dissabte, 21 de febrer del 2015

DESIGNACIONS I RESULTATS

EL FILIAL TORNA A GUANYAR, SUPERANT AL MALLORCA EN LES ACABALLES DEL PARTIT (2-1). EL FEMENÍ CAU AMB ESTRÈPIT A ZUBIETA. LES DE MONTES SON GOLEJADES PER UNA REAL QUE OCUPAVA LA ZONA BAIXA DE LA TAULA. EL CADET "B" GUANYA 1-6 A LLEFIÀ DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT I DEIXA PRÀCTICAMENT ENLLESTIDA LA LLIGA (13 PUNTS MÉS GOL-AVERAGE)

. . DESIGNACIONS
ARBITRALS
i
RESULTATS
FUTBOL BASE
DIA HORA
EQUIP
EQUIP
ÀRBITRE
CAMP
22 12:00 Espanyol B RCD Mallorca B 2-1 David Jesús Pinto Herrera TEN C.E. Dani Jarque
19 16:15 CF Badalona Juvenil B 1-2 Amistós. Gerard Rubiralta Cortés CD Pomar
17 20:30 Cadet B Chertanovo RUSS 1-1 Amistós. Guillém Mtnez. Brunet C.E. Dani Jarque
21 16:45 Unificació Llefià Cadet B 1-6 Danil Kanateev Mpal. Llefià
21 15:00 Infantil A Bordeta Lleida 4-0 Alejandro Álvarez Molina C.E. Dani Jarque
21 15:45 Fundació Grama Infantil B 1-4 Pau García Fuster Mpal.Sta. Coloma
. . FUTBOL-7 .
21 13:30 Aleví A C.F. Tecnofutbol 8-1 Alejandro Álvarez Molina C.E. Dani Jarque
22 12:00 UE Cornellà Aleví B 6-1 Ramsés Almeda Millán Mpal. Cornellà
21 10:15 EF Mataró Benjamí A 2-2 Albert Casas Podadera Mpal. d'Esports
22 10:00 CF Santa Eulàlia Benjamí B 1-2 Arnau Llopart Carbó Mpal.Sta. Eulàlia
22 12:00 CE L'Hospitalet Prebenjamí 5-0 Víctor Bafalluy Fijo Estadi Mpal.
. . FEMENINS . .
22 11:00 Real Sociedad Femení A 3-0 Íñigo Guadix Vivas (Basc) Inst.Dep. Zubieta
22 12:00 Femení B Club UE Vic 1-2 Vicenter A.Muñoz Baquero C.E. Dani Jarque
21 19:15 Barberà Andalucía Juvenil A 0-4 Adrián Mengual Valenzuela Mp. Antoni Serra
22 10:00 Juvenil B Fontsanta-Fatjó 8-0 Gerard Sanromà Trabal C.E. Dani Jarque
21 12:45 Vic Riuprimer Infantil A 2-12 Sergi Martínez Martínez Z.E.Mpal. Vic
22 10:00 Infantil B Levante L. Planas 4-1 Mohamed El Hichou Rahou El Monsouri C.E. Dani Jarque
21 12:30 Martorell AE Infantil C 5-6 Amistós. Sergi Vidal Rodríguez Torrent Llops
21 13:30 Aleví-Benjamí E.F. Bonaire 7-2 Mónica Navarro López C.E. Dani Jarque


divendres, 20 de febrer del 2015

NAUFRAGI A GETAFE (2-1)
D'UN ESPANYOL SENSE RUMB... SENSE EL SEU CAPITÀ

Getafe CF: 2  -  RCD Espanyol: 1

Derrota a Getafe després de vuit temporades consecutives puntuant en el Coliseum Alfonso Pérez, d’un Espanyol que imitant partits precedents del primer tram de lliga, regalà tot un primer temps i quan en el segon es posà les piles i es decidí imposar un major ritme en el seu joc llençant-se a l’atac, ja tenia el partit coll amunt amb un resultat advers de 2-0.  No estaria completa aquesta descripció dels fets sense referir-me es clar, a l’absència vital en aquest equip del seu capità i millor jugador, Sergio García. No es tracta ja d’una excusa fàcil, les dades estadístiques que l’equip ha obtingut sense el del Bon Pastor sobre la gespa del terreny de joc ho diuen tot. Sense Sergio García aquest Espanyol ho ha tingut força difícil per guanyar.

