divendres, 25 de maig del 2007

ESPANYOL FEMENÍ - CHARLTON ATHLETIC :

DEMÀ 12:30 h. (C-33)

foto d'arxiu; josep maria. Adriana i Raquel amb la Selecció Espanyola, absents a Sitges.


En primer lloc, dir que el partit entre el Charlton Atletic i el RCD Espanyol de la Femení Cup serà televisat per el Canal 33, que tot i que deixa molt que desitjar en temes relacionats amb l’Espanyol, en futbol femení al llarg de la temporada ha retransmès bastants partits del nostre club, al contrari que en altres televisions que ni tan sols existeix el futbol femení.

Ignorem amb quines jugadores es presentarà l’equip anglès, ja que la passada edició ho va fer amb jugadores d’una qualitat molt inferior (de les divisions inferiors) i l’encontre va quedar totalment descafeïnat sent un monòleg de les blanc i blaves, i quedant classificades en darrera posició del seu grup. El haver acabat les competicions en el seu país pot afavorir que vinguin amb tota “l’artilleria pesant”.

En el darrer encontre de lliga, el Charlton va guanyar a domicili al Bristol Academy women's per 0-2.


El futbol anglès femení, mitjançant l’Arsenal, ha conquerit Europa



El campió de la màxima categoria femenina anglesa ha estat l'Arsenal, que ha assolit la “quarta corona” amb la consecució del títol de campió d'Europa de la UEFA Women's Cup, derrotant en la final al UMEA suec, rival de les espanyolistes a la segona fase de la competició continental i la Copa de la lliga anglesa en derrotar a la final al Leeds per la mínima (1-0), i campió de la FA Women's Cup, (la copa anglesa), precisament derrotant en la final al Charlton, rival de les periques el dissabte, per un contundent 4-1 davant vint-i-cinc mil espectadors.

El Charlton en aquesta ocasió va formar amb 13 Toni-Anne Wayne, 2 Casey Stoney (c), 4 Katie Holtham (15 Natasha Hughes 85), 5 Karen Hills, 6 Maria Bertelli, 7 Danielle Murphy, 9 Eniola Aluko, 10 Natasha Dowie (12 Anne-Marie Heatherson 85), 11 Jo Potter, 14 Jessica Smith (8 Ashlee Hincks 71), 17 Sinead Boyer

Charlton Athletic vesteix samarreta vermella i pantaló blanc en la seva primera indumentària, va ser campió de Copa l'any 2005 en derrotar en la final a l'Everton per un gol a zero, i una temporada abans subcampió en perdre la final per 0-3 amb l'Arsenal de la Copa de la Lliga anglesa.


http://www.thefa.com/templates/video/facuptv.aspx?id=427af0ec-a19a-49ae-ad8f-455bc5fdcc79&delivery=stream&speed=300#

Aquesta temporada a la Premier ha acabat amb tercera posició per sota de Arsenal i Everton, amb setze partits guanyats, quatre d'empatats i dos perduts. 63 gols a favor i 32 en contra, a setze punts del imbatut Arsenal (millor equip d'Europa en aquests moments) que no ha perdut ni un sol punt.



Entre les jugadores més importants cal destacar la davantera centre de color de vint anys, Eniola Aluko que ha estat la màxima golejadora, i l'autora del gol que va donar el títol de copa fa dues temporades. Natasha Dowie de divuit anys, la defensa veterana de 32 anys Karen Hills, la defensa i capitana de l'equip Casey Stone, entre altres.

A la tarda s’enfrontarà el RCD Espanyol al CF Suburense, equip que ha militat al grup primer de la Segona Divisió Catalana, classificat en vuitè lloc (a falta d’un partit corresponent a la darrera jornada), en la zona mitjana amb idèntic nombre de partits guanyats que perduts, per tant dons un rival d’un nivell molt baix, tot i que al futbol no hi ha rivals petits.

Si acaba primer disputarà la final diumenge a les dotze amb el guanyador de l’altre grup i en cas de quedar segon, la de consolació a les deu. Els partits es juguen al Camp d’Aiguadolç de Sitges. Per qui hi vulgui anar (diumenge no hi altres activitats dels equips pericos al matí a Sadrià, ja que tots els equips son fora disputant torneigs), amb transport públic, (ff.cc.) baixar a Sitges, i enfilar camí cap enrera, hi ha una estona però també us anirà bé fer quelcom d’exercici.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M