dissabte, 11 de gener del 2014

DESIGNACIONS I RESULTATS

DERROTA MÍNIMA DAVANT EL MADRID (0-1). FUTBOL BASE I FEMENINS: LA CARA: EL FEMENÍ "A" QUE GUANYA 1-0 AL LEVANTE LAS PLANAS i EL JUVENIL "A", QUE GUANYA 0-4 A SARAGOSSA. LA CREU, EL FILIAL ESPANYOLISTA QUE CAU A BADALONA 3-1, TOT I AVANÇAR-SE EN EL MARCADOR EN ELS PRIMERS MINUTS DE JOC.

. . DESIGNACIONS
ARBITRALS
i
RESULTATS
FUTBOL BASE
DIA HORA
EQUIP
EQUIP
ÀRBITRE
CAMP
12 12:00 C.F. Badalona Espanyol B 3-1 Jon Ander González Estéban (P.Basc) Camp del Centenari
12 16:00 Real Zaragoza Juvenil A 0-4
Víctor Mateo Montañés (ARA)
C.D. R. Zaragoza
12 12:00 U.E. Rubí Juvenil B 1-0 Aleix Roig Antoja Can Rosés
11 17:15 Girona F.C. Cadet A 2-3 Carlos Montoro Morcillo Torres de Palau
12 14:30 Can Vidalet Cadet B 1-2 Juan Manuel Nuéz Ciudad Mpal, El Molí
11 14:30 Infantil A Jàbac Terrassa 1-1 Guillem Martínez Brunet C.E. Dani Jarque
11 15:00 C.E. Europa Infantil B 1-0 Oscar Lencero Aguiar Nou Sardenya
. . FUTBOL-7 . .
11 13:00 Aleví A E.C. Granollers 3-0 Guillem Martínez Brunet C.E. Dani Jarque
11 09:00 Junior CF Aleví B 1-3 Nizar Charif Camp del Junior
11 10:00 Badalona C.F. Benjamí A 1-6 Edgar Boada Hidalgo Mpal. Badalona
12 16:30 UE Vila Olímpica Benjamí B 2-5 Lluis Albert Dávila Linárez C.E. Dani Jarque
12 09:00 C.E. L'Hospitalet  Prebenjamí 5-1 Paul Newman Caballero Sánchez Estadi Mpal.
. . FEMENÍ . .
12 12:00 Femení A Levante L. Planas 1-0 José Emilio Sánchez Aparicio C.E. Dani Jarque
12 10:00 Femení B Lleida Esportiu 4-0 Salvador Tomás López C.E. Dani Jarque
12 16:00 At. Riudeperes CF Femení C 2-6 Melcior Fabré Vila Mpal. Calldetenes
12 14:00 Juvenil F.C. Barcelona 0-4 Anna Toneu Doménech C.E. Dani Jarque
12 12:15 U.E. Sant Fost Cadet 1-8 Daniel García Escribá Mpal. Can Lladó
12 10:00 Infantil A CE Sabadell FC 8-0 Alba Domínguez Rodríguez C.E. Dani Jarque
11 11:30 CE Sabadell FC Infantil B 0-6 Rubén González Colín Zona Olimpya
12 10:15 E.F. Barberà Andal. Aleví-Benjamí sus Julio Muñoz Andújar Mpal. Antoni Serra


divendres, 10 de gener del 2014

EL CLUB OBRE EXPEDIENT A THIEVY
PER UNA ALTRE CLARA MOSTRA D'INDISCIPLINA


Thievy Bifouma que no s’ha presentat al darrer entrenament en un acte més d’indisciplina de la col·lecció que té en el seu curt historial el davanter centre francès, ha vist com ràpidament el RCD Espanyol li obre un expedient informatiu, al marge de la sanció econòmica pertinent. Una més d’aquest cas perdut en que s’ha convertit el francès Thievy. No hi ha altre...Agafar els diners que donin per ell, embolicar-lo i amb un llaçet... i bon vent i barca nova.  El comunicat del club a través del seu web és el següent:   

"El club ha obert un expedient informatiu a Thievy per reiteració en absències i retards en sessions d'entrenament del primer equip

El RCD Espanyol ha decidit obrir un expedient informatiu intern a Thievy Bifouma per reiteració en absències i retards en sessions d'entrenament de l'equip dirigit per Javier Aguirre. El jugador no ha comparegut a la sessió prevista per a aquest divendres al matí sense justificació aparent ni comunicació amb l'staff tècnic o l'Àrea Esportiva de l'entitat. Per aquest motiu, i donada la seva reiteració en absències i retards a sessions d'entrenament, el club li obrirà el mencionat expedient.

