dimarts, 13 de març del 2007

TEMES SOCIALS. GPE MANIGUA. PERICO LLIMONA

La GPE Manigua ha pres la següent decisió, per acord de la seva junta directiva:


Primer; El premi llimona es lliura a aquella persona dins el mon perico que per diferents motius hagi deixat un gust agre per la seva gestió, actuació o qualsevol altre tema. Però per el que es veu al RCD Espanyol, hi ha gent que li manca un mínim de sentit de l’humor.

Segon: La GPE Manigua va rebre diferents mails, amb insults, desqualificacions i mostrant el malestar d’alguns incondicionals dels nominats per tal com anava el resultat de la votació del Perico Llimona.

Tercer: Fins aquells moments, les votacions transcorrien amb un avantatge clar de dos dels nominats amb diferència sobre la resta. El dia 8 del mes en curs, i alertats per un missatge que avisava de la possible manipulació de vots, en qüestió d’hores va haver-hi un tomb i es va produir un allau de vots per un candidat, al haver-se comptabilitzat més de sis-cents vots quan el nivell d’entrades a la pàgina web no reflectia més que dues-centes.

Quart; En vista d’aquesta manipulació i vist l’interès amb que s’ho agafen alguns amb la intenció de subvertir el resultat fruït de les votacions d’aquelles persones que de bona fe han participat, a las que agraïm la seva participació, la Junta de la GPE Manigua ha decidit:

Primer: Declarar que la GPE Manigua no acceptarà cap tipus de manipulació, ni cedirà davant els que han volgut desprestigiar la nostra entitat i han volgut acabar amb aquest guardó.

Segon: Concedir el premi PERICOLLIMONA ex aequo als senyors Francisco Javier Saenz Gómez i José Manuel Lara Bosch, com a nominats amb més vots abans de la manipulació soferta el dia 8 de Març.


GPE Manigua

1 comentari:

Ubaldo ha dit...

Hay cosas que no se entienden, la gente parece perder el sentido del humor.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M