dissabte, 15 de setembre del 2007

DAVANT EL GETAFE, NOMÉS VAL LA VICTÒRIA

Foto d'arxiu.
Torna Raul Tamudo. ¡ Com enyorem els teus gols i la teva lluita a la davantera !



El RCD Espanyol disputarà demà a partir de les cinc de la tarda el tercer encontre del campionat de lliga a Primera Divisió, davant el Getafe CF. Partit, que es presenta a priori complicat però que té que servir per demostrar d’una vegada per totes que aquest equip pot fer grans coses aquesta temporada que només patir per salvar la categoria. Per assolir la primera victòria, Ernesto Valverde recuperarà a Raul Tamudo guardonat amb el premi que lliurar el Corte Inglés al millor jugador de la passada temporada escollit per els socis pericos.

L’entrada de Tamudo, obligarà a variar l’alineació que Valverde va presentar davant el Betis, i les opcions passen o bé per que Luis jugui en comptes de Valdo a la dreta o que el brasiler Jônatas Domingos sigui el sacrificat i Luis García jugui per darrera Tamudo a la mitja punta.

Serà la quarta vegada que en partit de lliga s’enfrontin catalans i madrilenys; les anteriors han donat, una victòria blanc i blava (la primera confrontació en la temporada 2004/05) i dues derrotes en les dues darreres confrontacions. Precisament després de la final de Glasgow va ser l’última vegada que es van veure les cares ambdós equips i el triomf contundent 1-5 dels visitants va deixar patent l’estat de la moral d’un equip que va estar a punt de ser campió d’Europa mitjançant la Copa de la UEFA.








L’Espanyol B juga demà a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva davant el Benidorm CD. Després de una victòria, un empat i la derrota de la setmana passada, els homes de Joan Francesc “Rubi” miraran de obtenir una victòria que doni tranquil·litat i serenor en una categoria molt igualada sempre. Veurem si Sito Riera debuta o no després de la seva actuació davant el conjunt de primera territorial del Deltebre en l’amistós que es va disputar el dia de la Diada, i que va acabar amb el triomf 0-5 tot i que la modèstia del rival tampoc era un encontre per treure massa conclusions.






El femení Campió de Catalunya en les tres edicions disputades.

El femení disputarà el seu primer encontre oficial a la Ciutat Esportiva enguany, després de disputar els encontres de Copa Catalunya i de perdre en el partit inicial del campionat a l’Estartit.

En front l’Oviedo Moderno, un club modest, amb pocs fitxatges i que es basa en jugadores de pedrera i dels equips de la regió. Cal destacar la tornada de la portera Maru que la temporada passada va militar a les files del Atlético Madrid Féminas i que torna al seu club anterior.

No creiem que el conjunt que aquesta temporada entrena Emili Montiagut tingui excessius problemes per batre a un Oviedo que ja a la primera jornada va ser superat clarament (1-3) per l’actual i polèmic campió de la Superlliga, l’Athletic Club Bilboko.


De totes maneres, be faran les noies del RCD Espanyol en imposar un ritme alt de joc, deixar-se de confiances que no porten enlloc, i deixar fora conformismes que poden resultar fatals i fer el que estan capacitades per fer, que no és altre cosa que golejar a un dèbil rival.

L’encontre també es disputarà a les dotze del migdia al camp que el femení B va estrenar (en primer encontre oficial) la passada setmana amb una golejada (9-2).

Femení B, que amb un encontre guanyat i un de perdut, afrontarà el tercer partit a un camp complicat com és el Nou Serdenya per enfrontar-se a un Europa que ha començat molt bé la lliga guanyant els seus dos encontres davant dos ascendits.

Com a precedent del matx, hi ha un amistós disputat fa poques setmanes al Camp de l’Àliga, en el que les noies de Titi Camúñez van guanyar per un ajustat 2-3.






Per el que respecta al futbol base dir que el Juvenil A jugarà a Mallorca davant un conjunt que sense fer gaire soroll s’ha guanyat un lloc en la part alta de la Divisió d’Honor Juvenil i que ja va derrotar la temporada passada al conjunt d’Oscar Perarnau; el San Francisco.

El Juvenil B, amb la tornada de Josep Clotet al front de l’equip, debutarà al campionat de la Lliga Nacional, davant la UE Castelldefels a els Canyards, aquesta tarda a les 18:30h. Per cert, a la llista de jugadors publicada en aquest mitjà, cal incorporar a dos romanesos que estan a prova i que s’està pendent de que s’obtingui tots els tràmits burocràtics. (Seguirem pendents d'ells)...

La resta, partits amistosos que ja teniu amb els respectius horaris a l’agenda i entre ells cal destacar els torneigs del JOAN BABOT a Sant Joan Despí, i el Torneig de Miranda de Ebro, torneigs amb rivals de màxima importància i que seran una bona pedra de toc per completar la preparació cara al començament de les respectius lligues el 29 de setembre.






Per el que respecta al atletisme, Driss Lakhuaja participarà a la XIX cursa de l’Atmella de Merola, Rafael Botello a la mitja Marató de Lisboa, i Ester Rubio al Campionat de Catalunya de curses de muntanya, a Castellar.


divendres, 14 de setembre del 2007

PRESENTACIÓ I SORTEIG DEL VII JOAN BABOT.


