divendres, 10 de gener del 2014

DRAMÀTIC PARTIT ENTRE L'ESPANYOL FEMENÍ
I EL FC LEVANTE LAS PLANAS, DARRER CLASSIFICAT

Fotos d'arxiu del partit de lliga al Mpal. Les Planes. L'equip perico arribava com a resen campió de Catalunya, motiu pel qual l'equip local feu l'habitual passadís a les campiones... 


Dramàtic encontre pels dos equips el que tindrà lloc diumenge a les 12:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tant Espanyol com Levante Las Planas es juguen molt més que tres punts i el gol-average corresponent. Un triomf blanc-i-blau deixaria ensorrada a les de Les Planes (a 7 més gol-average doncs a la primera volta el resultat fou d’empat a dos gols), i tan sols quedaria en situació més precària una de les dues places de descens, que ara mateix ocupa el Granada. Les andaluses reben en aquesta jornada a la UD. Levante.

El conjunt de Sant Joan Despí tanca la classificació amb 9 punts. Tan sols ha vençut en dos encontre (davant Oviedo 2-1 i davant Sant Gabriel 2-0) i ha obtingut tres empats davant l’Espanyol, Sevilla i Real Sociedad, tots tres partits disputats al Mpal. de Les Planes. Com a visitant encara no ha puntuat en cap encontre, caient precisament a Granada en la darrera jornada en la que s’enfrontaven els dos darrers classificats, per un contundent 5-1. A més ha encaixat autèntiques golejades lluny del seu estadi (6-1 davant Rayo, 9-1 a Lezama, 5-0 davant l’Atlético Madrid, 5-1 davant el Collerense, al marge del esmentat partit a Granada).

L’Espanyol només ha guanyat tres encontres en tota la primera volta i han sigut a la Dani Jarque (davant Sant Gabriel, Sevilla i Real Sociedad). En altre dels encontres com a local que va puntuar fou davant el Rayo en l’estrena de “Titi” a la banqueta. Els demés encontres s’han saldat amb derrotes, la més dolorosa la de la darrera jornada davant Transportes Alcaine com a rival directe de les espanyolistes a la classificació.  

També el rival de les espanyolistes en aquesta jornada va prescindir de la seva tècnic Natalia Astraín el passat 18 de desembre en caure apallissat a Palma de Mallorca, fent-se càrrec de la direcció tècnica del primer equip José María  Fernández, segon entrenador durant les tres darreres temporades i Juan Antonio Sánchez Moralo, coordinador del FC Levante Las Planas.

L’equip espanyolista segueix encara sense que el club hagi cercat una solució al tema de la banqueta blanc-i-blava. Seguirà al front de l’equip “Titi” Camúñez, mentre es busca el tècnic adequat. Caldria preguntar-se si pràcticament després d’un mes des que es va destituir a Santiago García Sueira “Susi”, encara no ha hi hagut suficient temps per cercar un entrenador de garanties... Si per cercar un tècnic es triga tant, no vull imaginar per demanar utòpics i hipotètics reforços...

Per últim, dir que a la plantilla del conjunt de Les Planes hi militen diverses jugadores amb passat espanyolista com els casos de Sara Serna, Carol Miranda, Aida García i Claudia Montagut  (aquesta va marxar de l’equip espanyolista fa uns mesos), i  les jugadores que van pertànyer al filial blanc-i-blau com Laura Carriba, Sara García, Erika Letícia, i Eli Sivera.

L’encontre serà xiulat pel col·legiat José Emilio Sánchez Aparicio, de la delegació d’El Baix Llobregat. Aquesta serà la tercera ocasió que es veuran les cares ambdós conjunts. Empats a dos gols tant a l'amistós de pretemporada, com en el primer partit de lliga disputat a Sant Joan Despí. Ara, serà el torn a la Dani Jarque. L'Espanyol buscarà el triomf de la tranquil·litat per evitar desagradables conseqüències...  


El filial, davant el segon classificat.

El fet que “Titi” Camúñez continuï entrenant al primer equip farà que en el filial femení continuí Juliana García al front de l’equip. El filial femení torna a la competició de lliga després del parèntesi nadalenc i ho farà en un duel entre els dos primers classificats, davant el Club Lleida Esportiu, a les 10:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb arbitratge de Salvador Tomás López, de la delegació de Sabadell.

Quatre punts separen a les espanyolistes – líders del grup tercer de Segona – de les lleidatanes.  El filial espanyolista va disputar el passat dissabte un encontre d’entrenament de més curta durada, davant el Femení “C” espanyolista, que es va saldar amb triomf del “B” per 2-0.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M