui ha estat posada per el RCD Espanyol..

Fitxa Tècnica

RCD Espanyol: Cristina, Kenti, Ane, Míriam, Chola; Lara, Carol, Noemí, Rocío; Sara i Marta Cubí :També ha jugat Laura Falces.

Charlton Athletic: Telford: Casey Stone, Sinead Boyer, Maria Bertelli, Katie Holtan, Jessica Smith, Sarah Sawne, Danielle Murphi, Ann Marie Heatherson, Eniola Aluko, Natasha Dowie. (Ashlee Hincks, KLimberley Dixson, Nicky Lassave)

Àrbitre: Sergio Cuerda. Ha mostrat targes grogues a Sara, i Marta Cubí per part perica i a Jessica Smith i Aluko per part anglesa.

Gols: 0-1 Natasha Dowie, 0-2 Sinead Boyer, 1-2, Sara Serna ,2-2 Kenty Robles, 3-2, Sara Serna 3-3, Olga Moreno pp. 4-3 Marta Cubí.

Incidències; Camp municipal d’Aiguadolç, Sitges. Segon partit del grup A, entre l’actual campió del torneig i el tercer a la Premier Womens League. Anteriorment el Charlton ha derrotat per 15-0 al Suburense, mentre que a l’altre grup el Híspalis ha derrotat al FC Barcelona per un solitari gol. Pot per tant, tornar-se a viure la final de Glasgow demà a les 12:00. L’Espanyol en té prou amb un empat. I el Sevilla també amb un punt davant el Girona FC.

DARRER ENCONTRE DEL ESPANYOL B, QUE AFRONTA EL MATX AMB UNA PLAGA DE BAIXES.

El RCD Espanyol B, tancarà el campionat de Segona Divisió B, aquest dissabte en horari unificat per la RFEF, a les 19:00 hores, i s’enfrontarà al CF Badalona que es juga el accedir a una de les quatre places que donen accés a les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió A.

L’equip de Joan Francesc “Rubi”, lluny precisament d’aquestes places i amb la permanència matemàtica en la butxaca des de fa setmanes, intentarà acomiadar la temporada de la manera més honrosa possible tot i les baixes que en les darreres setmanes han minvat i molt el potencial de l’equip.

A les convocatòries al primer equip d’Ángel, de Julián o inclós Serrán, s’ha de sumar les baixes de llarg temps que ha patit l’equip com en el cas de Fran Erencia, Francis, a part de la marxa al mercat d’hivern del golejador de l’equip Albert Yagüe. A part de les esmentades, en cada partit hi ha hagut un parell (o més) de baixes d’homes fonamentals en els esquemes del filial blanc i blau per motius de sancions o lesions lleus.

Avui, davant el Badalona no podrà comptar Rubi ni més ni menys que amb onze jugadors; els centrals Fran Erencia, Serrán i Didac, per lesió, i Oscar Reyes a la Selecció sub 19, a més de Toni Lao sancionat. En el mig del camp no podrà comptar amb Zamora també convocat per la selecció, Julián i Ángel convocats juntament amb Biel Ribas per el primer equip, i la baixa de Juanma que va ser operat s’afegeix a la ja de molt de temps de Francis.


La direcció esportiva del RCD Espanyol en les darreres jornades, dins del projecte esportiu general del club, ha procedit a la renovació de gairebé tots aquells membres del planter del filial amb expectatives de futur; així homes com Julián, Ángel, Zamora, Juanma, Fede, o Juanjo incorporat del juvenil en els darrers encontres, el juvenil esquerrà Javi Cantero, ja han signat contractes a mig i llarg termini.

Sembla ser que homes com Mikel Martins que acaba la seva cessió de l’Athletic Club, o Bussy tenen bastants números de no continuar, ja que el rendiment no ha estat el esperat. Molt ha decebut també el rendiment (al menys en la meva opinió) de Pedraza, que estava cridat a ser el davanter centre del futur després de la gran temporada que va realitzar a tercera, però els seus dos gols al llarg del campionat son una xifra totalment negativa dins les perspectives que hi havia al començament de la pretemporada, on recordem el disputar amb la selecció espanyola el campionat li va impedir anar concentrat a Peralada amb el primer equip.

Veurem també com queda el tema en la porteria, ja que Biel Ribas no creiem que continuï a segona B amb el filial, Ibon lópez va ser cedit al basc Real Club Irun, o la situació de Marcos el meta fitxat del Gavà, ja que Isaac del juvenil ve empentant fort cara a fer-se amb la titularitat la propera temporada, i homes com Guitart repescat al mercat d’hivern, o Ferran Tacon cedit al Logroñés fins el final de temporada tenen també en l’aire el seu futur.