A sobre Sergio González per que no es digui, per que ningú li pugui retreure falta de valentia o desencert a l’hora de deixar a un dels dos davanters centres a la banqueta quan no hi era Sergio, ha sortit amb un equip amb Caicedo i Stuani a la punta de l’atac. Un miratge totalment. L’Espanyol no ha existit en quant a creació de joc, i per tant aquests dos membres de l’equip han sigut més una figura decorativa que res. Només en el darrer tram de partit, amb ja un 4-2-3-1 sobre la gespa l’equip ha tancat a un Getafe que se li ha acabat fent molt llarg el partit, sobre tot amb el gol d’Arbilla al 89 quan ja mancava molt poc per un hipotètic miracle...   

Després d’uns insuls primers minuts, bona combinació de Javi López amb Lucas Vázquez amb centre massa tancat que atura el porter abans que arribi Stuani. Als 10’ ensurt amb la caiguda d’Álvaro en el llançament de cantonada necessitant de les assistències, i recuperant-se posteriorment. Contracop en el 16’ que finalitza Sarabia rematant després d’un retall dins l’àrea, aturant Kiko. El Getafe arribava bé per bandes tant  per l’esquerra a càrrec de Samir passant-ho malament Javi López, com per la dreta, en la que Sarabia en el 21’ fa jugada amb xut final d’Escudero, per sobre de la porteria espanyolista.  

Gran ocasió al 24‘ quan Duarte es confia i calculà malament el llarg desplaçament i se l’emporta Pedro León avançant i xutant alt, quan ho tenia tot al seu favor.   En el 29’, Javi López altre cop que no pot amb Samir i acaba veient amb mereixement la cartolina groga. El llançament a càrrec de Pedro León superant la tanca es refusat al primer pal per un espanyolista.  En el servei de cantonada següent executat també per Pedro León, salva Montañés sota pals evitant el primer gol del partit després d’una perillosa pilota rematada per Alexis.  

Tant ja es veia venir el gol local, que al 32’ el Getafe acabaria anotant el seu primer en una pilota centrada per la dreta després d’una bona centrada del lateral Alexis que remata ficant el peu Sarabia.  En el minut d’afegit del primer temps ha tingut lloc l’única jugada de clar perill dels blanc-i-blaus en tot el primer temps, amb xut final de Lucas Vázquez blocat per Jona. Molt pobre bagatge d’un equip que aspira a ser finalista i que hauria d’estar plenament convençut de que pot lluitar per fer-se amb la setena posició.

Remat de Stuani al 48’ dins l’àrea aturant Jona, en els inicis del segon temps. La rèplica remat de cap de Pedro León a un centre d’Escudero, aturant Kiko. Sortosament Álvaro no teu profit d’una pilota passada que li bota davant tot sol davant Casilla rematant fluix a les mans del meta d’Alcover. Però minuts més tard, sentenciaria Álvaro Vázquez – que no ho ha celebrat – al seu ex equip, rematant a plaer en el 56’ després d’una gran jugada de Sarabia que s’ha marxat com ha volgut de Duarte i de Moreno.

Desborda Lucas Vázquez superant a Escudero però el seu centre és molt defectuós forçat pel defensor local. L’extrem dret espanyolista desafortunat com a tot l’equip, ha sigut al menys dels pocs que ho ha intentat una i altre cop, aconseguint algunes ocasions desbordà però sense pogué acabar cap jugada amb èxit. Sergio ha rellevat a Stuani per Salva Sevilla i poc després, Duarte s’ha jugat el penal amb una falta a dos pams de la lateral de l’àrea, que ha acabat executant Sarabia molt tancada passejant-se davant Kiko.
  
L’Espanyol es trauria la son de les orelles i començaria a posar setge a la porteria rival després d’haver concedit una hora de joc al rival.  La més clara en el 65’ protagonitzada per Lucas Vázquez entrant pel mig i entre Jona i un defensor cau no podent culminar la jugada amb èxit.   Jona en el 66’ rebutja un fort llançament des de la frontal de Lucas Vázquez.  Salva Sevilla envia fora una bona pilota després d’una penetració de Lucas Vázquez.

Ha tingut el tercer el Getafe quan Sammir marxant-se de dos rivals li ha donat mig gol a Sarabia que aquest cop sortosament no encerta fent mistos.   Gran jugada desbordant Lucas Vázquez amb xut final que rebutja altre cop Jona (82’). Sergio esgotà els canvis donant entrada a Arbilla i en els darrers minuts a Jairo.