Dimecres nit en el Centre Cívic del Barri de Les Planes de Sant Joan Despí, davant uns 110 invitats (de les empreses i comerços col·laboradors), i amb la presència de nombrosos regidors del Consistori de Sant Joan Despí, i del Alcalde Sr. Antonio Poveda presidint l’acte i amb la dels representants dels clubs participants; Sr. José Luis De Vicente (President de la Federación de Peñas Madridistas en Catalunya), Sr. Jesús Pereda (FC Barcelona), Sr. Jaime Martínez (RCD Espanyol) i Juan José Campos (Selecció Sant Joan Despí) entre altres personalitats del mon del fútbol-base, va tenir lloc l’ACTE DE PRESENTACIÓ I SORTEIG DEL VII TORNEIG JOAN BABOT.


Al finalitzar l’acte tots els assistents van brindar un any més per l’èxit del torneig. El resultat del mateix va donar els següents aparellaments:

DISSABTE 15 DE SETEMBRE DE 2007
10:30 hores Real Madrid CF – Selección Sant Joan Despí
12:30 hores RCD Espanyol – FC Barcelona

DIUMENGE 16 DE SETEMBRE 2007
10:30 hores. Tercer i Quart lloc.
12:30 hores. Gran Final i lliurament de trofeus.



Comunicat rebut de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, organitzadora del esdeveniment, i a la qual agraïm sincerament la informació i l’esforç per crear, organitzar i consolidar un torneig d’aquestes característiques cada temporada, i que ja es tot un referent dins el futbol base català i nacional en categoria infantil.

dijous, 13 de setembre del 2007

AGENDA FUTBOL BASE, CAP DE SETMANA.

16-9Espanyol B - CD Benidorm Lliga. Ciutat Esportiva. 12:00h.
16-9CD San Francisco - Juvenil ALliga. Son Fuster. 12:00h.
15-9UE Castelldefels - Juvenil B Lliga. Els Canyars, Castelldefels, 18:30 h.
15-9Cadet A - UD At. GramenetAmistós. Ciutat Esportiva. 16:00h.
15-9Cadet B - UD At. Gramenet Amistós. Ciutat Esportiva. 12:00h.
16-9AE Prat - Cadet BAmistós. Mpal. Estruch, Prat. 17:00h.
15/16Infantil A/ Selecció S.Joan Despí./ FCB/ R.Madrid/ Torneig JOAN BABOT. Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí. 10:30/12:30
14/15/16Infantil B. / AtMadr./ FCB/ Athletic/ R.Madrid.Torneig Miranda de Ebro. Mpal Miranda de Ebro.
15-9Aleví A - Unificació LlefiàAmistós. Ciutat Esportiva, 14:30 h.
16-9Aleví A - CF RiuprimerAmistós. Ciutat Esportiva, 10:00 h.
15-9CD Can Parellada-Aleví BAmistós. Mpal Can Parellada, 12:00h.
16-9Premià de Dalt - Aleví BAmistós. Mpal Premià de Dalt, 10:00h.
15-9CF Susannenc-Benjamí A Torneig. Mpal. Santa Sussana.
16-9CF Ripollet-Benjamí AAmistós. Mpal Ripollet, 9:00h.
15-9Benjamí B - At. Sant PolAmistós. Ciutat Esportiva, 11:00h.
16-9EF Olot - Benjamí BAmistós. Morrot (Olot)
15-9Benjamí C - UE Sant AndreuAmistós. Ciutat Esportiva, 12:00h.
16-9Benjamí C - C.MercantilAmistós. Ciutat Esportiva, 11:00h.
15-9Pre Benjamí - AT.Sant PolAmistós. Ciutat Esportiva, 10:00 h.
16-9Pre Benjamí - C. MercantilAmistós. Ciutat Esportiva, 10:00 h.
16-9Femení A - Oviedo Moderno U. Superlliga. Ciutat Esportiva, 12:00h.
16-9CE Europa - Femení BLliga Nacional. Nou Serdenya, 19:30h,

L'ENCÍS DE SADRIÀ: EL NOU JUVENIL B


foto d'arxiu: El Cadet 2006/07 serà la base d'aquest juvenil B


Aquest cap de setmana s’incorpora un altre equip del RCD Espanyol als respectius campionats de lliga; el Juvenil B, entrenat per Josep Clotet, que torna al club blanc i blau després de la frustrada aventura en Figueres, al mateix equip en el que va aconseguir el títol de lliga fa dues temporades.

Josep Clotet comptarà amb Xavi Álvarez Aznar com a segon, i s’han fitxat només dos jugadors per reforçar l’equip, ja que la pràctica totalitat del Cadet A de la temporada passada puja al Juvenil B, a excepció de dos jugadors (Juanjo Herreros i Eric Pla).
En canvi Roman Golobart, fill del ex jugador del RCD Espanyol d’aquella mítica Copa de la Uefa del 88, puja del Cadet B al juvenil B; condicions no li falten.

