dissabte, 17 de març del 2007

RESULTATS JORNADA

DISSABTE 17 DE MARÇ

Ciutat Esportiva


Juvenil B – EF Prat Blaugrana
9-2

Infantil B – CE Europa 3-0
Aleví A – UD.A.Gramanet 3-0.
Benjamí A –C E Manresa.
9-1

Benjamí B –FP Sánchez Llibre. 2-2

Desplaçaments

CE Europa – Cadet Femení.. Camp Mpal. de l’Aliga 1-4

Escola Pia Olot –Aleví B. 2-2
Masnou At. – Benjamí C . 1-0
UD. Albinense-70 – Pre Benjamí. 0-10
Bellavista-Milan – Infantil femení B.
1-5

DIUMENGE 18 DE MARÇ

Ciutat Esportiva
Cadet A – UE Lleida 5-0

Femení B – CF. Pardinyes 4-0

Desplaçaments

C.D. Eldense- Espanyol B. 1-1

Oviedo Moderno U. CF– Femení A. 1-5
CE Manresa –Cadet B. 2-3

El juvenil B, de Joan Salvans ha guanyat per 9-2 en un partit que a la segona part ja no ha tingut més història.
S’ha avançat en el marcador l’Escola Prat Blaugrana, i el conjunt perico ha empatat, però de nou s’ha tornat a posar per davant l’equip visitant, i l’Espanyol s’ha quedat amb un home menys. Amb deu, l’Espanyol ha remuntat i ha assolit tres gols, i l’àrbitre protagonista del partit ha expulsat tres jugadors del conjunt visitant. S’ha arribat al descans amb avantatge perica per 4-2
La segona part amb superioritat numèrica blanc i blava l’encontre ja no ha tingut més emoció i l’Espanyol ha golejat sense cap tipus de problemes fins aconseguir el resultat final de 9-2.
Els gols dels locals han estat aconseguits per
Chuli i Lucas en tres ocasions, Moñino, Crous, Oriol Sans.

Per la seva part l’Aleví A de Villarroya ha guanyat al Gramanet per tres gols a zero, gols aconseguits per Jaffar, Jack i Marc que ha aconseguit un gran gol des de lluny amb un preciós llançament que s’ha colat per l’escaire de la porteria visitant.

L’Infantil B, líder invicte de la categoria ha sumat tres punts més al derrotar a l’Europa per 3-0. El Benjamí A ha golejat amb un contundent resultat de nou gols al Manresa, mentre que Espanyol Benjamí B, i FP Sánchez Llibre han empatat a dos. Els visitants han aconseguit igualar un marcador advers en els darrers moments del matx.


L'equip infantil B femení, ha guanyat a Bellavista per 1-5 amb gols de Andrea Pereira (2), Gema(2), i Esmeralda, ha guanyat a un reforçat Bellavista en un camp de reduides dimensions, pero les blanc i blaves han fet un partit molt seriós i sòlid, malgrat començar quelcom nerviosses amb el pas dels minuts han imposat la seva superioritat.



RETORN AL LLOC DEL CRÍM:
OVIEDO MODERNO-ESPANYOL


El femení del RCD Espanyol viatja fins a Oviedo, trist escenari la temporada passada per els esdeveniments succeïts, per enfrontar-se al Universidad Oviedo Moderno.

L’equip asturià ocupa la novena plaça, però molt lluny de la vuitena que dona dret a disputar la Copa de la Reina, ja que es troba a nou punts. Fora del Díaz Vega és un equip feble, però al seu camp, és un equip molt complicat on equips com el líder de la categoria en aquests moments, l’Híspalis, Rayo o Torrejón s’han deixat punts.





L'Oviedo Moderno Universidad, s'ha reforçat al mercat d'hivern per tal de solucionar els problemes que tenien a la porteria, ja que una jugadora de camp, Lorena, exercia les funcions de portera. Romina Ferro, internacional argentina que va tenir un pas fugaç al Llevant (es clar que allà es va trobar amb Casamayor “Gullit”), va ser l'elegida. Amb tot, l’Oviedo amb Romina ha encaixat dos resultats molt forts en els darrers desplaçaments, com son les derrotes a Madrid davant el Rayo per 7-2 i a Baracaldo (nuevo Lesesarre) la passada jornada en front al líder de la categoria.



