dissabte, 4 de setembre del 2010

COMPLICAT ENCONTRE PER L'ESPANYOL B
DEBUTS DELS JUVENILS A LA LLIGA

Debuts en els seus respectius campionats del Juvenil A i B


El RCD Espanyol Juvenil A inicia el campionat de lliga desplaçant-se a terres mallorquines per enfrontar-se al conjunt de Sa Pobla, demà diumenge a les 18:00 hores amb arbitratge del balear Matías Puigserver Trobat. El Poblense va finalitzar el darrer campionat de Divisió d’Honor amb onzena posició a cinc punts del descens.

Els blanc-i-blaus han realitzat una molt bona pretemporada, adjudicant-se tots els tornejos disputats. Primerament, van derrotar a un conjunt de Tercera Divisió, el Vilanova CF a Sadrià per 1-0, posteriorment es van alçar amb el triomf al Torneig Sant Roc de la Vila d’Arenys de Mar derrotant al Badalona en semifinals i a la Gramanet en la final.

A Portugalete, tampoc el conjunt de Martín Posse va trobar rival quedant primer en la fase prèvia després d’empatar amb el Racing de Santander i de vèncer al conjunt japonès del Urawa Reds per 2-1. A la final, van derrotar clarament a la Real Sociedad per 3-0.

Finalment, el darrer cap de setmana es van fer amb el Memorial Santiago Beltrán a Fraga, després de superar a la SD Huesca per 3-0 i en la final al Nàstic per 2-1.


El Juvenil “B” amb el handicap de l’edat

El Juvenil B entrenat enguany per Daniel Poyatos, rebrà demà a la Ciutat Esportiva de Sadrià (10:00 hores) al CF Gavà en el primer encontre de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil.

El conjunt espanyolista ha tingut una pretemporada molt més complicada tenint en compta que en l’equip tan sols dos jugadors repeteixen de la temporada passada, i la resta del planter està conformat per jugadors del Cadet “A” de la passada temporada (juvenils de primer any) i del Cadet “B” de l’exercici anterior (cadets de segon any). Això, unit amb que enfront hi haurà equips amb jugadors de darrer any, i que lluiten en molts casos per aconseguir pujar a la màxima divisió (Divisió d’Honor), fa encara més complicat la tasca a desenvolupar per part d’aquest equip.

El partit de Lliga Nacional Juvenil entre l’Espanyol i el CF Gavà serà xiulat per Abraham Martínez Saez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona.


A refer-se de l’ensopegada del Pobla, davant altre os.




L’Espanyol B disputarà el seu segon encontre de lliga al grup cinquè de Tercera Divisió, en un inèdit escenari: El Camp de l’Àliga, demà diumenge a les 18:00 hores, ja que en el Nou Sardenya de Gràcia s’estan portant a terme tasques de remodelació amb la posada de la nova gespa artificial, i per tant serà el primer cop que escapulats i espanyolistes jugaran un encontre de lliga en aquest indret. Daniel Grácia Álvarez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona, serà l’encarregat de xiular aquest derbi.

Els de Gràcia no podran comptar amb Gatell, lesionat. El conjunt barceloní ha efectuat un total de dotze fitxatges: A la porteria, Alberto Gallego (Castelldefels), a la defensa, Alberto González (Cornellà), Narcís Barrera (Blanes), Dani Ortega (Gramenet B), al mig del camp Aitor González (Blanes), Remo Forzinetti (Manlleu), Carlos Guzmán (Masnou) , Guillem Parrés (Premià) i Dani Tacón (Sants), mentre que a la davantera, tres noves incorporacions: Cebrià Queralt (Cornellà i ex RCDE), Ramón Rovira (Premià) i Jordi Sánchez (Montañesa). Altre ex del futbol base perico en l’Europa, Raul Pociello, germà del meta David Pociello, germans aragonesos que en el seu dia van recalar al juvenil perico del Binèfar. L’entrenador del CE Europa, és Pedro Dólera.

Ambdós conjunts es van enfrontar en els Històrics, (1-1) en un partit de 45 minuts. Es de Toni Rovira no van pogué passar ronda ja que van vèncer per un gol menys al Masnou; finalment, els de Gràcia serien els vencedors del torneig. En la primera jornada de lliga, el CE Europa va vèncer 1-3 en un terreny de joc difícil i hostil com és Amposta, ocupant el segon lloc a la classificació per sota de la UD Cornellà, primer líder de la temporada.

EL FEMENÍ DEBUTA A LA SUPERLLIGA
AMB UN LLEVANT, AMB COLOR SUÍS

Tot a punt per l'inici de la Superlliga a Sadrià (Demà a les 12:00h.)


La ex, Pamela Conti, principal perill de l'equip granota.




Comença la Superlliga Femenina

Aquest cap de setmana dona inici una nova edició de la Superlliga Femenina, que tindrà el mateix horripilant format que la temporada passada en el que respecta a les fases i grups. Al menys aquest any (permeteu-me la ironia, si no es retira ningú avui) els grups estaran al complert i no haurà jornades de descans i grups amb diferent nombre d’equips.

El RCD Espanyol rebrà demà per obrir el foc, a partir de les 12:00 del migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la UD. Levante. Aquest encontre serà xiulat pel col•legiat català José Díaz Rubio. En el conjunt perico, de nou les baixes ja sabudes de Vero Boquete (als EE.UU.), Marta Torrejón (lesionada), Sara Mérida i Alexia Putelles (al mundial sub-17 amb Espanya). A més, dues jugadores surten de lesions i van mica a mica entrant en joc (Ane, més lleu i Sonia Matías, la jugadora fitxada del Prainsa, lesionada greu la passada primavera).


Amb aquests colors... jugadores suïsses! ...

El conjunt granota s’ha reforçat amb tres jugadores d’origen helvètic.
Dues d’elles (Marina Keller i Carolina Müller) procedents del Grasshopper i la tercera, Vanessa Bernauer del Zurich.

Keller, (Zurich, 23/02/84) central dret de 26 anys ocuparà un lloc a la defensa llevantina sensiblement minvada amb la baixa de Sonia Prim, jugadora que primerament anunciar la seva retirada per qüestions laborals, i al final ha acabat signant per l’Atlético de Madrid. Aquesta línia, la de reraguarda, seguirà comptant una temporada més amb la incombustible Maider Castillo (1976) i amb jugadores de la qualitat de Ruth García, Mariví o María Fernández, al marge de les joves Anabel o Conchi.

Les altres dues suïsses, ocupen demarcació al mig del camp: Vanessa Bernauer (Zurich, 23/03/88) migcentre i Caroline Müller (Zurich, 18/05/89) interior esquerrana formaran la línia medul•lar del conjunt granota juntament amb les joves Judith, Alicia i Yana.

