dilluns, 6 de gener del 2014

AMISTÓS PATINT EL FORT VENT...I EN FAMÍLIA.
REMUNTADA DEL JUVENIL FEMENÍ (4-1)










RCD Espanyol Juvenil Femení: 4 – UD Sector Montserratina: 1

Remuntada del quadre entrenat per Joan Bacardí davant la UD Sector Montserratina, en un amistós marcat per dues circumstàncies ben palpables.  El fort vent que bufava a tot el país, que dificultava el joc d’ambdós equips i ho feia passar malament als pocs espectadors presents en una Ciutat Esportiva ja de per si bastant oberta per la seva situació geogràfica al fort vent –sobre tot el camp tercer-, i la segona qüestió a tenir en compta el poc públic a la Ciutat Esportiva. Si en el partit posterior del Juvenil “A” davant el Menorca hi havia poc més d’un centenar d’espectadors, en l’amistós previ, tan sols vam pogué comptar 35 espectadors en el primer temps.

Les de Viladecans es van avançar en els primers compassos de partit, però abans del descans l’equip perico ja havia aconseguit igualar l’encontre, per acabar imposant-se amb claredat en el segon temps, en el que van acabar vencent 4-1.  L’equip espanyolista tindrà una prova de foc el proper partit de lliga doncs s’enfrontarà al líder de la categoria Juvenil-Cadet Femenina, el FC Barcelona, que encara no ha cedit cap punt. Les blanc-i-blaves tot just van assolir el quart lloc després d’una ratxa de cinc victòries consecutives, quan els hi arriba aquest complicat compromís. Serà el diumenge a les 14:00h. a la C.E. Dani Jarque.


TRIANGULAR ESCOLA MANU LANZAROTE.


El passat diumenge 29 de desembre, tingué lloc al Mpal. Sant Llorenç de Terrassa, la disputa del torneig de futbol base femení organitzat per l’Escola de Futbol Femení Manu Lanzarote. El torneig, que es disputà en les categories benjamí-prebenjamí (guanyador l’Escola Manu Lanzarote), Infantil-Aleví (guanyador el Vic Riuprimer) i Juvenil-Cadet, comptà amb la participació del RCD Espanyol en aquesta darrera categoria esmentada, es a dir, la de major edat.

Fou un triangular entre l’Escola Manu Lanzarote, l’Athletic Club de Bilbao i el RCD Espanyol. En el primer partit disputat, les bilbaïnes guanyaren 6-0 al conjunt amfitrió, organitzador del torneig. L’Espanyol igualà aquests guarismes derrotant també a l’Escola per 6-0, amb el que el darrer encontre entre basques i catalanes decidia el torneig. S’arribà al final del partit amb empat, i des del punt de penal el triomf acabà decantant-se pel quadre basc.       

            





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M