A més, atenent al que preveu el règim intern del primer equip que constitueixen les normes del vestidor, Thievy Bifouma haurà d'assumir una sanció econòmica la quantia de la qual serà determinada basant-se en aquest codi de conducta, perquè el club considera que no hi ha justificació per a la seva incompareixença d'aquest divendres. Així mateix, el jugador s'exercitarà en solitari fins que l'entrenador Javier Aguirre decideixi reintegrar-lo a la disciplina del primer equip".



DRAMÀTIC PARTIT ENTRE L'ESPANYOL FEMENÍ
I EL FC LEVANTE LAS PLANAS, DARRER CLASSIFICAT

Fotos d'arxiu del partit de lliga al Mpal. Les Planes. L'equip perico arribava com a resen campió de Catalunya, motiu pel qual l'equip local feu l'habitual passadís a les campiones... 


Dramàtic encontre pels dos equips el que tindrà lloc diumenge a les 12:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tant Espanyol com Levante Las Planas es juguen molt més que tres punts i el gol-average corresponent. Un triomf blanc-i-blau deixaria ensorrada a les de Les Planes (a 7 més gol-average doncs a la primera volta el resultat fou d’empat a dos gols), i tan sols quedaria en situació més precària una de les dues places de descens, que ara mateix ocupa el Granada. Les andaluses reben en aquesta jornada a la UD. Levante.

El conjunt de Sant Joan Despí tanca la classificació amb 9 punts. Tan sols ha vençut en dos encontre (davant Oviedo 2-1 i davant Sant Gabriel 2-0) i ha obtingut tres empats davant l’Espanyol, Sevilla i Real Sociedad, tots tres partits disputats al Mpal. de Les Planes. Com a visitant encara no ha puntuat en cap encontre, caient precisament a Granada en la darrera jornada en la que s’enfrontaven els dos darrers classificats, per un contundent 5-1. A més ha encaixat autèntiques golejades lluny del seu estadi (6-1 davant Rayo, 9-1 a Lezama, 5-0 davant l’Atlético Madrid, 5-1 davant el Collerense, al marge del esmentat partit a Granada).

L’Espanyol només ha guanyat tres encontres en tota la primera volta i han sigut a la Dani Jarque (davant Sant Gabriel, Sevilla i Real Sociedad). En altre dels encontres com a local que va puntuar fou davant el Rayo en l’estrena de “Titi” a la banqueta. Els demés encontres s’han saldat amb derrotes, la més dolorosa la de la darrera jornada davant Transportes Alcaine com a rival directe de les espanyolistes a la classificació.  

També el rival de les espanyolistes en aquesta jornada va prescindir de la seva tècnic Natalia Astraín el passat 18 de desembre en caure apallissat a Palma de Mallorca, fent-se càrrec de la direcció tècnica del primer equip José María  Fernández, segon entrenador durant les tres darreres temporades i Juan Antonio Sánchez Moralo, coordinador del FC Levante Las Planas.

L’equip espanyolista segueix encara sense que el club hagi cercat una solució al tema de la banqueta blanc-i-blava. Seguirà al front de l’equip “Titi” Camúñez, mentre es busca el tècnic adequat. Caldria preguntar-se si pràcticament després d’un mes des que es va destituir a Santiago García Sueira “Susi”, encara no ha hi hagut suficient temps per cercar un entrenador de garanties... Si per cercar un tècnic es triga tant, no vull imaginar per demanar utòpics i hipotètics reforços...

Per últim, dir que a la plantilla del conjunt de Les Planes hi militen diverses jugadores amb passat espanyolista com els casos de Sara Serna, Carol Miranda, Aida García i Claudia Montagut  (aquesta va marxar de l’equip espanyolista fa uns mesos), i  les jugadores que van pertànyer al filial blanc-i-blau com Laura Carriba, Sara García, Erika Letícia, i Eli Sivera.