Aviat sortirem de dubtes, de com queda configurat el Espanyol B 2007-08, per que es fonamental en un club que s’ha de cimentar amb la pedrera tenir un equip competitiu i a l’hora amb joventut i classe que permeti anar pujant nous valors al primer planter; per que nosaltres no ens podem permetre ni tan sols mencionar-lo, de comprar “places per la força dels milions” d’altres clubs de la categoria per resoldre un descens...

divendres, 25 de maig del 2007

ESPANYOL FEMENÍ - CHARLTON ATHLETIC :

DEMÀ 12:30 h. (C-33)

foto d'arxiu; josep maria. Adriana i Raquel amb la Selecció Espanyola, absents a Sitges.


En primer lloc, dir que el partit entre el Charlton Atletic i el RCD Espanyol de la Femení Cup serà televisat per el Canal 33, que tot i que deixa molt que desitjar en temes relacionats amb l’Espanyol, en futbol femení al llarg de la temporada ha retransmès bastants partits del nostre club, al contrari que en altres televisions que ni tan sols existeix el futbol femení.

Ignorem amb quines jugadores es presentarà l’equip anglès, ja que la passada edició ho va fer amb jugadores d’una qualitat molt inferior (de les divisions inferiors) i l’encontre va quedar totalment descafeïnat sent un monòleg de les blanc i blaves, i quedant classificades en darrera posició del seu grup. El haver acabat les competicions en el seu país pot afavorir que vinguin amb tota “l’artilleria pesant”.

En el darrer encontre de lliga, el Charlton va guanyar a domicili al Bristol Academy women's per 0-2.


El futbol anglès femení, mitjançant l’Arsenal, ha conquerit Europa



El campió de la màxima categoria femenina anglesa ha estat l'Arsenal, que ha assolit la “quarta corona” amb la consecució del títol de campió d'Europa de la UEFA Women's Cup, derrotant en la final al UMEA suec, rival de les espanyolistes a la segona fase de la competició continental i la Copa de la lliga anglesa en derrotar a la final al Leeds per la mínima (1-0), i campió de la FA Women's Cup, (la copa anglesa), precisament derrotant en la final al Charlton, rival de les periques el dissabte, per un contundent 4-1 davant vint-i-cinc mil espectadors.

El Charlton en aquesta ocasió va formar amb 13 Toni-Anne Wayne, 2 Casey Stoney (c), 4 Katie Holtham (15 Natasha Hughes 85), 5 Karen Hills, 6 Maria Bertelli, 7 Danielle Murphy, 9 Eniola Aluko, 10 Natasha Dowie (12 Anne-Marie Heatherson 85), 11 Jo Potter, 14 Jessica Smith (8 Ashlee Hincks 71), 17 Sinead Boyer

Charlton Athletic vesteix samarreta vermella i pantaló blanc en la seva primera indumentària, va ser campió de Copa l'any 2005 en derrotar en la final a l'Everton per un gol a zero, i una temporada abans subcampió en perdre la final per 0-3 amb l'Arsenal de la Copa de la Lliga anglesa.


http://www.thefa.com/templates/video/facuptv.aspx?id=427af0ec-a19a-49ae-ad8f-455bc5fdcc79&delivery=stream&speed=300#

Aquesta temporada a la Premier ha acabat amb tercera posició per sota de Arsenal i Everton, amb setze partits guanyats, quatre d'empatats i dos perduts. 63 gols a favor i 32 en contra, a setze punts del imbatut Arsenal (millor equip d'Europa en aquests moments) que no ha perdut ni un sol punt.



Entre les jugadores més importants cal destacar la davantera centre de color de vint anys, Eniola Aluko que ha estat la màxima golejadora, i l'autora del gol que va donar el títol de copa fa dues temporades. Natasha Dowie de divuit anys, la defensa veterana de 32 anys Karen Hills, la defensa i capitana de l'equip Casey Stone, entre altres.

A la tarda s’enfrontarà el RCD Espanyol al CF Suburense, equip que ha militat al grup primer de la Segona Divisió Catalana, classificat en vuitè lloc (a falta d’un partit corresponent a la darrera jornada), en la zona mitjana amb idèntic nombre de partits guanyats que perduts, per tant dons un rival d’un nivell molt baix, tot i que al futbol no hi ha rivals petits.

