divendres, 25 de maig del 2007

LO BARATO ACABA SORTINT CAR...

¿I l'avió d'Air Tarradellas on era? ¿ I Vueling?... bé millor ho deixem...
Foto: Air Tarradellas


"En casa de herrero, cuchillo de palo".
Som pericos, "amb ales", a més "tenim avió" i....


Un dels problemes que més han fet enraonar de la final de Glasgow, ha estat el tema dels vols amb l’Agencia Travel Gallery.

Aquesta “suposada” agencia de viatges com tots sabeu es va dedicar a enviar mails el 4 de maig (aquí us mostro un d’ells) a diferents penyes, oferint viatges a preus sensiblement més econòmics que els que oferien les demés agencies. Tot i que ja va despertar sospites e inclòs membres de la FCPE van fer comprovacions al Registre Mercantil, la demanda que hi havia tan elevada per viatjar a Glasgow, i la poca oferta existent va fer que el dimecres de la setmana anterior a la disputa de la final continental ja ni ha havia places lliures, e inclòs es va omplir un vol per anar i tornar el mateix dia.

L’administrador de Travel Gallery, el senyor Alessandro Pitzianti va estar inclòs present a l’Assemblea de penyes que es va fer aquell dia esmentat a la sala de premsa de l’Olímpic juntament amb la persona que havia enviat els mails i havia servit de contacte.

Fins aquí tot perfecte (menys es clar, el disgust de moltes penyes que no van ser informades, ni tenien la “informació privilegiada” enviada per l’agencia en qüestió). El problema va ser quant ja per el que s’ha sabut es coneixia el dimarts dia 15 que aquests vols no sortirien, que ni existien... i ningú va dir rés a la pobre gent tirada en l’aeroport hores i hores fins que per remors a les primeres hores del matí ja van començar a sospitar el tema.

Pitzianti va donar la culpa de tot, al senyor Pepe Morell director d’Air Broker i que era “presumptament” l’intermediari de l’operació, extrem aquest que el senyor Morell nega obertament ja que per diferències econòmiques a l’hora de negociar els preus, aquest afirma que no es va arribar a l’acord definitiu e inclòs repta a Pitziani a que demostri que va fer el pagament i per tant que Air Broker va signar el contracte i cobrar el viatge.

Però a més, segons va publicar e-noticies, el sindicat CC.OO. ha alertat a la FCPE i al RCDE el senyor Pitziani havia estat declarat “insolvent” així com la empresa que regentava AP Turismo Tour Operator SL., per el jutjat n. 30 de BNA, per una denuncia feta per acomiadament improcedent de dos dels seus treballadors. Va ser comdemnat a pagar al voltant de 15.000 euros, però a l’hora del procés d’execució de la sentència, no tenia fons suficients, tal com va costar en auto del 7 de març.

Com es pot comprovar, un tèrbol assumpte, que ja veurem com acabarà però que ha deixat amb perjudicis morals a molta gent a més dels econòmics, i aquests (el quedar-se sense pogué viatjar) no es paga amb diners...

I tot i la bona voluntat de Dani i el consell (per cert segons Pitziani, van viatjar membres del consell amb Travel Gallery...) en solucionar el tema, solament un avió va pogué com tots bé sabeu carregar a una part minoritària dels afectats. No sé, ho ignoro per que en temes aeronàutics no en tinc ni idea, si s’hagués pogut fer quelcom més, si hagués estat altre el club implicat si el tema hagués acabat de la mateixa manera, ja que a la capital andalusa també hi va haver problemes i en canvi tot es va solucionar i no es va quedar ningú que es sàpiga sense viatjar... I tant Pasqual Olmedo com Xavi Edo, es van quedar sense pujar a l’avió tot i les crítiques que va haver a l’hora de confeccionar la llista d’emergència dels afortunats que pujaven al darrer avió...




A la final de la UEFA

Glasgow, Glasgow, Glasgow


TRAVEL GALLERY te ofrece

Pack 1) VUELO + 2 NOCHES HOTEL 3* + TRASLADOS entrada y salida
ASISTENCIA en Castellano.
€ 399 por persona en habitación doble
€ 95 suplemento habitación individual
€ 50 descuento 3ª persona adulta ( desde 9 años )
€ 80 descuento niño de 3 a 8 años
tasas aéreas no incluidas € 25 por persona.

Pack 2) VUELO + 1 NOCHE HOTEL 3* + TRASLADOS entrada y salida
ASISTENCIA en Castellano.
€ 359 por persona en habitación doble
€ 65 suplemento habitación individual
€ 35 descuento 3ª persona adulta ( desde 9 años )
€ 50 descuento niño de 3 a 8 años
tasas aéreas no incluidas € 25 por persona.

Pack 3) VUELO IDA Y VUELTA + ASISTENCIA en Castellano
€ 229 por persona
€ 40 descuento niño de 3 a 8 años
tasas aéreas no incluidas € 25 por persona.

Atención, para todas las ofertas:
- No se incluye entrada al partido
- No se incluyen comidas y desayunos.
- Salida de apto. El Prat de Llobregat ( BCN )

Hoteles incluidos en Pack 1 y Pack 2:
- Inverbeg Hotel es un hotel de 3 estrellas situado a 23km del centro de Glasgow City.
- Express by Holiday Inn Glasgow Airport situado a 12km del centro de Glasgow City.
HOTELES de 4* o superior disponibles previo pago de suplemento:
- Holiday Inn Glasgow East Kilbride es un hotel de 4 estrellas situado a 15km/9.38
millas del centro de Glasgow City.

Suplemento de € 80 por noche en habitación doble.
INFORMACIONES Y RESERVAS
Olga Aguilera Tel. 617665551
TRAVEL GALLERY Barcelona Tel. 902 180 777.
HORARIOS VUELOS Ida
15 mayo salida BCN 10.20
llegada GLA 14.10
16 mayo salida BCN 10.00
llegada GLA 13.50

HORARIOS VUELOS regreso
16 mayo salida GLA 23.50
llegada BCN 01.55
17 mayo salida GLA 11.00
llegada BCN 12.50



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M