dimarts, 22 de maig del 2007

ATLETISME BLANC I BLAU

foto d'arixu: josep maria. Maria Vasco, cinquè lloc en la Copa d'Europa de Marxa, (20Km.)

Maria Vasco va obtenir la cinquena posició a la Copa d’Europa de Marxa Atlètica, celebrada a Leamington (Anglaterra), quedant primera de les espanyoles. La Selecció Espanyola (amb la marxadora de l’Associació d’Esports Blanc i Blau ), ha obtingut la medalla de bronze darrera de Bielorússia i de Rússia.

Lloc, Nom, País, Temps 5km. 10 km, 15km, 20 km.

11 María José Poves ESP 0:23:12 0:45:32 1:08:03 1:30:48

Jordi Madera s’ha proclamat Subcampió de Catalunya a la modalitat de 800 i 1500 m. en cadira de rodes celebrat a l’Estadi de Can Dragó.

Al Meeting Internacional de Rabat, Driss Lakhuaja ha pujat al podi, quedant tercer amb un temps de 28:18 a la prova dels 10 000 m.

El Moustafá Younes ha estat sisè a la prova de la Mitja Marató Internacional d’Oviedo, amb un temps de 1h, 7:21

CLASSIFICACIÓ MITJA MARATÓ OVIEDO. (21.097m.)

1 Akhoudaqui Mouchine (FRA) 1.03.05 h
2 Abdelhadi El Mouaziz (MAR) 1.03.37 h.
3 Elisante Forro (TAN) 1.04.19 h.
4 Mjibar Abdelilah (MAR) 1.05.24 h.
5 Kipruto Rotich (KEN) 1.06.49 h
6 El Moustafá Younes (A.E. Blanc i Blau) 1.07.21 h.

Als controls de pista al aire lliure, celebrats al Serrahima, hi ha participat Ilyas Haik
als 5.000m. amb un temps de 15:25’:23’’, Roger es va tenir que retirar, i als 400m. llisos Xavi Juanes va fer 53’06’’ i Omar 53’65’’ San José als 100 m. llisos va fer 12’19’’.

Vinyet Nogueró va complir el pronòstic, i es va imposar en la 21ena Cursa a Nous Barris 2007, celebrada el diumenge 13 amb una distància total de 10 km.i que per qüestió relacionada amb l’actualitat d’aquests dies que hem viscut amb la final de Glasgow, va quedar posposada aquesta informació i que ara us oferim.

CLASSIFICACIÓ 21ena Cursa Nous Barris, 2007 (13-5)

1a. Vinyet Nogueró 37:35 A.E. BLANC I BLAU
2ona. Noemi Moreno 38:16 C.A.Igualada.