Si acaba primer disputarà la final diumenge a les dotze amb el guanyador de l’altre grup i en cas de quedar segon, la de consolació a les deu. Els partits es juguen al Camp d’Aiguadolç de Sitges. Per qui hi vulgui anar (diumenge no hi altres activitats dels equips pericos al matí a Sadrià, ja que tots els equips son fora disputant torneigs), amb transport públic, (ff.cc.) baixar a Sitges, i enfilar camí cap enrera, hi ha una estona però també us anirà bé fer quelcom d’exercici.




LO BARATO ACABA SORTINT CAR...

¿I l'avió d'Air Tarradellas on era? ¿ I Vueling?... bé millor ho deixem...
Foto: Air Tarradellas


"En casa de herrero, cuchillo de palo".
Som pericos, "amb ales", a més "tenim avió" i....


Un dels problemes que més han fet enraonar de la final de Glasgow, ha estat el tema dels vols amb l’Agencia Travel Gallery.

Aquesta “suposada” agencia de viatges com tots sabeu es va dedicar a enviar mails el 4 de maig (aquí us mostro un d’ells) a diferents penyes, oferint viatges a preus sensiblement més econòmics que els que oferien les demés agencies. Tot i que ja va despertar sospites e inclòs membres de la FCPE van fer comprovacions al Registre Mercantil, la demanda que hi havia tan elevada per viatjar a Glasgow, i la poca oferta existent va fer que el dimecres de la setmana anterior a la disputa de la final continental ja ni ha havia places lliures, e inclòs es va omplir un vol per anar i tornar el mateix dia.

L’administrador de Travel Gallery, el senyor Alessandro Pitzianti va estar inclòs present a l’Assemblea de penyes que es va fer aquell dia esmentat a la sala de premsa de l’Olímpic juntament amb la persona que havia enviat els mails i havia servit de contacte.

Fins aquí tot perfecte (menys es clar, el disgust de moltes penyes que no van ser informades, ni tenien la “informació privilegiada” enviada per l’agencia en qüestió). El problema va ser quant ja per el que s’ha sabut es coneixia el dimarts dia 15 que aquests vols no sortirien, que ni existien... i ningú va dir rés a la pobre gent tirada en l’aeroport hores i hores fins que per remors a les primeres hores del matí ja van començar a sospitar el tema.

Pitzianti va donar la culpa de tot, al senyor Pepe Morell director d’Air Broker i que era “presumptament” l’intermediari de l’operació, extrem aquest que el senyor Morell nega obertament ja que per diferències econòmiques a l’hora de negociar els preus, aquest afirma que no es va arribar a l’acord definitiu e inclòs repta a Pitziani a que demostri que va fer el pagament i per tant que Air Broker va signar el contracte i cobrar el viatge.

Però a més, segons va publicar e-noticies, el sindicat CC.OO. ha alertat a la FCPE i al RCDE el senyor Pitziani havia estat declarat “insolvent” així com la empresa que regentava AP Turismo Tour Operator SL., per el jutjat n. 30 de BNA, per una denuncia feta per acomiadament improcedent de dos dels seus treballadors. Va ser comdemnat a pagar al voltant de 15.000 euros, però a l’hora del procés d’execució de la sentència, no tenia fons suficients, tal com va costar en auto del 7 de març.

Com es pot comprovar, un tèrbol assumpte, que ja veurem com acabarà però que ha deixat amb perjudicis morals a molta gent a més dels econòmics, i aquests (el quedar-se sense pogué viatjar) no es paga amb diners...

I tot i la bona voluntat de Dani i el consell (per cert segons Pitziani, van viatjar membres del consell amb Travel Gallery...) en solucionar el tema, solament un avió va pogué com tots bé sabeu carregar a una part minoritària dels afectats. No sé, ho ignoro per que en temes aeronàutics no en tinc ni idea, si s’hagués pogut fer quelcom més, si hagués estat altre el club implicat si el tema hagués acabat de la mateixa manera, ja que a la capital andalusa també hi va haver problemes i en canvi tot es va solucionar i no es va quedar ningú que es sàpiga sense viatjar... I tant Pasqual Olmedo com Xavi Edo, es van quedar sense pujar a l’avió tot i les crítiques que va haver a l’hora de confeccionar la llista d’emergència dels afortunats que pujaven al darrer avió...




A la final de la UEFA

Glasgow, Glasgow, Glasgow


TRAVEL GALLERY te ofrece

Pack 1) VUELO + 2 NOCHES HOTEL 3* + TRASLADOS entrada y salida
ASISTENCIA en Castellano.
€ 399 por persona en habitación doble
€ 95 suplemento habitación individual
€ 50 descuento 3ª persona adulta ( desde 9 años )
€ 80 descuento niño de 3 a 8 años
tasas aéreas no incluidas € 25 por persona.

