dijous, 9 de gener del 2014

L'ESPANYOL "B" SE LA JUGA, DAVANT EL BADALONA



Al marge de l’enfrontament d’aquesta propera jornada del RCD Espanyol davant el Real Madrid a l’Estadi RCDE (Diumenge, 19:00h., arbitratge de J.A. Teixeira Vitienes), serà també centre de l’actualitat blanc-i-blava els dos importants partits que tant l’Espanyol B com el Femení “A” disputen davant rivals directes per evitar el fantasma del descens.

CF Badalona vs Espanyol B (Camp del Centenari).

L’Espanyol “B” que arribarà a aquesta jornada igualat a punts amb el Constància (descens), Olot (promoció) i Badalona (per sobre dels espanyolistes),  té un encontre decisiu davant el CF Badalona al Camp del Centenari de l’Avinguda Navarra. Serà el diumenge a les 12:00h. Amb arbitratge del basc Jon Ander González Esteban, col·legiat que xiulà aquesta temporada l’Athletic-Espanyol femení a Lezama.      

L’equip espanyolista després de sis jornades sense obtenir el triomf (2 empats i 4 derrotes), no obté la victòria des del 9 de novembre, data en que derrotà a la UE Sant Andreu a la Dani Jarque. Els blanc-i-blaus tan sols han puntuat a domicili al camp del cuer Prat on aconseguiren endur-se els tres punts en joc. Diumenge el tècnic espanyolista no podrà comptar amb el central Eric Bertrand expulsat  per doble cartolina en l’encontre davant  la UE Olot.

Després de la remuntada davant el Real Zaragoza B a la Copa RFEF, els espanyolistes miraran d’una vegada per totes de tallar aquesta negativa ratxa en un enfrontament de rivals directes a la classificació.  El rival dels espanyolistes només ha vençut en el Camp del Centenari en tres encontres de lliga (davant Alcoyano, Nàstic i Huracán), empatant-ne tres més i caient derrotat en altres tres.  A la darrera jornada només va pogué treure el conjunt badaloní un punt de la seva visita al Mpal. Sagnier davant el Prat, últim classificat, en empatar  a zero.   

Al partit d’anada el resultat fou d’empat a zero. A l’equip entrenat per Piti Belmonte, cal destacar varis jugadors amb passat blanc-i-blau: El porter Marcos Pérez de Arcos, que defensà la porteria espanyolista en el filial (enguany un dels menys golejats del grup tercer), el defensa lateral Fran Grima, el mig Ferrán Tacón, i el davanter centre Enric Gallego.   Tots ells foren jugadors del filial espanyolista en diverses etapes. També compta el quadre badaloní  en les seves files amb  Mohamady Traoré Diarrá “Moha”, jugador cedit per l’entitat espanyolista aquest passat estiu. Esperem no passi el que va succeir en l’encontre d’ambdós juvenils en els que tres dels quatre gols locals foren anotats per jugadors cedits per l’entitat espanyolista... El màxim golejador dels badalonins es Abraham, amb sis de les quinze dianes obtingudes fins el moment. 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M