Un xut de Caicedo torna a trobar-se en el camí a Jona qui rebutja, posteriorment la bola viva la centra molt tancada Duarte i instants després seria Caicedo qui habilitaria enrera per que Arbilla des de la frontal anotés un golarro marcant el 2-1 a un minut i escaig dels noranta. Un gol tant maco com estèril. Tot i que l’Espanyol ha posat la por al cos als madrilenys que han hagut de patir veient com els de Sergio llençaven un córner en el 92’ executat per Salva Sevilla, el remat de cap posterior sortiria fora, a l’esquerra. Massa partit regalat, i massa tard la reacció de l’equip. Jugant vint minuts a ple ritme, sempre no acaba arribant el miracle...
   

Fitxa tècnica:
Getafe: Jona;  Alexis, Velázquez, Naldo, Escudero; Juan Rodríguez, Lacen;  Pedro León, Sammir, Sarabia; i Álvaro
Substitucions: Freddy per Pedro León, m. 77; Alex Felip per Sammir, m. 84; Ivi per Álvaro, m. 87.

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Javi López,  Álvaro, Héctor Moreno, Duarte; Cañas, Abraham, Lucas Vázquez, Montañés; Stuani i Caicedo.
Substitucions: Salva Sevilla per  Stuani, m. 57; Arbilla per Javi López, m. 74; Jairo per Montañés, m. 81

Àrbitre: Santiago Jaime Latre, del comitè territorial aragonès (en substitució del previst Hernández Hernández per baixa mèdica), assistit en bandes per Teodoro Sobrino Magán i Aitor Villate Martínez.  Cartolines grogues a Juan Rodríguez, m. 28, Lacen, m. 47 i Alexis, m. 70 per par local i a Javi López, m.30, Duarte, m. 59, Cañas, m. 61 per part visitant.  

Gol: 1-0: Sarabia, m. 32; 2-0: Álvaro, m. 56; 2-1: Arbilla, m. 89.

Incidències: Encontre corresponent a la 24èna. jornada del campionat de lliga de 1a. Divisió (LLIGA BBVA), disputat en el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.    


GOLEJADORS FUTBOL-11

FUTBOL-11
1er. EQUIP  Ll+C ESPANYOL "B"  . JUVENIL "A" -
STUANI 9+3 JAIRO 12 CAMPU 13
SERGIO GARCÍA 9+1 MAMADOU 8 MARC GUAL 10
CAICEDO 6+3 ADRIÀ CARMONA 6 ERIC GRÀCIA 7
LUCAS VÁZQUEZ 2+1 JOAN JORDÁN 4 IVÁN ÉCIJA 5
VÍCTOR SÁNCHEZ 2+1 HÉCTOR 2 ENTRENA 5
COLOTTO 1 LUQUE 2 LAUREN 2
ÁLVARO 1 PIRULO 2 POL LIROLA 2
ARBILLA1 RAILLO 1 IAGO 2
 JAIRO  0+1 MARC ROCA 1 KIKE 1
LLUIS 1
MELENDO 1
PATRICK 1
AARÓN 1
MARC ROCA 1


JUVENIL "B" - CADET "A" . CADET "B" -
PUADO 13 F. BRUGUÉ 8 DANI RIBELLES 11
ADRIÁN RIVAS 9 FODE 6 JOAN BERGÉ 10
ENRI 8 ANGLADA 4 IVAN ARIEL 10
MARTÍ 5 POL LOZANO 4 DAVID ÁLAMO 7
JORDAN 5 GILBERT 3 PEP PUIG 4
STEVEN 4 ARNAU ALÓS 3 POL TARRIDA 3
PABLO ÁVILA 3 PAU SALVANS 2 GENAR 3
MANCHÓN 2 RETU 2 BRUNO 2
PEDROSA 2 MIGUEL 2 OSCAR COLL 2
ALMIRALL 1 MATEO 2 IVÁN GIL 1
ALEX BERMEJO 1 JUAN SOSA 2 MARC PÉREZ 1
CRISTOPHER 1 ALEX CUBEDO 1 GERARD BROSSA 1
VÍCTOR SÁNCHEZ 1 ALBERT 1
pròpia porta 1 ALEX PASTOR 1
DANI REINA 1
Pròpia porta 1


INFANTIL "A" - INFANTIL "B" . FEMENÍ "A" -
REDA 14 PAU RUSSO 9 BÁRBARA 6
MAXÍM 13 JORDI 9 LOMBI 6
NICO MELAMED 10 KANTE SAMBA 8 PALOMA 5
ARNAU 7 AARÓN 3 RIVI 4
JORDI CASTA 7 RUBÉN 2 ALBA POMARES 3
JULEN ÁLVAREZ 6 ROBERT 2 TROYANO 2
JOFRE 6 LUCAS 1 MAYRA 1
KILI 4 D. MERCHÁN 1 KENTI 1
AITOR 3 JAUME 1 COTADO 1
GERARD BARRI 2 NICOLÁS MEDINA 1 NÚRIA 1
ALEJANDRO 2 pròpia porta 1 ANDREA PEREIRA 1
SERGI BENÍTEZ 2
DANI V. 2
SANCHÍS 1