En el històric d’enfrontaments entre ambdós conjunts, el primer data del 5 de maig de 2002 a la jornada darrera (22ena) de la Superlliga, i el resultat final va ser d’empat a un gol; Irina, Yoli, Sussana, Dolors, Marta Toha, Raquel Cabezón, Rigau, Ainhara, Sandra, Sussana Durà, Olga Moreno, en un partit en el que rés es jugaven.

El segon enfrontament va ser a la novena jornada (1-12-2002) i va registrar la primera victòria del RCD Espanyol.
Irina, Ainhoa S. , Yoli (Susanna Sala 46’), Mireia, Dolors, (Ainhoa M), Miriam, Esther, Raquel, Sabina (Sandra 20’), Goretti, (Noelia 46’), Clara.

El següent té lloc el 21 de desembre de 2003 amb victòria de nou perica per 1-3. Vero: Sandra, Mireia, Miriam, Ruth, Maria, Marta Cubí, Raquel, Sara, Berta, Goretti. (Yoli, Clara, Maite, Lara) Gols: Sandra pp., Sara, Goretti (2)


Amb Santi Fernández a la banqueta del femení, el 6 de febrer de 2005 en partit corresponent a la jornada 18ena., l’Espanyol s’imposa per 1-4:

Oviedo; María, Debora (Beatriz 85’), Mónica, Paloma, Elisabet (M.Perez, 45’), Laura, (Moki 80’), Núria, Montse, Iaiza, Rosalia, Raquel (Soraia 75’)
Espanyol; Cristina, Marisa (Ioli 70’), Mireia, (Elena, 70’), Marta Torrejón, Míriam, Lara, (Araceli 65’), Raquel, Laura, (Georgina, 60’), Sara, Goretti, Marta Cubí.
Gols; 0-1 Miriam 41’, 0-2 Marta Cubí 50’, 0-3 Sara 52’, 0-4 Marta Cubí 65’

I en el darrer, com gairebé tothom recordarà, l’Oviedo va guanyar per 2-0 en mig d’una gran polèmica de tot tipus, a falta de cinc jornades per el final del campionat donant amb aquest resultat, un avantatge de cinc punts al Sevilla sobre l’Espanyol.


OM Universidad: María; Gévora, Paloma, Lorena, Rosalía; Laura (Marta, m. 93), Andrea, Montse, Elisa (Olaya, m. 77); Alba (Raquel, m. 90) y María Pérez.
Espanyol: Cristina; Laura (Lara, m. 63), Marta Torrejón, Miriam, Olga; Carol, Noemí; Clara (Sara Quiles, m. 75), Adriana, Sara; y Marta Cubí.

Àrbitre: Nanclares Centeno, Oviedo. Horrible. Targes grogues a la local Elisa y a las visitants Adriana y Marta Cubí. Vermella al tècnic del Espanyol, Santi Fernández. Un dels pitjors arbitratges que es recorden en molt de temps.
Gols: 1-0, María Pérez (m. 43). 2-0, María Pérez (m. 70).







fotos: Camp Díaz Vega. La voz de Asturias
foto: Romina Ferro,
pagina 12 Buenos Aires.


foto d'arxiu: Saray, i Patricia:

josep maria


Les probables alineacions son, per part perica: Cristina, Ane, Marta Torrejón, Míriam, Laura, Raquel, Noemí, Carol, Adriana, Marta Cubí i Sara, mentre que per part asturiana, Romina a la porteria amb Gévora, Paloma, María, Mónica, Saray, Montse,Laura, Yaiza, Peque,i Patri, tot i que jugadores com Lorena o Rosalía en defensa o Verónica Molinero davant podrien figurar en l'onze inicial.

En l’encontre de la primera volta disputat a Sadrià, l’Espanyol va patir més del compte per doblegar al conjunt asturià, per dos gols a zero, amb l'acció punible de Peque, que li va costar una sanció forta.

http://sentimentperico.blogspot.com/2006/11/el-femen-guanya-2-0-al-oviedo-i-empata.html




divendres, 16 de març del 2007

GRAN ACTUACIÓ DELS PERICOS A LES SELECCIONS CATALANES

En la primera jornada del II campionat nacional de seleccions autonòmiques masculines sub 14, Catalunya ha guanyat per sis a un, a Extremadura.

Catalunya ha format amb: Eric Bisbal (Xavier Infantes, 52’), Eduard, Campabadal, Antoni, Montserrat, Joan Angel Román, Cristian Marquez (Marc Molina 52’), Victor (Gerard Muñoz, 55), Victor Cocera, Javier Donado, Xavi Solé, Adria Lamas (Arrebo, 35’).

