diumenge, 9 de setembre del 2007

TRIOMF CONTUNDENT DEL FILIAL FEMENÍ : (9-2)

L’Espanyol b femení ha escombrat del camp al Banyoles.
El Banyoles que ha plantat cara al filial femení fins el 4-2, s’ha enfonsat i ha caigut estrepitosament davant la millor qualitat de les noies de Titi Camúñez que no han tingut pietat del conjunt ascendit del CD Banyoles.

L’Espanyol ha sortit molt fort
Després de l’ensopegada a Girona, l’Espanyol ha sortit a decidir l’encontre per la via ràpida amb una Raquel Corral que ha tornat a demostrar per qui ho vulgui veure que se li queda petita la categoria. La davantera espanyolista autora de quatre gols, ja ha avisat en els primers compassos de l’encontre quan una rematada seva ha estat rebutjada per una defensa visitant sobre la línia de gol.

Meritxell obre la llauna
La nova incorporació provinent del filial barcelonista, Maritxell ha estat la encarregada d’obrir un marcador al minut catorze de joc.

Només tres minuts després, Raquel Corral elevant perfectament amb una vaselina l’esfèrica per sobre de lnma, ha establert el dos a zero.
Carol Pèrez, ha estat a punt d’augmentar el compte, després de rematar una perfecta centrada de Marta Corredera que ha estat molt eficient per la banda dreta, però el seu cop de cap s’ha estavellat al travesser.

Meri de nou torna a superar a la portera visitant, en aixecar perfectament l’esfèrica, aconseguint fer pujar al marcador el resultat de 3-0

Semblava tot fet, però...
En l’Espanyol no es pot un dormir, i menys en futbol femení que els gols sempre arriben amb més freqüència, i Ruth aprofitant el rebuig de Andrea, superant l’intent desesperat de refusar la pilota per part d’una defensora perica, ha acabat introduint la pilota dins; era el minut 38, i no semblava que el Banyoles pogués enterbolir el triomf perico fins que al minut 50, ja a la segona part, en una clara falta a la portera espanyolista que s’ha tingut que retirar, Gina ha marcat el segon gol de les visitants amb Andrea Carrillo estabornida a la gespa i sense que el col·legiat indiqués rés i donés validesa al gol.

Raquel Corral sentència
Elvira Serra ha substituït a la lesionada Andrea Carrillo, i l’Espanyol conscient que se li complicava l’encontre ha posat la directa i en dues jugades calcades, Raquel Corral arrancant des de darrera ha trencat la defensa gironina, ha arribat fins les immediacions d' Anna i driblant a la portera visitant ha marcat el quart i el cinquè gol que deixava pràcticament decidit l’encontre.

Nisae remata de cap en l’única ocasió que ha tingut el conjunt de la capital del Pla de l’Estany en el que restava de partit, la pilota ha sortit massa creuada.

Marta ha estat a punt de fer el sisè, però el seu xut se n’ha anat excessivament alt després d’una molt bona cessió de Raquel.

Amb un Banyoles desmoralitzat, l’Espanyol ha aconseguit augmentar la golejada
Fent aigües per tot arreu, Carol a la mitja volta ha marcat un gol bastant maco, que posava la mitja dotzena al marcador.
Reche ho ha provat amb una falta directa però la pilota ha sortit fregant el travesser.

L’Espanyol B es recreava en les jugades i una doble paret entre Raquel i Marta ha acabat amb una dolenta definició d’aquesta última que ha marxat per sobre el travesser bastant alta. L’Espanyol feia el que volia i prova d’això és que encara han arribat tres gols més: primer en jugada individual de Carol, que ha acabant driblant a la mateixa portera i entrant amb la pilota controlada fins la cuina, Raquel Corral deixant un cop enrera per velocitat la defensa ha batut de nou a la portera visitant superant-la en el un contra un, i per fi el novè i darrer gol, obra de Ylenia sobre el temps ja reglamentari.

RCD Espanyol B : Andrea (Elvira, m. 50); Reche, Malena, Anna, Lara, Elena, Marta, Nerea, Raquel Corral, Meri (Ylenia, m. 60), Carol.

CD Banyoles: Inma Rubio (Anna, m. 46) ; Laia Gibert, Lau, Meicy Rosales, Elia Torrent (Sussi Casals, m. 46), Corney (Laura, m. 65), Neus Valls (Bea, m. 54), Mila Duran, Ruth Ipa, Gina Bofill, Nisae.

Gols: 1-0 Meri , m. 14, 2-0 Raquel Corral, m. 17, 3-0 Meri, m.29, 3-1 Ruth, m. 38, 3-2 Gina, m. 50, 4-2 Raquel Corral, m. 58, 5-2 Raquel Corral, m. 60, 6-2 Carol, m. 68, 7-2 Carol, m. 82, 8-2 Raquel Corral, m. 80, 9-2 Ylenia, m. 90,

Àrbitre; Miguel Ángel Vicente-Leoz, del col·legi català.

Incidències: Primer encontre oficial que es disputa al nou terreny de joc de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, amb les noves dimensions del camp, que per un cantó afavoreix el joc ofensiu dels equips del RCD Espanyol, però per altre banda dificulta als seguidors donada la llunyania dels espectadors envers al camp pròpiament dit.