Pack 2) VUELO + 1 NOCHE HOTEL 3* + TRASLADOS entrada y salida
ASISTENCIA en Castellano.
€ 359 por persona en habitación doble
€ 65 suplemento habitación individual
€ 35 descuento 3ª persona adulta ( desde 9 años )
€ 50 descuento niño de 3 a 8 años
tasas aéreas no incluidas € 25 por persona.

Pack 3) VUELO IDA Y VUELTA + ASISTENCIA en Castellano
€ 229 por persona
€ 40 descuento niño de 3 a 8 años
tasas aéreas no incluidas € 25 por persona.

Atención, para todas las ofertas:
- No se incluye entrada al partido
- No se incluyen comidas y desayunos.
- Salida de apto. El Prat de Llobregat ( BCN )

Hoteles incluidos en Pack 1 y Pack 2:
- Inverbeg Hotel es un hotel de 3 estrellas situado a 23km del centro de Glasgow City.
- Express by Holiday Inn Glasgow Airport situado a 12km del centro de Glasgow City.
HOTELES de 4* o superior disponibles previo pago de suplemento:
- Holiday Inn Glasgow East Kilbride es un hotel de 4 estrellas situado a 15km/9.38
millas del centro de Glasgow City.

Suplemento de € 80 por noche en habitación doble.
INFORMACIONES Y RESERVAS
Olga Aguilera Tel. 617665551
TRAVEL GALLERY Barcelona Tel. 902 180 777.
HORARIOS VUELOS Ida
15 mayo salida BCN 10.20
llegada GLA 14.10
16 mayo salida BCN 10.00
llegada GLA 13.50

HORARIOS VUELOS regreso
16 mayo salida GLA 23.50
llegada BCN 01.55
17 mayo salida GLA 11.00
llegada BCN 12.50

dijous, 24 de maig del 2007

FUTBOL 7 CLASSIFICACIONS FINALS.

CLASSIFICACIÓ FINAL BENJAMÍ PREFERENT GRUP PRIMER


CLASSIFICACIÓ FINALPJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 3087290118823
2 RCD. ESPANYOL 3082271218830
3 UD AT.GRAMANET-M.3075243313544
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 305818489554
5 C. MERCANTIL 305818489577
6 CE. MANRESA 3055174910563
7 CF CUBELLES 304914797874
8 EF. GAVÀ 3040124145567
9 ESCOLA F. SABADELL303194174383
10 F.P. E. TERRASSA FC. 3031871566104
11 EC GRANOLLERS303078155181
12 JÀBAC CA'N JOFRESA303093184899
13 C. NATACIÓ TERRASSA303086166298
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 3018532235106
15 MARTORELL ASSOC. ESPORT.309302727141
16 UE .CASTELLBISBAL 308222627154



Perden la categoria: C.Natació Terrassa per gol-average, EF Prat Blaugrana, Martorell Associació Esportiva i UE Castellbisbal, en el grup primer de Preferent.

En el grup segon, perden la categoria: UD Cerdanyola de Mataró, CE Lliçà de Munt, FP Júpiter i FC Palau Solità - Plegamans.


CLASSIFICACIÓ FINAL BENJAMÍ PREFERENT GRUP SEGON


CLASSIFICACIÓ FINALPJPTS PG PE PP GFGC
1 UDA GRAMANET "B" 3076244212651
2 FP SANCHEZ LLIBRE "A"3067214513159
3 CD BLANES "A"3066214512360
4 EC GRANOLLERS "B"3063203711963
5 CE EUROPA "A"3060193811153
6 FC SANT CUGAT ESPORTS "A"305818489857
7 RCD ESPANYOL "B"3047145119995
8 CF MARTORELLES3045143136877
9 FC BARCELONA "B"3044142148486
10 CE SANT GABRIEL "A"3040131167987
11 P. Bª SANT CELONI "A"3039123158790
12 CF BADALONA "A"3035105155463
13 UD CERDANYOLA MATARÓ3020622250106
14 CE LLIÇÀ DE MUNT "A"3014412343122
15 FUNDACIÓ P. CE JÚPITER3013412560161
16 FC. PALAU SOLITÀ I PLEG.3010312643145


Pugen a Preferent Benjamí, 6 dels 8 campions de grup de la Primera Divisió Benjamí. Els campions dels dos grups de Tarragona (EF Valls, i Cambrils), per qüestiò de distància en els desplaçaments, (?), la FCF no té a bé de fer-los pujar. Les dues places les ocupen els dos millors segons. Com no en tots els grups hi ha el mateix nombre d'equips i per tant de partits en el campionat, els dos de millor coeficient, que son el Castelldefels i el Sant Cugat son nous equips de Preferent junt amb els 6 campions tal com em esmentat abans: Sant Andreu B, Vilanova, Cirera, Sabadell, Sant Andreu A (en el mateix grup que l'Espanyol C), i Mirasol.