L’encontre serà xiulat pel col·legiat José Emilio Sánchez Aparicio, de la delegació d’El Baix Llobregat. Aquesta serà la tercera ocasió que es veuran les cares ambdós conjunts. Empats a dos gols tant a l'amistós de pretemporada, com en el primer partit de lliga disputat a Sant Joan Despí. Ara, serà el torn a la Dani Jarque. L'Espanyol buscarà el triomf de la tranquil·litat per evitar desagradables conseqüències...  


El filial, davant el segon classificat.

El fet que “Titi” Camúñez continuï entrenant al primer equip farà que en el filial femení continuí Juliana García al front de l’equip. El filial femení torna a la competició de lliga després del parèntesi nadalenc i ho farà en un duel entre els dos primers classificats, davant el Club Lleida Esportiu, a les 10:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb arbitratge de Salvador Tomás López, de la delegació de Sabadell.

Quatre punts separen a les espanyolistes – líders del grup tercer de Segona – de les lleidatanes.  El filial espanyolista va disputar el passat dissabte un encontre d’entrenament de més curta durada, davant el Femení “C” espanyolista, que es va saldar amb triomf del “B” per 2-0.  


dijous, 9 de gener del 2014

L'ESPANYOL "B" SE LA JUGA, DAVANT EL BADALONA



Al marge de l’enfrontament d’aquesta propera jornada del RCD Espanyol davant el Real Madrid a l’Estadi RCDE (Diumenge, 19:00h., arbitratge de J.A. Teixeira Vitienes), serà també centre de l’actualitat blanc-i-blava els dos importants partits que tant l’Espanyol B com el Femení “A” disputen davant rivals directes per evitar el fantasma del descens.

CF Badalona vs Espanyol B (Camp del Centenari).

L’Espanyol “B” que arribarà a aquesta jornada igualat a punts amb el Constància (descens), Olot (promoció) i Badalona (per sobre dels espanyolistes),  té un encontre decisiu davant el CF Badalona al Camp del Centenari de l’Avinguda Navarra. Serà el diumenge a les 12:00h. Amb arbitratge del basc Jon Ander González Esteban, col·legiat que xiulà aquesta temporada l’Athletic-Espanyol femení a Lezama.      

L’equip espanyolista després de sis jornades sense obtenir el triomf (2 empats i 4 derrotes), no obté la victòria des del 9 de novembre, data en que derrotà a la UE Sant Andreu a la Dani Jarque. Els blanc-i-blaus tan sols han puntuat a domicili al camp del cuer Prat on aconseguiren endur-se els tres punts en joc. Diumenge el tècnic espanyolista no podrà comptar amb el central Eric Bertrand expulsat  per doble cartolina en l’encontre davant  la UE Olot.

Després de la remuntada davant el Real Zaragoza B a la Copa RFEF, els espanyolistes miraran d’una vegada per totes de tallar aquesta negativa ratxa en un enfrontament de rivals directes a la classificació.  El rival dels espanyolistes només ha vençut en el Camp del Centenari en tres encontres de lliga (davant Alcoyano, Nàstic i Huracán), empatant-ne tres més i caient derrotat en altres tres.  A la darrera jornada només va pogué treure el conjunt badaloní un punt de la seva visita al Mpal. Sagnier davant el Prat, últim classificat, en empatar  a zero.   

Al partit d’anada el resultat fou d’empat a zero. A l’equip entrenat per Piti Belmonte, cal destacar varis jugadors amb passat blanc-i-blau: El porter Marcos Pérez de Arcos, que defensà la porteria espanyolista en el filial (enguany un dels menys golejats del grup tercer), el defensa lateral Fran Grima, el mig Ferrán Tacón, i el davanter centre Enric Gallego.   Tots ells foren jugadors del filial espanyolista en diverses etapes. També compta el quadre badaloní  en les seves files amb  Mohamady Traoré Diarrá “Moha”, jugador cedit per l’entitat espanyolista aquest passat estiu. Esperem no passi el que va succeir en l’encontre d’ambdós juvenils en els que tres dels quatre gols locals foren anotats per jugadors cedits per l’entitat espanyolista... El màxim golejador dels badalonins es Abraham, amb sis de les quinze dianes obtingudes fins el moment. 

dimecres, 8 de gener del 2014

A ALCORCÓN, L'ESPANYOL NO ESTÀ A L'ALÇADA,
I CAU DERROTAT COMPLICANT-SE L'ELIMINATÒRIA (1-0)

AD Alcorcón: 1 – RCD Espanyol: 0

Altre dolent partit, i pitjor resultat.

