dimecres, 14 de març del 2007

FUTBOL 7: BASE FEMENINS

Alba, la golejadora del femení infantil b. Foto. josep maria

Victòria del infantil femení B. (7-2)

Davant el Manresa, l’equip més petit dels femenins pericos va jugar una bona primera part, i ben aviat per mediació d’Anna ja als tres minuts de joc, es van posar per davant en el marcador. La mateixa golejadora ha fet pujar el segon cinc minuts després.

Però de seguida el conjunt visitant va reduir diferències per mediació de la jugadora més petitona del Manresa. Alba i Andrea Gorringo (nova jugadora que s’ha incorporat degut a les lesions existents en l’equip, juntament amb Stefanny Varela) han posat terra pel mig a falta de dos minuts per arribar al descans. Encara hi ha estat temps per que la golejadora Anna marqués el cinquè gol, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

La segona part, el Manresa va marcar un segon gol que no ha sigut impediment per que tot i amb els canvis lògics que es van produir, augmentés més les diferències amb un sisè gol (Andrea Pereira) favorable a l’equip de José Reina, i ja en les acaballes de l’encontre Alba, la menuda golejadora blanc i blava deixés el 7-2 definitiu en que ha finalitzat l’encontre.

RCD Espanyol: Mireia, Anna, Esmeralda, Gemma, Andrea Pereira, Alba, Carla.
Andrea Gorringo, Stefanny, Paula, Andrea García, Mariana

Gols; 1-0 Anna, 2-0 Anna, 2-1, 3-1 Alba, 4-1 Andrea Gorringo, 5-1 Anna, 5-2, 6-2 Andrea Pereira, 7-2 Alba.