dimarts, 22 de maig del 2007

II FEMENI CUP



Dissabte en el Camp d'Aiguadolç de Sitges, donarà començament la segona edició de la Femení Cup de Futbol Femení, amb la presència del RCD Espanyol, defensant el títol de campió que va conquerir la passada temporada. També es disputa un torneig de futbol 7 sub 14 femení entre les seleccions provincials de Catalunya. Els partits seran de mitja hora de duració per part amb cinc minuts de descans, en la fase classificatoria, mentre que en la final, seran de noranta minuts.

GRUP A GRUP B
RCD ESPANYOLFC BARCELONA
CHARLTON ATHLETICHÍSPALIS S.
CF SUBURENSEGIRONA FC

DISSABTE 26:

09:15 h. CHARLTON ATHLETIC - CF SUBURENSE
10:45 h. FC BARCELONA - HÍSPALIS SEVILLA
12:30 h. RCD ESPANYOL - CHARLTON ATHLETIC (C-33)
16:00 h. HÍSPALIS SEVILLA - GIRONA FC
17:30 h. CF SUBURENSE - RCD ESPANYOL
20:00 h. GIRONA FC - FC BARCELONA

DIUMENGE 27
10:00 h. FINAL CONSOLACIÓ
2ón. CLASSIFICAT GRUP B - 2on CLASSIFICAT GRUP A

12:00 h. FINAL
1er GRUP A - 1er. GRUP B.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

JO CREC QUÈ ÉS MOLT IMPORTANT GUANYAR UNA ALTRA VEGADA AQUEST TORNEIG QUE ÉS TANT IMPORTANT, PER AGAFAR MORAL PER L'EQUIP PER GUANYAR LA COPA DE LA REINA, I A MÉS AQUEST TÍTOL DONA PRESTIGI EUROPEU A LES NOSTRES JUGADORES DE L'ESPANYOL. UNA PREGUNTA EN JOSEP MARIA, SAP SI HI HA ALGÚ PARTIT DEL FUTBOL BASE FEMENÍ AQUEST CAP DE SETMANA A LA C ESPORTIVA? GRÀCIES.

Ubaldo ha dit...

Felicidades al Blogger mediático!! Ayer estuve escuchándote en Radio Marca. Verdaderamente es complicado mantener un blog como el tuyo, con tanta información, actualidad y al que seguramente dedicas tantas horas desinteresadamente.
Enhorabuena!!

Josep Maria ha dit...

Primer: Hola Josep, ¿Com estas? Bé suposso que com tots. Si, tornaria a donar moral a les noies un triomf en aquest torneig, que podría inclòs repetir la final de la UEFA...Però no comptem ni amb Raquel ni amb Adriana que son les convoncades per la Selecció Espanyola per el partit davant Bielorrússia del 30 de Maig de classificació per el Campionat d'Europa.

Segon: Aquesta setmana a Sadrià, només hi ha CAMPIONAT CATALUNYA D'ALEVINS 1/4 avui, 18:45, el partit davant el Badalona de segona B, dissabte a les 19.00, i un partit que és el que em preguntes, dissabte a les 18:00 hores. Diumenge solament hi ha un amistós del Benjamí C. Aixó és a dia d'avui, si hi ha alguna novetat i m'assavento ja us ho comunicarè.
Salutacions, José.

Hola Ubaldo; lo de mediático, me ha hecho gracia...jeje.. Se hace lo que se puede. Aunque no tengo que engañar que si que se agradece y mucho el detalle de RADIO MARCA CATALUNYA, a la que doy las gràcias y si no lo he hecho antes, por que en mi blog no me gusta ser yo el protagonista, aunque a veces por mis opiniones lo tenga que ser, pues nunca llueve a gusto de todo el mundo, y no todos los pericos vemos igual una misma cosa.
Un saludo, Ubaldo extensivo a todos los lectores.

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES, EN JOSEP MARIA, ESPERO VEURE'T A TU I A LA NOSTRA PENYA EL DISSABTE PER VEURE EL FEMENI B I L'ESPANYOL B, HI HAURA UNA INVASIÓ DELS BADALONINS, PERÒ ESPEREM GUANYAR-LOS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M