diumenge, 29 d’agost del 2010

FINAL CATALANA, AL
MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN DE FRAGA

PREPARATS PER COMENÇAR! CORNELLÀ-EL PRAT, AVUI 17:00 h. 18 CONVOCATS: Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Chica, David García, Víctor Ruiz, Galán, Jordi Amat, Forlín, Manu Molina, Javi Márquez, Verdú, Javi López, Callejón, Coro, Dátolo, Luis García, Osvaldo, i Iván Alonso




SD Huesca: 0 – RCD Espanyol: 3

Superiors.

El RCD Espanyol Juvenil “A” es va classificar ahir per disputar la final del 15è Memorial Santiago Beltrán de futbol Juvenil de Divisió d’Honor, en vèncer al conjunt de la SD Huesca per un contundent 0-3. El seu rival en la final d’avui (19:00 hores) serà el Nàstic de Tarragona que es va desfer del R. Zaragoza en l’altre semifinal per 2-1. Els perdedors, els dos equips aragonesos, lluitaran pel tercer i quart lloc en la final de consolació a les 17:00 hores.

Els encontres d’aquest torneig es disputen al Camp “de la Estacada” de la capital de la comarca del Baix Cinca, Fraga. El Memorial Santiago Beltrán, té un palmarès en el que el RCD Espanyol figura com l’equip que més cops s’ha endut el títol, ja que en cinc ocasions els espanyolistes s'han alçat amb el triomf final (2000, 2001, 2002, 2007, i la darrera en 2009 derrotant al Villarreal CF per 4-2). Aquesta era la primera edició en que tant SD Huesca com Nàstic de Tarragana (l’altre finalista) hi prenien part.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

amigo jose ma el final del juvenilA
nastic 1-2 rcd espanyol
campeon rcd espanyol
maximo goleador gerard muñoz y marc nierga del zaragoza y mejor jugador el capitan del nastic
hasta pronto

Josep Maria ha dit...

Gracias!. Si, ya tuve conocimiento ayer noche que se había vencido en la final 2-1 ante el Nàstic. Gracias por los otros datos.
Felicidaes al juvenil del RCDE. Saludos




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M