Extremadura amb: Donaire (Olivera, 35’), Ivan Navia, Ventura, David Fernando, Cesar Morgado, García (Jiménez, 21’), Guerra (Salguero 47’), Vecino, Luis Miguel (Ecija, 35’) Buitrago, Coronado

Gols; 0-1 Ivan Navia, m.2, 1-1Antoni Montserrat, m. 8, 2-1 Xavier Solé, m. 35, 3-1 Eduard Campabadal m. 40, 4-1 Morgado pp. m.50, 5-1 Joan Àngel m.61, 6-1 Joan Àngel m. 65
Àrbitre; Llopart Carbó. Amonestacions a Lamas i a Morgado.


En la primera jornada del Vè Campionat Nacional de seleccions autonòmiques Sub 18, Catalunya ha guanyat a Extremadura amb gols dels pericos Guillem Savall i Carlos Ruíz.

Catalunya ha format amb; Miño, Marin, Didac Vila, Guillem Savall, Guillem Creus (Ilie Sánchez, 81), Carlos Ruíz (George m 70), Mas (Rodríguez m 56), Jordi Alba, David López, Iago.

Extremadura; Montaño, Gallego, Javier García, Hernández, Pozo, Sánchez (Martín Romo, 60’), Herrera (Aiyon 69’), Abraham, Ledesma, Carretero, Barroso(Andújar 75’)

Gols: 1-0 Savall m. 9, 2-0 Carlos Ruíz m.66
Àrbitre; Hernández Gañan. Grogues a Carlos Ruíz, Pozo, Sánchez, David, George, Joel Marín. El jugador culé Iago ha fallat un penal.

BENFICA, EL RIVAL DE L'ESPANYOL.



Sport Lisboa e Benfica és l’equip més guardonat del futbol portuguès.

Va ser fundat l’any 1904, un 28 de febrer i en el seu historial dins la secció de futbol (ja que té altres seccions) s’inclou 31 títols de lliga (1935 el primer i 2004-05 el darrer), 24 de copa, (1939 la primera i 2004 la darrere), 4 supercopes, i dos copes d’Europa els anys 1960-61 i 61-62 i 5 cops finalista, 1 Copa Llatina, 1 Copa Ibèrica, a més d’altres títols de menor consideració. Luis Filipe Veira és el seu president i l’equip vesteix samarreta vermella i pantaló blanc. L’estadi on juga es el Estádio da Luz de Lisboa.

A més com feia esment anteriorment, té seccions de bàsquet (20 lligues, 18 Copes de Portugal, 5 Copes de la Lliga i 7 Supercopes), d’hoquei patins (20 lligues, 11 Copes de Portugal, 6 Supercopes, 1 Copa de la CERS), de voleibol (3 lligues i 10 Copes de Portugal), de futbol Sala (2 lligues, 2 Copes i 2 Supercopes), atletisme, com a seccions més importants.

Tornant al futbol, en aquests moments ocupa la segona posició de la lliga portuguesa a quatre punts del líder, el Porto. Ha guanyat 15 encontres i n’ha empatat 3 i en 3 partits ha sortit derrotat.
El bagatge golejador és àmpliament favorable amb 42 gols a favor i només 15 en contra.

A nivell europeu el Benfica va deixar fora a l’eliminatòria prèvia de la Champions a un conegut dels pericos: Austria Viena, per un global 4-1. Però després a la lligueta va ser tercer per sota de Manchester i Celtic, i va passar a disputar la UEFA.

En aquesta competició ha deixat fora, al Dinamo de Bucuresti, i en l’anterior eliminatòria al PSG francès amb un gol de penal en les acaballes de l’encontre. En les seves files militen 7 brasilers, 2 grecs, un rus, un anglès, un italià, i la resta (13) son portuguesos. Com podem veure situació ben diferent a la que mostra el RCD Espanyol, (ahir sols un uruguaià, i un hispà - marroquí, entre els 14 que van ser alineats).

Les estadístiques son de 289 partits jugats, dels que 139 son victòries, 68 empats i 82 derrotes, amb 497 gols a favor i 307 en contra.