Davant, el fitxatge més significatiu del Levante, ha estat sens dubta, el de la ex espanyolista Pamela Conti (Palermo, 04/04/82) que tornarà a la capital del Túria en aquesta segona etapa com a llevantinista després del efímer i productiu pas per Sadrià. Formarà a la línia de vanguarda amb Esther i Neus, dos joves valors ja consolidats en la passada temporada i María José Rocafull, - altre dels fitxatges d’enguany- , jugadora signada del Marítim.

Les baixes han estat també bastant nombroses. La darrera i inesperada la de la migcentre asturiana Montse Tomé, que després de renovar va rescindir el contracte aquests darrers dies amb la intenció de reforçar el potencial de l’etern rival de les espanyolistes... el FC Barcelona.

A la porteria, la brasilera Thais ha abandonat l’equip valencià i en el seu lloc, Sandra Paños, jugadora fitxada del SPA (Sporting Plaza Argel)de 17 anys. Altre de les jugadores que han causat baixa, la ex Prainsa Sara Vicente que juntament amb Naiara han fitxat per l’altre club valencià de Superlliga, el Valencia CF. També han causat baixa pel pobre rendiment exhibit durant la passada temporada, les dues jugadores foranies, l’alemanya Leonie Pankratz i la darrerament fitxada, la italiana Katia Serra. Per últim, la davantera centra asturiana, María Pérez “Peque” també va posar punt i final a la seva etapa de blaugrana.

El conjunt granota està molt més rodat que les espanyolistes ja que han jugat més encontres de pretemporada que les espanyolistes. El primer d’ells, a Madrid, van aconseguir arrancar-li un empat a dos gols al Rayo Vallecano. Després van guanyar amb un curt 2-1 al rival ciutadà, al Valencia CF, mentre que posteriorment el Rayo Vallecano deixaria ben clar la diferència de pressupost i de qualitat entre ambdós conjunts endossant-li un contundent 2-5 en terres valencianes. Millor fortuna va gaudir el conjunt entrenat per Rafael Aranda, en el Torneig SportMundi disputat a Irún i Hondarribia, en el que van proclamar-se campiones superant amb un doble 1-0 a la Real Sociedad en semifinals i a l’Athletic Club en la final. En aquest torneig les noies d’Oscar Aja van quedar en darrera posició, perdent els dos encontres.
Per últim, victòria 0-1 davant el Prainsa, en el Torneig Ciudad de Zaragoza celebrat diumenge passat en terres aragoneses.

Això es tot el que ha succeït. Ara, tot comença de zero, i la pretemporada només es això, pretemporada. Les d’Oscar Aja intentaran començar bé el campionat i oferir a l’afició un triomf per iniciar un campionat del que s’han posat moltes (esperem que no siguin masses) esperances i que ve marcat per les baixes i els dolents resultats en pretemporada, comptant la prematura eliminació a la Copa Catalunya a la tanda de penals davant el Barcelona que va ser finalment el guanyador per segona edició consecutiva.



divendres, 3 de setembre del 2010

LA PLANTILLA PER RETORNAR
A SEGONA DIVISIÓ "B"

.RCD ESPANYOL "B" 2010/11
NOM I COGNOMSData i Lloc Naixement. Demarcació

Temporada 2009/10

DINU Moldovan BogdanAlba Julia, ROM. 03/05/90 Porter RCD Espanyol B
GERARDO José Rubio OrtuñoPalma M. 17/05/87, PorterCedit Terrassa FC i R.Jaen
EDGAR Badía Guardiola (juv.)Barcelona, 12/02/92 PorterJuvenil "A" RCDE
ALBERT Blázquez Robles (juv.)Girona, 21/01/92 Lateral DretJuvenil "A" RCDE
FRANcesc Grima AguileraOlesa de M., 05/02/87 Lateral DretUE Sant Andreu
VÍCTOR G.Álvarez Delgado (juv)Barcelona, 14/03/93 Lateral Esquerre Juvenil "A" RCDE
Pere SEGARRA ÁlvarezBarcelona, 15/01/1990 Defensa CentralGetafe FC "B"
Daniel PALACIOS LumbrerasHaro, 13/03/86. Lateral Esquerre. C. At. Osasuna "B"
JORDI AMAT MaasCanet de Mar, 21/03/92 Def. CentralJuvenil / RCDE B/ 1er Equip
GUILLEM Savall PereraBarcelona, 26/06/89 Defensa CentralRCD Espanyol B
RAÚL Rodríguez NavarroBarcelona, 22/09/87 Defensa CentralU.D. At. Gramanet
Enric TARRÉS RossellóEivissa, 27/02/90 Defensa Central Cedit Palamós CF
DAVID LÓPEZ SilvaBCN, 09/10/89 Def Central /Mig Def.Cedit Terrassa FC
José Hernández CERVERAGranada, 13/05/87 MIG Cedit Orihuela CF
AZRACK Mahamat YassineCreteil, 24/03/88 MIGHalsmtad SUE i RCDE B
ISAÍAS Sánchez CortésSabadell, 09/02/87 MIGCF Badalona
Sergio DARDER Moll (juv.)Artá, Palma M.,22/12/93 MIGJuvenil "A" RCDE i Juv. B
OSCAR SIELVA MorenoOlot, 06/08/91 MIGCedit Cartagena i RCDE B
MANUel Ant. MOLINA ValeroHuelva, 20/11/91. MIGJuvenil i RCD Espanyol B
LUCAS Porcar TeixidóBCN, 18/02/90 Extrem RCD Espanyol B
SERGIO Ginés AlbarránBadalona,06/04/90 Extrem DretRCDE B i Cedit CE Premià
DANI Nieto VelaPalma Nova, 04/05/91 Davanter / Extr. Juvenil "A" RCDE
WILLY YembaKinhasa, Zaire.04/12/91 Extrem Juvenil "A" RCDE
JOSELUis Gómez Hurtado Granada, 17/08/90. Extrem. Granada Cedit per FCB "B"
RUI Pedro da Rocha FONTEPenafiel, POR, 23/04/90 DavanterVictoria Setubal cedit per Sporting Lisboa.
DANI LÓPEZ RoblesMadrid, 25/10/1985 DavanterRCDE B (Lesionat)
Man.Jes.Vázquez Florido "CHULI"Huelva, 25/01/91 Davanter RCDE B i Juvenil "A"
ÁLVARO Vázquez GarcíaBarcelona, 27/04/91. DavanterJuvenil A i Espanyol "B"




.