CLASSIFICACIÓ FINAL BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP CINQUÈ.


CLASSIFICACIÓ FINALPJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANT ANDREU "A"3083272116430
2 ROCAFONDA C.F."A" 3072233410749
3 PREMIÀ C.D."A"3061187510246
4 CD PREMIÀ DALT "A"3060193811461
5 RCD ESPANYOL "C"3057183912969
6 CD BLANES "B"3054173108866
7 UE VILASSAR MAR "A"3053165910988
8 UD At GRAMANET "D"3042126128778
9 MASNOU AT. "A"3042119107979
10 JUVENTUS AC. "A"3041125135570
11 UD CIRERA"B"3040131167378
12 VALLDEMIA MARISTES "A"3040131168791
13 MASNOU CD. "A"302473206085
14 CF BADALONA "B"3011322546131
15 CD MONOPOL "A"306132639139
16 AREYNS DE MUNT RETIRAT0000000



Perden la categoria de Primera Divisió Benjamí en els sis primers grups : Santboià B, Catalonia, Escola E. Brafa, i Martinenc en el grup primer. Martorell AE. " C", Vinyets -Moli Vell, i Corbera en el grup segon juntament amb el retirat Sant Vicenç at Vicenti. En el grup tercer, Sant Pol, Parets, La Torreta i Palautordera . En el grup quart baixen Vilanova del Vallès, PB Sant Celoni "C" i Palau Solità-P. "B", juntament amb el retirat La Torreta "B". En el grup cinquè (veure classificació), perd la categoria el Masnou, Badalona B, i Monopol (Arenys de Munt es va retirat a mitja competició). En el sisè, Cerdanyola del Vallès "C", Piera, Artes, i Can Boada.

CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP PRIMER, JORNADA 29ena.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL2675250130012
2 UAT.GRAMANET MILAN2568222123724
3 CF BADALONA2559192414324
4 SANT GABRIEL2551170816253
5 VILA OLÍMPICA C. E. 2548160913348
6 PENYA BARC.CINC COPES2547152810763
7 LLOREDA CF25411321011168
8 UE SANTS 253712112114103
9 F.P. CE JÚPITER 253712112117103
10 UNIFIC. BADALONA SUD2521701840134
11 CD CARMELO2518601951189
12 CE. Pª BARCEL. BARCINO2610312241198
13 U.D. ALBINENSE-70257212226257
14 CE APA POBLE SEC253102413319


L'Espanyol Pre Benjamí en el darrer encontre en front la Penya barcelonista Barcino, va guanyar aquest dimarts per 16-0 resultat que possibilita assolir la xifra de 300 (!!!) gols al llarg de les vint-i-sis jornades del campionat.
L'Espanyol ja fa varies jornades que es va proclamar campió havent perdut solament un encontre. La propera jornada, la 30ena i darrera, els demés equips jugaran el últim encontre; (cada jornada descansen dos equips, ja que es van retirar de la competició el Sistrells, i el Salut Pere Gol). L'Espanyol ja ha acabat i amb matrícula d'honor el curs 2006-07.

dimecres, 23 de maig del 2007

L'ALEVÍ CLASSIFICAT PER LES SEMIFINALS.

foto d'arxiu josep maria; L'Aleví s'ha classificat per les semis


L’Aleví del RCD Espanyol s’ha classificat per les Semifinals del Campionat de Catalunya aleví, en derrotar aquesta tarda en partit únic de Quarts de Final disputat en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, a la UD At. Gramanet per un resultat final de 4-1.

L’Espanyol marca tot començar i agafa avantatge
Només començar l’encontre, mitjançant Jack, el conjunt de Villarrroya ja s’ha posat en avantatge en el marcador. Jaffar ha fet pujar el segon, resultat que podia pensar que sentenciava l’eliminatòria, però res en absolut.