Fernando Santos és el tècnic del Benfica i els jugadors son els següents;

Porters;
1 Moreira
12 Quim
31Moretto

Defenses
2 Pedro Correia LD
22Nélson LD
3 Anderson C
4 Luisão C
23David Luiz C
5 Léo LE
11 Miguelito LE

Mitjos
6 Petit MD
8 Katsouranis MD
16 Beto MD
28 João Coimbra MD
7 Marco Ferreira BD
18 Manú BD
10 Rui Costa MO
25 Nuno Assis MO
26 Karagounis MO
15 Paulo Jorge BE
20 Simão BE

Davanters
9 Mantorras
21 Nuno Gomes
27 Derlei
30 Miccoli

LD=Lateral Dret, LE=lateral esquerrà, MD= Mig defensiu, MO= Mig ofensiu, BD= banda dreta, BNE =Banda esquerra.

Simao amb 10 gols, Nuno Gomes amb 6, Miccoli i Katsouranis amb 5, son els màxims golejadors de l’equip en el campionat 2006/07.

foto: uefa.com

4-0: UNA NIT "UEFA" PER SOMIAR AMB EL TÍTOL

RCD ESPANYOL-BENFICA /AZ KALMAR-WERDER





































A LA SEGONA PART,
L'ESPANYOL ESCLAFA AL MACCABI: 4-0

foto; josep maria

4-0: Pòquer d’asos. Ivan, Tamudo, Luis i Pandiani marquen en una golejada històrica.

En un partit que per el resultat sembla que ha estat un passeig, però que a la primera part l’Espanyol se les ha vist i desitjat per pogué portar perill a la porteria defensada per Davidovich, i per contra ha patit més d’un ensurt, amb el nerviosisme propi d’un empat a zero de l’anada que posava molt difícil les coses cas que els israelians marquessin.

L’Espanyol ha sortit amb tota l’artilleria; Amb Tamudo i Pandiani, amb Ivan i Luis, i amb la defensa titular. Moha li ha guanyat la partida a Riera, que s’ha quedat a la banqueta.

El partit no ha començat gens be. Al minut dos, una errada de consideració de David, ha provocat el contracop dels visitants i Gorka ha tingut que evitar mals majors al llançar-se i anticipar-se al remat dels davanters després de la perillosa centrada de Boccoli.

La primera aproximació perica ha tingut lloc després d’un desplaçament llarg de Jarque a la dreta on Luis ha centrat però Tamudo ha rematat en semi fallada, sense perill per la integritat de la meta hebrea.
Una centrada de David per darrera i un xut de Ivan de la Peña, que se’n va fora per poc després de rebotar en un defensa, i un llançament del mateix Ivan per sobre el travesser és tot el bagatge ofensiu del conjunt espanyolista en mitja hora de joc.

Però el Maccabi, tot i les baixes de Dirceu i Swan al mig del camp, es defensava, pressionava be, i amb Colautti i sobre tot Rafaelov portaven de mal viure a la reraguarda espanyolista, que sobre tot per la part esquerra feia bastant aigües. Així, Katan desde la frontal ha enviat un fort tret que Gorka en una bona intervenció ha resolt l’ensurt. Rafaelov després de internar-se a l'àrea, centra i Jarque evita la posterior rematada.

L’Espanyol començava a patir, el públic ho veia difícil, i els minuts passaven sense que el joc de l’equip millorés. Jarque no sap rematar una centrada de Luís García quan es trobava en immillorable situació. La desesperació comença a fer-se palesa, i més quan David García perd una pilota i Katan es marxa sol, i Torrejón ha de perseguir-lo com pot per cobrir i evitar que remati en condicions. El xut del israelià surt creuat, però de nou la por i els nervis afloren en Montjuïc.

Luis Garcia ho proba al minut 36, des de la frontal, i Davidovich rebutja sense que ningú arribi al refús. De nou Rafaelov torna a posar l’ai en el cos a la parròquia catalana, quan després de marxar-se de Chica, s’interna fins la cuina i dona la passada de la mort que in extremis talla Jarque, rebutjant el perill. Boccoli en jugada per la dreta, i Coloutti en un remat passant dos minuts del temps reglamentari ens diuen que als punts el Maccabi hagués guanyat i de carrer el primer temps.

Però com això es futbol i el que valen son els gols, l’Espanyol ha sortit molt més concentrat i efectiu en el segon temps. Tamudo ha donat el primer avís en jugada individual, rematant desviat. I al minut 53, Pandiani rep en la frontal, esmorteix la pilota per que De la Peña es tregui un sensacional tret, que es cola per tot l’escaire de la porteria defensada per Davidovich. Un gran gol digne del moment més oportú.