NO RENOVATS, CEDITS, I PENDENTS DE RESCISSIÓ O CESSIÓ

.
Nom i CognomsData/lloc Naixement. Demarcació. Anterior TemporadaSituació actual.
JAVIer LÓPEZ RodríguezOsuna, SEV., 21/01/86 Extrem/Lateral. RCDE BS'integra al PRIMER EQUIP RCDE
VÍCTOR Ibáñez PascualBarcelona, 21/04/89 Porter. RCDE BCedit CD Castellón
MICHEL Plazas VeraLorca, 17/01/91. Porter. Juvenil "A" RCDE Cedit Santboià FC
Álvaro Rodríguez "BRACHI"Sevilla, 06/01/86 Lateral Dret. RCDE BCedit Anorthosis F. (CHI)
AITOR Fernández López Valdepares, AST 23/08/86 Lat.Dret RCDE BCedit Pontevedra
ÁNGEL Martínez OrtegaBarcelona, 17/05/91. Lateral Esquerre. RCDE BCedit Real Jaen
Germain F. "TIKO" MessinaYaoundé CAM.29/04/90 Extrem (Compostela) Cedit Pontevedra
MARC MAS CostaGirona, 01/06/90 Davanter. Cedit UD Cassà SelvaCedit Llagostera
MAXim Alexandru Iulian Pietra Neamt ROM, 08/07/90 Mig. RCDE BCedit al CF Badalona
JUANJOsé Ciércoles SagraL'Hospitalet Ll. 27/05/88. Mig. RCDE BCedit CE Sabadell
José Méndez Monroy "Canario"Tirajana, LAS P., 05/05/89. Mig. RCDE B Cedit Sp. Mahonés
Alberto "TITO" Ortiz MorenoSta Coloma G 15/02/85 Mig. RCDE B Fitxa Benidorm
OSCAR REYES SánchezCòrdova, 12/03/88 Defensa Central. RCDE Bno renovat
LUIS MIguel Gracia JuliánCáceres, 18/07/83 Davanter. RCDE BNo renovat. Fitxa Cacereño
GABRIel Gómez RománBCN, 04/04/85 Davanter. Girona FC i RCDE BFitxa San Roque Lepe
TAINan Linhares WelkerPaso Fundo BRA,13/03/87 Mitja P. RCDE B Fitxa Puertollano
Lluis CROUS PuigGirona, 08/08/90. Extrem. Cedit Cassà Selva Fitxa AEC Manlleu
ISAAC Becerra AlguacilBadalona, 18/06/88 Porter Cedit Panionos (GRE)Fitxa per R Madrid C
JUAN MAnuel Hernández SánchezJaen, 22/07/89. Extrem. Cedit Gironano renovat.
WELLINGTON Baroni Sao Paolo, 01/04/89 Lateral Esq. Cedit Panioniospendent
RAUL Guerrero Martín22/12/89 Davanter (Cedit Palamós, Castelldefels) pendent
Alejandro ALEX Arias de HaroAvilès, 13/06/89 Mig. (Cedit Moratalla ) Rescindit. Fitxa Unión Estepona
ENRIC Gallego PuigsechBCN, 12/09/86 Davanter. RCDE B Fitxa per Cornellà
Marc PEDRAZA SartoBCN, 06/02/87. Davanter. RCDE B Rescindit.

CALENDARI DE L'ALEVÍ "A"

ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ (F-7)
CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011

Grup: 2


Jornada: 1 (26/09/2010) Jornada:16 (23/01/2011)

UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - MERCANTIL, C.E. ''B''
CORNELLA U.D - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
DAMM, C.F. - ESPANYOL, R.C.D.
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - SANT ANDREU, U.E. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - GRANOLLERS, E.C. ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - BARCELONA, F.C. ''B''
MARIANAO POBLET UD - SANT GABRIEL,C.D.



Jornada: 2 (03/10/2010) Jornada:17 (30/01/2011)

MERCANTIL, C.E. ''B'' - MARIANAO POBLET UD
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - CORNELLA U.D
ESPANYOL, R.C.D. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - DAMM, C.F.
GRANOLLERS, E.C. ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB



Jornada: 3 (10/10/2010) Jornada:18 (06/02/2011)

MERCANTIL, C.E. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
CORNELLA U.D - ESPANYOL, R.C.D.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - SANT ANDREU, U.E. ''B''
DAMM, C.F. - GRANOLLERS, E.C. ''B''
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
MARIANAO POBLET UD - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB



Jornada: 4 (17/10/2010) Jornada:19 (13/02/2011)

FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - MARIANAO POBLET UD
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - MERCANTIL, C.E. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - CORNELLA U.D
GRANOLLERS, E.C. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - DAMM, C.F.
SANT GABRIEL,C.D. - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''



Jornada: 5 (24/10/2010) Jornada:20 (20/02/2011)

FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
MERCANTIL, C.E. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - SANT ANDREU, U.E. ''B''
CORNELLA U.D - GRANOLLERS, E.C. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
DAMM, C.F. - SANT GABRIEL,C.D.
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
MARIANAO POBLET UD - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''



Jornada: 6 (31/10/2010) Jornada:21 (27/02/2011)

L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - MARIANAO POBLET UD
ESPANYOL, R.C.D. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - MERCANTIL, C.E. ''B''
GRANOLLERS, E.C. ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
BARCELONA, F.C. ''B'' - CORNELLA U.D
SANT GABRIEL,C.D. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - DAMM, C.F.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''



Jornada: 7 (07/11/2010) Jornada:22 (13/03/2011)

L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - ESPANYOL, R.C.D.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - SANT ANDREU, U.E. ''B''
MERCANTIL, C.E. ''B'' - GRANOLLERS, E.C. ''B''
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - BARCELONA, F.C. ''B''
CORNELLA U.D - SANT GABRIEL,C.D.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
DAMM, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
MARIANAO POBLET UD - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''



Jornada: 8 (14/11/2010) Jornada:23 (20/03/2011)

ESPANYOL, R.C.D. - MARIANAO POBLET UD
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
GRANOLLERS, E.C. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - MERCANTIL, C.E. ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - CORNELLA U.D
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - DAMM, C.F.



Jornada: 9 (21/11/2010) Jornada:24 (27/03/2011)

ESPANYOL, R.C.D. - SANT ANDREU, U.E. ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - GRANOLLERS, E.C. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
MERCANTIL, C.E. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
CORNELLA U.D - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''
MARIANAO POBLET UD - DAMM, C.F.