La Grama, redueix distàncies:
Després de la lesió de Miqui, que ha estat retirat del terreny de joc, a mida que han anat passant els minuts, el conjunt colomenc ha obert línies, i ha reduït distàncies gràcies al saber transformar una pena màxima que ha estat objecte el seu davanter centre. Abans ja, el porter perico havia salvat l’única ocasió de perill del conjunt visitant. L’Espanyol que havia tingut oportunitats per mediació de Jaffar (sobre tot), de Paco, per sentenciar el partit, ha vist com els darrers minuts del primer temps, els visitants han estat inclòs a punt d’empatar i amb el domini del joc.

A la segona part, l’Espanyol sentència
En efecte, a la segona part, mitjançant Jaffar l’Espanyol ha marcat el tercer en una jugada en la que ha trencat el fora de joc, i davant la sortida del meta colomenc, ha elevat l’esfèrica creuada per sobre. Iu Ranera havia sortit al principi del segon temps per Paco, i a partir de la consecució del tercer gol, ja Villarroya ha aprofitat per moure la banqueta, tenint inclòs el segon porter minuts. Jaffar ha fet el quart després d’una passada a l’espai que ha sabut aquest cop sí transformar, (n’havia errat abans una jugada molt clara, per massa individualisme) i aconseguir el 4-1 definitiu. També Sergi Coll ha pogut marcar però el seu remat ha sortit desviat quan es trobava en immillorable situació. Al final, triomf just, molt més treballat del que el marcador pugui fer pensar, i com anècdota del matx, l’expulsió en els darrers moments d’un dels integrants de la banqueta perica (el fisio, em sembla) per motius que desconeixem, però podem intuir.

BASE FEMENINA. FUTBOL 7



L' equip cadet femení va empatar davant el FF. Torroella (1-1), en un campionat per oblidar, i es jugarà dissabte a les 18:00 h. a la Ciutat Esportiva el pogué classificar-se dins dels quatre primers que li possibiliti jugar les semifinals, en les que el rival serà...

Bé, millor no avançar rés, i tot el que no sigui guanyar al Vic Remei, li pot complicar i molt aquesta classificació.

CLASSIFICACIÓ 6ena. JORNADA. COMPLEMENTARI CADET FEMENÍ


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA618600473
2 CF BADALONA 6124023014
3 BASE VIC REMEI CF512401118
4 RCD ESPANYOL68222196
5 FE At. VILAFRANCA672131712
6 UE RUBÍ66204730
7 FF TORROELLA54113727
8 CF CALDES MONTBUI60006240


CLASSIFICACIÓ FINAL* COMPLEMENTARI BASE FEMENÍ. INFANTIL GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ FINALPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL515500193
2 CE SANT GABRIEL512401125
3 BELLAVISTA MILAN562031011
4 CE SABADELL FC54113918
5 ENFAF43103516
6 CF BADALONA41013411

* A falta del ENFAF- Badalona

CLASSIFICACIÓ FINAL* COMPLEMENTARI BASE FEMENÍ INFANTIL.GRUP 2ón


CLASSIFICACIÓ FINALPJPTS PG PE PP GFGC
1 CE EUROPA "A"513410283
2 RCD ESPANYOL "B"5124012114
3 P. BLANC BLAVA LA ROCA551221226
4 FC IGUALADA,4411269
5 CF MAURINA EGARA54113610
6 CF CALDES MONTBUI41013819

*A falta del Igualada-Caldes de M.

dimarts, 22 de maig del 2007

II FEMENI CUP



Dissabte en el Camp d'Aiguadolç de Sitges, donarà començament la segona edició de la Femení Cup de Futbol Femení, amb la presència del RCD Espanyol, defensant el títol de campió que va conquerir la passada temporada. També es disputa un torneig de futbol 7 sub 14 femení entre les seleccions provincials de Catalunya. Els partits seran de mitja hora de duració per part amb cinc minuts de descans, en la fase classificatoria, mentre que en la final, seran de noranta minuts.

GRUP A GRUP B
RCD ESPANYOLFC BARCELONA
CHARLTON ATHLETICHÍSPALIS S.
CF SUBURENSEGIRONA FC

DISSABTE 26:

09:15 h. CHARLTON ATHLETIC - CF SUBURENSE
10:45 h. FC BARCELONA - HÍSPALIS SEVILLA
12:30 h. RCD ESPANYOL - CHARLTON ATHLETIC (C-33)
16:00 h. HÍSPALIS SEVILLA - GIRONA FC
17:30 h. CF SUBURENSE - RCD ESPANYOL
20:00 h. GIRONA FC - FC BARCELONA

DIUMENGE 27
10:00 h. FINAL CONSOLACIÓ
2ón. CLASSIFICAT GRUP B - 2on CLASSIFICAT GRUP A

12:00 h. FINAL
1er GRUP A - 1er. GRUP B.


