diumenge, 11 de març del 2007

LA CARA DE LA TARDA, ELS INFANTILS

foto: josep maria. El moment en que Joan Angel ha empatat l'encontre.

Si la creu ha estat l'Espanyol B, la cara ha estat el Infantil de Josep Olivé, que ha guanyat per tres gols a dos, al F.C. Barcelona, líder de la competició i fins les hores sense perdre ni un sol punt.

Els blaugranes s’han presentat a la Ciutat Esportiva, amb una expedició mixta entre jugadors del país i mig equip del Camerun. Amb fortuna ja que la primera ocasió només començar l’encontre que ha gaudit el conjunt visitant ha acabat al fons de la porteria espanyolista. La superioritat física dels nois africans quedava patent i reflectida sobre la gespa del camp tercer, però els catalans pericos han tret forces d’on han pogut i han sabut donar la volta al marcador amb dos gols, el primer de Joan Angel (veure foto, en el moment en que s’ha aconseguit) i el segon de Jorge, que posava al conjunt espanyolista per davant en el marcador.

A la segona part, no sols l’Espanyol aguantava el marcador, si no que s’ha permès mitjançant Joan Angel obrí forat al marcador i guanyar momentàniament el gol-average que li donés el liderat.
Però en aquest moment ha aparegut un personatge sinistre, que ha volgut erigir-se en protagonista del matx: el col·legiat. No tenia res més que fer, que ha expulsat fins a tres jugadors, malgrat que el que ha sortit perjudicat a estat l’Espanyol que s’ha acabat quedant amb nou, mentre que els barcelonistes han acabat l’encontre amb deu.
Però és que a més, en el interval de temps que ha tingut superioritat numèrica el conjunt culé, ha aprofitat per aconseguir el segon gol, que els hi ha donat provisionalment el liderat. Al final, una jugada polèmica en una sortida del porter espanyolista que s’ha endut tot el que ha trobat i que l’àrbitre potser per compensar (en una mal entesa llei de la compensació), no ha assenyalat rés de punible.

Gran triomf del Infantil, que empata a la classificació en tot amb els culers, malgrat que el gol average general és clarament favorable a ells.
Presència de moltes jugadores del primer equip femení, (Carol, Lara, Sara, Miriam, Chola... ), que s’han donat cita aquesta tarda per animar als nostres nois. Molt públic per ser un encontre de infantils, el que hem vist avui al camp tercer de Sadrià.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M