Per intentar superar el segon lloc assolit per Joan Salvans la temporada passada, el Juvenil B de Josep Clotet , al marge dels jugadors Adrià Fradera Raya (porter lesionat en aquests moments) i el davanter centre Manuel Jesús Vázquez Florido “Chuli” que estaran a mig camí del Juvenil A i B, comptarà amb els següents jugadors:

Porters:
POL Freixenet Viejo 22/8/91 (6 temp. Gim. Manresa)
ADRIÁN Picón Bonilla 22/1/91 (3 temp. UE Cornellà)

Defenses:
José Manuel Roca Millán (2 temp. Alboraya)
PERE Martínez Sastre 24/7/91 (6 t. Sabadell)
ÁNGEL Martínez Ortega 17/5/91 (7 t. Damm CF)
JAUME Vázquez Martí (3 t. Girona FC)
JULIán Serrano Talaván 16/1/91 (6t. Terrassa FC)
JORDI Roig Garaza 11/4/91 (2t. UE Cornellà)
Álvaro VEGA Suárez 15/3/91 (2t. Recreativo H.)
ALBERT Mozó Fàbregas 15/1/91 (7t. Castelldefels)
ROMÁN Golobart Benet 21/3/92 (5t. Sant Ignaci)

Mitjos:
Manuel Antonio MOLINA Valero 20/11/91 (2t. Recreativo)
MARC Hortal Marín 16/4/91 (4t. AEM Lleida)
BORJA Giralt López 2/5/91 (3t. UD At. Gramanet)
DANIel Cascado Silveira 20/4/91 (3t. Benamiel)
RAUL RUEDA Zambrano14/3/91 (6t. Riudarenes)
Marc CABALLÉ Naranjo 22/6/91 (2t. UE Cornellà)

Mitges Puntes:
ADRIÀ Tuneu Vilella 19/3/91 (7 T. Riuprimer)
ALEJANDRO Rodríguez de Miguel 3/7/91 (5t. UD At. Gramenet)
ADRIÁN Pérez San Martín 28/3/91 (3t. UE Cornellà)
Antonio VELA Sánchez 20/9/91 (4t. FCB)
GERARD Esteve Pons (1 t. UE Lleida)
Enrique Amador Oliva “QUIQUE” 4/2/91 (3T. UD At.Gramenet)

Davanters:
Oscar SIELVA Moreno (6/8/91) (2t. EF Garrotxa)
ÁLVARO Vázquez García 27/4/91 (3t. Damm Cf)
DANI Nieto Vela 4/5/91 (1t. Mallorca)




dimecres, 12 de setembre del 2007

ELS RIVALS DE L'ESPANYOL A LA SUPERLLIGA: (II PART)

Seguint repassant els equips de la Superlliga femenina, toca el torn d’aquells equips que surten com a favorits per ficar-se a les places que donen dret a disputar la Copa de la Reina, i qui sap si quelcom més...i en la part final els que lluitaran per evitar el descens a Nacional.


En aquest cas, l’Atlético de Madrid Féminas, és potser el conjunt que més s’ha reforçat, junt amb el Rayo i Llevant. El conjunt que presideix Lola Romero, ha fitxat a dues jugadores del Llevant, Susana Guerrero i Recarte, dues del AD.Torrejón, com son la guardameta Vane en substitució de Maru que ha tornat a l’Oviedo Moderno i Martí. Alba Merino que va abandonar la disciplina del Puebla abans de la disputa de la Copa de la Reina, ha acabat fitxant per el conjunt del Cerro del Espino, i Vero ex jugadora del Rayo Vallecano. Per contra, han causat baixa entre altres Sonia Vesga que ha marxat al conjunt de Vallecas, l’esmentada Maru, Maite, i Yoli Ponce que ha fitxat per el Torrejón.

El Sporting Club Ceosa de Huelva, també ha fet moltes incorporacions entre altres del veí Sevilla i varies estrangeres en teoria amb bon cartell d’internacionals a Romania, i una brasilera que farà falta veure quin és el rendiment. Concretament Elena Pavel (26/3/84), Laura Rus (1/10/87), Renata, (central brasilera 8/9/78) i les ex sevillistes Rocío Ríos (extrem, 15/2/89) i Sandra García Giraldez (central 11/2/86). Han causat baixa les jugadores: Alicia Duque, Raquel Martínez, Mari Carmen Socorro, Liliana Pereira, Ana Rita Gómes, i Diana García Garrido.

El Prainsa Zaragoza és la nova denominació del anterior Transportes Alcaine, que a partir d’ara jugarà ja no a la “Azucarera” si no al Puerta Sancho de la capital aragonesa amb l’estrena a la banqueta d’Alberto Berna, ex segon tècnic de l’Osca a Segona B. L’equip ha patit la marxa de les germanes Abad, (Sira i Eva) i la defensa Susana Palmero. En canvi s’han incorporat Jessica Gómez mitja punta del Athletic Club Bilboko, l’ex portera del Mainfer de futbol sala, Ana Peligero i les jugadores de Nacional Maria Victoria Belmonte i la migcentre Julia Vera (Plaza Argel), Silvia Andreu i Beni (San Juan), i Joana Montouto (El Olivo), al marge de la jugadora argentina Mariela Coronel que és la gran aposta per completar el mig del camp d’ una plantilla que va patir molt la temporada passada per salvar la categoria amb les lesions greus de Veronica Bouquete , Charo Ramos i Emily Alves, entre altres.

L’Asociación Deportiva Torrejón, sorprenentment líder gràcies als quatre gols davant el Puebla, que una temporada més seguirà entrenada per Laura Torvisco, comptarà amb les altes de Nuria Baeza, fitxada del Rayo Vallecano, Yoli Ponce (27-3-81) una ex del Atlético Madrid i Puebla, Beatriz Quevedo “ Beitia” del San Nicasio, i les jugadores del Vicalvaro (curiosa la dada, un equip que ha perdut la categoria de Nacional grup 4rt, i ha baixat a la preferent madrilenya femenina ); Erica Gómez Sanchez (10/7/84, mig) i Laura Duque González “ Lulu “ (21/10/82 ,davantera).


