dimecres, 8 de gener del 2014

LES MÉS PETITES DEL FUTBOL FEMENÍ, IMPARABLES...

Foto d'arxiu.

Actualitzant dades que ens havien quedat “en el teclat” abans del parèntesi nadalenc, torn per les més petites del futbol base femení del RCD Espanyol, que estan fent una temporada excel·lent sense haver perdut cap punt en el que portem de campionat de lliga.

En la jornada 11èna. abans de festes, l’equip espanyolista tingué el partit més difícil d’aquesta primera volta, davant el segon classificat, i el superà amb una claredat que no deixa cap lloc al més mínim dubte de quin equip mana en aquest grup segon de la categoria alevi-benjamí-prebenjamí femenina, i començà a deixar encarrilat el títol de lliga.

RCD Espanyol Aleví-Benjamí Fem: 12 – UE Sant Andreu: 0

RCD Espanyol: Laia Atanasio, María Tostado, Noelia Muñoz, Paula Sanabria, Carla Ariza, Roses Badía i Paula Jiménez.
També: Natàlia Encinas, Eva Fuster, Julia Guerra, Ariadna Rubio i Laura Quero.

UE Sant Andreu: Alia Calí, Mireia Andrés, Núria Pon, Julia Maillo, Laia Bou, María Isabel, i Sarai Rubio.
També: Alba Ruíz, Sara Andrés, i Gemma Otero.

Àrbitre: Laia Puiggrós Dalmases.

Gols: 1-0: Natàlia Encinas, m. 1; 2-0; Julia Guerra, m. 2; 3-0: Julia Guerra, m. 7; 4-0: Ariadna Rubio (p), m. 15; 5-0: Julia Guerra, m. 19; 6-0: Julia Guerra, m. 26; 7-0: Paula Jiménez, m. 35; 8-0: Ariadna Rubio, m. 37; 9-0: Paula Jiménez, m. 38; 10-0: Paula Jiménez, m. 40; 11-0: Paula Jiménez, m. 45; 12-0: Paula Jiménez, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 11èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de la categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el diumenge 22 de desembre al camp de F-7 de la C.Esp. Dani Jarque.

12 U.E. CASTELLAR 0 8 0 0 8 10 100

CAMPIONES AL II TORNEIG DE NADAL “VILA DE SITGES”

Foto d'arxiu. Camp. Mpal. de l'Aiguadolç, Sitges.

Tal com va succeir amb el Cadet Femení, les més petites del futbol base femení també es van alçar amb el triomf final en el II Torneig de Nadal que organitzà els dies 28 i 29 de desembre el CF Suburense i que tingué lloc al Mpal. d’Aiguadolç de Sitges.

El format del torneig foren dos triangulars (un per grup). En el grup en que es trobava l’equip espanyolista, hi eren també el CD Sant Gabriel i el CF Igualada. L’Espanyol derrotà a les gabrielistes per 2-4, mentre que les de Sant Adrià es feren amb la victòria davant el CF Igualada per 4-8.  En el darrer encontre l’equip blanc-i-blau derrotà 3-0 a les de la capital de l’Anoia.

A l’altre grup el CF Suburense –amfitrió i organitzador del torneig – es va fer amb el primer lloc del grup davant l’Escola de Futbol Barberà Andalucia i el CD Viladecans. A la gran final entre el RCD Espanyol i el Suburense, l’equip espanyolista guanyà 2-4 i es va fer amb el trofeu. El tercer lloc fou pel Sant Gabriel que guanyà 8-0 al Viladecans (segon de l’altre grup). A més, la porteria Lucía va rebré el guardó a la portera menys golejada del torneig.