Segona derrota consecutiva en poc més de setanta-dues hores de diferència de l’equip espanyolista. En l’encontre d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, el quadre català ha caigut al Mpal. Santo Domingo donant una imatge molt dolenta davant un conjunt d’inferior categoria, que inclòs ha estat a punt de fer el segon gol tot seguit després del primer, fet que encara hagués posat molt més complicada del que ja està l’eliminatòria. Una errada greu de Germán, un penal no assenyalat d’aquesta rèmora de l’arbitratge que atén pel nom de César Muñíz, i un parell d’accions en atac amb desencert cara a porta, seria la descripció a grans pinzellades, de les claus d’aquest partit.

Un Espanyol que surt a mantenir l’empat a zero, garrepa en quant a ambició i aspiracions. Lent, parsimoniós, amb errades en la circulació de l’esfèrica i amb dificultosa construcció ofensiva. Amb tot, partits controlats mantenint l’empat inicial esperant que arribi l’ocasió decisiva. Però  el que arriba és una catastròfica errada d’un dels nostres. Un dia és el central, altre dia el lateral, avui el porter. I llavors, aquest castell de naips, s’enfonsa sistemàticament sense que ni els canvis ja forçats per les circumstàncies en el joc i els condicionaments del marcador, puguin alterar una situació de la que sembla aquest equip no té recursos per superar.      

Avui era el primer dels partits amb Alfredo Tena a la banqueta en lloc de Javier Aguirre, castigat amb quatre partits per no tenir més cura del seu vocabulari i mesurar més les conseqüències del que li surt de la seva boca. Aguirre ha donat oportunitats a diversos homes que no venen sent titulars a la lliga, però tampoc es pot dir que a l’equip no hi haguessin també jugadors titulars d’aquest conjunt. Això si, faré notar que de l’onze que el mexicà ha alineat avui a Alcorcón, 4 d’ells la passada temporada jugaven a Segona A, i 1 a la Segona B.

Tot i aquesta precisió, l’equip estava obligat i sobre tot capacitat per doblegar al quadre madrileny i encarrilar l’eliminatòria. Però malauradament ha succeït tot el contrari; és el conjunt madrileny qui compta amb un molt bon resultat que obligarà als espanyolistes a vèncer per dos gols de diferència. Per què per la institució espanyolista al marge del RIDÍCUL que suposaria quedar eliminat, al marge de les il·lusions i esperances de l’afició un cop més trencades de soca-rel amb una prematura eliminatòria a mans d’un segona, el pitjor de tot afecta a la part econòmica de l’entitat amb vistes d’una hipotètica eliminatòria Espanyol – Real Madrid.  El RCDE no pot prescindir d’uns ingressos que podrien anar molt bé a la paupèrrima tresoreria espanyolista.

En quant al joc, poc, molt poc per explicar.  La primera aproximació ha arribat als 9' de joc en un ràpid contracop per banda esquerra amb jugada de Sergio García qui centra per un complicat control de Thievy d'esquenes que ni ell ni Pizzi  - aquest després que Lanza li esmorteís la pilota -, han pogut treure'n profit.  

La jugada clau del partit arribava abans dels vint minuts de joc. Sidnei recuperant una esfèrica a la parcel·la ampla del camp es marxava amb força posant la directa i quan  entrava a l'àrea un defensor local el fa caure entrant-li per darrera. No xiula res aquesta autèntica calamitat per l’arbitratge que és Muñíz. 

L’Alcorcón mostra senyals de vida passat l’equador del primer temps, en un centre molt tancat del lateral dret Iribas, que avançant-se al davanter local, rebutja de punys Germán. Però els minuts començaren a passar sense res digne de menció convertint-se el partit en quelcom difícil de qualificar per la escassa qualitat del mateix. Quelcom soporífer, amb pèrdues continuades, joc travat, i absència ja  no de gols, sinó ni tan sols d’ocasions. Només una, i blanc-i-blava quan ja el partit entrava en el darrer tram abans d’anar-se’n els jugadors als vestidors al descans. Fou una centrada en el 41’ a càrrec d’Abraham des de l’esquerra, rematant de cap Víctor Sánchez malament enviant la bola als núvols, quan l’esfèrica possiblement era molt més adient pel remat de Thievy, que es trobava darrera d’ell.