El CF Puebla extremeny és altre equip que tot i que des de fa uns anys no surt a les travesses dels favorits, l’esperit combatiu de les noies de la Puebla de la Calzada, i un camp on fa molt difícil guanyar, el converteixen en un dels equips que mirarà també de no perdre pistonada envers el grup capdavanter i assolir una plaça per disputar la copa de la Reina. Diumenge va perdre contundentment amb el Torrejón però val a dir que va jugar 70 minuts amb una jugadora menys.
Cal destacar la tornada de Laly la germana bessona de Conchi, després d’una temporada absent dels terrenys de joc als seus 41 anys.

UE L’Estartit que va donar la sorpresa guanyant a un Espanyol totalment desdibuixat, al marge de comptar amb el bloc de jugadores que va assolir l’ascens, s’ha reforçat amb tres estrangeres, de les que dues son titulars; la migcampista Stefania Maggiolini, (river Plate) uruguaiana amb passaport italià i la nord-americana Rebekah Lynn Patrick (San Diego Sundows) com a mitja punta . L’altre fitxatge estranger , és la portuguesa Eloisa Mendes del Pr. Dezembro. Dins el mercat nacional han fitxat a Arancha Alonso, ex de Vilafranca, Vilanova i Sporting Huelva. Les gironines han incorporat fins a quatre jugadores del desaparegut Llers com son, Alba Montserrat, ex portera del Sabadell i Barça, Maria Martí, Ester Quintana, Rosa Vilchez. Altres fitxatges com Rebeca Gómez, provinent del Palafrugell o Noe Maldonado (L’Escala) completen la plantilla, malgrat que si no tenen minuts en el primer equip, aquestes jugadores fitxades de inferior categoria, jugarien en el filial a Nacional.


L’Oviedo Moderno Universidad, disputarà un any més la Superlliga femenina, amb el clar objectiu de mantenir la categoria. Amb un equip de pedrera degut al baix pressupost, i l’escassetat de fitxatges, Pablo García se les tindrà que compondre per afrontar una temporada en la que només cal destacar la tornada de Maru, la portera, després de la seva aventura a l’ Atlético Féminas on tenia que compartir la meta amb Estefi. Maru substituirà a Romina Ferro, la internacional argentina que no ha estat renovada, i no va triomfar en el pas per el futbol femení espanyol, després de haver provat fortuna anys enrera en el Llevant. A més el OMU ha patit la baixa bastant sensible de Montse Tomé que ha signat per el Levante.
Per cobrir aquesta baixa ha incorporat a Míriam Domínguez (At. Arounsana, de la Nacional gallega), i altre fitxatge ha estat Gordillo de l’Escola de Mareo, així com diferents noies del filial (Juli, Silvi, Irene..)


La Real Sociedad serà altre conjunt que intentarà buscar la consolidació definitiva a la màxima categoria del futbol femení, després de salvar la categoria en el primer any.
Per aquest projecte, estrena nova entrenadora, Garbiñe Etxeverría, i com a segona, Eli Capa, altre símbol del futbol femení basc (portera internacional del Añorga i Athletic) l’equip ha patit tres baixes per motius d’estudis de les noies: les migcampistes Gurutze del Ama, i Anne Mugarza i la portera Olatz.
Per afrontar la nova temporada, ha realitzat quatre fitxatges: la defensa Estitzu Aizpurua (Añorga), la migcampista Ana Magaña (Lagun Aro), la davantera Maialen Zelaia (Añorga) i la tornada de la portera cedida Eli Sarasola al Añorga.


El Sevilla FC femení (CD Híspalis) és l’equip que per retallada dràstica del pressupost, ha vist com gairebé tota la plantilla se l’hi ha esfumat en un tres i no rés. A les retirades de Auxi Jiménez, la golejadora, cal sumar també la retirada de Coral Dorado, i les baixes importants de Vanessa Gimbert i Ana Maria Romero “Willy” que han signat per el conjunt de Vallecas, la central Sandra García Giraldez i la soriana Rocío Ríos que han fitxat per el conjunt del Sporting de Huelva, Sandra Jiménez que ha fitxat per el Barça a Nacional, Ana Mantas que torna al seu club d’origen (Granada), i el cas més curiós, les tres jugadores que han abandonat l’entitat sevillana per fitxar per el Apolo de Murcia per intentar l’ascens a la Superlliga; Alicia Fuentes, Silvia Doblado i Rocío López.
De l’anterior campanya molt poquetes continuen en l’equip; les porteres Inés i Lucía (lesionada greu la passada temporada) i unes quantes més , com son Alexandra, Amparo, Mari Pry, Nadia, Sonia i Suárez... La resta, jugadores del segon equip i de les categories inferiors andaluses.



L'altre equip debutant a la Superlliga és el Colegio Alemán de València. Aquesta entitat, per tal de continuar a la màxima categoria del futbol femení s’ha fet amb descartes del Llevant com son les històriques Carmen Pitarch “Piti”, Sara Monforte, o la més jove Carmen Ferrer. En les seves files cal destacar la presència també de Julia Olmos altre històrica del futbol femení nacional. A més ha realitzat altres incorporacions com Marta Jiménez a la porteria, (Valencia Mislata Futbol Sala), o Ana Belén (Las Mercedes). En principi el seu únic objectiu, serà salvar la categoria que ja se’ns imagina fart complicat.

dimarts, 11 de setembre del 2007

L'ESPANYOL A L'OFRENA FLORAL, EN LA DIADA NACIONAL.

Dani Sánchez Llibre ha encapçalat la comitiva del R.C.D. Espanyol en l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
En la foto, veiem els jugadors del filial blanc i blau Toni Lao i Javi Márquez portant la corona de flors.