FEMENÍ "B" - JUVENIL-CAD. FEMENÍ - JUVENIL-CAD FEM "B" -
CHAMA 7 JUDITH V. 10 AIDA ILLAS 18
ARI FORMENT 7 NAOMÍ GARCÍA 7 CRISTINA GARRIGA 17
ANDREA GRANADOS 7 ARIADNA CAT 5 CLAUDIA MARÍA 13
LAURA 3 CRISTINA CHAVERO 3 ANDREA FERRER 12
PAULA BOLTA 2 CARLA MARTÍNEZ 3 MARTA LLOPIS 9
A. ALTMANN 2 IRENE 3 NAIRA LÓPEZ 6
Y. FERRERO 2 MARINA 3 CARLA SÁNCHEZ 5
HALEY 1 IVET 3 CARLOTA GRANADOS 4
PAULI 3 BLANCA OSORIO 4
SARA EXTREMERA 2 MÍRIAM JIMÉNEZ 4
SARA ISMAEL 1 MARTA BOSCH 4
HELENA 1 AINHOA ALCUTEN 2
AIDA ILLAS 1 ALBA GARCÍA 1
Pròpia porta 1


dijous, 19 de febrer del 2015

INFANTILS FEMENINS:
AMBDÓS CONJUNTS CONSOLIDEN EL SEGON LLOC

RCD Espanyol Infantil “A” Femení: 5- CE Puigreig: 1


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Anna Antuña, María Tostado, Paula Sanabria, Carla Ariza, Paula Jiménez, Julia Guerra i Natasha Brough.
També: Sandra López (p.s.), Noelia Muñoz, Roses Badía, Natàlia Encinas, Eva Fuster, i Ariadna Rubio.

CE Puigreig: Laura Picas, Ariadna Segura, Alba Closa, Aina Macia, Alba Cardona, Juliana Beatriz, i Ester Puigdellivol.
També: Ángela Canudas, Julia Bascompte, Laia Parra, Anna Planas (p.s.)

Àrbitre: José Maria Fernández Osuna, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga a la local Julia Guerra, m. 34.

Gols: 1-0: María Tostado, m. 1; 2-0: María Tostado, m. 4; 3-0: Paula Jiménez, m. 15; 4-0: Julia Guerra, m. 17; 5-0: Ariadna Rubio, m. 27; 5-1: Alba Cardona, m. 35; 6-1: Natasha Brough, m. 64

Incidències: Encontre corresponent a la 16èna. jornada del campionat de lliga del grup 2òn. de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat diumenge 8 de Febrer de 2015.


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 46 16 15 1 0 73 15
2 R.C.D. ESPANYOL 39 16 13 0 3 95 31
3 C.D. SANT GABRIEL "B" 35 16 11 2 3 56 29
4 ESCUELA F. BONAIRE 29 16 9 2 5 55 49
5 C.E. MERCANTIL 25 16 7 4 5 49 40
6 U.E. CENTELLES 22 15 7 1 7 53 40
7 C.E. MANRESA 18 16 5 3 8 39 57
8 C. E. SABADELL F.C. 16 15 5 1 9 32 61
9 U.E. SANT ANDREU 15 14 5 0 9 56 64
10 C.E. EUROPA 14 16 4 2 10 32 66
11 VIC RIUPRIMER REFO FC 13 16 4 1 11 40 72
12 C.E. PUIGREIG 1 16 0 1 15 33 89


CE Sant Gabriel: 2 – RCD Espanyol Infantil “B” Femení: 5


Fitxa tècnica:
CE Sant Gabriel: Marina Ortega, Sara Cabetas, Ennia Fuster, Verónica Gené, Andrea Sánchez, Manis Aznar i Alexia Mayer.
També: Dunia Jiménez, Raquel Xin, Andra Allepuz, Julia Serrat i Marta Sáez.

RCD Espanyol: Cora Pérez, Nerea Chaves, Berta Ayma, Mar Serracanta, Jésica Guillén, Judith Viñas i Enma Ramírez.
També: Paula Argelaget (p.s.), Julia Maillo, Alejandra Gràcia, i Irene Corral.