Res canvià en quant al decorat del partit en el segon temps. Poc a explicar en el primer quart d’hora del segon temps. En les files locals, el seu tècnic efectua dues substitucions entrant Pacheco i Juli per Oscar Plano i per Christian Alfonso,  qui havia centrat una bola poca bans, posant-li el gol en safata de plata a Martínez, però aquest no hi arribà per centímetres. Es donava la circumstància que l’extrem cedit per l’Espanyol s’enfrontava al conjunt propietari dels seus drets...
    
La millor ocasió de tot el partit fou per Sergio García en el 66’ quan  ja trepitjant dins l’àrea escorat a la dreta, remata creuat i l’esfèrica surt fora per ben poc, a la dreta amb el meta ja venut. Semblava que l’Espanyol espavilava i Thievy rebent de Lanza faria una bona jugada en  el 70’ però la seva passada de la mort és interceptada per un defensor local.

Però arriba el minut 71: Falta llunyana des de la dreta que llença Pacheco. Dels dos membres de la tanca, Thievy s’obre. El jugador del quadre madrileny veu a Germán Parreño totalment descol·locat deixant un enorme forat a la seva esquerra, per on li llença l’esfèrica. Tot i la reacció i l’estirada,  entra l’esfèrica sense que la seva mà pugui arribar a tocar la pilota. Cop dur a l’equip. Altre vegada un error infantil condemna a l’equip, - i això és el pitjor -, a un equip sense poder de reacció.

Encara pitjor. Menys de dos minuts després del gol,  nou ensurt amb pilota elevada  de Pacheco per que li guanyi  Juli la posició a Sidnei, i remati amb tot a favor,  sortosament per sobre la porteria. Ha pogut sentenciar l’eliminatòria l’equip madrileny en aquesta acció. 

Dues darreres substitucions  (D. López ja s’havia vist en obligació de sortir per un Abraham amb molèsties una estona abans). Surten Alex i Córdoba. Però tot i el major domini i que l’equip sembla - ara perdent -  que prem l’accelerador, darrera es troba tot un Alcorcón que es defensa amb ungles i dents davant un Espanyol que comença a bordar però que no mossega gens. Entre les poques situacions de clar perill, al 86’  una bona acció de Córdoba passant en profunditat per S. García, però la jugada acaba amb l’assenyalament de fora de joc molt dubtós tot i que el del Bon Pastor també havia esgarrat la rematada.

Les darreres accions per evitar la derrota les tingué David López enviant la seva rematada als núvols, quan des de la dreta centra passat Sergio García i pentina Héctor Moreno deixant-li l’esfèrica al migcampista espanyolista qui abans de rematar controla la bola amb el pit. La darrera, ja en temps d’afegit, en una embolicada acció dins l’àrea en la que li cau la pilota a  Sergio García qui a boca de canó intenta el remat, taponant un defensor. Malament, malament aquest inici de 2014 pel conjunt espanyolista. I per davant, aixecant la mirada al proper partit... El Madrid, ufffffff.


Fitxa tècnica:
AD Alcorcón: Dani Giménez, Iribas, Verdés, Chema, Camille; Ruben Sanz, Martínez;  Fernando Sales, Cristian Alfonso, Prendés; i Oscar Plano.
Substitucions: Daniel Pacheco per Oscar Plano, m. 61; Juli  per Cristian Alfonso, m.61; Jony per Fernando Sales, m.81

RCD Espanyol: Germán; Raul Rodríguez, Sidnei, Héctor Moreno, Fuentes; Víctor Sánchez, Abraham; Lanza, Pizzi, Sergio García; i Thievy
Substitucions: David López per Abraham, m.66; Córdoba per Thievy, m. 75; Alex Fernández per Pizzi, m. 75

Àrbitre: César Muñíz Fernández, del col·legi asturià, assistit en bandes per Víctor Hugo Fernández Suárez i Jesús Zancada Lobato. Ha mostrat cartolina groga a Rubén Sanz, m. 55, Prendes, m. 75, i Martínez, m. 80 per part local, i a Héctor Moreno, m. 70, Sidney, m. 75  i Víctor Sánchez, m. 91 per part espanyolista.

Gol: 1-0: Pacheco, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a l'anada dels vuitens de final del Campionat d'Espanya-Copa S.M. El Rei, disputat aquest vespre a l'estadi Santo Domingo d' Alcorcón. Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci a petició del quadre local. 