Jornada: 10 (28/11/2010) Jornada:25 (03/04/2011)

SANT ANDREU, U.E. ''B'' - MARIANAO POBLET UD
GRANOLLERS, E.C. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D.
BARCELONA, F.C. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
SANT GABRIEL,C.D. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - MERCANTIL, C.E. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - CORNELLA U.D
DAMM, C.F. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''



Jornada: 11 (05/12/2010) Jornada:26 (10/04/2011)

SANT ANDREU, U.E. ''B'' - GRANOLLERS, E.C. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. - BARCELONA, F.C. ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - SANT GABRIEL,C.D.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
MERCANTIL, C.E. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''
CORNELLA U.D - DAMM, C.F.
MARIANAO POBLET UD - VILASSAR MAR,U.E. ''B''



Jornada: 12 (12/12/2010) Jornada:27 (17/04/2011)

GRANOLLERS, E.C. ''B'' - MARIANAO POBLET UD
BARCELONA, F.C. ''B'' - SANT ANDREU, U.E. ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - ESPANYOL, R.C.D.
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - MERCANTIL, C.E. ''B''
DAMM, C.F. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - CORNELLA U.D



Jornada: 13 (19/12/2010) Jornada:28 (01/05/2011)

GRANOLLERS, E.C. ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
ESPANYOL, R.C.D. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''
MERCANTIL, C.E. ''B'' - DAMM, C.F.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
MARIANAO POBLET UD - CORNELLA U.D



Jornada: 14 (09/01/2011) Jornada:29 (08/05/2011)

MARIANAO POBLET UD - BARCELONA, F.C. ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - GRANOLLERS, E.C. ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - SANT ANDREU, U.E. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D.
GIMNASTIC MANRESA, C. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS
DAMM, C.F. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - MERCANTIL, C.E. ''B''
CORNELLA U.D - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA



Jornada: 15 (16/01/2011) Jornada:30 (15/05/2011)

BARCELONA, F.C. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
GRANOLLERS, E.C. ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. - GIMNASTIC MANRESA, C. ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS - DAMM, C.F.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
MERCANTIL, C.E. ''B'' - CORNELLA U.D
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - MARIANAO POBLET UD



dijous, 2 de setembre del 2010

LA PLANTILLA QUE HA DE LLUITAR
PER ASSOLIR LA SUPERLLIGA FEMENINA

.TEMPORADA 2010/11CONTINUEN AL CLUB
RCD ESPANYOL FEMENÍ "A"Lloc i Data NaixementFitxada del... Demarcació
MARÍA JOsé Pons Gómez Sabadell, 08/08/84UD Levante (2009). Porter
ALBA Montserrat TarínBarcelona, 09/06/84UE L'Estartit (2010) Porter
BERTA Noguera BarconsVic, 20/05/93UE Vic (2010). Porter
Vaitiare KENTY Robles SalasMèxic DF., 15/02/91Div. Inf. RCDE (2001). Lateral Dret
ANE Bergara ArtiedaBera de Bidasoa, 03/02/87SD Lagunak (2005) Lat D./ Central
Marta TORREJÓN MoyaMataró, 27/02/90Div Inf. RCDE (Aleví A-2001) Central
LARA Rabal BoschBarcelona, 02/04/83Div. Inf. RCDE (1994) Central / Mig
SONIA Patricia Pereira MATÍASLisboa, 17/05/83Prainsa Zaragoza. Lateral Esq.
Sara MONFORTE MestreCastelló, 14/10/80UD Levante (2009). Lat. / Int. Esq.
VANESA Gimbert AcostaBergara, 19/04/80Rayo Vallecano (2010) Migcentre
Sandra VILANOVA TousBarcelona, 01/01/81Rayo Vallecano (2010) Migcentre
Silvia MESEGUER BellidoAlcañiz, 12/03/89Prainsa Zaragoza (2008). Migcentre
VEROnica Boquete GiadansSantiago C., 09/04/87Prainsa Zaragoza (2008). Mitja P.
Sara MÉRIDA PérezBarcelona, 08/04/93CF Vilanova (2009) Fem.B, Mitja P.
Ana María Romero Moreno "WILLY"Sevilla, 14/06/87Rayo Vallecano (2010) Extrem Esq.
ALBA Pomares LópezBarcelona, 29/08/95Div.Inf. RCDE (2006/07) Extrem D.
ALEXIA Putelles SeguraMollet del Vallès, 04/02/94FCB (2006). Div.Inf.RCDE Mitja P.E
ERIKA Vázquez MoralesPamplona, 17/02/83Athletic Club. (2010) Davantera
.BAIXES

.

Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació.
MARINA Marimón RobertBarcelona, 05/10/88Fitxa per Sant Gabriel. Porter
Olga Moreno Peral "CHOLA"Barcelona, 09/07/79Fitxa per Sant Gabriel. Lateral Esq.
MÍRIAM Diéguez De OñaSta. Coloma G., 04/05/86Fitxa per Rayo Vallecano. Central/Mig
Marta CORREDERA RuedaTerrassa, 08/08/91Fitxa per FC Barcelona. Extrem.
Louise Anneli FORSEstocolm, 23/10/89Fitxa per Linköpings FC. Extrem
JOANA Montouto EscudeiroVigo, 05/05/90Fitxa per El Olivo (GAL). Davantera
Raquel CORRAL FormentSabadell, 29/04/91Fitxa Cerdanyola FC. Davantera
Pamela CONTIPalermo, 04/04/82Fitxa per UD Levante. Davantera
María Ruiz Román "MERY"Madrid, 13/06/83Fitxa per Zvezda-2005 (RUS) Davantera


CALENDARI DE LLIGA INFANTIL "B"

INFANTIL PRIMERA DIVISIÓ, GRUP 1er.
CALENDARI CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011



Jornada: 1 (26/09/2010) Jornada:16 (23/01/2011)

UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - SANTBOIA, F.C.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - ESCOLA F. GAVA, C.
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
CORNELLA U.D - BARCELONA, F.C.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - SANT ILDEFONS, U.E.
VILANOVA GELTRU C.F. - MANRESA, C.E.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - GIMNASTIC MANRESA, C.
MARIANAO POBLET UD - SANT CUGAT ESPORT, F.C.



Jornada: 2 (03/10/2010) Jornada:17 (30/01/2011)

SANTBOIA, F.C. - MARIANAO POBLET UD
ESCOLA F. GAVA, C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
DAMM, C.F. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
BARCELONA, F.C. - SANT ANDREU, U.E. ''B''
SANT ILDEFONS, U.E. - CORNELLA U.D
MANRESA, C.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
GIMNASTIC MANRESA, C. - VILANOVA GELTRU C.F.
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.



Jornada: 3 (10/10/2010) Jornada:18 (06/02/2011)

SANTBOIA, F.C. - ESCOLA F. GAVA, C.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - DAMM, C.F. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - BARCELONA, F.C.
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - SANT ILDEFONS, U.E.
CORNELLA U.D - MANRESA, C.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C.
VILANOVA GELTRU C.F. - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
MARIANAO POBLET UD - GRAMANET MILAN, UD.AT.



Jornada: 4 (17/10/2010) Jornada:19 (13/02/2011)

ESCOLA F. GAVA, C. - MARIANAO POBLET UD
DAMM, C.F. ''B'' - SANTBOIA, F.C.
BARCELONA, F.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
SANT ILDEFONS, U.E. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
MANRESA, C.E. - SANT ANDREU, U.E. ''B''
GIMNASTIC MANRESA, C. - CORNELLA U.D
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. - VILANOVA GELTRU C.F.



