dimarts, 13 de març del 2007

ATLETISME BLANC I BLAU

Diumenge 11 de març, es va celebrar el CROS INTERNACIONAL de les Valls d'Andorra, i l'equip Juvenil va guanyar aquest Cross, amb aquesta categoria i va pujar al podium com tercer classificat Ilyas Haik, i Roger Gonzalez va ser quart classificat),Josep Diaz (5è classificat), Omar Ahssorium (11è) i Cristian Fernandez (12è).
A les categorías inferiors Balal Ali s'ha classificat amb segòn lloc, Claudia Gilabert 3a classificada a la categoría Infantil i Alex Fernandez 2n. a la categoría Aleví i les més petitas de l'Escola, Julia Gilabert (1a classificada) i Paula Gilabert (4a classificada). A la categoría Senior l'atleta Josep Mª Rosello ha quedat 6è classificat.
Teresa Pulido va ser 15ena. al Campionat d'Espanya de Cross, de camp a través a Caceres.

fotos i dades: Associació d'Esports Blanc i Blau.