dissabte, 4 de setembre del 2010

EL FEMENÍ DEBUTA A LA SUPERLLIGA
AMB UN LLEVANT, AMB COLOR SUÍS

Tot a punt per l'inici de la Superlliga a Sadrià (Demà a les 12:00h.)


La ex, Pamela Conti, principal perill de l'equip granota.




Comença la Superlliga Femenina

Aquest cap de setmana dona inici una nova edició de la Superlliga Femenina, que tindrà el mateix horripilant format que la temporada passada en el que respecta a les fases i grups. Al menys aquest any (permeteu-me la ironia, si no es retira ningú avui) els grups estaran al complert i no haurà jornades de descans i grups amb diferent nombre d’equips.

El RCD Espanyol rebrà demà per obrir el foc, a partir de les 12:00 del migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la UD. Levante. Aquest encontre serà xiulat pel col•legiat català José Díaz Rubio. En el conjunt perico, de nou les baixes ja sabudes de Vero Boquete (als EE.UU.), Marta Torrejón (lesionada), Sara Mérida i Alexia Putelles (al mundial sub-17 amb Espanya). A més, dues jugadores surten de lesions i van mica a mica entrant en joc (Ane, més lleu i Sonia Matías, la jugadora fitxada del Prainsa, lesionada greu la passada primavera).


Amb aquests colors... jugadores suïsses! ...

El conjunt granota s’ha reforçat amb tres jugadores d’origen helvètic.
Dues d’elles (Marina Keller i Carolina Müller) procedents del Grasshopper i la tercera, Vanessa Bernauer del Zurich.

Keller, (Zurich, 23/02/84) central dret de 26 anys ocuparà un lloc a la defensa llevantina sensiblement minvada amb la baixa de Sonia Prim, jugadora que primerament anunciar la seva retirada per qüestions laborals, i al final ha acabat signant per l’Atlético de Madrid. Aquesta línia, la de reraguarda, seguirà comptant una temporada més amb la incombustible Maider Castillo (1976) i amb jugadores de la qualitat de Ruth García, Mariví o María Fernández, al marge de les joves Anabel o Conchi.

Les altres dues suïsses, ocupen demarcació al mig del camp: Vanessa Bernauer (Zurich, 23/03/88) migcentre i Caroline Müller (Zurich, 18/05/89) interior esquerrana formaran la línia medul•lar del conjunt granota juntament amb les joves Judith, Alicia i Yana.

Davant, el fitxatge més significatiu del Levante, ha estat sens dubta, el de la ex espanyolista Pamela Conti (Palermo, 04/04/82) que tornarà a la capital del Túria en aquesta segona etapa com a llevantinista després del efímer i productiu pas per Sadrià. Formarà a la línia de vanguarda amb Esther i Neus, dos joves valors ja consolidats en la passada temporada i María José Rocafull, - altre dels fitxatges d’enguany- , jugadora signada del Marítim.

Les baixes han estat també bastant nombroses. La darrera i inesperada la de la migcentre asturiana Montse Tomé, que després de renovar va rescindir el contracte aquests darrers dies amb la intenció de reforçar el potencial de l’etern rival de les espanyolistes... el FC Barcelona.

A la porteria, la brasilera Thais ha abandonat l’equip valencià i en el seu lloc, Sandra Paños, jugadora fitxada del SPA (Sporting Plaza Argel)de 17 anys. Altre de les jugadores que han causat baixa, la ex Prainsa Sara Vicente que juntament amb Naiara han fitxat per l’altre club valencià de Superlliga, el Valencia CF. També han causat baixa pel pobre rendiment exhibit durant la passada temporada, les dues jugadores foranies, l’alemanya Leonie Pankratz i la darrerament fitxada, la italiana Katia Serra. Per últim, la davantera centra asturiana, María Pérez “Peque” també va posar punt i final a la seva etapa de blaugrana.

El conjunt granota està molt més rodat que les espanyolistes ja que han jugat més encontres de pretemporada que les espanyolistes. El primer d’ells, a Madrid, van aconseguir arrancar-li un empat a dos gols al Rayo Vallecano. Després van guanyar amb un curt 2-1 al rival ciutadà, al Valencia CF, mentre que posteriorment el Rayo Vallecano deixaria ben clar la diferència de pressupost i de qualitat entre ambdós conjunts endossant-li un contundent 2-5 en terres valencianes. Millor fortuna va gaudir el conjunt entrenat per Rafael Aranda, en el Torneig SportMundi disputat a Irún i Hondarribia, en el que van proclamar-se campiones superant amb un doble 1-0 a la Real Sociedad en semifinals i a l’Athletic Club en la final. En aquest torneig les noies d’Oscar Aja van quedar en darrera posició, perdent els dos encontres.
Per últim, victòria 0-1 davant el Prainsa, en el Torneig Ciudad de Zaragoza celebrat diumenge passat en terres aragoneses.

Això es tot el que ha succeït. Ara, tot comença de zero, i la pretemporada només es això, pretemporada. Les d’Oscar Aja intentaran començar bé el campionat i oferir a l’afició un triomf per iniciar un campionat del que s’han posat moltes (esperem que no siguin masses) esperances i que ve marcat per les baixes i els dolents resultats en pretemporada, comptant la prematura eliminació a la Copa Catalunya a la tanda de penals davant el Barcelona que va ser finalment el guanyador per segona edició consecutiva.



1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES:
ESPEREM COMENÇAR BÉ AMB UNA VICTÒRIA DE L'ESPANYOL ENFRONT EL LLEVANT, QUE DONI MORAL A L'EQUIP I EL DONI ÀNIMS X GUANYAR EL TROFEIG HISTÒRICS.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M