Aquest gol ha donat la tranquil·litat suficient al joc blanc i blau , al temps que ha posat coll amunt l’eliminatòria als israelians que no son pas un conjunt que faci gaires gols. Al tenir-se que obrir amb el marcador en contra, l’Espanyol ha passat com una piconadora per sobre del Maccabi, i en qüestió de deu minuts ha passat el marcador de registrar empat a zero, a un tres a zero que deixava totalment sentenciada l’eliminatòria.

I es que Tamudo ha assolit el seu quart gol de la seva trajectòria uefera, després d’una passada en profunditat de Pandiani, creuant lo just a la sortida del meta visitant i uns instants després, mentre la grada encara celebrava el gol que sentenciava l’encontre, Luis no s’ha volgut perdre la festa i ha arribat a una passada en profunditat magistral de Ivan, en un gol bastant similar a l’anterior.

Cal destacar com aspecte negatiu les lesions de David García que ha tingut que abandonar el terreny de joc, i de Moha que encara que no ha pogut ser substituït ha acabat l’encontre molt mancat de facultats físiques.

Al 68, Pandiani ha errat incomprensiblement el més fàcil; una centrada de Luis per banda dreta, ha acabat rematant de cap fora trobant-se sol i en una bona posició per un rematador de cap excepcional com ell.

El Maccabi estava vençut, i ja amb molt poca consistència ha intentat el gol de l’honor, però sols ha gaudit d’una ocasió en que Harazi en una pilota llarga a l’extrem ha centrat molt tancat i la pilota, alta, s’ha passejat per la porteria sense que ni defenses ni atacants la toquessin. Moisés obre a Luis, que engalta un fort tret que Davidovich rebutja com pot. Bona combinació entre Moha, Ito i Rufete, que acaba amb el llançament d’aquest últim, bastant desviat.

I ja en les acaballes de l’encontre, una gran jugada de Rufete que obre a Luis, amb l’ajut del rebot en les cames del defensa, i aquest li torna en profunditat al propi Rufete que dribla al porter però sense angle, estavella l’esfèrica a la xarxa exterior de la porteria del Maccabi Haifa.

Quan semblava que el 3-0 seria el resultat definitiu, una última centrada de Rufete precisa i preciosa al cap de Pandiani que sol i lliure de marca estableix el definitiu resultat i augmenta un gol més en la seva compta com a màxim golejador europeu del RCD Espanyol al llarg de la història.

Per tant, una gran segona part, antològica, històrica que no deuria fer oblidar els problemes de creació, de seguretat i en algun determinat lloc de la defensa del primer temps, però que a bon segur quedaran amagats i silenciats per el gran espectacle golejador i de joc, exhibit per l’equip a la segona part.

I demà el sorteig...un anglès (Tottenham), dos alemanys (Werder Bremen, i Leverkusen), dos espanyols (Sevilla i Osasuna), un holandès (AZ Kalmar), i un portuguès (Benfica) son els candidats a ser rivals de l’Espanyol.
Que la sort somrigui al conjunt de Valverde i ...¡ a per una plaça per les semifinals !
El somni continua...gairebé vint anys després, l’Espanyol torna a ser als quarts de final d’una competició continental. ¡¡¡Felicitats Espanyol !!!


Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol; Gorka (8), Chica (7), Marc Torrejón (8), Jarque (7), David García (4) (Lacruz, m. 67) (6), Moisés (8), De la Peña (8) (Ito, m. 74) (6) , Moha (6), Luís García (8), Tamudo (8) (Rufete m. 65) (7), Pandiani (7)

Maccabi Haifa; Davidovich, Meshuman, Keinan, Harazi, Magrashivili (Keise, m. 72), Anderson, Gazal, (Arbertman, m. 60) Boccoli, Colautti, Katan, Rafaelov (Melikson m. 68)

Gols: 1-0 Ivan de la Peña, m. 53 , 2-0 Tamudo, m. 59, 3-0 Luis García, m. 61, 4-0 Pandiani, m.90

Àrbitre: Peter Fröjdfeldt, suec. Targeta groga a Gazal, m. 37


Incidències; Estadi de Montjuïc, 16.150 espectadors. Partit de tornada dels vuitens de final, de la Copa de la UEFA. Presència de seguidors del conjunt israelià, que han llençat dues bengales al començament del partit.

