diumenge, 20 de maig del 2007

LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA, CAMPIONA D'ESPANYA, SUB-25

Miriam, ha obert el compte golejador davant el País Basc. Venjança esportiva de les periques davant les basques de l'Athletic. Foto d'arxiu: josep maria.

Les noies del RCD Espanyol decisives amb els seus gols

Catalunya s’ha proclamat campiona d’Espanya de Seleccions autonòmiques Sub-25, en derrotar al País Basc per 4-3 en la gran final.

Sota l’arbitratge de Ortíz Blanco, el conjunt de Félix Gimeno ha format amb:
Cristina; Ane, Sheila, Noelia, Miriam, Marta Vilagrasa, Alba, Marta Cubí, Adriana, Sara, Ana Servià. (També han jugat; Vicky, Saioa, Aída, Cristina González ).

País Basc: Ainoa, Marta, Ohaina, Amaia, Evelin, Elisabeth, Erika, Maite, Aintzane, Idaia, Laura. (També han jugat: Itaso, Irune, Maialen.)

Gols; 1-0 Miriam, m. 7, 2-0 Marta Cubí , m. 23, 2-1 Amaia, m. 55, 3-1 Marta Cubí, m. 63, 4-1 Sara, m. 69, 4-2 Erika, m. 71, 4-3, Amaia, m. 93


Per altre part, dir que avui a la Ciutat Esportiva del Reial Club Deportiu Espanyol, el Juvenil B de Joan Salvans ha completat un encontre per oblidar. Davant la Damm B, un equip de la part baixa de la classificació, i a falta d’un punt per obtenir la segona plaça amb lluita amb l’UE Lleida, l’equip blanc i blau amb una segona part horrorosa ha llençat per la borda el partit. L’Espanyol de seguida s’ha posat amb avantatge amb un gol molt maco de xilena de Saadik, i ben aviat a fet el segon, marcador que feia pensar en un partit còmode per els locals.

Tot el contrari, el conjunt cerveser ha reduït distàncies mitjançant una pena màxima abans del descans, i la segona part el conjunt perico, molt conservador ha sortit a especular amb el resultat favorable. L’àrbitre ha estat protagonista en no assenyalar una mà molt clara dins l’àrea visitant, i per expulsar primer a un jugador de la Damm amb targeta vermella per joc dur. La Damm, dominant i jugant millor el segon temps ha empatat l’encontre, i tot i la superioritat numèrica dels blanc i blaus, s’han fet amb el control del joc. A poc del final altres jugades per la polèmica; segona expulsió d’un jugador visitant, també per joc dur, i penal reclamat a favor del Espanyol tampoc assenyalat. Amb dos homes menys sobre la gespa sintètica del camp número tres, el segon equip juvenil de la Damm, ha aconseguit el gol de la victòria davant un Espanyol en el que la falta d’actitud s’ha fet palesa avui més que mai, dins una trajectòria molt dolenta durant tota la temporada. Al final, les dues derrotes dels culers en les darreres jornades no han sabut ser aprofitades per un equip que ha deixat molt mal sabor de boca al poc públic present avui a la Ciutat Esportiva.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M