REMUNTADA DEL FILIAL DAVANT EL ZARAGOZA "B".
L'ELIMINATÒRIA ES DECIDIRÀ A SARAGOSSA.

RCD Espanyol “B”: 2 – Real Zaragoza “B”: 1


La RFEF va situar com a data en el calendari el dijous 9 per la disputa dels partits d’anada de la Copa RFEF. L’Espanyol va tenir a bé avançar-ho al dimecres a les 19:00h. coincidint amb la disputa del partit Alcorcón – Espanyol de Copa del Rei. "Felicitats" per la idea!.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Koke, Pol Lirola, Aitor, Héctor, Eric, Xavi Puerto, Kilian, Miravent, Aday, Jairo, i Iván Sales.
Substitucions: Borja per Jairo, m. 78; Joan per Miravent, m. 82.

Real Zaragoza B: Aroca, Roy, Mateo, Santigosa, Bonilla, Tarsi, Samba, Tierno, Suárez,  Adam, i Pablo Moreno.
Substitucions: Esnáider per Suárez, m. 59; Antón per Samba, m. 71; Josete per Adam, m. 85.

Gols: 0-1: Suárez, m.42; 1-1: Aday, m.55; 2-1: Xavi Puerto, m.90

Àrbitre: Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona. Va amonestar a Aroca, m.31 i a Roy, m. 88 per part visitant i a Koke, m. 41, i Héctor, m. 64 per part local.

Incidències: Encontre d’anada dels vuitens de final de la Copa RFEF, fase estatal, disputat ahir vespre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En les files del quadre aragonès, Alejandro Bonilla i Tarsicio Aguado “Tarsi”, jugadors que van militar al futbol base espanyolista.  

LES MÉS PETITES DEL FUTBOL FEMENÍ, IMPARABLES...

Foto d'arxiu.


Actualitzant dades que ens havien quedat “en el teclat” abans del parèntesi nadalenc, torn per les més petites del futbol base femení del RCD Espanyol, que estan fent una temporada excel·lent sense haver perdut cap punt en el que portem de campionat de lliga.

En la jornada 11èna. abans de festes, l’equip espanyolista tingué el partit més difícil d’aquesta primera volta, davant el segon classificat, i el superà amb una claredat que no deixa cap lloc al més mínim dubte de quin equip mana en aquest grup segon de la categoria alevi-benjamí-prebenjamí femenina, i començà a deixar encarrilat el títol de lliga.





RCD Espanyol Aleví-Benjamí Fem: 12 – UE Sant Andreu: 0

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Laia Atanasio, María Tostado, Noelia Muñoz, Paula Sanabria, Carla Ariza, Roses Badía i Paula Jiménez.
També: Natàlia Encinas, Eva Fuster, Julia Guerra, Ariadna Rubio i Laura Quero.

UE Sant Andreu: Alia Calí, Mireia Andrés, Núria Pon, Julia Maillo, Laia Bou, María Isabel, i Sarai Rubio.
També: Alba Ruíz, Sara Andrés, i Gemma Otero.

Àrbitre: Laia Puiggrós Dalmases.

Gols: 1-0: Natàlia Encinas, m. 1; 2-0; Julia Guerra, m. 2; 3-0: Julia Guerra, m. 7; 4-0: Ariadna Rubio (p), m. 15; 5-0: Julia Guerra, m. 19; 6-0: Julia Guerra, m. 26; 7-0: Paula Jiménez, m. 35; 8-0: Ariadna Rubio, m. 37; 9-0: Paula Jiménez, m. 38; 10-0: Paula Jiménez, m. 40; 11-0: Paula Jiménez, m. 45; 12-0: Paula Jiménez, m. 55.


Incidències: Encontre corresponent a la 11èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de la categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el diumenge 22 de desembre al camp de F-7 de la C.Esp. Dani Jarque. 