Jornada: 5 (24/10/2010) Jornada:20 (20/02/2011)

ESCOLA F. GAVA, C. - DAMM, C.F. ''B''
SANTBOIA, F.C. - BARCELONA, F.C.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - SANT ILDEFONS, U.E.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - MANRESA, C.E.
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C.
CORNELLA U.D - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT.
MARIANAO POBLET UD - VILANOVA GELTRU C.F.



Jornada: 6 (31/10/2010) Jornada:21 (27/02/2011)

DAMM, C.F. ''B'' - MARIANAO POBLET UD
BARCELONA, F.C. - ESCOLA F. GAVA, C.
SANT ILDEFONS, U.E. - SANTBOIA, F.C.
MANRESA, C.E. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
GIMNASTIC MANRESA, C. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - SANT ANDREU, U.E. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. - CORNELLA U.D
VILANOVA GELTRU C.F. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''



Jornada: 7 (07/11/2010) Jornada:22 (13/03/2011)

DAMM, C.F. ''B'' - BARCELONA, F.C.
ESCOLA F. GAVA, C. - SANT ILDEFONS, U.E.
SANTBOIA, F.C. - MANRESA, C.E.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - GIMNASTIC MANRESA, C.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT.
CORNELLA U.D - VILANOVA GELTRU C.F.
MARIANAO POBLET UD - ESPANYOL, R.C.D. ''B''



Jornada: 8 (14/11/2010) Jornada:23 (20/03/2011)

BARCELONA, F.C. - MARIANAO POBLET UD
SANT ILDEFONS, U.E. - DAMM, C.F. ''B''
MANRESA, C.E. - ESCOLA F. GAVA, C.
GIMNASTIC MANRESA, C. - SANTBOIA, F.C.
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
GRAMANET MILAN, UD.AT. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
VILANOVA GELTRU C.F. - SANT ANDREU, U.E. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - CORNELLA U.D



Jornada: 9 (21/11/2010) Jornada:24 (27/03/2011)

BARCELONA, F.C. - SANT ILDEFONS, U.E.
DAMM, C.F. ''B'' - MANRESA, C.E.
ESCOLA F. GAVA, C. - GIMNASTIC MANRESA, C.
SANTBOIA, F.C. - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - GRAMANET MILAN, UD.AT.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - VILANOVA GELTRU C.F.
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
MARIANAO POBLET UD - CORNELLA U.D



Jornada: 10 (28/11/2010) Jornada:25 (03/04/2011)

SANT ILDEFONS, U.E. - MARIANAO POBLET UD
MANRESA, C.E. - BARCELONA, F.C.
GIMNASTIC MANRESA, C. - DAMM, C.F. ''B''
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - ESCOLA F. GAVA, C.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - SANTBOIA, F.C.
VILANOVA GELTRU C.F. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
CORNELLA U.D - SANT ANDREU, U.E. ''B''



Jornada: 11 (05/12/2010) Jornada:26 (10/04/2011)

SANT ILDEFONS, U.E. - MANRESA, C.E.
BARCELONA, F.C. - GIMNASTIC MANRESA, C.
DAMM, C.F. ''B'' - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
ESCOLA F. GAVA, C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
SANTBOIA, F.C. - VILANOVA GELTRU C.F.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - CORNELLA U.D
MARIANAO POBLET UD - SANT ANDREU, U.E. ''B''



Jornada: 12 (12/12/2010) Jornada:27 (17/04/2011)

MANRESA, C.E. - MARIANAO POBLET UD
GIMNASTIC MANRESA, C. - SANT ILDEFONS, U.E.
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - BARCELONA, F.C.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - DAMM, C.F. ''B''
VILANOVA GELTRU C.F. - ESCOLA F. GAVA, C.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - SANTBOIA, F.C.
CORNELLA U.D - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''B''



Jornada: 13 (19/12/2010) Jornada:28 (01/05/2011)

MANRESA, C.E. - GIMNASTIC MANRESA, C.
SANT ILDEFONS, U.E. - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
BARCELONA, F.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
DAMM, C.F. ''B'' - VILANOVA GELTRU C.F.
ESCOLA F. GAVA, C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
SANTBOIA, F.C. - CORNELLA U.D
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - SANT ANDREU, U.E. ''B''
MARIANAO POBLET UD - VILASSAR MAR,U.E. ''B''



Jornada: 14 (09/01/2011) Jornada:29 (08/05/2011)

MARIANAO POBLET UD - GIMNASTIC MANRESA, C.
SANT CUGAT ESPORT, F.C. - MANRESA, C.E.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - SANT ILDEFONS, U.E.
VILANOVA GELTRU C.F. - BARCELONA, F.C.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
CORNELLA U.D - ESCOLA F. GAVA, C.
SANT ANDREU, U.E. ''B'' - SANTBOIA, F.C.
VILASSAR MAR,U.E. ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA



Jornada: 15 (16/01/2011) Jornada:30 (15/05/2011)

GIMNASTIC MANRESA, C. - SANT CUGAT ESPORT, F.C.
MANRESA, C.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
SANT ILDEFONS, U.E. - VILANOVA GELTRU C.F.
BARCELONA, F.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
DAMM, C.F. ''B'' - CORNELLA U.D
ESCOLA F. GAVA, C. - SANT ANDREU, U.E. ''B''
SANTBOIA, F.C. - VILASSAR MAR,U.E. ''B''
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - MARIANAO POBLET UD





dimecres, 1 de setembre del 2010

ALTRE JUGADOR DE LA PEDRERA
QUE MARXA A ANGLATERRA...



Segons publica avui Mundo Deportivo, el jugador del RCD Espanyol Juan José de la Cruz Vidal "Juanjo" (Lleida, 17/01/1994), juvenil de primer any que ha fet la pretemporada amb el Juvenil "A" de Martín Posse, ha acceptat anar-se'n a Anglaterra a jugar amb el Aston Villa.

Juanjo era un dels jugadors considerats importants i que formaven part del anomenat per Morales "grup d'èlit". Anteriorment, aquest estiu també altre jugador d'aquesta fornada, Manel Royo havia abandonat la disciplina espanyolista per fitxar pel Villarreal CF.

Per altre part, segons les mateixes fonts de MD, l'Espanyol hauria incorporat al juvenil del Villarreal CF, Orellana.

JA HI HA CARTELL
DEL X TORNEIG JOAN BABOT


Enguany el Joan Babot arriba a la desena edició. El torneig de futbol infantil que organitza la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí que porta el nom d'aquest jugador de Sant Joan que va jugar al primer equip del RCD Espanyol, ha assolit aquesta fita important com és que durant deu anys s’hagi vist el millor futbol infantil en aquestes alçades de la pretemporada (el campionat acostuma a iniciar-se al següent cap de setmana, el darrer de setembre) a aquesta localitat del Baix Llobregat.