AGENDA FUTBOL BASE

26-05Espanyol B -CF BadalonaCiutat Esportiva, 19:00 h.
25/28Juvenil A. TORNEIG AngersAngers, França.(Boavista, Standard Liege..)
26-05Terrassa FC- Juvenil BLliga. Mpal. Las Palmeras, Terrassa,18:45 h.
25/28Cadet A. TORNEIGSis Fours, Les Plage. (França)
31-05Cadet A- Jàbac Ca'n Jofresa1/4F.Camp. CAT. Ciutat Esportiva, 20:00 h.
27-05CF Esplais- Cadet BAMISTÓS: Castelló d'Empuries, 11:00 h.
25/28Infantil A- TORNEIG INT.Paris St.Germain en Laye (França)
30-05Infantil A-Jabac Ca'n Jofresa1/4F Camp.CAT. Ciutat Esportiva, 20:00 h.
26-05Infantil B. TORNEIGOAR, Vic.
23-05Aleví A- UD At. Gramanet1/4 Camp. CAT. Ciutat Esportiva, 18:45 h.
26/28Aleví A. TORNEIG MEM. FRANCESC VILA.(ANDORRA)
26/28Aleví B. TORNEIGVALLDEMIA MARISTES.(Mataró)
26/28Benjamí A. TORNEIGMEM. FRANCESC VILA (ANDORRA)
27-05Benjamí B-EF ST. FELIU GUIXOLS AMISTÓS. Ciutat Esportiva, 11:00 h.
26-05CF Esplais - Benjamí CTORNEIG. Castelló d'Empuries.
22-05Pre Benjamí - CE PB BarcinoCiutat Esportiva, 19:30 Lliga.
26-05CF Esplais- Pre Benjamí AMISTÓS. Castelló d'Empuries.
.
26-05Femení B - CastellarAMISTÓS. Ciutat Esportiva, 16:00 h
26-05 Femení Cadet-Vic Remei.Campionat C. Ciutat Esportiva 18:00 h.

ATLETISME BLANC I BLAU

foto d'arixu: josep maria. Maria Vasco, cinquè lloc en la Copa d'Europa de Marxa, (20Km.)


Maria Vasco va obtenir la cinquena posició a la Copa d’Europa de Marxa Atlètica, celebrada a Leamington (Anglaterra), quedant primera de les espanyoles. La Selecció Espanyola (amb la marxadora de l’Associació d’Esports Blanc i Blau ), ha obtingut la medalla de bronze darrera de Bielorússia i de Rússia.


Lloc, Nom, País, Temps 5km. 10 km, 15km, 20 km.

1 Ryta Turava BLR 0:23:11 0:45:26 1:06:54 1:27:52
2 Olga Kaniskina RUS 0:23:11 0:45:26 1:06:55 1:28:13
3 Elena Ginko BLR 0:23:14 0:45:29 1:07:04 1:28:29
4 Elisa Rigaudo ITA 0:23:12 0:45:28 1:07:19 1:29:15
5 María Vasco ESP 0:23:11 0:45:28 1:07:14 1:29:17
6 Tatyana Sibileva RUS 0:23:11 0:45:26 1:07:20 1:30:11
7 Inês Henriques POR 0:23:12 0:45:30 1:07:50 1:30:24
8 Claudia Stef ROM 0:23:12 0:45:30 1:07:44 1:30:34
9 Beatriz Pascual ESP 0:23:11 0:45:33 1:08:03 1:30:37
10 Alena Nartova RUS 0:23:12 0:45:28 1:07:20 1:30:44
11 María José Poves ESP 0:23:12 0:45:32 1:08:03 1:30:48

Jordi Madera s’ha proclamat Subcampió de Catalunya a la modalitat de 800 i 1500 m. en cadira de rodes celebrat a l’Estadi de Can Dragó.


Al Meeting Internacional de Rabat, Driss Lakhuaja ha pujat al podi, quedant tercer amb un temps de 28:18 a la prova dels 10 000 m.


El Moustafá Younes ha estat sisè a la prova de la Mitja Marató Internacional d’Oviedo, amb un temps de 1h, 7:21

CLASSIFICACIÓ MITJA MARATÓ OVIEDO. (21.097m.)