  CATEGORIA ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENINA, GRUP 2n.b

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 27 9 9 0 0 172 0
2 U.E. SANT ANDREU 24 9 8 0 0 62 24
3 C.D. SANT GABRIEL "B" 24 9 8 0 1 61 24
4 C.E. SABADELL F.C. "B" 18 9 6 0 3 44 14
5 U.D. VILADECANS "B" 15 11 5 0 6 48 63
6 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 13 9 4 1 4 30 44
7 C.E. SEAGULL 12 10 4 0 6 31 60
8 ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA 11 10 3 2 4 28 34
9 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 9 9 3 0 6 36 66
10 C.D. FONTSANTA-FATJÓ "B" 7 8 2 1 5 20 43
11 C.E. LLERONA "B" 3 10 1 0 9 11 81
12 U.E. CASTELLAR 0 8 0 0 8 10 100


CAMPIONES AL II TORNEIG DE NADAL “VILA DE SITGES”

Foto d'arxiu. Camp. Mpal. de l'Aiguadolç, Sitges.



Tal com va succeir amb el Cadet Femení, les més petites del futbol base femení també es van alçar amb el triomf final en el II Torneig de Nadal que organitzà els dies 28 i 29 de desembre el CF Suburense i que tingué lloc al Mpal. d’Aiguadolç de Sitges.

El format del torneig foren dos triangulars (un per grup). En el grup en que es trobava l’equip espanyolista, hi eren també el CD Sant Gabriel i el CF Igualada. L’Espanyol derrotà a les gabrielistes per 2-4, mentre que les de Sant Adrià es feren amb la victòria davant el CF Igualada per 4-8.  En el darrer encontre l’equip blanc-i-blau derrotà 3-0 a les de la capital de l’Anoia.

A l’altre grup el CF Suburense –amfitrió i organitzador del torneig – es va fer amb el primer lloc del grup davant l’Escola de Futbol Barberà Andalucia i el CD Viladecans. A la gran final entre el RCD Espanyol i el Suburense, l’equip espanyolista guanyà 2-4 i es va fer amb el trofeu. El tercer lloc fou pel Sant Gabriel que guanyà 8-0 al Viladecans (segon de l’altre grup). A més, la porteria Lucía va rebré el guardó a la portera menys golejada del torneig.               


dimarts, 7 de gener del 2014

AGENDA

. . .
8 / 12 Gener
AGENDA FUTBOL BASE
DATA HORA
EQUIP
 RIVAL
 PARTIT / CAMP
8 G. 19:00 Espanyol B Real Zaragoza B Copa RFEF 1/8F. Anada. C.E. Dani Jarque
12 G. 12:00 Espanyol B C.F. Badalona Lliga. Camp del Centenari, Badalona
12 G. 16:00 Juvenil A Real Zaragoza Lliga. Ciudad. Dep. Real Zaragoza
12 G. 12:00 Juvenil B U.E. Rubí Lliga. Mpal. Can Roses, n.1, Rubí
11 G. 17:15 Cadet A Girona F.C. Lliga. Torres de Palau, Girona.
12 G. 14:30 Cadet B C.F. Can Vidalet Lliga. Mpal. El Molí, Can Vidalet, Esplugües
11 G. 14:30 Infantil A Jàbac i Terrassa Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
11 G. 15:00 Infantil B C.E. Europa Lliga. Mpal. Nou Sardenya, Gràcia
FUTBOL-7
11 G. 13:00 Aleví A E.C. Granollers Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
11 G. 9:00 Aleví B Junior C.F. Lliga. Camp del Junior, Sant Cugat V.
11 G. 10:00 Benjamí A C.F. Badalona Lliga. Camp Mpal. de Badalona
12 G. 16:30 Benjamí B Vila Olímpica C.E. Lliga. Mpal. Can Aranyó, Agapito Fdez.
12 G. 9:00 Prebenjamí CE L'Hospitalet Lliga. Estadi Mpal. L'Hospitalet Llobregat
FEMENINS
12 G. 12:00 Femení A FC Levante L.P. Lliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
12 G. 10:00 Femení B Lleida Esportiu Lliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
12 G. 16:00 Femení C At. Riudeperes CF Lliga. Mpal. Calldetenes,
12 G. 14:00 Juvenil F.C. Barcelona Lliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
12 G. 12:15 Cadet U.E. Sant Fost Lliga. Complex Esp. Mpal. Can Lladó
12 G. 10:00 Infantil A CE Sabadell FC Lliga. Ciutat Esportiva Dani Jarque
11 G. 11:30 Infantil B CE Sabadell FC Lliga. Poliesportiu Olimpya, Sabadell
12 G. 10:15 Aleví-Benj. E.F Barberà And. Lliga. Mpal. Antoni Serra, Barberà Vallès


FUTBOL BASE FEMENÍ:
ACTUALITZANT I REPASSANT DADES.
CADET FEMENÍ, CAMPIÓ A SITGES

Actualitzant dades i repassant diversos equips que se’ns havien quedat en el “teclat”  en mig del parèntesi nadalenc, ho fem amb el Cadet Femení que amb Ariadna Ciércoles al front de l’equip, per tercera temporada consecutiva optarà a revalidar el títol de lliga, del que ja ho té bastant encarrilat i si és possible el Campionat de Catalunya que també és el vigent campió en les dues darreres temporades.