Primer pla de la corona de flors, que a hores d’ara ves a saber que deu quedar ja d’ella.
Primer pla del públic que com sempre ha de donar la nota en l’acte; el RCD Espanyol ha estat rebut amb l’escridassada pròpia de la gent intolerant que assisteix sempre aquest acte i que mai ha sabut comprendre el que és el respecte i la democràcia en un país. Sortosament cada cop son menys ells (avui han hagut aplaudiments, per part d’una petita minoria a l’ Espanyol) i cada cop més nosaltres.



Moment en que es diposita la corona de flors al peu del monument.


La corona de flors, al monument de Rafael de Casanovas.

A l'acte han assistit a part del president, el senyors
Sebastián Javier, Pedro Tomás, Ramón Condal, Joan Collet, José Luis Morlanes, Javier Sanz, Fernández Teixidó, Dani Ballart, Jaume Martínez, el president de la FCPE Ramón Rius, Pascual Olmedo com a vicepresident, i una representació de la GPE Manigua encapçalada per el seu president Daniel Bosch.

Primer pla de l’orquestra que ha interpretat “Els Segadors” cada vegada després de dipositar les corones de flors de les respectives comitives.
Vista general del monument on es celebra cada any l’acte que tots sabeu.
Dani encenent una cigarreta, després de passar el “petit” tràngol...
Joan Collet ha estat el centre i l’atenció dels mitjans de comunicació que han cobert l’acte.

Collet ha sonat amb força com a “futurible ” candidat i allà estaven les cameres i els micròfons per captar les seves impressions. A més, Collet sempre ha parlat clar en la Diada...

El "señor del Puro"... gravant l'acte... preparant la propera "columna de fum" per a Pericos on Line.

LA TERCERA COPA CATALUNYA FEMENINA, TAMBÉ AMB COLOR BLANC I BLAU.

L'ESPANYOL FEMENÍ CAMPIÓ DE CATALUNYA (3-0)


L’Espanyol revalida el títol de campió de Catalunya
En un partit molt més decorós que el que dissabte passat vam patir, però sense arribar al que tots desitgem, el RCD Espanyol femení ha conquerit per tercera vegada consecutiva la Copa de Catalunya femenina en imposar-se al FC Barcelona per un resultat de 3-0.
L’equip perico és l’únic equip que ha aconseguit emportar-se a les seves vitrines aquest torneig, ja que en les tres edicions ha guanyat la final superant al mateix rival.

Més motivades
Un derbi, és un derbi, i avui les noies del RCD Espanyol deixant a part molts dels mals que l’equip encara continua arrossegant, tant a nivell tàctic com físic en l’estat de forma d’algunes jugadores totalment lluny del seu millor moment (també és el principi, es necessita temps), han posat els cinc sentits sense cap tipus de confiança amb el rival, i han assolit un triomf que necessitaven com l’aire que respirem per donar tranquil·litat a l’equip i asserenar els ànims un tant alacaiguts després del darrer encontre a l’Estartit.

Emili ha format amb l’equip pràcticament que es pot dir titular amb la presència de Vicky per Lara, i la tornada de Chola qui encara ha de complir un partit que li resta de la sanció i per tant no jugarà encara diumenge.

Com el dissabte, marcant al minut quatre
Un servei de cantonada en curt, i la pilota ha caigut a Noemí Rubio que de xut creuat al pal dret de la porteria defensada per Cristina Molina ha aconseguit marcar primer encarant de forma positiva per els interessos blanc i blaus la final.

Una molt bona jugada protagonitzada per Vicky i Adriana, no ha estat aprofitada per Sara que no ha centrat bé. El Barça anava per sota en el marcador i es veia superat en totes les línies, i tenia que recórrer al joc excessivament dur, fet que ha ocasionat que als catorze minuts ja haguessin vist dues targetes grogues.

Marta Cubí deixa pràcticament sentenciat el matx
Al minut dinou, amb una excel·lent, meravellosa jugada d’Adriana, que ha fet un barret davant la defensora barcelonista, i amb un perfecte control ha deixat enrera a l’altre marcadora, i ha donat l’assistència perfecta per que al segon pal, Marta Cubí a boca de canó fes pujar el segon al marcador.

El Barça es queda amb deu noies
Sara xuta al minut 24 fora desviat, com a culminació d’una bona jugada.

I arriba el minut 35, quan Tomás Bauló ensenya targeta vermella directa (potser massa rigorosa) a Pau, i les barcelonistes afrontaran la resta d’encontre amb una jugadora menys.

L’Espanyol afluixa mica a mica, i el Barça amb deu respira sense angunies
Només una falta directe llençada per Noemí per sobre el travesser serà l’únic perill en aquests cinc minuts (eren dues parts de 40 minuts).

A la represa, l’Espanyol ha tornat a sortir dormit, sense idees, renunciant a l’atac i amb preocupació s’ha observat com les blaugranes amb deu han dominat el joc i han gaudit de diverses ocasions per reduir distàncies en el marcador.

Primer una dolenta sortida de Cristina, que ha estat remeiat per Mírima refusant el perill. Després un xut de Melani, en la que Cristina rebutja llençant-se a la seva dreta a còrner. El servei de cantonada surt lliscant el travesser, sent els pitjors moments del conjunt blanc i blau.