La figura del partit; Ivan de la Peña. Tot i que a la primera part las ha vist totes quadrades, i el joc de l’equip per ell liderat ha estat un desgavell impressionant, avui si que ha fet el que se li demana; fer un llançament de crac, aconseguint un gran gol que obria la llauna israeliana, i una passada magistral en el tercer.

Destacar a Jarque i sobre tot a Torrejón en moments molt compromesos en el primer temps han sabut solucionar els bastants maldecaps que els jueus han portat per bandes.

demà, amplia galeria de fotos del partit

dijous, 15 de març del 2007

COMENTARI. UEFA.
VINT ANYS SI QUE SON MASSA


fotos: Capçalera diari sport, i foto interior. Arxiu josep maria.

Nosaltres no devem fallar.


Moltes vegades sentim dir afalagadorament a nostres dirigents que som la millor afecció del món. Malament quan tantes vegades es sent de les persones que ocupen el poder en una societat, club, govern, alabar al poble, a la societat.. això indica en primer lloc, un poble dòcil, tranquil, i en nostre cas bastant còmode, passiu...però es clar, moltes vegades per els dirigents es molt millor això que un públic participatiu, actiu, en primera línia, però que quan venen mal dades, exigeix responsabilitats, treu mocadors, demana dimissions...

Darrerament anem observant com el maleït Estadi Olímpic “Lluís Companys” (sense cap tipus de intencionalitat, és el nom oficial), va mica en mica allunyant al soci de la intenció de veure els encontres (sobre tot els nocturns) amb tots els problemes d’accés, escales espatllades que no acaben mai d’arreglar-les, escales que no funcionen per que no els hi dona la gana, mala visibilitat de nit, obres, rases, pols, multes, problemes d’aparcament, horaris de metro i tren restringits a les dotze de la nit, i un munt de problemes circumstancials fruït dels esdeveniments que tenen lloc de tant en tant, organitzats per un Ajuntament que sempre ha manifestat la seva animadversió en vers el nostre club amb fets.

A tot això s’ha de afegir altres problemes no solucionats, com és la presència repulsiva per a molts de gent indesitjable (violents i no violents però que fan servir l’Espanyol per els seus interessos polítics d’ideologia totalitària).

A més s’ha de afegir dos motius més que han anat conformant aquesta situació. Una, la sistemàtica presència de la televisió en els camps, a tot hora, que a la llarga està causant una saturació profunda de futbol, i per tant acaba treien aquell interès que abans hi havia per pogué veure futbol en viu.

L’altre es la cada vegada més extensa opinió de molts (els que no volen rascar-se la butxaca) que el Club acabarà regalant entrades (aquests dies ja ho veiem, com es recomana des de un mitjà de comunicació radiofònic) en els partits decisius. Per tant, per que pagar si al final podràs veure el que te interessa i gratis.

Naturalment, hi ha molts socis que per els motius indicats en el primer apartat, per motius laborals, d’edat, de desplaçaments els hi és materialment impossible assistir... però ...¿16.000?. ¿Tants...?. Sembla una contradicció esquizofrènica estar tot l’any (un darrera l’altre) somniant amb participar en la UEFA i després anar-hi 8.000 o 10.000 persones.

La solució seria a part de millorar les condicions (aquí ja topem amb l’Ajuntament i TV3) d’accés, horaris.., bonificar a les persones que hi van, més que castigar a qui no hi va, ja que no es té que castigar als que ja en molts casos fan prou amb treure i pagar un carnet. Però si que quelcom s’hauria de fer per aconseguir una afecció més fidel en quant assistència al Olímpic.

I això lamentablement s’ha de parlar, davant un compromís com el d’aquesta nit.
Per els que vàrem viure, gaudir, i patir la UEFA del 88, amb aquell cruel desenllaç, amb aquell gir com punyalada a tot l’espanyolisme, en aquella maleïda segona part a aquella ciutat de nom preferible d’ometre, en la que pocs podien creure el que estaven veient (tot i les barbaritats comeses per el tècnic), no resultaria massa difícil (o deuria de resultar) motivar-nos, il·lusionar-nos davant la similar trajectòria d’aquest equip en la competició de la UEFA d’enguany.

I per tota la joventut que no ho va veure, deuria ser un al·licient també veure l’equip classificat per els quarts de final, fita que no s’ha assolit des de llavors en cap de les tres participacions posteriors.

I malgrat que el tango digui “Que veinte años no es nada” ... son molts, masses per tornar a reviure allò i si es possible (al menys desitjable) amb un altre final, amb final “made in Coro” o “made in Tamudo” d’aquests que ens hem acostumat a tenir en la darrera dècada.

