dissabte, 17 de març del 2007

RETORN AL LLOC DEL CRÍM:
OVIEDO MODERNO-ESPANYOL


El femení del RCD Espanyol viatja fins a Oviedo, trist escenari la temporada passada per els esdeveniments succeïts, per enfrontar-se al Universidad Oviedo Moderno.

L’equip asturià ocupa la novena plaça, però molt lluny de la vuitena que dona dret a disputar la Copa de la Reina, ja que es troba a nou punts. Fora del Díaz Vega és un equip feble, però al seu camp, és un equip molt complicat on equips com el líder de la categoria en aquests moments, l’Híspalis, Rayo o Torrejón s’han deixat punts.





L'Oviedo Moderno Universidad, s'ha reforçat al mercat d'hivern per tal de solucionar els problemes que tenien a la porteria, ja que una jugadora de camp, Lorena, exercia les funcions de portera. Romina Ferro, internacional argentina que va tenir un pas fugaç al Llevant (es clar que allà es va trobar amb Casamayor “Gullit”), va ser l'elegida. Amb tot, l’Oviedo amb Romina ha encaixat dos resultats molt forts en els darrers desplaçaments, com son les derrotes a Madrid davant el Rayo per 7-2 i a Baracaldo (nuevo Lesesarre) la passada jornada en front al líder de la categoria.



En el històric d’enfrontaments entre ambdós conjunts, el primer data del 5 de maig de 2002 a la jornada darrera (22ena) de la Superlliga, i el resultat final va ser d’empat a un gol; Irina, Yoli, Sussana, Dolors, Marta Toha, Raquel Cabezón, Rigau, Ainhara, Sandra, Sussana Durà, Olga Moreno, en un partit en el que rés es jugaven.

El segon enfrontament va ser a la novena jornada (1-12-2002) i va registrar la primera victòria del RCD Espanyol.
Irina, Ainhoa S. , Yoli (Susanna Sala 46’), Mireia, Dolors, (Ainhoa M), Miriam, Esther, Raquel, Sabina (Sandra 20’), Goretti, (Noelia 46’), Clara.

El següent té lloc el 21 de desembre de 2003 amb victòria de nou perica per 1-3. Vero: Sandra, Mireia, Miriam, Ruth, Maria, Marta Cubí, Raquel, Sara, Berta, Goretti. (Yoli, Clara, Maite, Lara) Gols: Sandra pp., Sara, Goretti (2)


Amb Santi Fernández a la banqueta del femení, el 6 de febrer de 2005 en partit corresponent a la jornada 18ena., l’Espanyol s’imposa per 1-4:

Oviedo; María, Debora (Beatriz 85’), Mónica, Paloma, Elisabet (M.Perez, 45’), Laura, (Moki 80’), Núria, Montse, Iaiza, Rosalia, Raquel (Soraia 75’)
Espanyol; Cristina, Marisa (Ioli 70’), Mireia, (Elena, 70’), Marta Torrejón, Míriam, Lara, (Araceli 65’), Raquel, Laura, (Georgina, 60’), Sara, Goretti, Marta Cubí.
Gols; 0-1 Miriam 41’, 0-2 Marta Cubí 50’, 0-3 Sara 52’, 0-4 Marta Cubí 65’

I en el darrer, com gairebé tothom recordarà, l’Oviedo va guanyar per 2-0 en mig d’una gran polèmica de tot tipus, a falta de cinc jornades per el final del campionat donant amb aquest resultat, un avantatge de cinc punts al Sevilla sobre l’Espanyol.


OM Universidad: María; Gévora, Paloma, Lorena, Rosalía; Laura (Marta, m. 93), Andrea, Montse, Elisa (Olaya, m. 77); Alba (Raquel, m. 90) y María Pérez.
Espanyol: Cristina; Laura (Lara, m. 63), Marta Torrejón, Miriam, Olga; Carol, Noemí; Clara (Sara Quiles, m. 75), Adriana, Sara; y Marta Cubí.

Àrbitre: Nanclares Centeno, Oviedo. Horrible. Targes grogues a la local Elisa y a las visitants Adriana y Marta Cubí. Vermella al tècnic del Espanyol, Santi Fernández. Un dels pitjors arbitratges que es recorden en molt de temps.
Gols: 1-0, María Pérez (m. 43). 2-0, María Pérez (m. 70).







fotos: Camp Díaz Vega. La voz de Asturias
foto: Romina Ferro,
pagina 12 Buenos Aires.


foto d'arxiu: Saray, i Patricia:

josep maria


Les probables alineacions son, per part perica: Cristina, Ane, Marta Torrejón, Míriam, Laura, Raquel, Noemí, Carol, Adriana, Marta Cubí i Sara, mentre que per part asturiana, Romina a la porteria amb Gévora, Paloma, María, Mónica, Saray, Montse,Laura, Yaiza, Peque,i Patri, tot i que jugadores com Lorena o Rosalía en defensa o Verónica Molinero davant podrien figurar en l'onze inicial.

En l’encontre de la primera volta disputat a Sadrià, l’Espanyol va patir més del compte per doblegar al conjunt asturià, per dos gols a zero, amb l'acció punible de Peque, que li va costar una sanció forta.

http://sentimentperico.blogspot.com/2006/11/el-femen-guanya-2-0-al-oviedo-i-empata.html







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M