Però en mig del domini blaugrana, arriba el tercer

Sara Serna ha aixecat per sobre la línia defensiva l’esfèrica buscant amb profunditat a Adriana, qui ha fet un bon control, i al moment de superar a Cristina Molina aquesta no li ha quedat més remei, que fer-li un clar penal que Bauló no ha dubtat gens i la pròpia Adriana Martín ha transformat per l’esquerra de la guardameta blaugrana.

A partir d’aquest moment el Barça ja es veu perdedor, i l’Espanyol ha tingut les ocasions més clares, com la que Adriana robant-li la cartera a la central culé, se n’ha anat sola cap a porta i escorant-se a la dreta sense gaire angle ha cedit al segon pal a Marta Cubí qui amb tota la porteria buida per ella, ha rematat la pilota al lloc més difícil, al pal dret de la porteria. Molt mala sort en la davantera igualadina quan més fàcil ho tenia.

Emili Montiagut havia fet canvis donant entrada a Núria Guardia i a Lara. Bona jugada entre Adriana i Cubí que no pot rematar aquesta darrera, i la jugada acaba al final amb un intent de vaselina fluix de Núria que atrapa Cristina sense gaires problemes.

En tot, el Barça també té les seves ocasions
Una pilota al travesser, i el remat posterior de Todó rebutjat per Cristina que Míriam acaba rebutjant posteriorment ha estat la més clara.

Raquel Corral i Debora han sortit per donar més mobilitat a l’atac com a jugadores de refresc. La davantera golejadora del Femení B, ha gaudit d’una ocasió molt clara quan s’ha marxat tota sola però en l’un contra un amb Cristina, la portera del Barcelona l’ha aguantat molt bé i ha frustrat el quart gol.

Instants previs, Cristina Prieto (la portera perica) ha fet una gran intervenció amb un fort tret de Zaida que ha rebutjat la pilota a mitja alçada a còrner, traient una mà prodigiosa.
Un darrer intent de Romero que ha xutat a l’exterior de la xarxa de la porteria espanyolista , una centrada de Debora després de la passada a l’espai de Corral, que Adriana no ha pogut aprofitar, i una pilota enverinada de Raquel Corral un xic massa creuada que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Cristina Molina quan ja estava batuda, han estat les darreres jugades amb perill de gol.

Al final, triomf merescut de l’Espanyol que no necessitava tampoc l’excessiu càstig arbitral amb Pau, en un partit que no passarà a la història per el bon joc, però que bé a engrandir l’historial blanc i blau a aquesta competició i a conquerir el primer i esperem no sigui el darrer títol de la temporada. En tot, molt li queda aquest equip (quadre tècnic i noies) per millorar per pogué arribar al nivell que tots desitgem. Per que no tots els equips a Superlliga tindran el nivell del Barça.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Olga Moreno, Míriam, Marta Torrejón, Carol, Noemí, Vicki, Adriana, Marta Cubí i Sara.

Substitucions:Lara i Núria Guardia per Carol i Sara respectivament al minut 54, Debora i Raquel Corral per Vicki i Cubí respectivament al minut 62, i Reche per Noemí, m. 75

FC Barcelona: Cristina Molina, Sheila Sanchón, Clara, Ani Escribano, Pau, Vero, Yañez, Romero, Cris, Albita, Melani

Substitucions; Marta Unzúe per Albita, m. 31, Elba Unzúe Zaida i Vila per Cris, Yañez i Melani, m. 50.

Gols:
1-0 Noemí m. 4, 2-0 Marta Cubí, m. 19, 3-0 Adriana pen. m. 49.

Àrbitre: Tomás Bauló, assistit en bandes per Arnal Bebia i Alarcón Castro. Ha mostrat targetes grogues a Yañez m. 10, Melani m. 14, Adriana, m. 46, Clara, m. 47 i vermelles directes a Pau, m. 35 i a Yañez m. 60 quan ja es trobava a la banqueta.

Incidències: Final de la III Edició de la Copa Catalunya femenina, disputada en el Camp Municipal de les Planes a Sant Joan Despí.

Ple d’autoritats a la llotja, en la que destacava la directora general d’Esports de la Generalitat, Anna Pruna, el President de la FCF Jordi Roche, el President del RCD Espanyol Dani Sánchez Llibre, Sebastian Javier, Antonio Martín, José Luís Morlanes, josé Luís Moya, Fina Torres, Germán de la Cruz, i altres i alts càrrecs com Pedro Tomás... I també gran presència en les grades de seguidors espanyolistes que han vist i gaudit amb el tercer triomf consecutiu en aquesta competició.
S’ha guardat un minut de silenci previ al partit, per la desaparició d’una familiar d’una jugadora del FC Barcelona.


AGENDA 11 SETEMBRE

11-9UE Deltebre-Espanyol BAmistós. Nou Deltebre.12:00 h.
11-9CE Alcover-Juvenil AAmistós. Mpal. Alcover, 18:00 h.
11-9Gimnàstic Manresa-Cadet AAmistós. Gimnàstic Parc, Manresa, 13:15 h.
11-9Gimnàstic Manresa-infantil AAmistós. Gimnàstic Parc, Manresa, 11:30 h.
11-9Infantil B. EF Garrotxa/ FCBTriangular. Mas Cabirol, 17:00 h,
11-9Gimnàstic Manresa-Aleví AAmistós. Gimnàstic Parc, Manresa, 10:00 h.
11-9CF Pineda de Mar-Benjamí AAmistós. Can Xaubet. 12:00 h.
11-9CF Pineda de Mar-Benjamí BAmistós. Can Xaubet. 12:00 h.
11-9CF Pineda de Mar-Pre Benjamí AAmistós. Can Xaubet. 11:00h.
11-9FEMENÍ A-FC BARCELONAFINAL COPA CATALUNYA, LES PLANES 12:00h. (S.Joan Despí)

RCD ESPANYOL - FC BARCELONA.
(LES PLANES, SANT JOAN DESPÍ 12:00)

RCD Espanyol: 27.391 socis, dels quals 4061 son noves altes.