RCD Espanyol (fidel sempre a la seva cita com no podia ser d’altre manera), la UE Cornellà, el CF Damm i una selecció de Sant Joan, conformen enguany el cartell del torneig que es disputarà al Mpal. de les Planes els dies 18 i 19 de setembre.

Aquest any es disputarà els encontres en horari vespertí, donant començament la primera semifinal entre el CF Damm i la UE Cornellà, el dissabte 18 a les 17:00 hores, mentre que a les 19:00 hores s’enfrontarà el RCD Espanyol davant la Selecció local de Sant Joan Despí.
Diumenge 19, tindrà lloc el partit pel tercer i quart lloc a les 10:30 del matí, mentre que a les 12:30 es disputarà la gran final.

En el palmarès del torneig, RCD Espanyol i FC Barcelona igualen en quatre triomfs cadascun, mentre que la darrera edició, la novena, va ser pel València CF que va derrotar als espanyolistes en la final.



PLANTILLA TANCADA

.PRIMER EQUIPTEMPORADA 2010/11
NOM I COGNOMSDATA I LLOC DE NEIXEMENTPROCEDÈNCIADorsal
Carlos Idriss KameniDouala, CAM 18/02/84Le Havre (2004)1
Cristian Darío ÁlvarezRosario, ARG 13/11/85Rosario Central (2007)25
Fco. Javier Chica TorresBarcelona, 17/05/85Divisions Inf. RCDE. (Martinenc FC)2
David García de la CruzManresa, 16/01/81Divisions Inf. RCDE. (CE Manresa)3
Ernesto Galán ÍñigoMadrid, 17/06/86UE Lleida (2009) Cedit Girona 09/10 14
Didac Vilà RossellóMataró, 09/06/89 Divisions Inf. RCDE (CE Mataró 1999)5
Javier López RodríguezOsuna, 21/01/86Divisions Inf. RCDE (Real Betis "B" 07)16
Filipe Mattioni RohdeIjui, BRA., 15/10/88Real Mallorca.15
Juan Daniel ForlínReconquista, Sta Fe. ARG, 10/01/88 C.A. Boca Juniors (2009)18
Víctor Ruiz TorreEsplugues Ll. 25/01/89Divisons Inf. RCDE (UE Cornellà 2004)6
Jordi Amat MaasCanet de M., 21/03/92Divisions Inf. RCDE. (Amb Fitxa del B) 27
Raul Baena UrdialesTorrox, MAL. 02/03/89Divisions Inf. RCDE (FCB 2007)7
Javier Márquez MorenoBarcelona, 11/05/86Divisions Inf. RCDE (UDAt Gramanet)4
Aldo Pedro DuscherEsquel, ARG.,22/03/79Sevilla FC22
Manuel Molina ValeroHuelva, 20/11/91Divions Inf. RCDE (Recreativo). Amb fitxa del B. 29
Joan Verdú FernándezBarcelona. 05/05/83RC Deportivo (2009)11
Iván de la Peña LópezSantander, 06/05/76S.S. Lazio (2002)9
Ferran Corominas TelecheaGirona, 05/01/83Divisions Inf. RCDE (Vilobí CF 2001)20
Luis García FernándezOviedo, 06/02/81 RCD Mallorca (2005)10
José Ma.Callejón Bueno Motril, 11/02/87Real Madrid Castilla. (2008)8
Jesús Alberto DátoloBuenos Aires,17/05/84 SCC Napoli (cedit 09/10 Olimpiakos)23
Sergio García de la FuenteBarcelona, 09/06/83Real Betis Balompié19
Iván Daniel Alonso Vallejo Montevideo, 10/04/79Real Murcia (gen 2009)24
Pablo Daniel Osvaldo Buenos Aires, 12/01/86Bologna FC (RCDE gener 2010)17


dimarts, 31 d’agost del 2010

ES QUEDA KAMENI...
KIKO CASILLA, CEDIT AL CARTAGENA


Francisco “Kiko” Casilla Cortés, (Alcover, 02/10/1986), marxarà al FC Cartagena en qualitat de cedit, al no haver cristal•litzat cap de les ofertes rebudes o remorejades pel meta camerunès Carlos Kameni.

La direcció esportiva espanyolista ha decidit cedir-lo a un club de Segona Divisió, ja que la porteria espanyolista queda ben coberta amb Kameni i Crístian Álvarez.

EL CLUB FA EFECTIVA
LA COMPRA DE PABLO OSVALDO


La web oficial del RCD Espanyol, anuncia l'adquisició definitiva del davanter italoargentí, Pablo Daniel Osvaldo, propietat fins avui del Bologna FC.

El jugador s'ha compromès amb el conjunt blanc-i-blau per les properes cinc temporades. Ignorem el cost final de l'operació, si ha estat el propi RCDE (?) qui l'ha sufragat o si ha intervingut altres propietaris com a inversionistes, cosa gens estranya, màxim quan es tracta de jugadors amb perspectives de revalorizació i una operació d'un cost elevat ...



AGENDA

DUSCHER PRESENTAT. PENDENTS DE POSSIBLES DARRERS MOVIMENTS ABANS DEL TANCAMENT DEL MERCAT, AMB LES MIRADES POSADES EN KAMENI O INCLÒS CALLEJÓN...


AGENDA FUTBOL BASE

4/ 5 de Setembre 2010

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

5 SETEspanyol "B"C.E. EuropaLliga. Mpal. L'Àliga. (St. Gervasi) 18:00
5 SETJuvenil "A"U.D. PoblenseLliga. Estadi Mpal. Sa Pobla (Mallorca)18:00
5 SETJuvenil "B"C.F. GavàLliga. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
4 SETCadet "A"RCDE / Damm RCDE/ Real ZaragozaTorneig CN Terrassa. Instalacions Esp. CN Terrassa16:00 20:00
5 SETCadet "A"C.N. Terrassa / RCDETorneig CN Terrassa13:00
4 SETCadet "B"RCDE -Gramanet Perdedor/ CE Manresa Guanyador / CE ManresaMemorial Jesús García Manresa. Nou Mpal El Congost15:30 16:15 17:00
3 SETInfantil "A"C.N. Terrassa Torneig C. N. Terrassa. Instalacions Esp. CN Terrassa19:20
5 SETInfantil "A"RCDE Real Zaragoza / RCDE FC BarcelonaTorneig C.N. Terrassa. 11:00 19:30
4 SETInfantil "B"CE Premià de Mar Amistós. Mpal. Premià10:00
5 SETInfantil "B"UE SabadellencaAmistós. Mpal. de La Creu16:30
4 / 5 SETAleví "A"CD Sant Gabriel, CN Terrassa, UD Cornellà, Jàbac, Damm, St. Cugat Torneig CN Terrassa. Instalacions Esportives CN Terrassa.10:40 12:40 18:20...
4 SETAleví "B"UE SabadellencaAmistós. Mpal. de la Creu12:15
5 SETAleví "B"UD. At. GramanetAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià11:30
4 SETBenjamí "A"U.D. At. GramanetAmistós. Nou Mpal. Sta. Coloma Gramanet10:00
5 SETBenjamí "A"C.F. Rocafonda Amistós. Rocafonda.11:15
4 SETBenjamí "B"UD. At. GramanetAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
5 SETBenjamí "B"C.E. Vila OlímpicaAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià10:15
4 SETPrebenjamí FP Calella PB / FP Calella BBTriangular. Ciutat Esportiva Sadrià.11:15 12:30
5 SETPrebenjamíCF RocafondaAmistós. Rocafonda, Mataró10:00
.....
5 SETFemení "A"Levante UD.Superliga. Ciutat Esportiva Sadrià12:00
5 SETFemení "B"FC Levante Las PlanasAmistós. Mpal. Levante Las Planas, Sant Joan Despí18:00
5 SETFemení "C"C.F. SuburenseAmistós. Mpal. D'Aiguadolç, Sitges17:30
5 SETFem. Juv-CadetCE Sta. Coloma de CervellóAmistós. Mpal. Eusebio Guell, Sta. Coloma de Cervelló 17:00

