dissabte, 15 de setembre del 2007

DAVANT EL GETAFE, NOMÉS VAL LA VICTÒRIA

Foto d'arxiu.
Torna Raul Tamudo. ¡ Com enyorem els teus gols i la teva lluita a la davantera !



El RCD Espanyol disputarà demà a partir de les cinc de la tarda el tercer encontre del campionat de lliga a Primera Divisió, davant el Getafe CF. Partit, que es presenta a priori complicat però que té que servir per demostrar d’una vegada per totes que aquest equip pot fer grans coses aquesta temporada que només patir per salvar la categoria. Per assolir la primera victòria, Ernesto Valverde recuperarà a Raul Tamudo guardonat amb el premi que lliurar el Corte Inglés al millor jugador de la passada temporada escollit per els socis pericos.

L’entrada de Tamudo, obligarà a variar l’alineació que Valverde va presentar davant el Betis, i les opcions passen o bé per que Luis jugui en comptes de Valdo a la dreta o que el brasiler Jônatas Domingos sigui el sacrificat i Luis García jugui per darrera Tamudo a la mitja punta.

Serà la quarta vegada que en partit de lliga s’enfrontin catalans i madrilenys; les anteriors han donat, una victòria blanc i blava (la primera confrontació en la temporada 2004/05) i dues derrotes en les dues darreres confrontacions. Precisament després de la final de Glasgow va ser l’última vegada que es van veure les cares ambdós equips i el triomf contundent 1-5 dels visitants va deixar patent l’estat de la moral d’un equip que va estar a punt de ser campió d’Europa mitjançant la Copa de la UEFA.








L’Espanyol B juga demà a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva davant el Benidorm CD. Després de una victòria, un empat i la derrota de la setmana passada, els homes de Joan Francesc “Rubi” miraran de obtenir una victòria que doni tranquil·litat i serenor en una categoria molt igualada sempre. Veurem si Sito Riera debuta o no després de la seva actuació davant el conjunt de primera territorial del Deltebre en l’amistós que es va disputar el dia de la Diada, i que va acabar amb el triomf 0-5 tot i que la modèstia del rival tampoc era un encontre per treure massa conclusions.






El femení Campió de Catalunya en les tres edicions disputades.

El femení disputarà el seu primer encontre oficial a la Ciutat Esportiva enguany, després de disputar els encontres de Copa Catalunya i de perdre en el partit inicial del campionat a l’Estartit.

En front l’Oviedo Moderno, un club modest, amb pocs fitxatges i que es basa en jugadores de pedrera i dels equips de la regió. Cal destacar la tornada de la portera Maru que la temporada passada va militar a les files del Atlético Madrid Féminas i que torna al seu club anterior.

No creiem que el conjunt que aquesta temporada entrena Emili Montiagut tingui excessius problemes per batre a un Oviedo que ja a la primera jornada va ser superat clarament (1-3) per l’actual i polèmic campió de la Superlliga, l’Athletic Club Bilboko.


De totes maneres, be faran les noies del RCD Espanyol en imposar un ritme alt de joc, deixar-se de confiances que no porten enlloc, i deixar fora conformismes que poden resultar fatals i fer el que estan capacitades per fer, que no és altre cosa que golejar a un dèbil rival.

L’encontre també es disputarà a les dotze del migdia al camp que el femení B va estrenar (en primer encontre oficial) la passada setmana amb una golejada (9-2).

Femení B, que amb un encontre guanyat i un de perdut, afrontarà el tercer partit a un camp complicat com és el Nou Serdenya per enfrontar-se a un Europa que ha començat molt bé la lliga guanyant els seus dos encontres davant dos ascendits.

Com a precedent del matx, hi ha un amistós disputat fa poques setmanes al Camp de l’Àliga, en el que les noies de Titi Camúñez van guanyar per un ajustat 2-3.






Per el que respecta al futbol base dir que el Juvenil A jugarà a Mallorca davant un conjunt que sense fer gaire soroll s’ha guanyat un lloc en la part alta de la Divisió d’Honor Juvenil i que ja va derrotar la temporada passada al conjunt d’Oscar Perarnau; el San Francisco.

El Juvenil B, amb la tornada de Josep Clotet al front de l’equip, debutarà al campionat de la Lliga Nacional, davant la UE Castelldefels a els Canyards, aquesta tarda a les 18:30h. Per cert, a la llista de jugadors publicada en aquest mitjà, cal incorporar a dos romanesos que estan a prova i que s’està pendent de que s’obtingui tots els tràmits burocràtics. (Seguirem pendents d'ells)...

La resta, partits amistosos que ja teniu amb els respectius horaris a l’agenda i entre ells cal destacar els torneigs del JOAN BABOT a Sant Joan Despí, i el Torneig de Miranda de Ebro, torneigs amb rivals de màxima importància i que seran una bona pedra de toc per completar la preparació cara al començament de les respectius lligues el 29 de setembre.






Per el que respecta al atletisme, Driss Lakhuaja participarà a la XIX cursa de l’Atmella de Merola, Rafael Botello a la mitja Marató de Lisboa, i Ester Rubio al Campionat de Catalunya de curses de muntanya, a Castellar.


1 comentari:

Anònim ha dit...

ESPEREM QUE TAMUDO ES RETROBI AMB ELS GOLS I QUE L'ESPANYOL GUANYI GRÀCIES A ELLS AL GETAFE, TAMBÉ ESPEREM QUE EL FEMENI A GUANYI AMB BON JOC A L'OVIEDO I QUE GAUDIM D'UNA GRAN VICTÒRIA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M