A la darrera jornada abans de festes, l’equip espanyolista obtingué el triomf al Mpal. de Sant Celoni davant el conjunt vallesà per un clar 3-7. A més, en aquesta jornada, el immediat perseguidor de les espanyolistes, l’Associació Esp. Santa Susanna no passà de l’empat als Pinetons davant el FC Cerdanyola Vallès, fet pel qual l’equip espanyolista amplià la seva avantatge al front de la classificació d’aquest grup tercer de la categoria Cadet-Infantil Femenina.


CE Sant Celoni: 3 – RCD Espanyol Cadet Femení: 7

Fitxa tècnica:
CE Sant Celoni: Ona Miró, Judit Xiyue, Clara Cos, Mariona Gestí, Carlota Gay, Juli Vázquez i Gala Marín.
Suplents: Ainoa Bernabeu, Aroa Marmolejo, Anna Vellvehí, i Judith España.

RCD Espanyol: Luisa Ródenas, Júlia Cerdán, Natàlia Gómez, Andrea López, Irene Fernández, Sara Ismael, i Ariadna Marzo.
Suplents: Judith Pérez, Claudia Marcos, Mónica Mayorgas, Mireia López, Nicole Rubio i Sheila González.

Àrbitre: Iván Morillo Pinto, de la delegació de Granollers.

Gols: 0-1: Sara Ismael, m. 3; 0-2: Natàlia Gómez, m. 14; 1-2: Carlota Gay, m 17; 2-2: Carlota Gay, m. 22; 3-2: Clara Cos, m. 26; 3-3: Sheila González, m. 38; 3-4: Julia Cerdán, m. 42; 3-5: Julia Cerdán, m. 48; 3-6: Julia Cerdán, m. 56; 3-7: Mireia López, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la 11èna. jornada del campionat de lliga del grup tercer de la categoria Cadet-Infantil Femenina, disputat el diumenge 22 de desembre al matí, a l’Estadi Mpal. de Sant Celoni.    


CAMPIONES AL II TORNEIG DE NADAL “VILA DE SITGES” 2013


L’equip espanyolista acomiadà esportivament l’any 2013 fent-se amb la segona edició del Torneig Vila de Sitges que organitza el Club de Futbol Suburense i que tingué lloc al Mpal. de l'Aiguadolç de la ciutat sitgetana els dies 28 i 29 de desembre.  

El torneig es disputà a la modalitat de dos triangulars. En el grup del RCD Espanyol hi participà l'amfitrió Suburense "A" i el CF Ripoll. A l'altre grup obtingué la primera posició el FC Cerdanyola del Vallès, seguit de CE Berga i Suburense "B".  Les jugadores espanyolistes es van alçar amb el trofeu en derrotar a les vallesanes del Cerdanyola a la gran final, i a més, la meta Judith Pérez fou la menys golejada i Paula Bohígas la màxima anotadora.      


 CLASSIFICACIÓ CATEGORIA CADET-INF. FEMENINA, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 33 11 11 0 0 144 8
2 A.E. SANTA SUSANNA 28 11 9 1 1 65 9
3 U.E. CABRERA 27 11 9 0 2 49 19
4 C.E. SEAGULL 21 11 7 0 4 52 36
5 U.E. SANT FOST 19 11 6 1 4 56 41
6 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 19 11 6 1 4 42 28
7 U.D. MOLINOS 13 11 4 1 6 31 65
8 U.D. CIRERA 12 11 4 0 7 24 52
9 U.E. SANTS 9 11 3 0 8 35 44
10 C.E. SANT CELONI 8 11 2 2 7 27 42
11 C.E. LLERONA 6 11 2 0 9 20 91
12 U.E. BREDA 0 11 0 0 11 8 118





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M