SISÈ MEMORIAL SANTIAGO
BELTRÁN PER L'ESPANYOL




RCD Espanyol Juv. "A": 2 - Club Gimnàstic de Tarragona: 1

El Espanyol se adjudicó el Torneo de fútbol juvenil, Memorial Santiago Beltrán, de Fraga. Se impuso en la final al Nástic de Tarragona, en un partido más igualado de lo que estaba previsto, en el que el Nástic ha plantado cara y ha rozado el empate en el último minuto. Darder adelantó al Espanyol, en el minuto 16. El empate a uno lo marcó de falta directa Eric Vía, en el 25, pero cinco minutos después, en el 30, Gil Muntadas estableció el 2-1 definitivo. En la segunda mitad no se movió el marcador. Eric Vía tuvo la última gran ocasión, ya en el minuto 90", pero su remate sólo ante el meta se fue cruzado, lamiendo el palo. El Espanyol se adjudica el Torneo por sexta vez.

Eric Vía, del Nástic fue elegido como mejor jugador del torneo, mientras que Marc Nierga, del Zaragoza, y Gerard Muñoz, del Espanyol, ambos con dos goles fueron los máximos goleadores.

La entrega de trofeos corrió a cargo de Antonio Beltrán, padre de Santiago Beltrán, y del alcalde de Fraga, José Luis Moret, y del consejero de deportes de la Comarca del Bajo/Baix Cinca, Javier Cónsul.

DIARIO DEL ALTO ARAGON.ES



dilluns, 30 d’agost del 2010

SOLUCIÓ AL TEMA DELS
DESCARTATS DEL FILIAL ENCARA PENDENTS

ALDO DUSCHER (ARGENTINA, 22/03/1979), AMB LA CARTA DE LLIBERTAT DEL SEVILLA, HA ATERRAT AVUI A BARCELONA, PER FITXAR PER L'ENTITAT ESPANYOLISTA, PER UNA TEMPORADA.




Marc Pedraza Sarto (Barcelona, 06/02/1987) va ser fitxat per l’Espanyol el 4 de juliol de 2002 amb el seu pare, (Ángel) com a tècnic, durant l’etapa de Germán de la Cruz al front del futbol base espanyolista, i com a resposta al FCB per la intromissió en el futbol base espanyolista del que s’havia fet amb varis jugadors amb talonari pel mig.

Marc Pedraza que acaparava totes les il•lusions i esperances de futur en el futbol base, després del fracàs de Jonathan, va signar amb el conjunt perico un contracte de sis anys, debutant amb el Juvenil B i passant ràpidament al Juvenil A i posteriorment al filial.

En 2008 va ser cedit a l’Alavés, cessió que va ser molt infructuosa, fins al punt que al mercat d’hivern, va tenir que tornar al filial espanyolista.

Com havia gaudit de presència testimonial amb el primer equip, i certes convocatòries en Copa Catalunya, la direcció esportiva li prorrogar el seu contracte fins 2012 amb unes quantitats desorbitades per tractar-se d’un jugador del filial.

Desprès d’anar estancant-se en la seva progressió, i malgrat haver jugat un parell de minuts i escaig a Valencia, el passat campionat, just quan es va perdre l’encontre, el jugador no comptava per la direcció tècnica pel projecte d’enguany del filial espanyolista. Desprès de no fer la pretemporada amb els seus companys, el club i jugador han arribat a un acord per rescindir tal onerós contracte.




Maxim Alexandru Iulian “Max” (Pietra Neamt, Romania, 08/07/1990 va ser fitxat juntament amb el porter Dinu, en l’estiu de 2007, procedent del club romanès Ardeadul Cluj, integrant-se ambdós jugadors al Juvenil B espanyolista, per passar a la següent temporada al juvenil A.

La passada nefasta temporada del filial, i la situació personal de Max que va patir una greu lesió la temporada anterior, li ha marcat el seu futur fins a l’extrem de no comptar amb ell per aquest exercici, i al final s’ha trobat la solució, que passarà per anar cedit al CF Badalona.

Alejandro Arias de Haro “Alex” (Oviedo, 13/06/1989), va ser fitxat del juvenil del R. Oviedo en l’estiu de 2007 integrant-se en el juvenil del RCD Espanyol. La següent temporada, després d’una greu lesió, va acabar sent cedit al CE Premià, i des de llavors ha voltat per diferents indrets a causa també d’un contracte llarg i elevada fitxa.

La temporada passada va anar cedit al Moratalla murcià, i actualment es trobava amb el grup dels descartats en espera de rescindir el seu contracte que el lligava amb el RCDE, cosa que s’ha produït i ha deixat de pertànyer a l’entitat espanyolista. El seu nou destí, la Unión Estepona.

RESULTATS FUTBOL BASE

.

RESULTATS

FUTBOL BASE

26/29 AGOST 2010

DATA

LOCAL

VISITANT

PARTIT / CAMP

RES.