Àrbitre: Juan Manuel Pelegrín Martín, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Enma Ramírez, m. 1; 0-2: Enma Ramírez, m. 12; 0-3; Yaniz Aznar (p.p), m. 16; 1-3: Verónica Gené, m. 18; 2-3: Dunia Jiménez, m. 53; 2-4: Sara Extremera, m. 65; 2-5: Irene Corral, m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a la 16èna. jornada del campionat de lliga del grup 1er. de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat dissabte 7 de Febrer, en el Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós. En les files del conjunt gabrielista dues jugadores que havien militat al futbol base femení espanyolista: Ennia Fuster Martín i Julia Serrat Val.    

   

 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 46 16 15 1 0 225 10
2 R.C.D. ESPANYOL "B" 41 16 13 2 1 116 27
3 C.D. SANT GABRIEL 31 15 10 1 4 60 36
4 U.D. TANCAT 30 15 9 3 3 67 38
5 C.E. SABADELL F.C. "B" 29 15 9 2 4 83 48
6 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 22 16 7 1 8 35 53
7 C.D. FONTSANTA-FATJÓ 19 16 6 1 9 37 61
8 FUNDACIÓ E. At. VILAFRANCA 18 16 5 3 8 51 96
9 C.F. IGUALADA 16 16 5 1 10 43 82
10 PALLEJÀ C.F. 14 16 4 2 10 26 69
11 U.D. VILADECANS 7 15 2 1 12 36 90
12 C.F. MOLINS DE REI 0 16 0 0 16 8 177

dimecres, 18 de febrer del 2015

INFANTIL "C": ÚNIC EQUIP FEMENÍ ESPANYOLISTA
LÍDER, EN LA PRESENT TEMPORADA

RCD Espanyol Infantil “C” Femení: 15 – CE Seagull: 0

Tretzena victòria consecutiva la que aconseguí l’Infantil C Femení el passat diumenge 8 de Febrer davant el Seagull badaloní a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Alba amb 7 dianes, fou la golejadora més destacada del quadre espanyolista, que segueix sent l’únic equip femení líder del seu respectiu campionat en la present temporada.  Amb un partit més disputat que els seus rivals, avantatge en 8 punts al Juventud 25 Septiembre de Rubí i en 9 punts al FC Martinenc.

El proper cap de setmana té l’equip descans a la lliga ja que el seu rival es va retirar de la competició després de sortejar el calendari. En el seu lloc, disputarà un partit amistós a Torrent de Llops (Martorell) davant l’equip Martorell Associació Esportiva, el dissabte a les 12:30h.
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Janet Martínez, Rita Fernández, Laura Sánchez, Paula Sanz, Alba Martínez, Xènia Pérez i Ainhoa García.
També: Paula Gámez (p.s.), Irene Bertolín, Laura Quero, Maria Isabel i Raquel Panadero.

CE Seagull: Julia Zaragoza, Carla Quesada, Natàlia Maqueda, Yaiza Fontanet, Laia Furio, Patricia Avilés i Nora del Peral.
També: Paula Cavero, Eva Pastor, Erika Román i Laura Fuentes.

Àrbitre: Carlos Ariño González, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga a la visitant Carla Quesada, m. 4.

Gols: 1-0: Alba Martínez, m. 2; 2-0: Laura Sánchez, m. 4; 3-0: Paula Sanz, m. 6; 4-0: Nora del Peral (p.p.), m. 9; 5-0: Xènia Pérez, m. 14; 6-0: Alba Martínez, m. 20; 7-0: Xènia Pérez, m. 27; 8-0: Alba Martínez, m. 35; 9-0: Laura Sánchez, m. 40; 10-0: Alba Martínez, m. 42; 11-0; Alba Martínez, m. 44; 12-0: Alba Martínez, m. 46; 13-0: Alba Martínez, m.47; 14-0: Paula Sanz, m. 50; 15-0: Paula Sanz, m. 55.       

Incidències: Encontre corresponent a la 16èna. jornada del campionat de lliga del grup 2òn de Segona Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el migdia del passat diumenge 8 de Febrer de 2015, al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. 


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "C" 39 13 13 0 0 122 12
2 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 31 12 10 1 1 78 25
3 F.C. MARTINENC 30 12 10 0 2 74 18
4 C.D. ARRABAL-CALAF GRAM. 24 12 8 0 4 53 20
5 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 18 12 6 0 6 33 57
6 C.D. BADÍA DEL VALLÈS 18 12 6 0 6 53 56
7 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 16 12 5 1 6 31 39
8 C.E. SABADELL F.C. "C" 14 12 4 2 6 33 38
9 F.C. SANT CUGAT ESPORT 6 12 2 0 10 30 66
10 C.E. SEAGULL 3 13 1 0 12 25 78
11 C.E. VACARISSES 0 12 0 0 12 6 129




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M