diumenge, 9 de setembre del 2007

DEBUTEN GUANYANT !!!! (1-0)

Mal partit, bon resultat (1-0, Lluis Crous)

L’Espanyol juvenil primer equip perico que guanya en el debut, aquesta temporada
Després de cinc debuts desafortunats (l’únic que es va salvar una mica va ser el B a Eivissa amb un empat in extremis), el Juvenil A ha estat el primer equip perico que ha guanyat a la primera jornada del campionat de lliga.

L’Espanyol ha sortit amb ganes, però....
Ja al primer minut una jugada protagonitzada per Macalou Guimba semblava que veuríem un bon partit i que l’Espanyol posava la directa per aconseguir un triomf fàcil i ràpid davant el Mataró; però no ha estat així i ha mida que han anat passant els minuts, el joc s’ha igualat i un excés de migcampisme ha estat el protagonista d’un molt ensopit encontre que ha defraudat totalment i amb molt poques ocasions de gol.

El Mataró ha sabut controlar perfectament al Espanyol
La primera i gairebé única jugada de gol ha estat per els visitants que Edgar Badia, (meta del Cadet) ha avortat llençant-se als peus del davanter visitant quan es prestava a rematar i culminar la jugada.

Per contra l’Espanyol ha estat incapaç de crear cap jugada de perill (descomptant l’esmentada abans a l’inici) tret de dues perilloses centrades de Creus i de Crous que en els darrers compassos del primer temps, no han estat rematades per Macalou, ni per Creus respectivament, trobant-se en l’àrea petita però sense pogué culminar la jugada al no arribar a connectar amb l’esfèrica.

La segona part s’inicia amb el gol de la victòria
Transcorrien quatre minuts de la represa, quan Guillem Creus ha passat al forat a Charly Lumbreras qui davant la sortida d’ Albert ha creuat la pilota i aquesta marxava lentament un cop superat el porter amb el suspens fins que a mig metre de la línia de gol Lluis Crous l’ha acabat introduint dins la porteria del Mataró.

Fins les hores el partit havia estat molt dolent, amb poques ocasions, lleuger domini perico i poc més. Ara es tenia que obrir el conjunt mataroní si volia obtenir l’empat. L’Espanyol ha tingut els millors minuts, que no ha sabut transformar en augmentar la diferència existent en el marcador, ja que ni un tret de Guillem que ha sortir desviat, ni una centrada en la que per ben poc no ha arribat Carlos Ruiz han fructificat.

Guillem Creus en dues jugades molt similars no ha sabut culminar després de rematar de cap fluix a les mans d’Albert, sobre tot en la darrera, després de la centrada de Canario.

Amb la incertesa, el Mataró ha pogut empatar
Després de ser incapaços de rematar al seu rival, s’ha arribat als darrers minuts amb una mínima victòria per un gol, lo que ha provocat que el conjunt visitant intentés l’empat, tot i que l’Espanyol s’ha defensat amb molt ordre i disciplina tot l’encontre, sempre hi ha l’ocasió en que el rival et pot marcar; i aquesta ha estat en un contracop, que ha estat avortat en falta al voltant de la frontal per Víctor Ruíz, molt perillosa, que s’ha llençat sense conseqüències, i sobre tot als darrers moments quan una relliscada del central perico ha pogut ser decisiva, al aprofitar-se Jordi Pérez i quedar-se tot sol davant Edgar Badia, i quan ja es temia per la integritat del triomf, el porter del Cadet ha fet una gran intervenció en el un contra un, salvant al conjunt d’Oscar Perarnau de perdre dos punts, en els darrers instants.

Al final triomf merescut i molt justet del juvenil perico que ha fet el mínim en quant a tasques ofensives, però que ha sabut mantenir la porteria a zero tot i les adversitats patides durant la setmana.


Fitxa Tècnica;
RCD Espanyol; Edgar Badía, Oriol Sans, David López, Víctor Ruíz, Didac Vila, Albert Moñino, Macalou Guimba, Carlos Ruíz, Guillem Creus, Charly Lumbreras i Lluis Crous.


Substitucions; Canario per Lluis Crous, m. 57, Marc Mas per Charly, m. 70, Oriol Ricarte per Oriol Sans, m. 74’, Abraham Pozo per Carlos Ruíz, m. 81.

CE Mataró: Albert, Antonio, Villen, Rivaera, Zou, Salton, Jordi Pérez, Moreno, Tudi, Castillo, Vicente.

Substitucions: Cata per Tudi, m. 60, Oscar per Vicente, m. 64, Pau per Antonio, m. 76, Jaume per Moreno, m. 80.

Gol: 1-0 Lluis Crous, m. 49

Àrbitre;
Col·legiat Simón del Pino. No ha tingut cap tipus de problemes. Ha mostrat targetes grogues al capità Carlos Ruíz i a David, i als jugadors del Mataró Catá, Antonio i Villen.

Incidències; Poc públic en la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol tenint en compte que era el debut de l’actual campió del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil... Però els aficionats han preferit altres destins que veure dos partits de futbol de lliga en una matinal molt calorosa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, TENS RAÒ VA SER UN PARTIT HORRIBLE, PERO EL IMPORTANT ÉS LA VICTORIA, ELS 3 PUNTS I QUE CONTÍNUEM DEFENSANT EL TÍTOL DE LA LLIGA DE L'ANY PASSAT.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M