diumenge, 11 de març del 2007

ESPANYOL FEMENÍ 7 TRANSPORTES ALCAINE 0

L’Espanyol ha guanyat per 7-0 al Transportes Alcaine, malgrat que en el primer quart d’hora el conjunt aragonès, tot i el lloc que ocupa en la classificació, ha plantat cara defensant-se i tapant espais, fet que ha originat que l’Espanyol tingués bastants problemes per crear ocasions de gol.

Els primers minuts com deia, eren de lleuger domini perico però sense gens de profunditat. Semblava que costaria més, ja que Transportes Alcaine es defensava bé.

Però això ha canviat en el moment en que Sara en línia de tres quarts ha agafat la pilota, i ha assistit en profunditat a Adriana, que de tret creuat a la sortida de Andreia, ha fet pujar el primer gol al marcador. Era la primera ocasió i l’havia aprofitat el conjunt local.

A partit d’aquest moment canvia el partit i l’Espanyol comença a imposar la seva superioritat tècnica. Adriana centra i d’esperó deixa Sara per que Cubí intenti rematar, però molt atenta la portera brasilera rebutja a còrner. El servei de cantonada es treu, i Marta Cubí remata de cap i altre cop la defensa visitant treu el perill rebutjant a còrner de nou, que acaba amb remat de Noemí de cap a les mans de Andreia.

L’Espanyol anava intensificant el domini i cada cop amb més profunditat. Silvia evita el remat de Marta, després d’una bona jugada per banda esquerra de Sara.
El primer xut entre els tres pals amb certa consideració de perill, arriba al minut 27, amb un xut de Sira que acaba a les mans de Cristina sense més problemes.

Arriba el 2-0: Adriana sola lliure de marca, centra perfectament i Noemí entrant des de darrera remata al fons de les malles. Sols tres minuts després, Adriana que estava causant molts maldecaps a la reraguarda aragonesa, fa un control, retalla a la seva marcadora, remat desviat de Raquel, i en la boca de gol Marta Cubí acaba entaforant l’esfèrica dins la porteria visitant.

Eren els millors minuts de l’Espanyol i el Transportes Alcaine feia el que podia per pogué parar les internades de Adriana per la dreta o de Sara per l’esquerra.
L’Alcaine per mediació de Verónica s’aproxima amb perill en jugada individual, en el contracop Laura es trobava en situació anti reglamentaria, i per tant la jugadora gallega ha tingut que culminar la jugada amb un xut que deté Cristina ben col·locada. Ha estat un dels pocs detalls de qualitat de la internacionalitat gallega, que no ha pogut lluir degut a la situació derivada del propi marcador i de la diferència de joc entre ambdós conjunts.

Noemí ho ha provat amb un tret llunyà. I al 39, el quart: Carol en una bona jugada, dribla al seu par, i oxigena a Adriana que dona la passada de la mort a Miriam que afusella sense oposició a la brasilera Andreia. Semblava que anava a cloure el primer temps amb aquest marcador, però en una desgraciada jugada la defensa Eva Abad remata sobre la pròpia porteria de cap una centrada d’Adriana Martín. Mala sort...¡ i ànims, això pot passar a qualsevol!

La segona part ha començat com ha acabat la primera. Amb un altre gol, i aquest ha tingut lloc al mig minut de la represa. Adriana de tret creuat fa pujar al marcador el cinquè. Abans Chola havia sortit en el lloc de Laura Falcés. Noemí se’n porta amb el cap una pilota però el seu remat es aturat en una bona intervenció de la portera visitant.

Després de moments en els que ambdós entrenadors aprofiten per fer substitucions, Olga Moreno ens fa recordar el passat abans de la lesió i col·loca un centre precís que Adriana de cap, deixa al segon pal on Marta Cubí molt oportuna remata aconseguint el setè i darrer gol d’un partit que a partir d’aquest moment i més amb la dinàmica dels canvis, s’ha anat morint poc a poc, amb un Espanyol que ja havia fet el que calia, i un Transportes Alcaine, preocupat per no encaixar més gols i amb la esperança de que els minuts passessin ben ràpids.

Silvia Messeguer llença creuat amb intenció però surt desviat en la millor ocasió del segon temps, mentre que per part blanc i blava, Laura Queraltó que ha tingut els seus minuts, ha rematat a les mans de Andreia Sutarque. I les dues últimes ocasions, la més clara amb una pilota llarga que Sara i Andreia han lluitat per alt, i la pilota ha acabat estavellant-se al pal, i la segona un altre remat que amb la col·laboració de una defensa aragonesa ha acabat al pal dret de la porteria.

FITXA TÈCNICA:

RCD Espanyol: Cristina, Ane, Laura Falcés (Olga Moreno m.46), Marta Torrejón, Míriam, Raquel Cabezón, Carol (Natalia Arroyo m.64), Noemí (Lara, m.57), Adriana, Marta Cubí (Laura Queraltó m.73), Sara Serna.

Transportes Alcaine: Andreia Sutarque; Leticia Carballal, Susana Palmero, Eva Abad, Marta Benito, Sira Abad (Marta m.64), Conchi Domingos, Silvia Messeguer (Noelia Marqueta, m.79) Laura Folch, Verónica Buquete (Lara m.64), Bárbara (Leyre m.57)

Àrbitre; Calle Martínez. Targeta groga en el minut 41, a la visitant Conchi.

Gols; 1-0 Adriana, m 21, 2-0 Noemí m.28, 3-0 Marta Cubí m. 31, 4-0 Miriam m. 39, 5-0 Eva en pròpia porta, 6-0 Adriana m. 46, 7-0 Marta Cubi m.58.

Incidències: Partit jugat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Presència del conseller Dani Ballart, que encara està esperant la tornada de qui sabeu (el “fugit Jônatas”). Entre el públic present, el nadó de Santy Fernández.