29 AGOEspanyol "B"C.F. Pobla de MafumetLliga. Ciutat Esportiva de Sadrià1-1
28 AGOS.D. HuescaJuvenil "A"Memorial Santiago Beltrán. Mpal. Deportes de Fraga0-3
29 AGOJuvenil "A"Nàstic de TarragonaMemorial Santiago Beltrán. Final.2-1
28 AGOSel.Baix PenedèsJuvenil "B"Memorial Salvador Ribas. Mpal. El Tancat (El Vendrell)2-3
29 AGOJuvenil "B"Damm CFFinal: Memorial Salvador Ribas5-1
28 AGOCadet "A"Junior FCAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià4-0
26 AGOCadet "B"Urawa Reds DiamondsAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià2-2
28 AGOC.D.C TorrefortaCadet "B"Amistós. Mpal. Torreforta2-4
28 AGOFemení "A"F.C. BarcelonaSemifinal. Copa Cat. Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí0-0 * 3-4
28 AGOFC Vic Riuprimer RefoFemení "B"Amistós. Mpal. El Rieral, Sta. Eulàlia de Riuprimer?
28 AGOFP JúpiterFemení "C"Amistós. Mpal. Júpiter1-7
28 AGOFC Vic Riuprimer RefoFem. Juv-Cadet Amistós. Mpal. El Rieral, Sta. Eulàlia de Riuprimer 0-2


UN PUNT... I GRÀCIES! (1-1)




















RCD Espanyol “B”: 1 – CF Pobla de Mafumet: 1

Mal començament

No va debutar amb bon peu l’Espanyol B a Tercera Divisió. Davant el filial del Nàstic, l’Espanyol B no va imposar-se al rival pràcticament fins avançada la segona part, quan les preses ja manaven a Sadrià i l’equip de Toni Rovira va posar setge a la porteria tarragonina. Al final es va pogué salvar un punt i deixar un sabor menys agre a la parròquia espanyolista que va haver de veure com la Pobla de Mafumet manava en el marcador durant més de quaranta cinc minuts.

De l’alineació que va presentar Toni Rovira cridava l’atenció la sortida de Gerardo sota pals. El meta cedit a Terrassa i Jaén ocupava la porteria espanyolista (quan ha hagut de competir amb porters com Isaac – fitxat finalment pel Madrid -, o el romanès Dinu). En aquest primer onze hi havia jugadors com Oscar Sielva (enganxat a banda dreta) i el davanter Álvaro, després de les bones sensacions deixades en el primer equip.

Els primers compassos del partit portaren ja una jugada per la polèmica quan Dani Nieto penetrant per la lateral esquerre de l’àrea de càstig es agafat tot i que el col•legiat no va xiular res. Gerardo va salvar el gol, quan un xut visitant s’enverina en el darrer moment i quan es colava, el meta espanyolista va rebutjar per la seva esquerra a còrner amb una molt bona intervenció. La Pobla atacava, i sorprenia a un Espanyol B molt lluny del que s’espera d’ell. Un centre xut en falta directa des de la banda, a càrrec d’Alcover, surt desviat per sobre la porteria espanyolista. En el minut 20, de nou Gerardo salva el gol en una acció del dorsal set Virgili que remata a boca de canó.

La primera ocasió del conjunt perico, va arribar al 35’ quan una centrada de Fran Grima, va ser rematada per Dani Nieto dins l’àrea petita, però forçat per la presència de Alberto Benito, i l’esfèrica no acaba en gol increïblement.


Gerro d’aigua freda en Sadrià
En canvi, el que son les coses en el futbol, a la següent jugada Virgili marca el gol tarragoní que col•loca en avantatge al filial del Nàstic.

L’Espanyol B va pogué empatar l’encontre quan en el 42’, Dani Nieto va llençar un lliure directe a un parell de pams de la línia frontal de l’àrea, i la pilota es va estavellar a la base del pal dret.

Com en el segon temps, el joc seguia movent-se sota els mateixos paràmetres que en el primer període, Toni Rovira tècnic espanyolista, va tenir que començar a moure la banqueta i el primer en ingressar al terreny de joc va ser el portuguès Rui Fonte que tant bones sensacions va deixar en la pretemporada amb el primer planter, en substitució d’un cada cop més desdibuixat Oscar Sielva que continua vivint el seu propi calvari, ara a Tercera.

El joc va millorar amb el portuguès un xic; tampoc massa...Però si diguem-ne que amb el pas dels minuts i encara que sol fos per que la Pobla instintivament anés retrocedint terreny, l’Espanyol B acabaria dominant un partit molt travat en el que a més, el joc dur dels tarragonins va augmentar sensiblement en aquests minuts.


Tot i que es va demanar una pena màxima en una entrada d’Álvaro (que va passar totalment desapercebut en tot el matx), quan intentava superar al darrer defensor, s’ha de dir que va caure després de ser carregat legalment amb el cos, pel defensor.

La millor ocasió en aquesta fase de partit va ser per l’Espanyol B, quan un còrner tret per Isaias, (65’), es rematat -entrant tot sol amb força- per Guillem Savall, però la seva rematada dolenta se’n va fora, desviada.

Rovira se la juga, substitueix un central (Savall) i dona entrada a Lucas Porcar, i posteriorment substitueix a Grima (amb targeta) per Blázquez a la lateral.

Empat i poc més
Quan el cronòmetre indicava el minut 82 de joc, Lucas Porcar es derribat dins l’àrea i el col•legiat assenyala el màxim càstig, que transforma el propi Lucas ajustat al pal dret en un llançament que el meta Sergio havia endevinat.

Els darrers minuts es perdran en mig d’una picabaralla després d’una dura entrada dels grana que es van dedicar a embrutar encara més un partit ja molt lleig, i els nervis d’ambdós conjunts marcaran els darrers instants en els que Vélez per agressió marxarà al vestidor abans de temps. L’Espanyol B va intentar buscar el gol del triomf més amb el cor que amb el cap, i es bolcar amb tot, a la porteria tarragonina, però ja va resultar impossible capgirar l’empat a un gol, amb el que es va arribar al final del partit.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Gerardo, Grima, Raul, Víctor Álvarez, Guillem Savall, David López, Oscar Sielva, Isaias, Álvaro, Cervera i Dani Nieto.
Substitucions: Rui Fonte per Sielva, m. 54; Lucas per Savall, m. 69; Blàzquez per Grima, m. 81.

CF Pobla de Mafumet: Sergio, Aleix, Sebas, Virgili, Cristino, Boniquet, Roca, Velez, Toni Alcover, Ñoño, i Alberto Benito.
Substitucions: Oribe per Toni Alcover, m. 66; Joel per Cristino, m. 71; Carbia per Roca, m. 88.

Àrbitre: Daniel Navarro Jiménez, comitè català, delegació del Bages. Va mostrar cartolines grogues a David López, Fran Grima, per part local i a Ñoño i Alberto Benito per part visitant, i va expulsar amb vermella directa a Vélez en la recta final del partit (89’).

Gols: 0-1: Virgili, m. 36; 1-1: Lucas porcar (pen.), m. 83.

Incidències: Matinal molt calorosa la viscuda ahir a la Ciutat Esportiva de Sadrià, Camp principal. Presència del President del RCD Espanyol, Sánchez Llibre, acompanyat a la llotja de diversos membres del seu consell. Entrada discreta, tenint en compta que encara molta gent es troba de vacances i les elevades temperatures invitaven a tot menys a veure futbol. Es va guardar un minut de silenci, abans del començament del partit.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M