Avui a les dotze del migdia tindrà lloc la gran final de la III Copa de Catalunya de futbol femení al Camp Municipal de les Planes a Sant Joan Despí.

L’encontre arriba en un moment complicat però a l'hora idoni per les noies del RCD Espanyol per poder congraciar-se amb l’afició perica després del dolent inici de lliga que el conjunt que entrena enguany Emili Montiagut ha ofert.



Per contra, el FC Barcelona que porta un inici de temporada perfecte per els seus interessos, després d’una molt bona pre temporada, els set gols al CE Europa en Semifinals, i l’arrancada en el campionat a Primera Nacional, amb dues victòries (4-0 AAVV Son Cotoner, i 1-3 Collerense).

Per tant serà de nou un apassionant derbi, (l’únic que aquesta temporada es veurà en la categoria màxima del futbol femení), i esperem que els aficionats i socis pericos recolzin l’equip al màxim al femení, per que molt fàcil és pujar-se al carro quan es guanyen títols i molt més difícil quan vénen pintant bastos.

L’encontre serà xiulat per el senyor David Tomás Bauló del que esperem que no es converteixi en el trist protagonista de vergonyoses actuacions com les que hem vist recentment (i com cada temporada) en la mateixa competició però en categoria masculina.

La xarxa de televisions locals ( TV L'Hospitalet, TV Badalona, TV Mataró, Canal Nord TV Figueres, TV Manresa, TV Gavà, TV Lleida, Canal Reus TV, TV Vilafranca, Canal Blau TV Vilanova i la Geltrú, Canal Terrassa TV, El Nou TV Vic, Granollers TV, Ràpita TV, Canal Català Girona Pla, ETV Llobregat TV i TV Costa Brava) oferirà l’encontre en diferit a les 16:00 hores.


dilluns, 10 de setembre del 2007

CLASSIFICACIONS

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL GRUP TERCER

DIV. D'HONOR JUVENIL PJPTS PG PE PP GFGC
1 GIRONA FC1310030
2 REAL ZARAGOZA1310032
3 CD SAN FRANCISCO13100 21
4 RCD ESPANYOL1310010
5 LA SALLE MALLORCA 1310010
6 UD AMISTAD1310010
7 BADALONA CF1310010
8 UE CORNELLÀ1101011
9 UE SANT ANDREU1101011
10 RCD MALLORCA1000123
11 CD FERRIOLENSE1000112
12 CE EUROPA1000101
13 UD BALSAS PICARRAL1000101
14 CE MATARÓ1000101
15 STADIUM. CASABLANCA1000101
16 UE LLEIDA1000103



CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 AD TORREJÓN1310041
2 ATHLETIC CLUB B.1310031
3 ATLÉTICO FÉMINAS1310032
4 UE L'ESTARTIT1310032
5 CD TRANSPORTES ALCAINE1310021
6 LEVANTE UDF1310010
7 REAL SOCIEDAD1310010
8 RCD ESPANYOL1000123
9 SPORTING HUELVA1000123
10 CD HÍSPALIS1000112
11 RAYO VALLECANO1000101
12 COLEGIO ALEMÁN1000101
13 OVIEDO MODERNO1000113
14 PUEBLA CF1000114



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 CE SANT GABRIEL2620091
2 FC BARCELONA2620071
3 CE EUROPA2620094
4 GIRONA FC2620073
5 RCD ESPANYOL B23101105
6 TORTOSA-EBRE CFF2310174
7 COLLERENSE2310163
8 UE LLEIDA2310197
9 UE L'ESTARTIT B2310134
10 P B B LA ROCA 2310146
11 AA.VV.SON COTONER2000228
12 CD BANYOLES20002210
13 UE RUBÍ20002110
14 UE BREDA20002111




AL COLLAO, PRIMERA DERROTA DEL B. (3-0)

Fitxa Tècnica:

CD Alcoià: Maesto, Barrena, Carrión, Iturralde, Perona (Limones, min.84), Marcos Estruch (Diego Herrera, min.58), Prieto, Patri (Mora, min.56), Diego Jiménez, Burdeña i Baixauli.

Espanyol B: Víctor, Brachi, Toni Lao, Serrán, Dídac, Tito (Plata, min.58), Javi López (Zamora, min.75), Javi Márquez, Palanca, Pedraza (Jordi Gómez, min.58) i Juanma.

Àrbitre: Martínez Martínez (C.Murcià). Va amonestar al local Iturralde i als visitants Márquez, Serrán i Palanca.

