divendres, 14 de setembre del 2007

PRESENTACIÓ I SORTEIG DEL VII JOAN BABOT.


Dimecres nit en el Centre Cívic del Barri de Les Planes de Sant Joan Despí, davant uns 110 invitats (de les empreses i comerços col·laboradors), i amb la presència de nombrosos regidors del Consistori de Sant Joan Despí, i del Alcalde Sr. Antonio Poveda presidint l’acte i amb la dels representants dels clubs participants; Sr. José Luis De Vicente (President de la Federación de Peñas Madridistas en Catalunya), Sr. Jesús Pereda (FC Barcelona), Sr. Jaime Martínez (RCD Espanyol) i Juan José Campos (Selecció Sant Joan Despí) entre altres personalitats del mon del fútbol-base, va tenir lloc l’ACTE DE PRESENTACIÓ I SORTEIG DEL VII TORNEIG JOAN BABOT.


Al finalitzar l’acte tots els assistents van brindar un any més per l’èxit del torneig. El resultat del mateix va donar els següents aparellaments:

DISSABTE 15 DE SETEMBRE DE 2007
10:30 hores Real Madrid CF – Selección Sant Joan Despí
12:30 hores RCD Espanyol – FC Barcelona

DIUMENGE 16 DE SETEMBRE 2007
10:30 hores. Tercer i Quart lloc.
12:30 hores. Gran Final i lliurament de trofeus.



Comunicat rebut de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, organitzadora del esdeveniment, i a la qual agraïm sincerament la informació i l’esforç per crear, organitzar i consolidar un torneig d’aquestes característiques cada temporada, i que ja es tot un referent dins el futbol base català i nacional en categoria infantil.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA QUE LA NOSTRA PEDRERA CONTINUI DEMOSTRANT QUE ÉS DE LES MILLORS DEL MÓN I QUE GUANYI AQUEST TROFEU PRESTIGIOS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M