Son masses, ja no sols per la institució, si no per totes aquelles persones que ho van patir, per el record de totes aquelles que ens han deixat sense pogué tornar-ho a veure, pensant que mai més l’Espanyol tornaria a gaudir d’una oportunitat com aquella. I malgrat queda molt per arribar a la final, tots sabem que en aquestes eliminatòries es troba el problema. Després tothom, s’animarà i empentarà a l’equip fins a cotes inimaginables com a succeït en les dues finals de Copa.

Els jugadors no deuen fallar, però el que seria imperdonable es que falléssim nosaltres; l’ànima del Club, el pilar en que es sosté la força veritable d’aquest sentiment. Potser tornarem a trigar masses anys en tenir altre oportunitat: ¡ PENSEU-LO DUES VEGADES, ABANS DE QUEDAR-VOS A CASA ! ¡Que no es pugi dir.. tu no vas estar present aquell dia !.

Volver
(Lletra: Alfredo Le Pera, 1935)

Yo adivino el parpadeo
de las luces que a lo lejos
van marcando mi retorno...
Son las mismas que alumbraron con
sus pálidos reflejos
hondas horas de dolor...

Y aunque no quise el regreso,
siempre se vuelve al primer amor...
La vieja calle donde el eco dijo
tuya es su vida, tuyo es su querer,
bajo el burlón mirar de las estrellas
que con indiferencia hoy me ven volver...

Volver...con la frente marchita,
las nieves del tiempo platearon mi sien...
Sentir...
que es un soplo la vida,
que veinte años no es nada,
que febril la mirada,
errante en las sombras,
te busca y te nombra.
Vivir...
con el alma aferrada
a un dulce recuerdo
que lloro otra vez...

Tengo miedo del encuentro
con el pasado que vuelve
a enfrentarse con mi vida...
Tengo miedo de las noches
que pobladas de recuerdos
encadenan mi soñar...

Pero el viajero que huye
tarde o temprano detiene su andar...
Y aunque el olvido, que todo destruye,
haya matado mi vieja ilusión,
guardo escondida una esperanza humilde
que es toda la fortuna de mi corazón.

UE LLEIDA: 0 RCD ESPANYOL B: 0

Empat a zero, en el partit suspès en el seu dia per el tràgic assassinat del Gerent de la UE. Lleida. L’Espanyol trenca una ratxa de tres derrotes consecutives, però continua sense guanyar. Ambdós equips pugen un lloc a la classificació.

Fitxa tècnica:
UE Lleida: Gonzalo, Pablo Sierra, Dorado, Tevenet, Luismi (Santos, 60’), Urrea (David, 55’) Queco, Cristian, Sergio Rodríguez (Omar, 73’), Santos i Galván.

RCD Espanyol B: Biel, Toni Lao, Serrán, Dídac, Fede, Mikel, Julián, De Pablos (Brian, 87), Zamora (Juanma, 79), Angel i Palanca (Pedraza, 60’).
Àrbitre: Almendros Zafra-Martín. Targetes grogues als locals Pablo Sierra (18’), Urrea (49’) i Galván (82’), i als visitants Mikel (45’), Toni Lao (49’), Julián (82’) i Serrán (85’).Va Expulsar per doble amonestació a Fede.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ B, GRUP 3er.

CLASSIFICACIÓ 2ona. B.PJ PTS PG PE PPGF GC
1 TERRASSA274814673623
2 ALICANTE274714583825
3 HUESCA274413593524
4 ALCOYANO274413593224
5 L'HOSPITALET2741101162927
6 VILLAJOYOSA274111882526
7 BADALONA2740101072716
8 UE LLEIDA273791082922
9 ESPANYOL B27379993530
10 ORIHUELA27369993124
11 VALENCIA MESTALLA27369982124
12 LEVANTE B273581181923
13 BENIDORM2735105123039
14 GRAMANET273497112633
15 BARCELONA B 273061292426
16 SANT ANDREU273086132532
17 ELDENSE2729611102232
18 UE FIGUERES272978122132
19 AT OSASUNA B262668122333
20 BARBASTRO2726511112134


En altre ordre de coses, dir que el Femení del RCD Espanyol va guanyar 2-1 en un amistós disputat ahir nit a la Ciutat Esportiva al conjunt suec Allmack.

