dissabte, 17 de març del 2007

RESULTATS JORNADA

DISSABTE 17 DE MARÇ

Ciutat Esportiva


Juvenil B – EF Prat Blaugrana
9-2

Infantil B – CE Europa 3-0
Aleví A – UD.A.Gramanet 3-0.
Benjamí A –C E Manresa.
9-1

Benjamí B –FP Sánchez Llibre. 2-2

Desplaçaments

CE Europa – Cadet Femení.. Camp Mpal. de l’Aliga 1-4

Escola Pia Olot –Aleví B. 2-2
Masnou At. – Benjamí C . 1-0
UD. Albinense-70 – Pre Benjamí. 0-10
Bellavista-Milan – Infantil femení B.
1-5

DIUMENGE 18 DE MARÇ

Ciutat Esportiva
Cadet A – UE Lleida 5-0

Femení B – CF. Pardinyes 4-0

Desplaçaments

C.D. Eldense- Espanyol B. 1-1

Oviedo Moderno U. CF– Femení A. 1-5
CE Manresa –Cadet B. 2-3

El juvenil B, de Joan Salvans ha guanyat per 9-2 en un partit que a la segona part ja no ha tingut més història.
S’ha avançat en el marcador l’Escola Prat Blaugrana, i el conjunt perico ha empatat, però de nou s’ha tornat a posar per davant l’equip visitant, i l’Espanyol s’ha quedat amb un home menys. Amb deu, l’Espanyol ha remuntat i ha assolit tres gols, i l’àrbitre protagonista del partit ha expulsat tres jugadors del conjunt visitant. S’ha arribat al descans amb avantatge perica per 4-2
La segona part amb superioritat numèrica blanc i blava l’encontre ja no ha tingut més emoció i l’Espanyol ha golejat sense cap tipus de problemes fins aconseguir el resultat final de 9-2.
Els gols dels locals han estat aconseguits per
Chuli i Lucas en tres ocasions, Moñino, Crous, Oriol Sans.

Per la seva part l’Aleví A de Villarroya ha guanyat al Gramanet per tres gols a zero, gols aconseguits per Jaffar, Jack i Marc que ha aconseguit un gran gol des de lluny amb un preciós llançament que s’ha colat per l’escaire de la porteria visitant.

L’Infantil B, líder invicte de la categoria ha sumat tres punts més al derrotar a l’Europa per 3-0. El Benjamí A ha golejat amb un contundent resultat de nou gols al Manresa, mentre que Espanyol Benjamí B, i FP Sánchez Llibre han empatat a dos. Els visitants han aconseguit igualar un marcador advers en els darrers moments del matx.


L'equip infantil B femení, ha guanyat a Bellavista per 1-5 amb gols de Andrea Pereira (2), Gema(2), i Esmeralda, ha guanyat a un reforçat Bellavista en un camp de reduides dimensions, pero les blanc i blaves han fet un partit molt seriós i sòlid, malgrat començar quelcom nerviosses amb el pas dels minuts han imposat la seva superioritat.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M