Gols: 1-0 Pedraza p.p. (min.39); 2-0: Iturralde (min.77); 3-0: Diego Herrera (min.89).

crònica: http://www.rcdespanyol.info/

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PPGF GC
1 ALICANTE CF3721064
2 UE LLEIDA3721053
3 BENIDORM CD3721042
4 TERRASSA FC3620196
5 CE SABADELL3620176
6 UD At.GRAMANET3620154
7 CF GAVÀ3512031
8 GIRONA FC3411152
9 VILLARREAL CF B3411144
10 ORIHUELA CF3411133
11 RCD ESPANYOL B3411134
12 IBIZA-EIVISSA3411135
13 CD ALCOYANO3310232
14 VILLAJOYOSA CF3310245
15 M. CASTELLDEFELS3310234
16 CE L'HOSPITALET3310234
17 BADALONA CF3202113
18 CD DENIA3202126
19 ONTINYENT CF3101257
20 UD LEVANTE B3101247

diumenge, 9 de setembre del 2007

TRIOMF CONTUNDENT DEL FILIAL FEMENÍ : (9-2)





L’Espanyol b femení ha escombrat del camp al Banyoles.
El Banyoles que ha plantat cara al filial femení fins el 4-2, s’ha enfonsat i ha caigut estrepitosament davant la millor qualitat de les noies de Titi Camúñez que no han tingut pietat del conjunt ascendit del CD Banyoles.

L’Espanyol ha sortit molt fort
Després de l’ensopegada a Girona, l’Espanyol ha sortit a decidir l’encontre per la via ràpida amb una Raquel Corral que ha tornat a demostrar per qui ho vulgui veure que se li queda petita la categoria. La davantera espanyolista autora de quatre gols, ja ha avisat en els primers compassos de l’encontre quan una rematada seva ha estat rebutjada per una defensa visitant sobre la línia de gol.

Meritxell obre la llauna
La nova incorporació provinent del filial barcelonista, Maritxell ha estat la encarregada d’obrir un marcador al minut catorze de joc.

Només tres minuts després, Raquel Corral elevant perfectament amb una vaselina l’esfèrica per sobre de lnma, ha establert el dos a zero.
Carol Pèrez, ha estat a punt d’augmentar el compte, després de rematar una perfecta centrada de Marta Corredera que ha estat molt eficient per la banda dreta, però el seu cop de cap s’ha estavellat al travesser.

Meri de nou torna a superar a la portera visitant, en aixecar perfectament l’esfèrica, aconseguint fer pujar al marcador el resultat de 3-0

Semblava tot fet, però...
En l’Espanyol no es pot un dormir, i menys en futbol femení que els gols sempre arriben amb més freqüència, i Ruth aprofitant el rebuig de Andrea, superant l’intent desesperat de refusar la pilota per part d’una defensora perica, ha acabat introduint la pilota dins; era el minut 38, i no semblava que el Banyoles pogués enterbolir el triomf perico fins que al minut 50, ja a la segona part, en una clara falta a la portera espanyolista que s’ha tingut que retirar, Gina ha marcat el segon gol de les visitants amb Andrea Carrillo estabornida a la gespa i sense que el col·legiat indiqués rés i donés validesa al gol.

Raquel Corral sentència
Elvira Serra ha substituït a la lesionada Andrea Carrillo, i l’Espanyol conscient que se li complicava l’encontre ha posat la directa i en dues jugades calcades, Raquel Corral arrancant des de darrera ha trencat la defensa gironina, ha arribat fins les immediacions d' Anna i driblant a la portera visitant ha marcat el quart i el cinquè gol que deixava pràcticament decidit l’encontre.

Nisae remata de cap en l’única ocasió que ha tingut el conjunt de la capital del Pla de l’Estany en el que restava de partit, la pilota ha sortit massa creuada.

Marta ha estat a punt de fer el sisè, però el seu xut se n’ha anat excessivament alt després d’una molt bona cessió de Raquel.

Amb un Banyoles desmoralitzat, l’Espanyol ha aconseguit augmentar la golejada
Fent aigües per tot arreu, Carol a la mitja volta ha marcat un gol bastant maco, que posava la mitja dotzena al marcador.
Reche ho ha provat amb una falta directa però la pilota ha sortit fregant el travesser.

L’Espanyol B es recreava en les jugades i una doble paret entre Raquel i Marta ha acabat amb una dolenta definició d’aquesta última que ha marxat per sobre el travesser bastant alta. L’Espanyol feia el que volia i prova d’això és que encara han arribat tres gols més: primer en jugada individual de Carol, que ha acabant driblant a la mateixa portera i entrant amb la pilota controlada fins la cuina, Raquel Corral deixant un cop enrera per velocitat la defensa ha batut de nou a la portera visitant superant-la en el un contra un, i per fi el novè i darrer gol, obra de Ylenia sobre el temps ja reglamentari.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B : Andrea (Elvira, m. 50); Reche, Malena, Anna, Lara, Elena, Marta, Nerea, Raquel Corral, Meri (Ylenia, m. 60), Carol.

CD Banyoles: Inma Rubio (Anna, m. 46) ; Laia Gibert, Lau, Meicy Rosales, Elia Torrent (Sussi Casals, m. 46), Corney (Laura, m. 65), Neus Valls (Bea, m. 54), Mila Duran, Ruth Ipa, Gina Bofill, Nisae.

Gols: 1-0 Meri , m. 14, 2-0 Raquel Corral, m. 17, 3-0 Meri, m.29, 3-1 Ruth, m. 38, 3-2 Gina, m. 50, 4-2 Raquel Corral, m. 58, 5-2 Raquel Corral, m. 60, 6-2 Carol, m. 68, 7-2 Carol, m. 82, 8-2 Raquel Corral, m. 80, 9-2 Ylenia, m. 90,

Àrbitre; Miguel Ángel Vicente-Leoz, del col·legi català.

Incidències: Primer encontre oficial que es disputa al nou terreny de joc de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, amb les noves dimensions del camp, que per un cantó afavoreix el joc ofensiu dels equips del RCD Espanyol, però per altre banda dificulta als seguidors donada la llunyania dels espectadors envers al camp pròpiament dit.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M