1 Akhoudaqui Mouchine (FRA) 1.03.05 h
2 Abdelhadi El Mouaziz (MAR) 1.03.37 h.
3 Elisante Forro (TAN) 1.04.19 h.
4 Mjibar Abdelilah (MAR) 1.05.24 h.
5 Kipruto Rotich (KEN) 1.06.49 h
6 El Moustafá Younes (A.E. Blanc i Blau) 1.07.21 h.

Als controls de pista al aire lliure, celebrats al Serrahima, hi ha participat Ilyas Haik
als 5.000m. amb un temps de 15:25’:23’’, Roger es va tenir que retirar, i als 400m. llisos Xavi Juanes va fer 53’06’’ i Omar 53’65’’ San José als 100 m. llisos va fer 12’19’’.


Vinyet Nogueró va complir el pronòstic, i es va imposar en la 21ena Cursa a Nous Barris 2007, celebrada el diumenge 13 amb una distància total de 10 km.i que per qüestió relacionada amb l’actualitat d’aquests dies que hem viscut amb la final de Glasgow, va quedar posposada aquesta informació i que ara us oferim.

CLASSIFICACIÓ 21ena Cursa Nous Barris, 2007 (13-5)

1a. Vinyet Nogueró 37:35 A.E. BLANC I BLAU
2ona. Noemi Moreno 38:16 C.A.Igualada.
3a. Encarna Granados 38.40
4a. Estrella Ribó 39:58 Panteres Grogues
5ena. Natalia Hugas 40:08 California Split

dilluns, 21 de maig del 2007

CLASSIFICACIONS I CAMPIONATS DE CATALUNYA FUTBOL BASE.

L'Espanyol B, en un encontre intrascendent per els blan i blaus, va perdre 2-0, a El Collao davant l'Alcoià, en un partit en el que es va aprofitar per fer moltes proves. Tres jugadors del juvenil, Isaac, Oscar Reyes, i Juanjo van sortir en l'onze inicial.

El conjunt de Joan Francesc "Rubi" va formar amb: Isaac, Toni Lao, Rubén (Fede, 63'), Oscar Reyes, Brian (David Izquierdo, 89'), Juanjo, De Pablos, Márquez, Guitart (Palanca, 57'), Pedraza, Zamora.


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ B, GRUP TERCER.



CLASSIFICACIÓ 2ona. B.PJ PTS PG PE PPGF GC
1 HUESCA 3762188114432
2 ALICANTE3762195134835
3 ALCOYANO3759178124434
4 L'HOSPITALET3758151394236
5 BADALONA37571512104428
6 ORIHUELA3756141494631
7 TERRASSA37561511114434
8 VILLAJOYOSA37531411123738
9 UD At.GRAMENET37521410133940
10 BENIDORM3751149145052
11 LEVANTE B37491213123034
12 RCD ESPANYOL B37491310144544
13 UE LLEIDA37491213124335
14 UE FIGUERES37461210153343
15 AT. OSASUNA B3744128173342
16 SANT ANDREU3744128173341
17 VALENCIA MESTALLA37421012153146
18 ELDENSE3742915133243
19 BARCELONA B3737716143343
20 BARBASTRO3733712183050



CLASSIFICACIÓ JUVENIL LLIGA NACIONAL GRUP 7è.




CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA B337323465522
2 RCD ESPANYOL B336219598247
3 UE LLEIDA336017974332
4 EUROPA335716985542
5 GRAMENET3353141185440
6 GIMNÀSTIC T.3351156125641
7 GRANOLLERS3351163146063
8 TERRASSA3350148114644
9 CASTELLDEFELS3346111395054
10 SANT ANDREU B3345129125654
11 CORNELLÀ B3345129125546
12 MERCANTIL33401010134142
13 DAMM B33401010134048
14 BADALONA B3333712143950
15 MANRESA3331710164158
16 JOSEP MARIA GENÉ332985204368
17 EF PRAT BLAUGRANA332668193269
18 JÀBAC CA'N JOFRESA332675213664


CAMPIONATS DE CATALUNYA FUTBOL BASE

Quarts de final Campionats de Catalunya, a partit únic.


Cadets

Barcelona - L'Hospitalet
Cornellà - Gramanet
Espanyol - Jàbac Ca'n Jofresa
Damm - Terrassa

Infantils
Barcelona - Mataró
Girona - Sant Gabriel
Espanyol - Jàbac Ca'n Jofresa
Damm - Badalona

Alevíns
Guanyador del Barcelona/Gimnàstic - Europa
Gimn. Manresa - Lleida
Espanyol - Gramanet
Granollers - Ca'n Rull RT




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M