dimecres, 14 de març del 2007

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 FC BARCELONA 22 63 21 0 1 144 14
2 RCD. ESPANYOL 22 61 20 1 1 145 23
3 UD AT.GRAMANET-M. 22 56 18 2 2 99 33
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 22 48 15 3 5 72 39
5 C. MERCANTIL 22 44 14 2 6 73 59
6 CE. MANRESA 22 39 12 3 7 71 40
7 CF CUBELLES 22 33 9 6 7 55 59
8 EF. GAVÀ 22 29 9 2 11 42 54
9 EC GRANOLLERS 22 26 7 5 10 40 45
10 JÀBAC CA'N JOFRESA 22 22 7 1 14 32 77
11 FP. E. TERRASSA FC 22 21 5 6 11 48 76
12 ESCOLA F. SABADELL 22 21 6 3 13 31 62
13 C. NATACIÓ TERRASSA 22 14 3 5 14 35 76
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 22 12 3 3 16 22 69
15 MARTORELL ASSOC. ESPOR 22 9 3 0 19 25 110
16 UE .CASTELLBISBAL 22 8 2 2 18 22 120


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2ón.


CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 UDA GRAMANET "B" 22 52 16 4 2 86 42
2 FP SÁNCHEZ LLIBRE "A" 22 48 15 3 4 101 48
3 CD BLANES "A" 22 48 15 3 4 92 47
4 CF SANT CUGAT ESPORT "A" 22 45 14 3 5 81 40
5 GRANOLLERS "B" 22 45 14 3 5 84 48
6 CE EUROPA 22 42 14 0 8 69 41
7 MARTORELLES "A" 22 39 12 3 7 53 46
8 SANT GABRIEL"A" 22 34 11 1 10 64 63
9 RCD ESPANYOL "B" 22 33 11 2 9 70 71
10 P.BARCELONISTA S. CELONI 22 30 9 3 10 69 69
11 CF BADALONA "A" 22 28 8 4 10 43 47
12 FC BARCELONA "B" 22 28 9 1 12 56 66
13 CE LLIÇÀ DE MUNT "A" 22 11 3 2 17 31 81
14 FUNDACIÓ PR. JÚPITER 22 10 3 1 18 42 101
15 FC. PALAU SOLITÀ I PLEG. 22 9 3 0 19 26 105
16 CERDANYOLA MATARÓ "A" 22 8 2 2 18 32 84


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP 5è

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 UE SANT ANDREU "A" 23 62 20 2 1 129 23
2 ROCAFONDA C.F."A" 21 50 16 2 3 69 34
3 CD PREMIÀ "A" 22 48 15 3 4 76 32
4 RCD ESPANYOL "C" 22 44 14 2 6 107 53
5 PREMIÀ DE DALT "A" 23 44 14 2 7 82 47
6 UE VILASSAR DE MAR "A" 23 43 13 4 6 84 60
7 BLANES "B" 22 41 13 2 7 63 47
8 JUVENTUS, AC. "A" 22 34 10 4 8 44 49
9 UD. CIRERA "B" 23 33 11 0 12 60 51
10 MASNOU AT. "A" 22 32 8 8 6 59 53
11 VALLDEMIA MARISTES "A" 23 30 10 0 13 70 69
12 UD AT.GRAMANET-M."D" 22 27 8 3 11 54 62
13 MASNOU CD. "A" 22 22 7 1 14 45 54
14 CF BADALONA "B" 22 11 3 2 17 35 87
15 CD MONOPOL "A" 21 1 0 1 21 25 102
16 CE ARENYS DE MUNT(retirat 2ªv) 0 0 0 0 0 0 0


CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 1851 170 1 20810
2 UAT.GRAMANET MILAN 1847 1521 15021
3 CF BADALONA 1844 1422 10817
4 SANT GABRIEL 1836 120 6 12839
5 Pª .BARC. CINC COPES 1832 102 6 8748
6 VILA OLÍMPICA. C.E. 1730 10 0 787 35
7 CF. LLOREDA 1829 9 2 788 49
8 FP CE JÚPITER 1628 91 682 52
9 U.E. SANTS 1722 71 9 7781
10 UNIFIC. BADALONA SUD 16 1550 1132 91
11 CD CARMELO 169 30 1331 144
12 CE. Pª BARCEL. BARCINO 17620 1522 124
13 U.D. ALBINENSE-70 186 20 1620 186
14 CE APA POBLE SEC 17310 169 232



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M