dilluns, 30 d’agost del 2010

SOLUCIÓ AL TEMA DELS
DESCARTATS DEL FILIAL ENCARA PENDENTS

ALDO DUSCHER (ARGENTINA, 22/03/1979), AMB LA CARTA DE LLIBERTAT DEL SEVILLA, HA ATERRAT AVUI A BARCELONA, PER FITXAR PER L'ENTITAT ESPANYOLISTA, PER UNA TEMPORADA.




Marc Pedraza Sarto (Barcelona, 06/02/1987) va ser fitxat per l’Espanyol el 4 de juliol de 2002 amb el seu pare, (Ángel) com a tècnic, durant l’etapa de Germán de la Cruz al front del futbol base espanyolista, i com a resposta al FCB per la intromissió en el futbol base espanyolista del que s’havia fet amb varis jugadors amb talonari pel mig.

Marc Pedraza que acaparava totes les il•lusions i esperances de futur en el futbol base, després del fracàs de Jonathan, va signar amb el conjunt perico un contracte de sis anys, debutant amb el Juvenil B i passant ràpidament al Juvenil A i posteriorment al filial.

En 2008 va ser cedit a l’Alavés, cessió que va ser molt infructuosa, fins al punt que al mercat d’hivern, va tenir que tornar al filial espanyolista.

Com havia gaudit de presència testimonial amb el primer equip, i certes convocatòries en Copa Catalunya, la direcció esportiva li prorrogar el seu contracte fins 2012 amb unes quantitats desorbitades per tractar-se d’un jugador del filial.

Desprès d’anar estancant-se en la seva progressió, i malgrat haver jugat un parell de minuts i escaig a Valencia, el passat campionat, just quan es va perdre l’encontre, el jugador no comptava per la direcció tècnica pel projecte d’enguany del filial espanyolista. Desprès de no fer la pretemporada amb els seus companys, el club i jugador han arribat a un acord per rescindir tal onerós contracte.




Maxim Alexandru Iulian “Max” (Pietra Neamt, Romania, 08/07/1990 va ser fitxat juntament amb el porter Dinu, en l’estiu de 2007, procedent del club romanès Ardeadul Cluj, integrant-se ambdós jugadors al Juvenil B espanyolista, per passar a la següent temporada al juvenil A.

La passada nefasta temporada del filial, i la situació personal de Max que va patir una greu lesió la temporada anterior, li ha marcat el seu futur fins a l’extrem de no comptar amb ell per aquest exercici, i al final s’ha trobat la solució, que passarà per anar cedit al CF Badalona.

Alejandro Arias de Haro “Alex” (Oviedo, 13/06/1989), va ser fitxat del juvenil del R. Oviedo en l’estiu de 2007 integrant-se en el juvenil del RCD Espanyol. La següent temporada, després d’una greu lesió, va acabar sent cedit al CE Premià, i des de llavors ha voltat per diferents indrets a causa també d’un contracte llarg i elevada fitxa.

La temporada passada va anar cedit al Moratalla murcià, i actualment es trobava amb el grup dels descartats en espera de rescindir el seu contracte que el lligava amb el RCDE, cosa que s’ha produït i ha deixat de pertànyer a l’entitat espanyolista. El seu nou destí, la Unión Estepona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M